YLE > Finland

Sunday, 16 June, 02:33

YLE - 07 mar 14 kl. 13:13

”Finland skall revolutionera kundservice”Ett nätverk av tidigare Nokia-anställda har lockat det brittiska bolaget Telrock att flytta största delen av sin produktutveckling till Finland. Till en början kommer bolaget att sysselsätta 50 personer i Uleåborg och Helsingfors. Telrock vill i Finland utveckla olika företags kundservice på mobiltelefoner. Det handlar inte om enskilda appar. Telrock vill utveckla ett ramprogram för olika appar som alla skall kunna fungera tillsammans.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nokia, Telrock, Finland, Uleåborg, Helsingfors, Roy Gunter, USA, Gunter, England, Indien, Därför, Telrocks, Kanada, Finland Om Telrock, Aalto, Kaato, Finland Det, KAATO, London, Ebba Dåhli, Dåhli, Finlands

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finland, skall, revolutionera, kundservice
Dagensanalys.se - 12 jun 17 kl. 12:31

Business Chat ska revolutionera kundservice och shopping

I fredags lanserade Apple Business Chat, en utveckling av iMessage, som lyfter in såväl shopping som direktkontakt med företags kundservice direkt i appen. Något som vissa menar kommer att förändra hur kunder interagerar med företag. Business Chat kommer, liksom en hel del andra uppdateringar, att vara integrerad i iOS 11.

YLE - 01 jun 16 kl. 19:42

Finland skall bryta negativ trend - här är Backes elva

Med Lukas Hradecky i mål och med Kasper Hämäläinen och Roman Eremenko längst fram skall Finland försöka sig på två nya grepp för 2016 i träningsmatchen mot Belgien: Att göra mål framåt och att undvika förlust. Finland har förlorat samtliga matcher under 2016 och nye tränaren Hasse Backes ledning. På onsdagen möter Finland ett EM-laddande Belgien i Bryssel i en match som sparkar igång klockan 21.

YLE - 17 sep 15 kl. 04:32

Finland skall bekämpa människosmuggling på Medelhavet

Finland planerar att skicka en militäravdelning på tjugo personer till Medelhavet för att motarbeta människosmuggling, det skriver tidningen Keskisuomalainen. På det här sättet vill man hjälpa till att tygla människosmugglingen främst från Libyen till Europa. Enligt försvarsminister Jussi Niinistö har man i de utrikes- och säkerhetspolitiska utskottet fattat ett preliminärt beslut om att delta i operationen.

YLE - 28 mar 14 kl. 04:38

"Vi kommer om Finland och Gud så vill"

Finland väljer som bäst de första syriska kvotflyktingarna. I Jordaniens huvudstad Amman intervjuas och granskas syrier på löpande band av finländska myndigheter. Intervjuerna vara i två veckor och om några månader skall 250 syrier få löfte om ett hem i Finland.

YLE - 06 sep 15 kl. 17:01

#FartPåFinland -projektet fick fart på folket

Svenska Yles satsnining "Fart på Finland" har blivit något av en läsarsuccé. Över 150 förslag på hur Juha Sipilä skall få landet på fötter har publicerats på Svenska.yle.

YLE - 28 feb 17 kl. 14:23

”Vi måste få tillbaka tron på att Finland är ett bra lag”

Nya tränartrion Markku Kanerva, Jonatan Johansson och Simo Valakari vill ändra på kursen för fotbollslandslaget. Finland skall nå resultat genom att våga spela modigt – men ändå klokt. För herrlandslaget i fotboll var 2016 ett dystert år utan en enda seger.

YLE - 28 jan 16 kl. 09:30

OECD ordinerar Finland besk medicin

OECD har publicerat sin årliga rapport om Finland. I rapporten analyserar OECD Finlands ekonomiska problem och föreslår åtgärder. OECD föreslår att regeringen höjer fastighetsskatten och indirekta skatter.

YLE - 09 sep 13 kl. 12:31

Skall "Vargarna" orka

Efter två förlängningsperioder på söndag mot Ryssland är frågan om Finlands basketherrar kommer att orka spela 40 minuter mot Grekland. Efter att Grekland förlorat mot Italien är det klart att italienarna vinner grupp D medan Finland och Grekland gör upp om andra platsen. Samtliga tre lag är redan klara för fortsättningsserien.

YLE - 05 dec 14 kl. 11:13

”Finland enda västlandet där man tror på kärnkraft”

Fennovoima kan få motsvarande problem som Olkiluoto trean. Det säger de Grönas ordförande Ville Niinistö, som bedömer att moderna säkerhetskrav gör kärnkraften olönsam. Ville Niinistö debatterade kärnkraften i fredagens debatt Slaget efter tolv.

YLE - 08 maj 13 kl. 22:04

Snabbanalys: Finland-USA 1-4

Finland-USA 1-4 (1-1, 0-0, 0-3) Utslagsgivande: USA avgjorde tack vare sina individuellt skickligare spelare. USA hade 19 spelare i laget och Finland i Lauri Korpikoskis frånvaro inte en enda. Amerikanerna skjuter i snitt bättre, de är starkare och åker skridsko bättre.

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Emil Lindhom blev sjunde i österbottninska FM-rallyt – sensorfel fällde Ingåbon från tätstriden

Den femte deltävlingen i rallyns FM-serie slutade i moll för Ingåbon Emil Lindholm. Före sista specialsträckan var Lindholm endast 3,1 sekunder efter täten, men ett tekniskt fel förstörde kampen om segern..

YLE - 8 timmar sedan

Piffens orienteringsdamer tillbaka i världstoppen, 15:e i Venlakavlen

Pargas IF:s bästa placering på 13 år. I Kangasala 2019 var Piffen bästa finlandssvenska förening och sjunde bästa finländska förening..

YLE - 9 timmar sedan

Matti Vanhanen opererades och är sjukledig hela juni

Riksdagens talman Matti Vanhanen opererade bort sin ena njure på grund av två tumörer, berättar han i ett inlägg på Facebook. Vidare säger han att tumörerna hittades för ungefär en månade sedan i och med förberedelser inför hjärtoperationen han ska genomgå i augusti..

YLE - 10 timmar sedan

Prideparaden i Vasa hade stor uppslutning - deltagare från Jakobstad och Mexico City

Lördagens Prideparad i Vasa lockade stora mängder deltagare. Paraden som är kulmen på den pågående Prideveckan gick från torget till Sandö..

YLE - 11 timmar sedan

Prognos: Midsommarvädret varmt men regnigt på sina håll

Det utlovas värmebölja i stora delar av landet i morgon söndag. Och vädret blir varmare ju närmare midsommar vi kommer - men samtidigt också regnigare..

YLE - 15 timmar sedan

Glada miner vid De grönas kongress - Maria Ohisalo vald till partiordförande

De grönas partikongress har valt inrikesminister Maria Ohisalo till ny partiordförande. Ohisalo hade inga motkandidater..

YLE - 13 timmar sedan

Fondpengar ska rulla fram och tillbaka när Karis får nytt kulturhus

Karis ska få ett nytt kulturhus. Före det får Svenskfinland ytterligare en fond. Den nya fonden ska be andra fonder om pengar för Nya Fokus..

YLE - 12 timmar sedan

Nya utrikesministern Pekka Haavisto ser allvarligt på fartygsattackerna i Hormuzsundet

Finlands nya utrikesminister Pekka Haavisto från De gröna säger att det är tragiskt att den internationella fartygstrafiken utsätts för fara. Han kommenterade på lördagen den senaste veckans incidenter i Omanbukten där ett norskt och ett japanskt tankfartyg utsatts för angrepp..

YLE - 14 timmar sedan

Vem bär ansvaret om dina bankkoder försvinner och används för en annan persons snabblån?

Bankkoder används i dag på många sätt och teknologin för att identifiera sig utvecklas hela tiden. Men det finns ändå alltid en risk för missbruk, och det kan i vissa fall stå dig dyrt, beroende på vilken lag som tillämpas..

YLE - 15 timmar sedan

Maria Ohisalo vald till De grönas partiordförande

De grönas partikongress har valt inrikesminister Maria Ohisalo till ny partiordförande. Ohisalo hade inga motkandidater..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.