Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 21 November, 07:29

Affärsvärlden - 24 feb 14 kl. 17:11

Sektorerna som leder uppgången på Wall StreetBörserna i New York inledde veckan med stigande kurser. I bräschen för uppgången gick olja & gas och hälsovård. Sämst gick telekom och råvaror..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sektorernasom , leder, uppgången, Wall, Street
DI - 26 jul 17 kl. 09:40

Stockholmsbörsen: Oljebolagen leder uppgången

Stockholmsbörsen handlas till en mindre uppgång i den tidiga handeln på onsdagen. Oljebolagen går i täten för uppgången..

Affärsvärlden - 19 maj 17 kl. 16:38

Stora teknikaktier leder uppgången i New York

Stora teknikaktier ledde uppgången på amerikanska börser i den inledande torsdagshandeln med Dow Jones index upp omkring 0,4 procent omkring klockan 16.10. Det tekniktunga Nasdaq kompositindexet steg 0,6 procent.

Affärsvärlden - 20 jun 12 kl. 13:18

Bolagen som leder uppgången

Stockholmsbörsen klättrade uppåt på onsdagen efter att inledningsvis handlats kring nollan. Uppgångarna leddes av H&M och Electrolux, där H&M steg på en rapport som slog förväntningarna och Electrolux ökade efter amerikansk leveransstatistik..

DI - 20 jun 12 kl. 13:30

Stockholmsbörsen: H&M och Elux leder uppgången

Stockholmsbörsen klättrade uppåt på onsdagen efter att inledningsvis handlats kring nollan. Uppgångarna leddes av H&M och Electrolux, där H&M steg på en rapport som slog förväntningarna och Electrolux ökade efter amerikansk leveransstatistik..

DI - 04 feb 15 kl. 08:10

Asienbörser: Japan leder uppgången

Efter flera dagar med stigande kurser var det mestadels uppgångar Kina på onsdagen. En stängning på plus i USA föregående handelsdag och optimism kring oljepriset fick handlarna att trycka på köpknappen..

DI - 10 jul 15 kl. 13:26

Börsen: Bankaktier leder uppgången

Förhoppningar om att ett Greklandavtal närmar sig tillsammans med uppgångar för de kinesiska aktieindexen bidrog till att lyfta Stockholmsbörsen på bred front under fredagens förmiddagshandel..

DI - 23 dec 16 kl. 14:04

Stockholmsbörsen: Fastigheter leder uppgången

Fastighetsbolagen håller liv i fredagens uppgång på Stockholmsbörsen. Autoliv lägger sig i botten av storbolagslistan efter återkallandet av närmare 277.000 säkerhetsbälteskomponenter och 114.

DI - 14 aug 17 kl. 13:19

Stockholmsbörsen: Nischbanken leder uppgången

Framåt lunch har morgonens uppgång på Stockholmsbörsen dämpats något men både breda OMXSPI och OMXS30 är upp 0,9 procent strax innan klockan 13..

Affärsvärlden - 16 nov 17 kl. 16:22

It-sektorn leder uppgången på Wall Street

New York-börserna vände uppåt på torsdagen efter en global nedgång på onsdagen där de tre stora börsindexen backade 0,5-0,6 procent..

Affärsvärlden - 11 feb 16 kl. 07:37

Uppgången på Wall Street kom av sig

USA-börserna fick initialt stöd av en duvaktig Janet Yellen på onsdagen men allt eftersom handelsdagen fortskred rann uppgången ut i sanden..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Uber köper självkörande Volvobilar

Volvo Cars ska leverera tiotusentals bilar som ska kunna köra själva för taxitjänsten Uber..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Veidekke kör Black Friday-kampanj

Veidekke ansluter sig som första byggbolag till Black Friday-trenden och startar en kampanj i Barkarby med 100.000 kronor i rabatt per rum för nya köpare..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Merkel: Hellre nyval än vacklande majoritet

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sade på måndagen att hon hellre ställer upp i ett nyval än regerar utan en majoritet bakom sig i förbundsdagen..

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Amsterdam får EU:s läkemedelsmyndighet

Europeiska läkemedelsmyndigheten placeras i Amsterdam efter en sensationell lottdragning..

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Då lämnar Janet Yellen Federal Reserve

Federal Reserves ordförande Janet Yellen kommer att lämna Fed när hennes efterträdare svärs in..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Tyskt nyval allt mer troligt

Förhandlingarna om att bilda regering har brutit samman i Tyskland. Ett nyval blir allt mer troligt - men vägen dit är både unik och komplicerad..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

AT&T i fokus på USA-börserna

USA-börserna visade upp stigande kurser på måndagen, även om uppgångarna var relativt försiktiga på många håll..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Försiktig uppgång på Wall Street

USA-börserna öppnade med försiktigt stigande kurser på måndagen. Storbolagsdominerade Dow Jones industriindex gick starkt medan andra index låg strax över nollan. Oljepriset handlades ned för dagen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Euron tyngs av tysk oro

Euron återhämtade sig inledningsvis under måndagsförmiddagen efter att ha försvagats under natten på nyheten att de tyska regeringsförhandlingarna brutit samman och förbundskansler Angela Merkel kan stå inför nyval. Men på eftermiddagen tappade den åter mark i takt med att osäkerheten kring den tyska politiken ökade..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kroatiens Saab-order närmar sig

Kroatiens beslut om vilket stridsflygplan landet ska köpa närmar sig: utvärdering av inlämnade offerter, där Saab är en av flera anbudsgivare, ska pågå under november och beslut ska fattas kort därpå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.