Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 29 August, 00:20

Affärsvärlden - 24 feb 14 kl. 11:41

Nordea accepterar Scania-budNordea avser att acceptera Volkswagens bud på Scania om 200 kronor per aktie, enligt Mathias Leijon, chef för bankens svenska och nordiska aktieförvaltning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Scania, Volkswagens, Mathias Leijon

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Nordea, accepterar, Scania-bud
SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyteknik - 23 apr 14 kl. 08:55

Alecta ratar Scania-bud

TEKNIKSVEPET. Tjänstepensionsförvaltaren Alecta tackar nej till tyska Volkswagens Scania-bud. I dag onsdag drar den stora konferensen om hur internet ska styras i framtiden i gång.

DI - 24 feb 14 kl. 11:02

Nordea accepterar budet på Scania

Nordea Fonder avser att acceptera Volkswagens bud på Scania..

BT - 23 apr 14 kl. 20:49

Fler nobbar VW:s Scania-bud

Fler innehavare tackar nej till Volkswagens bud på Scania, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet. Aktien pressas av marknadens allt mindre tro på ett slutförande av affären. Volkswagens köp av Scania rör sig allt närmare att rinna ut i sanden.

Affärsvärlden - 24 apr 14 kl. 13:49

Tredje AP-fonden accepterar Scania-budet

Tredje AP-fonden har beslutat att acceptera Volkswagens bud på Scania om 200 kronor per aktie..

BT - 23 apr 14 kl. 18:06

AP-fonden säger ja till Scania-bud

Andra AP-fonden har beslutat att acceptera budet från Volkswagen på 200 kronor per Scaniaaktie, skriver fonden i ett pressmeddelande. Andra AP-fonden äger 1 554 470 B-aktier i Scania, vilket motsvarar 0,2 procent av kapitalet och 0,04 procent av rösterna.Fler innehavare har dock tackat nej till Volkswagens bud, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 08:23

Alecta säger ja till Scania-bud


En av de större ägarna i Scania, pensionsbolaget Alecta, svänger och säger ja till Volkswagens bud. Därmed talar nu allt för att Volkswagens bud på 200 kronor per aktie går igenom.Alecta äger två procent av aktierna i Scania..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 14 kl. 08:25

Alecta säger ja till Scania-bud

En av de större ägarna i Scania, pensionsbolaget Alecta, svänger och säger ja till Volkswagens bud. Därmed talar nu allt för att Volkswagens bud på 200 kronor per aktie går igenom. Alecta äger två procent av aktierna i Scania..

Trelleborgs Allehanda - 13 maj 14 kl. 08:23

Alecta säger ja till Scania-bud


En av de större ägarna i Scania, pensionsbolaget Alecta, svänger och säger ja till Volkswagens bud. Därmed talar nu allt för att Volkswagens bud på 200 kronor per aktie går igenom.Alecta äger två procent av aktierna i Scania..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 16:47

Aktietorget ändrar sig - handelsstoppet består

Aktietorget har beslutat att handelsstoppet i True Heading består till vidare..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:56

Dollar blir dyrare

Den amerikanska dollarn stärktes temporärt i kölvattnet av Janet Yellens tal på fredagen, men svängde snart till en markant svagare nivå. I skrivande stund noteras den amerikanska valutan i stort oförändrad än vid tidpunkten innan talet. De amerikanska obligationsräntorna har sjunkit, i linje med de tyska.

Affärsvärlden - I förrgår: 16:21

Yellen: Starka skäl för räntehöjning

Skälen för att vidta en räntehöjning har stärkts under de senaste månaderna, i ljuset av en fortsatt robust utveckling på arbetsmarknaden och utsikterna för den ekonomiska aktiviteten och inflationen. Det säger Federal Reserves ordförande Janet Yellen vid centralbankskonferensen i Jackson Hole på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:36

Fed-talet lyfter Wall Street

Kurserna på Wall Street rör sig uppåt på fredagen efter att centralbankschefen Janet Yellen hållit sitt emotsedda tal vid Jackson Hole-konferensen. I talet gjorde hon klart för att en räntehöjning närmar sig då skälen för en höjning har stärkts under senaste månaderna..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:53

Handeln i True Heading återupptas

Aktietorget har beslutat att återuppta handeln i True Headings aktie, efter att bolaget offentliggjort en korrigerad version av halvårsrapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:06

Insider säljer aktiepost i Scandi Standard

Helge Roestad, annan befattning, har den 25 augusti sålt 8.000 aktier i kycklingbolaget Scandi Standard till snittkursen 66,25 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insiderrapportering..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:37

Fed-ledamot öppnar för räntehöjning

Dennis Lockhart, ordförande för Federal Reserve Bank of Atlanta, säger i en intervju med Fox Business Network att möjligheten för en räntehöjning i september nästa månad "förtjänar en seriös diskussion". Det rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:25

Wall Street spås öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna fredagens handel i svagt positivt territorium enligt ledande terminer. I Europa noteras överlag lägre kurser med London mot strömmen, samtidigt som börserna i Asien generellt stängde på lägre nivåer. Investerare riktar idag blickarna mot den amerikanska centralbankschefen Janet Yellens anförande i Jackson Hole, USA..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:56

Aktien som hedfondtopparna ratar

Investeraren Carl Icahn vill göra sig av med hela miljardinnehavet. Bill Ackman tror inte heller på bolaget men kan tänka sig att köpa enbart för att kursfallet ska gå snabbare..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:33

Var är statens 4 000 försvunna miljarder?

Ingen verkar veta vart svenska statens sparande på 4 000 miljarder har tagit vägen – och få verkar bry sig..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.