Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 27 March, 16:23

Affärsvärlden - 24 feb 14 kl. 11:41

Nordea accepterar Scania-budNordea avser att acceptera Volkswagens bud på Scania om 200 kronor per aktie, enligt Mathias Leijon, chef för bankens svenska och nordiska aktieförvaltning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Scania, Volkswagens, Mathias Leijon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, accepterar, Scania-bud
SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyteknik - 23 apr 14 kl. 08:55

Alecta ratar Scania-bud

TEKNIKSVEPET. Tjänstepensionsförvaltaren Alecta tackar nej till tyska Volkswagens Scania-bud. I dag onsdag drar den stora konferensen om hur internet ska styras i framtiden i gång.

DI - 24 feb 14 kl. 11:02

Nordea accepterar budet på Scania

Nordea Fonder avser att acceptera Volkswagens bud på Scania..

BT - 23 apr 14 kl. 20:49

Fler nobbar VW:s Scania-bud

Fler innehavare tackar nej till Volkswagens bud på Scania, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet. Aktien pressas av marknadens allt mindre tro på ett slutförande av affären. Volkswagens köp av Scania rör sig allt närmare att rinna ut i sanden.

Affärsvärlden - 24 apr 14 kl. 13:49

Tredje AP-fonden accepterar Scania-budet

Tredje AP-fonden har beslutat att acceptera Volkswagens bud på Scania om 200 kronor per aktie..

BT - 23 apr 14 kl. 18:06

AP-fonden säger ja till Scania-bud

Andra AP-fonden har beslutat att acceptera budet från Volkswagen på 200 kronor per Scaniaaktie, skriver fonden i ett pressmeddelande. Andra AP-fonden äger 1 554 470 B-aktier i Scania, vilket motsvarar 0,2 procent av kapitalet och 0,04 procent av rösterna.Fler innehavare har dock tackat nej till Volkswagens bud, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 08:23

Alecta säger ja till Scania-bud


En av de större ägarna i Scania, pensionsbolaget Alecta, svänger och säger ja till Volkswagens bud. Därmed talar nu allt för att Volkswagens bud på 200 kronor per aktie går igenom.Alecta äger två procent av aktierna i Scania..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 14 kl. 08:25

Alecta säger ja till Scania-bud

En av de större ägarna i Scania, pensionsbolaget Alecta, svänger och säger ja till Volkswagens bud. Därmed talar nu allt för att Volkswagens bud på 200 kronor per aktie går igenom. Alecta äger två procent av aktierna i Scania..

Trelleborgs Allehanda - 13 maj 14 kl. 08:23

Alecta säger ja till Scania-bud


En av de större ägarna i Scania, pensionsbolaget Alecta, svänger och säger ja till Volkswagens bud. Därmed talar nu allt för att Volkswagens bud på 200 kronor per aktie går igenom.Alecta äger två procent av aktierna i Scania..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Brian Adams tar plats i Spotifys styrelse

Spotify köper Mighty TV och detta bolags grundare Brian Adams tar därmed plats i Spotifys företagsledning som med titeln vice president, technology. Det skriver Spotify på sin egen blogg..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Skattesmäll hotar förmånsbilägare

Regeringen vill beskatta förmånsbilister hårdare, skriver dn.se..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

New York: Tydlig nedgång att vänta vid öppning

New York-börserna ser ut att börja måndagen med markant fallande kurser. President Donald Trumps misslyckande i fredags med att få igenom en ny hälsovårdsreform fortsatte att göda tvivel kring hans förmåga att få med sig kongressen när det gäller andra delar av den föreslagna politiken..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Prisfall i Londons guldzon - nu finns bostäderna på Airbnb

I takt med att hyresnivåerna faller i Londons dyraste bostadsområden har allt fler sökt sig till korttidsuthyrning för att öka intäkterna, rapporterar Bloomberg..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Ökat intresse för AR – Apple och Facebook utmanar

Kapplöpningen om att bli först med en användbar konsumentprodukt inom så kallad AR eller augmented reality ("förstärkt verklighet") tätnar. Nu säller sig Apple och Facebook till utmanarna och tar därmed upp jakten på Microsoft och startup-bolaget Magic Leap, som hittills anses leda utvecklingen. Det skriver Financial Times..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Regeringen backar – går med på alliansen krav om buller

Regeringen backar och går nu med på allianspartiernas krav på att lätta på reglerna kring buller. Det meddelade bostadsminister Peter Eriksson (MP) allianspartierna på måndagsförmiddagen, rapporterar Dagens Industri..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Black Earths försäljning försenad

Black Earths försäljning av sin ryska verksamhet är försenad då regulatoriskt godkännande har tagit längre tid än väntat. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Danske Bank passerar Novo Nordisk på Köpenhamnsbörsen

Novo Nordisk väger inte längre tyngst i Köpenhamnsbörsens ledande storbolagsindex, C20 Cap, skriver Ritzau Finans..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Felaktigt kommunicerad tillväxtprognos från Pricer

I en platsannons från Nigel Wright med Pricer som avsändare har en tillväxtprognos för 2017 felaktigt kommunicerats. Bolaget vill härmed förtydliga att detta inte är en offentlig målsättning eller officiell tillväxtprognos. Bolaget väljer också fortsatt att inte lämna någon prognos för 2017.

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Pengaregn över börsstyrelserna

Ersättningen till styrelserna i svenska börsbolag fortsätter att öka, enligt kallelser till bolagens bolagsstämmor som Svenska Dagbladet har gått igenom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.