Barometern > Nyheter

Saturday, 22 February, 01:42

Barometern - 21 feb 14 kl. 06:40

Harrys öppnar i Oskarshamn
Pub- och restaurangkedjan Harrys etablerar sig i Oskarshamn. I början av maj öppnar det nya nöjesstället i delar av Hemköps gamla lokaler på Västra Torggatan.
Nyheten att Harrys kommer till Oskarshamn har de senaste dagarna börjat sprida sig på Facebook.
På torsdagen bekräftade också företagets etableringschef Peder Andersson att Harrys öppnar i Oskarshamn i början av maj.
– Det stämmer att vi kommer till Oskarshamn och det är vi väldigt glada för.
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn, Harrys, Hemköps, Västra Torggatan, Facebook, Peder Andersson, Sverige, Aladin, Renat Fejzulovic, Scania, McDonald

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Harrysöppnar i , Oskarshamn
Barometern - 05 jul 14 kl. 16:56

Ken Ring spelar på Harrys

Ken Ring kommer till Oskarshamn trots att det inte blev någon spelning på Latitud 57, han spelar i kväll, lördag, på Harrys i stället. – Han ville komma till Oskarshamn trots allt eftersom han hade lovat en kille som är döende att komma hit och när vi blev kontaktade av hans agent som frågade om Ken kunde spela hos oss i stället sade jag att han är välkommen, berättar Aladin Fejzlovic som driver Harrys i Oskarshamn tillsammans med sin bror.
Lördagseftermiddagen är hektisk på Harrys efter det snabba beskedet om att Ken Ring kommer i kväll:
– Det blir nog full rush, det är många som hört av sig.

Barometern - 05 jul 14 kl. 16:56

Ken Ring spelar i Oskarshamn trots allt

Ken Ring kommer till Oskarshamn trots att det inte blev någon spelning på Latitud 57. Han spelar i kväll, lördag, på Harrys i stället. – Han ville komma till Oskarshamn trots allt eftersom han hade lovat en kille som är döende att komma hit och när vi blev kontaktade av hans agent som frågade om Ken kunde spela hos oss i stället sade jag att han är välkommen, berättar Aladin Fejzlovic som driver Harrys i Oskarshamn tillsammans med sin bror.

Barometern - 22 jul 14 kl. 11:37

Skärpning ? sänk volymen Harrys

Visst är det fint och trevligt med en restaurang i centrala Oskarshamn men det har också medfört en mindre trevlig boendemiljö på sista tiden, särskilt fredags- och lördagsnätter. Visst är det fint och trevligt med en restaurang i centrala Oskarshamn men det har också medfört en mindre trevlig boendemiljö på sista tiden, särskilt fredags- och lördagsnätter. Det är inte biltrafik och inte tjo och tjim från glada människor som vistas på Stora Torget, nej, det är lågfrekvent monotont dunkande basljud från Restaurang Harrys som sprider sig i byggnader.

Barometern - 05 maj 14 kl. 14:04

Günther inviger Harrys i Oskarshamn

Den 16 maj invigs Harrys i Oskarshamn, och på plats för att uppträda på invigningen är Günther & The Sunshine Girls. Bakom den vulgära och vänliga artisten Günther står svenska Mats Söderlund. Han och kvartetten The Sunshine Girls, bestående av Johanna Stedt, Lina Olsson, Sandra Hansson och Sara Svensson, har släppt låtar som Ding Dong Song och Teeny Weeny String Bikini och de tävlade i Melodifestivalen 2006.

Barometern - 05 nov 16 kl. 17:50

Så blir det med stängda Harrys i Oskarshamn

Nöjesstället Harrys på Stora Torget i Oskarshamn har hållit stängt en längre tid. Nu meddelar fastighetsägaren att det kanske aldrig öppnar igen..

Barometern - 26 aug 19 kl. 13:18

Harrys vill öppna i Oskarshamn igen

Restaurangkedjan Harrys vill etablera sig i Oskarshamn igen och söker nu därför franchisetagare. Målet är att inom tre år växa till 45 restauranger i Sverige. .

Barometern - 29 maj 14 kl. 06:30

Ny stöld på Harrys

En man greps natten till torsdagen misstänkt för en fickstöld på Harrys i Kalmar. Det är i nuläget oklart exakt vad mannen stal. Dessutom togs fyra personer omhand för fylleri – tre i Kalmar och en i Oskarshamn.

BT - 15 feb 13 kl. 07:21

Slutdansat för Borås 18-åringar - Harrys höjer åldersgränsen till 20

I kväll är det sista dansen. Åtminstone på Harrys i Borås och för dem som är 18 år. ?

Skånskan - 23 nov 18 kl. 15:51

Kedjan Harrys gör nytt försök

Malmö Någon gång under 2019 ska krogkedjan Harrys åter öppna i centrala Malmö. Målet är att slå upp portarna före sommaren.
Konceptet är i dag förändrat.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 13:04

Planer för Harrys snavade på målsnöret

Eslöv/lund I våras lovade Stanly Lindgren och Daniele Cammaroto Eslövsborna ett eget Harrys – men sedan blev det alldeles tyst.
– Det har spekulerats en del i vad som hände och det handlar helt enkelt om att förutsättningarna helt förändrades i diskussionerna med hyresvärden, säger de båda som dock fortfarande är lika sugna på Eslöv som tidigare.Harrys i Lund ligger granne med järnvägsstationen och pubens skyltar gå att se från de passerande tågen.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 3 timmar sedan

Oskarshamns Bandysällskap–Tjust 2–3

Barometern - 3 timmar sedan

Wells Fargo betalar miljarder i uppgörelse

Barometern - 3 timmar sedan

Nästan klart, CL98: ”Vi började fira”

Division 1 kommer allt närmare. Nästa helg kan CL98 säkra avancemanget. – Det skulle betyda mycket, säger Martin Willsund.

Barometern - 3 timmar sedan

SSG–Månsarp 8–8

Barometern - 3 timmar sedan

Wall Street avslutade veckan i moll

Barometern - 3 timmar sedan

Stora förseningar efter tågtrassel

Barometern - 3 timmar sedan

AIK pressade "Löven" – men tvingas kvala

Barometern - 4 timmar sedan

"Mardröm" i Syrien: Samtal hålls om nya samtal

Håll tillbaka den syriska regimen, uppmanar Turkiet. Håll tillbaka jihadisterna, svarar Ryssland. Ländernas presidenter har enats om att trappa upp samtalen.

Barometern - 4 timmar sedan

Nytt inomhusvärldsrekord i tresteg

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.