Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 10 October, 11:00

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes AllehandaLäs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

V vill också höja skatten med 50 öre

Vänsterpartiet föreslår en skattehöjninge med 50 öre nästa år, och satsar mer på unga och äldre. Det framgår av deras förslag till budget 2016..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Krönika: Några tankar om döden

Jag var nog inte mer än 13-14 år gammal. Det var en hemsk vinter, fullt med snö och nästan 25 minusgrader där vi stod och halsade sött rödvin i en portuppgång på stan..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Unga ska testa om handlare begär legitimation när öl och tobak säljs

Nu återupptar miljökontoret sina kontrollköp av tobak och folköl. Ungdomar som är över 18 år – men ser yngre ut – kommer att försöka köpa öl och tobak utan att visa legitimation..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

De skyldiga får sällan något straff

Nedskräpning är ett brott. Men det är oerhört sällan som skyldiga får straff. – Jag uppskattar att det inte är ens en gång om året, säger Tommy Lindh, polisen i Örebro..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Kvinna och man misstänks för stöld

En 50-årig man och en 38-årig kvinna misstänks för en rad stöldbrott efter att ha stoppats av polisen i en rutinkontroll, sent på fredagskvällen..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Lindesbergskonstnär i Hallsbergs konsthall

Hon var ut och red på Island, när plötsligt helt oväntat en buss körde förbi på den svarta lavasanden..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Helikopterjakt efter våldtäkt

Polisen satte in helikopter i sökandet efter misstänkta sedan en kvinna våldtagits utomhus i Solna väster om Stockholm under natten. Här är nattens nyheter i korthet..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Tummen upp för nya klätterställningen

Eleverna på Rönneshytta skola kan nu ha ännu roligare på rasterna. På fredagen invigdes en ny klätterställning på skolgården som fick högsta betyg av eleverna..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Väntat miljonplusför Laxå kommun

Delårsbokslutet i Laxå kommun visar på ett plus på tolv miljoner kronor. Men verksamheterna under social- och omsorgsnämnden (SON) behöver mer pengar..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Företagsträff om framtiden

Det var en frågvis folksamlings som slöt upp när företagarföreningen i Fellingsbro bjöd in till företagsträff för att diskutera framtiden och bidragshjälp..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.