Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 02 May, 21:22

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Fredriksson fortsätter rekordslakten i EM

Andra finalen – andra svenska rekordet. Den här gången en sekund snabbare än han tidigare simmat. Mikael Fredriksson fortsätter prestera i simnings-EM i Funchal..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

NA-tv: Solig vårmarknad i Grythyttan

På måndagen genomfördes årets upplaga av Grythyttans vårmarknad..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Filmade vargen på E20 - vinner 3 000

Ahmed Khorshid filmade vargen som irrade runt på E20 och skickade till NA. Inslaget sågs mängder av gånger och spreds enormt i sociala medier. Nu belönas Ahmed med 3 000 kronor..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

För många olika personer på hembesök

Privat hemvård har brister när det gäller personalens kompetens. I kommunen är en brist att det kommer hem så många olika personer till kunderna. Det visar en uppföljning av avtalen..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Örebro kan köpa in en körkortssimulator

Att köpa in en körkortssimulator för att låta arbetslösa utan körkort övningsköra kan bli verklighet i Örebro kommun..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Ny samlingsplats vid Bäcksjövallen invigd

Östansjö IF invigde i lördags sin nya samlingsplats intill klubbhuset. Platsen är den del i ett större projekt att utveckla hela Bäcksjövallen..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

NA-tv: Dans för kropp och knopp

Inga- Britt Svensson har varit ledare under 15 år för en grupp damer som dansar internationell dans..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Familjedag i Åboholm med traktorer och Plöj-boys

Familjedagen i Åboholm ändrar lite i tablån den här gången, men ingår fortfarande som ett inslag i det stora arrangemanget ”Sköna maj”..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

De hittade en del konstigt skräp längs vägarna

Snusburkar, glasspinnar och godispåsar finns förstås längs Frövis gator. Men att hitta en hus till salu-skylt i ett snår var lite mer spännande..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Försommaröppet i Tångeråsa

För den som vill besöka en medeltida träkyrka och fika i Tångeråsagården är det rätt tid nu. Mellan 5 maj och 10 juli är det nämligen försommaröppet innan juliöppet, sensommaröppet och Tångeråsadagen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.