Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 20 February, 09:55

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Ann-Maries gästkrönika: "Här är min historia bakom NA-notisen"

Måndagen den 13 februari 2017 rapporterade NA om en skridskoolycka på Hjälmaren. Kvinnan som skadades är örebroaren Ann-Marie Johansson, som här berättar sin historia i en gästkrönika..

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Man försökte springa ifrån polis

I lördags fann polis anledning att kontrollera en person i Hällefors. Det ville mannen inte utsätta sig för utan försökte springa sin väg. Det gick inte så bra och han är misstänkt för narkotikabrott..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Enplansvilla i Sörbyängen - hetast på Hemnet: "Det är läget, läget, läget"

En friliggande enplansvilla på Sellerivägen i Sörbyängen har dragit mest besökare på Hemnet under den gångna veckan. Här hittar du top-tio listan..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Kvinna åtalas för att ha ljugit om hundratals hot- och sexbrev

En kvinna i 50-årsåldern hävdade att hon och hennes sambo fått hundratals brev med hot och kränkningar från en annan kvinna. Men kvinnan misstänks ha skrivit breven själv och åtalas nu..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Ljusnarsberg är snöskotertätast – så många finns det i länets olika kommuner

Det finns drygt 173 000 snöskotrar i Sverige. Att det är tätast med skotrar i norra Sverige är inte så konstigt, men det finns faktiskt nästan 2 000 här nere i Örebro län..

Nerikes Allehanda - 18 timmar sedan

Stort bråk i Brickebacken – två personer greps – är nu släppta på fri fot

Ett tiotal personer var på söndagseftermiddagen inblandade i ett stort bråk i Brickebacken i Örebro..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Högspänningsledning mellan Örebro och Hallsberg ska rustas upp

Statliga affärsverket Svenska Kraftnät ska under de närmaste åren börja byta ut kraftledningen som leder från Lindbacka till Östansjö. Den nya kraftledningen ska kunna överföra 400 kilovolt, till skillnad från nuvarande 220 kilovolt..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Idémöte om Flugparken på torsdag

Nästa år ska Lindesbergs kommun ta ett krafttag med Flugparken för att försöka göra parken framför järnvägsstationen till vad den är värd och har potential för. På torsdag den 23 februari ges chans att komma med idéer på näringslivsfrukosten..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Högspänningsledning ska rustas upp

Statliga affärsverket Svenska Kraftnät ska under de närmaste åren börja byta ut kraftledningen som leder från Lindbacka till Östansjö. Den nya kraftledningen ska kunna överföra 400 kilovolt, till skillnad från nuvarande 220 kilovolt..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Nostalgifilm går upp på riktig bio på torsdag

På torsdag går filmen om Kumlas 1940- och 50-tal upp på Bio Folkan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.