Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 25 September, 09:13

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Oenigt kyrkoråd säljer prästgård

Med sex röster mot fem beslutade krkorådet i Lindesberg att sälja prästgården i Ramsberg. Prästgården har stått tom i något år och församlingen anser sig inte ha råd att ha den kvar..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Bilbrand på Ekersgatan

En bil sattes i natt i brand på Ekersgatan i Örebro. Polisen har ännu inte lyckats gripa någon misstänkt..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Hårdare sexbrottsstraff föreslås

Sexualbrottskommittén väntas föreslå att de allra grövsta sexualbrotten ska omfattas av en ny brottsrubricering, uppger Ekot. Här är nattens nyheter i korthet..

Nerikes Allehanda - 13 timmar sedan

Fräcka tjuvar plundrade Örebroklubb

Cykeltjuvar med dyrbar smak har slagit till i Småland. Sju exklusiva cyklar stals från Isabergs fritidsanläggning i Gislaveds kommun under natten mot lördagen, rapporterar lokala medier.Det var Almby IK:s cyklister, som skulle ha ett träningsläger, som drabbades, enligt SVT Nyheter Jönköping.

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Slutade på övre halvan – som nykomling

Förlust i avslutningen. Hallsberg kan ändå summera en fin säsong. Laget slutade femma – som nykomling.

Nerikes Allehanda - 12 timmar sedan

Nu har Johan Schnürer fått rektorskedjan

Örebro universitets nya rektor Johan Schnürer började jobba på universitetet redan i somras. Men nu är han rektor "på riktigt"..

Nerikes Allehanda - 12 timmar sedan

Det blev drag på Hardemodagen

På lördagen tävlades det bland annat om styrka, bästa veteranekipage och finaste grönsak vid Hardemo hembygdsgård..

Nerikes Allehanda - 12 timmar sedan

Nu har Johan Schnürer får rektorskedjan

Örebro universitets nya rektor Johan Schnürer började jobba på universitetet redan i somras. Men nu är rektor "på riktigt"..

Nerikes Allehanda - 13 timmar sedan

Aktivitetshus visade upp sin nya look

När portarna till det uppfräschade Allaktivitetshuset öppnade i fredags kväll fylldes det snabbt med nyfikna besökare..

Nerikes Allehanda - 14 timmar sedan

Villainbrott i Gyttorp och Nora

Polisen fick på lördagseftermiddagen in två anmälningar om inbrott.
Vid 15-tiden upptäcktes ett inbrott i en villa i Gyttorp och några timmar senare handlade det om ett inbrott i en Nora-villa.
Polisen gör brottsplatsundersökningar under lördagen, säger Kenneth Johannesson, vakthavande befäl vid Örebropolisen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.