Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 27 April, 16:54

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

M kritiserar kommunstyrelsen för att inte följa fullmäktiges beslut

Moderaternas Håkan Kangert kritiserar kommunstyrelsen för att ignorera fullmäktiges beslut om att förändra budgetprocessen. Kommunstyrelsens ordförande menar dock att det här är ett långsiktigt arbete som just påbörjats..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Man frias från inbrott på Behrn arena och bilstölder

Åklagarens bevis räckte inte. En örebroare som stod inför rätta misstänkt för stölder på Behrn arena samt två bilstölder har friats av Örebro tingsrätt..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Fortsatt stora tekniska problem för NA – så är läget just nu

NA och alla andra tidningar i koncernen Mittmedia har under drygt 16 timmar haft omfattande tekniska problem. För första gången sedan onsdagskvällen kan vissa nyhetstexter nu publiceras på na.se..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Askling döms för grovt bedrägeri – skyller på okänd mentor

Den före detta M-politikern Lars Askling döms av Örebro tingsrätt för grovt bedrägeri.
Straffet blir villkorlig dom och 80 dagsböter.
Under rättegången hävdade Askling att en okänd mentor gett honom felaktiga råd..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Per Gessles konsert i sommar flyttas till Gustavsviksbadet

Per Gessle kommer att ge sin konsert på Gustavsviksbadet i Örebro. Beslutet togs efter att Örebro kommun dömt ut Slottsparken som konsertarena..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Ny avdelning för korttidsvård startas på Tivedsgården höst

På grund av bristen på korttidsplatser i Laxå kommun har Social- och omsorgsnämnden beslutat att nyöppna avdelningen Dalen på Tivedsgården i Finnerödja från och med i höst..

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Lindesberg satsar extra pengar på eftersatt byggtillsyn – men bara i Lindesberg

Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen, Sbb, får en halv miljon kronor i extra anslag av Lindesbergs kommun. Pengarna ska användas till att beta av en hög "surdegar" inom byggtillsynen. Det är exempelvis ovårdade tomter, ventilationskontroller, takstegar för sotarna och siktskymmande växtlighet..

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Hjulsjö församlingsgård en gåva till den ideella föreningen

Efter många år är det äntligen klart att Ideella föreningen Hjulsjö församlingsgård tar över ägandet av församlingsgården i Hjulsjö. Det sker genom ett gåvobrev från Hällefors-Hjulsjö församling..

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Nya cykelklubben drar igång sina träningar på måndag kväll

På måndag kväll drar CK Kultur igång sina cykelträningar för säsongen. CK Kultur är Noras nya cykelklubb, startad ur Noracyklisterna som sedan fem-sex år varit en sektion i Norabygdens skidklubb..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.