Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 28 August, 10:36

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

Barntivoli och musikunderhållning på höstmarknad

Sista onsdagen i augusti är synonymt med ”Askersundsmarken”. På årets höstmarknad kan barnen roa sig på central plats på torget med karuseller, hoppborg mm..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Årets Östansjölopp avgjort

På lördagen sprangs årets Östansjöloppet, med sammanlagt uppåt 130 deltagare..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

”Det kostar att hantera kontanter”

Ett tiotal butiker i Örebro är kontantlösa redan och flera andra butiker funderar över att gå samma väg..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

PRO: ”Vi har skrivit på en protestlista”

Jan-Erik Nyborg, ordförande för PRO Örebro City, berättar att många medlemmar är kritiska till att fler butiker blir kontantfria..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Sköna soliga dagar i nysatsningarnas stad

Under Kumladagarna får Kumla chans att visa upp några av sina nysatsningar – både i nyinvigda Kumlahallen och på Kumla torg..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Drama om kyrkans fantastiska historia

Berättelsen om en kyrka som fått utstå hårda prövningar sedan 1100-talet, framfördes i ett drama på lördagseftermiddagen i kyrkan..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Par med djurförbud hade 100 katter

Länsstyrelsen i Halland har omhändertagit 90 katter från ett par i Laholms kommun Här är nattens nyheter i korthet..

Nerikes Allehanda - 13 timmar sedan

Chefsläkaren om missarna: "Mycket beklagligt"

Enligt Sven Röstlund, chefsläkare, borde Lennart Molin ha fått sin diagnos tidigare. – Det är mycket beklagligt att sjukdomen inte upptäcktes, säger han..

Nerikes Allehanda - 16 timmar sedan

Nio personer i säkerhet efter sjödrama

En båt med nio personer gick under lördagseftermiddagen på grund i Norra Vättern. Lyckligtvis befann sig räddningstjänsten i närheten..

Nerikes Allehanda - 15 timmar sedan

NA-tv: Se hela banan på Action Run

På lördagen gick det krävande motionsloppet Action run av stapeln inne i centrala Örebro. NA följde deltagaren Paula Seric från start till mål..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.