Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 26 November, 16:57

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda


Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Såhär såg det ut när Tavernagatan invigdes

Igår eftermiddag invigdes nya infarten från Röforsvägen till Laxå centrum. I filmklippet kan du se hur det gick till..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Resultatlöst sökande i Lindesjön

I förra veckan försvann en äldre man i Lindesberg. Sjöpolis letade under torsdagen i Lindesjön med en sonarsond, men utan resultat..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Judo-ungdomar på väg till Finland

Frövi judoklubb och elever från judogymnasiet på Lindeskolan är på väg till Finland just nu..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Lista: Miljonregn över föreningar

Länets föreningar får dela på 45 miljoner i bidrag från Region Örebro län..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Styrelseproffs mot sin vilja

Vid ett besök hos socialtjänsten fick en person i Zinkgruvan vetskap om att denne – mot sin vilja – fanns uppsatt som styrelseledamot i sex olika bolag.Vid en kontakt med Bolagsverket har Zinkgruvebon fått rådet att göra en polisanmälan.Zinkgruvebons ofrivilliga styrelseuppdrag har nu rubricerats som oredligt förfarande..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Hallelujastämning på frukostmöte

Linus Andersson från Ställdalen, årets P4 Örebros lokalartist på O´Helga Natt bjöd på julstämning vid torsdagens företagarfrukost i Lindesberg..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Snål smålänning smet från notan

Ägaren till hotellet i Kumla har polisanmält en bedräglig hotellgäst.Mannen som checkat in sent på måndagskvällen hann med en runda i hotellbaren innan mannen smet iväg på tisdagsmorgonen utan att betala för sig.Polisen har fått ett signalement på mannen som även fastnat på hotellets övervakningskamera.

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Degerfors tappar målvakt

Degerfors IF tappar landslagsmeriterade målvakten August Strömberg till en superettakonkurrent..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Vill veta hur Kumla bistår Migrationsverket

Hur ser beredskapen ut för att erbjuda asylsökande barn skolgång. Det vill vänsterpartisten Staffan Göransson veta..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Parkerad bil brann upp

Det finns en misstanke om att branden var anlagd i tisdags natt då en bil blev utbränd på en parkering vid Östermalmsvägen i Lindesberg..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.