Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 28 May, 04:00

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkurs



Holmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Kommunen blev delad tvåa

Siv Ahlstrand (S) var i veckan tillsammans med Inger Trodell Dahl (S) var på Cirkus i Stockholm för att representera Askersunds kommun. Askersunds kommun var tillsammans med Vattenfall nominerade till att bli årets samhällsbyggare 2016 för projektet ”Green Street Light”..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Skulle fira födelsedag - blev inlåsta på Gustavsvik

Tjejgänget hade planerat en avslappnande kväll i relaxen på Gustavsvik. Istället blev de fångade i badhuset när personalen gick hem..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Olja började brinna på köksspis

En kastrull med olja fattade eld i en lägenhet på Öster i Örebro under fredagskvällen..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Taktiska draget bakom Noras vändning

Efter fyra matcher utan seger lossnade det äntligen för Nora. Tack vare ett nytt spelsystem. – Jag tror aldrig vi har hurrat så mycket efter en seger som vi gjorde nu, säger tränaren Mårten Eriksson efter 5–2 mot Strömtorp..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Ny undersökning: Allt färre sparar i Örebro

Enligt en undersökning från Sifo och Swedbank avstår var tionde svensk från att spara. Var femte svensk minskar dessutom det sparande som redan finns..

Nerikes Allehanda - 7 timmar sedan

Alla skrek och fick fart på festival

Ett gemensamt skrik utgjorde invigningen av årets Vårskrik där kommunens kulturskola är en viktig aktör. Här bjöds på dans, musik och mycket annat..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Adaktusson om folkmordet: "Händer även i dag"

Under fredagen besökte EU-parlamentarikern Lars Adaktusson (KD) Örebro och Syrianska föreningen..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Vill ha mer kameraövervakning av växthuset

Kumla Fastighets AB ansöker hos länsstyrelsen om utökad kameraövervakning vid Sjöparkens växthus..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Barnvakt döms för grova sexövergrepp mot flicka

76-åringen beskrev sig som en bonusmorfar till den lilla flickan och agerade ofta barnvakt. Nu har han dömts till 2,5 års fängelse för grovt sexuellt övergrepp mot barn vid 16 tillfällen..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Tummen upp för familjecentralen

Flashiga uppdateringar på nätet i all ära - till Familjecentralens öppna förskola kan du komma precis som du är. – Här är det på riktigt, säger föräldern Anders Norling..



Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.