Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 11 December, 10:55

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda

Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

Musikhögskolan vill hjälpa i julruschen

Musik är ett språk som alla kan uppleva oavsett ålder, härkomst, hudfärg eller sexuell läggning eller kön. Varför ska vi då inte sjunga och spela, när vi kan och när vi får och när vi kan bidra till något gott? Så tänker ett gäng studenter på Musikhögskolan och drar ut på stan..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

I jakten på kroppslig framgång glöms psyket bort

.

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Var femte julmust är en Spendrups Nygårda

En gång om året så petas den amerikanska Coca-Colan undan av julmusten, så starkt tradition har den ursvenska musten som gifter sig med julmaten.
Minst var femte julmust kommer från Spendrups i Grängesberg..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Ingen hjälp med snöröjning för äldre utan hemtjänst

Kommunstyrelsen beslutade nyligen att äldre och tillfälligt sjuka som inte har hemtjänst inte kan få hjälp med snöskottning. Anledningen är personalbrist och att de äldre kan ansöka om rut-avdrag..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Årets hederspris till dansare och speedwayförare

På söndag eftermiddag delas årets hederspris och ledarstipendium ut på Laxå torg. I år går priserna till Yun Bergsten, Elvira Larsson, Sebastian Selvin och Yvonne Berg..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Finngården måste renoveras eller rivas

Sydnärkes byggförvaltning har konstaterat att den före detta restaurangen Finngården i Finnerödja, inte är i bra skick. Nu har krav på åtgärder skickats till ägaren..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Golfklubben fick ett ja men med höjt amorteringskrav

Nora golfklubb fick kommunal borgen för sitt lån. Men fullmäktige höjde amorteringskravet till 75 000 kronor om året..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Medan du sov: Man död i explosion på jobbet i Älmhult

Så var natten i länet..

Nerikes Allehanda - 18 timmar sedan

Strömavbrott i norr delen av ÖrebroPressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.