Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 30 August, 03:27

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes AllehandaLäs mer om:
Bygg AB, Nora, Örebro, Bygg

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Resume - 20 mar 14 kl. 15:20

Leif Holmkvist nominerad till journalistpris


Mångårige Resumé-medarebetaren Leif Holmkvist är en av dem som kan vinna Frilanspriset för "betydande journalistiska insatser”..

SmålandsPosten - 12 apr 14 kl. 08:32

JP Bygg i konkurs

Lammhultsbaserade byggföretaget JP Bygg (Joshua Perssons Byggnads AB) har på egen begäran försatts i konkurs. Orsaken är att det saknas omkring en kvarts miljon kronor till skatter som förfaller på lördagen. Ett tiotal anställda berörs..

Nerikes Allehanda - 11 mar 14 kl. 08:32

Konkursdrabbade Holmkvist säljs

Orsaken till Holmkvists konkurs är av allt att döma entreprenaden av Windahls stora bilhallsbygge. Det förklarar konkursförvaltaren Peter Rader som nu försöker att sälja byggfirman..

NT - 01 apr 14 kl. 15:22

"Bygg inte i Brunnsparken, bygg vid brandstationen"

Bygg bostadsrätter på brandstationens tomt vid Ågatan i stället för i Brunnsparken,Det föreslår Mattias Ravander, oppositionsråd (S) och Bo Pettersson (S), andre vice ordförande i styrelsen för Ramunderstaden..

UNT - 22 jul 15 kl. 09:37

Bygg fyrspår

Bygg ut järnvägen mellan Uppsala och Stockholm och låna till investeringsbehov, skriver Vänsterpartiets trafikpolitiska talesperson Emma Wallrup..

UNT - 23 jul 15 kl. 00:30

Bygg fyrspår

Bygg ut järnvägen mellan Uppsala och Stockholm och låna till investeringsbehov, skriver Vänsterpartiets trafikpolitiska talesperson Emma Wallrup..

Dalarnas tidningar - 19 maj 15 kl. 14:27

God läsning för ABB och Dellner

Global Infrastructure Leadership Forum skriver i sin rapport bygg, bygg, bygg om de 100 infrastrukturptrojekten tillsammans värda över 500 miljarder dollar som fanns på forumets 8:e lista..

DI - 24 nov 14 kl. 08:39

Bygg- och järnhandelns försäljning +4,3 % oktober

Bygg- och järnindex från branschorganisationen Bygg & Järnhandlarna visar att försäljningen mätt på jämförbara enheter och i löpande priser ökade med 4,3 procent i oktober. Sett till utvecklingen hittills i år, januari-oktober, har försäljningen växt med 5,6 procent. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Uppsalapolisen grep örebroare

En 28-årig örebroare greps på lördagen av polisen i Uppsala. Mannen misstänks för grov stöld efter att ha stoppats i en stulen bil..

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

KD-ledaren Bondeson dök upp i Prideparaden

För bara några dagar sedan såg det ut som att KD:s kommunalråd Lennart Bondeson, som också är ansvarig för HBTQ-frågor i kommunen, inte skulle delta i Prideparaden i Örebro..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Bilder: Så var Pridefesten

Se NA-fotografernas bilder från regnbågsparaden och från festen i Stadsparken.

Nerikes Allehanda - 7 timmar sedan

NA-tv: Se den galna pridefesten

Det var en mäktig manifestation när 2015 års pridetåg marscherade genom centrala Örebro på lördagkvällen. Tusentals människor satte färg på city - och NA-tv var på plats..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Livebilder: Här är Pridefesten

Se bilderna från den pågående Pridefesten..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Efter kraschen: "Stämningen är tung"

Stämningen nu efter olyckan är tung, förklarar Erik Ståhl i klubben. Olycksorsaken vill varken han eller klubbens ordförande Mikael Vuorijärvi spekulera i. Klubben kommer att utreda den internt, förklarar Mikael Vuorijärvi..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Det var full gas i Mossgruvan

Det var dammigt, grusigt, högljutt och fartfyllt. Idag avgjordes det vilka förare som skulle få titulera sig klubbmästare i MK Kopparberg när det var folkracetävling i Mossgruvan..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Livebilder: Här är Prideparaden

Se bilderna från de pågående Prideparaden..

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Live-tv: Se prideparaden i NA-tv

NA-tv sänder prideparaden genom centrala Örebro live. Sändningen startar 17.50 och tåget avgår från Grand Hotel klockan 18.

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Efter gyrokopterkrschen: "Stämningen är tung"

Stämningen nu efter olyckan är tung, förklarar Erik Ståhl i klubben. Olycksorsaken vill varken han eller klubbens ordförande Mikael Vuorijärvi spekulera i. Klubben kommer att utreda den internt, förklarar Mikael Vuorijärvi..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.