Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 08 February, 10:58

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkursHolmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Läs mer på Nerikes Allehanda


Läs mer om:
Bygg, Bygg AB, Nora, Örebro

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

TA - 15 apr 11 kl. 20:00

Även Trimera har gått i konkurs

Moderbolaget till Roxi Stenhus, Trimera AB, har nu också gått i konkurs. Ytterligare ett dotterbolag, XL-Bygg Bygghandlaren AB, försattes i konkurs samtidigt. Hela koncernen gjorde en förlust på 15,5 miljoner kronor i fjor.

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:14

Byggföretag försatt i konkurs

MG Bygg har försatts i konkurs på egen begäran.
Byggföretaget har ett 40-tal anställda och pågående entreprenader. ?

YLE - 28 apr 15 kl. 20:11

Hangö spa lyckoträff för VN Bygg

Det blir det lokala byggföretaget VN Bygg Ab som får helhetsansvaret för byggandet av det nya spat på Fabriksudden i Hangö. För VN Bygg betyder avtalet med Regatta Resorts slut på permitteringar och tryggat jobb för företagets anställda i ett års tid. VN Byggs vd John Lindqvist skrev i dag (28.

SmålandsPosten - 11 sep 13 kl. 06:46

MG Bygg i Lenhovda startar på nytt ? i samma lokaler

Det konkursdrabbade MG Bygg i Lenhovda är sålt. Två av de tidigare ägarna har startat byggföretaget på nytt och i samma lokaler som förut. MG Bygg hamnade i ekonomiska svårigheter ­ i början av sommaren och i mitten av juli försattes bolaget i konkurs på egen begäran.

UNT - 09 apr 11 kl. 07:55

SM-Bygg i Tärnsjö hotas av konkurs

SM-Bygg AB i Tärnsjö såldes vid halvårsskiftet 2009. Köparna i 30-årsåldern lyckades inte driva rörelsen med vinst. Nu är en förvaltare utsedd för att om möjligt rekonstruera företaget, alternativet är konkurs..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 19:21

Byggjobb räddas efter konkurs


Flera jobb ser ut att räddas vid konkursade Backgårdens Bygg AB sedan byggföretaget MVB AB köpt konkursboet under tisdagen, uppger lokala medier. När Backgårdens Bygg, med säte i Lidköping och med kontor i Trollhättan, gick i konkurs i december förlorade cirka 200 personer jobben. - En hel del kommer att bli återanställda.

Corren - 05 aug 13 kl. 09:47

Bygg och Bo i konkurs - hårt slag för bygden

Den ekonomiska föreningen Bygg och Bo i Hannäs, som startade för över 20 år sedan, har gått i konkurs. Föreningens betydelse för bygdens utveckling kan inte underskattas, men nu får alltså andra krafter ta vid..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Dubbla segrar för Ålsta BTK

Ålsta Bordtennisklubb har spelat seriematcher i division 3 under den gångna helgen, med bra resultat. Nu har man stor chans till bronsplacering i sin serie..

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

Fel att dra in bistånd

Socialnämnden får bakläxa av förvaltningsrätten i Karlstad. De tycker inte att det fanns skäl att avslå en Kumlavkvinnas ansökan om ekonomiskt bistånd för december förra året..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Nybörjarna tar för sig på Lindehov

Några har hållit på sedan i höstas, andra är med för första gången. Men alla är fulla av förväntan inför Tre kronors hockeyskola..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Väder: då finns det chans till sol

I år går vänliga veckan i grått. Lagom till lunch på måndagen kommer första regnområdet in över länet..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Bilist körde in i stolpe

En bilist körde in i en lyktstolpe vid Lindhultrondellen söder om centrala Örebro vid 9.20-tiden på måndagen.
Det finns ännu inga uppgifter om någon skadats vid olyckan..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Missnöje med detaljplanen för återvinningscentralen

Bygget av en återvinningscentral i Askersund tycks vara ett ärende det har gått troll i..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Tredjeplats för Jacob

Det blev en tredjeplats för MK Kopparbergs Jacob Jansson i Gävle i helgen..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Tydligare beredskapsplan efter höstens skyfall

När kommunstyrelsen nyligen klubbade igenom en ny kris- och beredskapsplan var det med höstens översvämningskaos i smärtsamt färskt minne. Den nya planen innehåller tydligare skrivningar om kommunens beredskap..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Antalet besökare ökar på USÖ-akuten

Under 2015 tog akutmottagningen på USÖ emot närmare 59 000 patienter. Sedan 2004 har antalet ökat med närmare 20 000. – Det ser likadant ut i hela landet, säger Bruno Ziegler som är verksamhetschef på akutkliniken..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Mål går inte att mäta eller följa upp

Revisorerna kritiserar Nora kommun för att styrmåtten för att motverka sjukfrånvaro inte går att mäta och följa upp. Det framgår av en granskning som gjorts av hur kommunen arbetar för att motverka sjukfrånvaro och ohälsa..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.