SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 14 December, 17:45

SmålandsPosten - 12 feb 14 kl. 05:51

OS-guide för onsdagen
Störtlopp för damer, Curlingmatcher för både herrar och damer, Skridsko och hockey. Där är dagens svenska grenar.
06.00 Curling, herrar, gruppspel: Danmark–USA, Norge–Tyskland, Kina–Schweiz.
08.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Curling, –usa, –tyskland, –schweiz, Alpint, Kling, Hector, Vonn, USA, Mancuso, Görgl, Lindell Vikarby, Pärson, Rolland, Fanchini, Höfl-Riesch, Ishockey, –finland, Nordkomb, Lamy Chappuis, Spillane, Pittin, Chappuis, Stecher, Kircheisen, –sverige, –ryssland, Usa–kina, –storbritannien, Snowboard, Skridsko, Andersson, Davis, Tae-Bum, Hedrick, Kuzin, Rodel, –kanada, –kina, LingerWolfgang Linger, SicsJuris Sics, LeitnerAlexander Resch, WendlTobias Arlt, EggertSascha Benecken, Linger, Konståkning, XueZhao Hongbo, QingTong Jian, SavchenkoRobin Szolkowy, VolosozjarMaxim Trankov, Szolkowy, DuhamelEric Radford, Bright, Teter, Clark, Gold, Crawford, Rodriguez

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS-guideför onsdagen
Nyan - 30 jul 17 kl. 11:03

Fem åländska restauranger i nyaste White Guide

I den senaste upplagan av White Guide Nordic finns flera åländska restauranger.
White Guide är Nordens ledande guidesystem när det handlar om restauranger. I Sverige har restaurangguiden getts ut sedan 2005 på svenska och sedan 2014 ges den engelskspråkiga White Guide Nordic ut med de bästa restaurangerna i Sverige, Danmark, Norge, Island, Grönland, Estland och Finland.

UT - 01 jun 13 kl. 09:03

Prego tar plats i White guide

Fika för finsmakare.
Ulricehamnscaféet Bar prego har fått placering i White guides kommande summering över Sveriges bästa caféer. Om en dryg vecka släpper White guide sin guide till vad man anser vara Sverige bästa caféer.

BT - 19 jan 15 kl. 15:30

Boråskrogen med i White Guide ? för fjärde gången

Två Boråskrogar finns med i årets White Guide. För restaurang Vinci är det fjärde året i rad. – Det känns väldigt härligt, det är ju det här som vi jobbar för, säger Evelina Salomonsson, restaurangchef på Vinci på Sandwalls plats.

Alingsås tidning - 14 maj 16 kl. 05:30

Alingsåskaféer kvar i White Guide

Ekstedts bageri & café, Nygrens café och Nolbygårds ekobageri & café behåller sina platser i White Guide Café. Den 30 maj hålls White Guide Café-kalaset på Skeppsholmen i Stockholm, då poäng och klassificeringar i bok, webb och app kommer avslöjas. Men redan nu står det klart vilka kaféer i Sverige som har en plats i guiden, och tre av dem finns alltså i Alingsås.

Magazin24 - 17 maj 16 kl. 11:42

Skeppshandeln kan utses till ”årets bageri” i White Guide

Den 30 maj presenteras White Guide sin caféguide för 2016. Bland nomineringarna till årets bageri återfinns Skeppshandelns Stenugnsbageri i Köping. ”Glada och tacksamma att blivit nominerade till årets bageri i Sverige av White guide.

Dagensanalys.se - 31 jul 18 kl. 10:51

SEO – din SEO-guide för att rivstarta hösten med mer trafik

Vad är SEO? Och vad betyder egentligen begreppet SEO? Vi har sammanställt en SEO-guide för att du ska kunna rivstarta din SEO-optimering inför hösten redan nu!

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 09:30

Åhus Gästgivaregård med i White Guide

Foto: Bosse Nilsson
”Mat och dryck av gourmetkaraktär är vår specialitet”, skriver krögarparet Anders och Therese om Åhus Gäst- givaregård på hem- sidan. Nu har de fåttbevis på att det stämmer. Gästis listas i årets upplaga av prestigefyllda White Guide.

BT - 17 feb 14 kl. 21:00

Brämhults kan få White guide-pris

Restaurangguiden White guide och Livsmedelsbranschen ska senare i vår dela ut ett helt nytt pris, Årets smakutvecklare. Ett av de nominerade företagen till priset är juicetillverkaren Brämhults. – Vi är jätteglada och stolta, säger företagets vd.

Barometern - 04 jun 14 kl. 10:01

Åtta Ölandscaféer med i guide

White Guide har utsett landets bästa café. Priset gick inte till Öland men flera lokala fik finns med på listan. Fem caféer på norra Öland och tre på södra har tagits med i White Guide Café 2014.

BT - 30 jun 14 kl. 19:35

Boråskafé åter i prestigefylld guide: "Är på väg att bli bäst i Sverige"

Fyra frågor till... ... Milad Ramezankhani på Café Viskan, om att kaféet för andra året i rad får betyget "mycket god klass" av restaurangguiden White Guide.

Sydsvenskan - 14 dec 15 kl. 04:00

En guide att gå vilse i

Att vara främling på en plats har sällan varit så aktuellt som den här hösten. Resandet som tillstånd drabbar oss inte bara i text och bild, utan också i vår omedelbara verklighet. Gränskontroller, återvändsgränder, papperslöshet, hopplöshet.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Lång: ”Svåraste uppgiften i serien”

Amo HK får upp till bevis på söndag. Serieledande O/V i Helsingborg i bortahall är rena mardrömmen i den allsvenska handbollen..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Facebook-bugg kan ha drabbat 6,8 miljoner

Facebook säger att bolaget upptäckt en sårbarhet i sitt system gällande delningen av foton som kan ha påverkat 6,8 miljoner användare. I ett blogginlägg skriver företaget att de som loggat in på Facebook och gett tredje parts-applikationer tillgång till foton kan ha drabbats.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

PRO Bridge resultat

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

SPF Seniorernas Lenhovda-Herråkra julbord

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Elva döda i oroligheter i sydvästra Somalia

Minst elva människor har dödats i sammandrabbningar mellan somaliska säkerhetsstyrkor och anhängare till Mukhtar Robow som är kandidat i det regionala presidentvalet i sydvästra Somalia, enligt en militärofficer och en klanäldste.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera fordon i trafikolycka

SmålandsPosten - 1 timme sedan

PRO Åseda medlemsmöte

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Håkan Hellström sålde slut i Älmhult – innan release

Hot Stuff sålde en specialutgåva av Håkan Hellströms senaste album som släpptes på fredagen. Men för den som ville ha ett exemplar i butik var hoppet ute. Webbshoppen sålde slut redan innan butiksöppning.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Familjen Pilut lever med segervind

Tingsryds hockeytränare Larry Pilut bubblar av glädje i mobilen. Hans Taif är i bra form och sonen Lawrence gjorde natten mot fredagen sin sjätte match för Buffalo Sabres i NHL..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Löfven ger inte upp trots nej

S-ledaren Stefan Löfven beklagar att riksdagen ratade honom som ledare för en ny regering. Men han ger inte upp om att få ihop ett underlag för ett nytt försök. - Även om det var väntat så beklagar jag det naturligtvis, säger statsminister Stefan Löfven vid en pressträff efter EU-toppmötet i Bryssel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.