SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 21 June, 04:38

Liknande nyheter

Taggar: OS-guideför onsdagen
Nyan - 30 jul 17 kl. 11:03

Fem åländska restauranger i nyaste White Guide

I den senaste upplagan av White Guide Nordic finns flera åländska restauranger.
White Guide är Nordens ledande guidesystem när det handlar om restauranger. I Sverige har restaurangguiden getts ut sedan 2005 på svenska och sedan 2014 ges den engelskspråkiga White Guide Nordic ut med de bästa restaurangerna i Sverige, Danmark, Norge, Island, Grönland, Estland och Finland.

UT - 01 jun 13 kl. 09:03

Prego tar plats i White guide

Fika för finsmakare.
Ulricehamnscaféet Bar prego har fått placering i White guides kommande summering över Sveriges bästa caféer. Om en dryg vecka släpper White guide sin guide till vad man anser vara Sverige bästa caféer.

BT - 19 jan 15 kl. 15:30

Boråskrogen med i White Guide ? för fjärde gången

Två Boråskrogar finns med i årets White Guide. För restaurang Vinci är det fjärde året i rad. – Det känns väldigt härligt, det är ju det här som vi jobbar för, säger Evelina Salomonsson, restaurangchef på Vinci på Sandwalls plats.

Alingsås tidning - 14 maj 16 kl. 05:30

Alingsåskaféer kvar i White Guide

Ekstedts bageri & café, Nygrens café och Nolbygårds ekobageri & café behåller sina platser i White Guide Café. Den 30 maj hålls White Guide Café-kalaset på Skeppsholmen i Stockholm, då poäng och klassificeringar i bok, webb och app kommer avslöjas. Men redan nu står det klart vilka kaféer i Sverige som har en plats i guiden, och tre av dem finns alltså i Alingsås.

Magazin24 - 17 maj 16 kl. 11:42

Skeppshandeln kan utses till ”årets bageri” i White Guide

Den 30 maj presenteras White Guide sin caféguide för 2016. Bland nomineringarna till årets bageri återfinns Skeppshandelns Stenugnsbageri i Köping. ”Glada och tacksamma att blivit nominerade till årets bageri i Sverige av White guide.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 09:30

Åhus Gästgivaregård med i White Guide

Foto: Bosse Nilsson
”Mat och dryck av gourmetkaraktär är vår specialitet”, skriver krögarparet Anders och Therese om Åhus Gäst- givaregård på hem- sidan. Nu har de fåttbevis på att det stämmer. Gästis listas i årets upplaga av prestigefyllda White Guide.

BT - 17 feb 14 kl. 21:00

Brämhults kan få White guide-pris

Restaurangguiden White guide och Livsmedelsbranschen ska senare i vår dela ut ett helt nytt pris, Årets smakutvecklare. Ett av de nominerade företagen till priset är juicetillverkaren Brämhults. – Vi är jätteglada och stolta, säger företagets vd.

Barometern - 04 jun 14 kl. 10:01

Åtta Ölandscaféer med i guide

White Guide har utsett landets bästa café. Priset gick inte till Öland men flera lokala fik finns med på listan. Fem caféer på norra Öland och tre på södra har tagits med i White Guide Café 2014.

BT - 30 jun 14 kl. 19:35

Boråskafé åter i prestigefylld guide: "Är på väg att bli bäst i Sverige"

Fyra frågor till... ... Milad Ramezankhani på Café Viskan, om att kaféet för andra året i rad får betyget "mycket god klass" av restaurangguiden White Guide.

Sydsvenskan - 14 dec 15 kl. 04:00

En guide att gå vilse i

Att vara främling på en plats har sällan varit så aktuellt som den här hösten. Resandet som tillstånd drabbar oss inte bara i text och bild, utan också i vår omedelbara verklighet. Gränskontroller, återvändsgränder, papperslöshet, hopplöshet.

Dagensanalys.se - 29 jan 18 kl. 11:04

IAB lanserar guide för influencer-marknadsföring

Allt fler börjar använda sig av influencers på sociala medier för att nå ut till framför allt en yngre publik. Dock är det lätt att gå på minor, och att hitta rätt influencer som verkligen kan ge ditt varumärke ett lyft är inte lätt. Därför publicerar IAB nu en guide för både publicister och annonsörer som vill börja jobba med influencer-marknadsföring.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Mötesfritt och lugnt är säkrast i midsommar

En av årets mest trafikintensiva helger är här igen. Som vanligt väntas tät trafik ut ur städerna och köer på väg mot populära midsommardestinationer. För den som vill komma säkert fram till firandet är mötesfria vägar och laglig hastighet bästa valet.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Grundläggande rättighet

Moderaterna vill förankra skyddet av äganderätten i grundlagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Danmark in i norden bra på snabbt bredband

Danmark var det land i Norden och Baltikum där högst andel hushåll, 91 procent, i fjol hade snabbt fast bredband med en hastighet på minst 100 megabit (Mbit) per sekund. Sverige låg på andra plats med 87 procent och Norge på tredje med 80 procent.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mängder av SOS-samtal vid midsommar

Midsommar brukar betyda fullt upp för blåljuspersonal i Sverige. I fjol ringdes 27 procent fler 112-samtal under midsommarnatten jämfört med en vanlig fredagsnatt. "Vid midsommar finns flera faktorer som ökar risken för akuta händelser.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Victor Hedman bäste NHL-backen

Victor Hedman, Tampa Bay, belönas med Norris Trophy för bästa back i NHL på NHL Awards i Las Vegas. Han är den tredje svensken i historien, efter Nicklas Lidström och Erik Karlsson, att ta hem utmärkelsen.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Timmerhus övertänt i Älvdalen

En villa brinner i Månsta i Älvdalen. - Det är en villa, ett timmerhus, som är övertänd. Branden har påbörjats på altanen, säger Per Vikman, vakthavande befäl i vid polisregion Bergslagen.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mc-förare död i olycka

En man har omkommit i en motorcykelolycka i Örebro som inträffade då en polispatrull försökte göra en kontroll av motorcykeln. - Då drar den direkt och nästan omedelbart så ramlar motorcykeln och kör in i en lastbil. Han avlider på platsen, säger Per Vikman, vakthavande befäl i vid polisregion Bergslagen, till TT.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Många frågor efter Trumps u-sväng

Hur länge. och var, kan barn sitta gripna? Och hur och när kan de familjer som redan splittrats vid USA:s gräns återförenas?

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Växjö: Larm om husvagnsbrand

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Rastade inte tillräckligt - par får djurförbud

Ett par i Bollnäs får djurförbud, har länsstyrelsen i Gävleborg beslutat, rapporterar helahälsingland. se. Myndigheten har påpekat brister i parets djurhållning sedan 2015, enligt beslutet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.