UT > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:21

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis
Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn.
Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier. I insändaren uppmanar Susanna Isaksson ulricehamnarna att handla i centrum istället för på internet. Annars finns risken att 50 procent av gågatans butiker försvinner inom två år.
Läs mer på UT
Läs mer om:
Den, Ulricehamn, Susanna Isaksson, UT, Expressen, Karlsson, Colorama, Paris, London, Sjöberg, Modegaraget, Hans Nyberg, Leklust, Nyberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändareom , butiksdödblev , snackis
Nerikes Allehanda - 11 dec 17 kl. 09:26

Ask Årskrönika4- Årets snackis: Folkets hus

Folket hus vara eller icke vara har under året diskuterats. Facebookgruppen "Rädda gamla Folkets hus i Askersund" har startats och idag har gruppen 228 medlemmar. Under året har flera insändare frå....

BT - 16 maj 13 kl. 12:47

Grattis Pinocchio!

Han var utskälld. Ifrågasatt. Omdebatterad.

Nyan - 26 maj 16 kl. 05:47

Postens skotrar upprör

Åland Posts köp av fem vattenskotrar upprör många.

Skotrarna används för att roa storkunder – men hur väl stämmer nöjet egentligen överens med Postens uttalade miljöprofil?
Priset för de fem vattenskotrarna var cirka 40 000 euro.

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Bo Högborn: Vandring i de dödas stad

På stadens kanske vackraste plats ligger den, längst upp i den gamla stadsdelen, med en hissnande utsikt över berg och hav. Att gå runt bland gravmonumenten där är som att vandra i de dödas egen stad..

UT - 8 timmar sedan

Grinigt värre när Dalstorp åkte på ny hemmaförlust

1–0 i baken för fjärde gången i rad. Det vill sig verkligen inte för Dalstorp hemma på Dalshov i år. — Jag tycker att vi är värda minst en poäng, säger Anton Johansson..

UT - 10 timmar sedan

Fotboll: TV hämtade hem underläge i soldränkt derby

Södra Ving ledde med 0–2 och såg ut att gå mot säker seger. Men TV hämtade hem och kom i kapp. .

UT - 9 timmar sedan

Fotboll: Gjorde hattrick i UIFK:s storseger

UIFK körde över IFK Trollhättan och tog tillbaka serieledningen. Bland målen märktes ett hattrick av skytteligaledaren. Kristoffer Johansson..

UT - 10 timmar sedan

Nittorp utan chans mot topplaget

Nittorp hade inte skuggan av en chans borta mot Jitex. Tränaren Reine Söderlind fick istället glädja sig åt två debutanter. .

UT - 13 timmar sedan

Studenten skedde för 50 år sedan – nu träffas de igen

För 50 år sedan var det 92 glada studenter som tågade på Ulricehamns gator. Under lördagen träffades några av dem igen för mingel, företagsbesök och festmåltid. .

UT - 15 timmar sedan

Många nyfikna ulricehamnare ville vara med och fira hotell-jubileum

Hotell Bogesund slog under lördagen upp portarna för intresserade och fikasugna besökare. Förutom möjligheten att titta in i rummen så var marknadsstånden utanför entrén något som lockade. .

UT - 19 timmar sedan

Lägret kvar - kommunen bollas runt mellan myndigheter

Polisen hänvisar till kronofogdemyndigheten, som i sin tur bollat frågan tillbaka till polisen. Drygt fyra månader efter kommunens anmälan, står tiggarlägret i Ulricehamn kvar. .

UT - 23 timmar sedan

Blues i Varnum för fjortonde året

Blueskvällarna i Varnum har blivit något av en tradition i samhället. På söndag är det återigen dags och på scenen står Marino Valle band och Johanna Lillvik med Blues escape . .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.