YA > Lokalt

Tuesday, 02 June, 07:09

YA - 10 feb 14 kl. 14:09

Man anhållen efter hot mot kvinnaEn medelålders man greps i Simrishamn efter att han hotade en kvinna med ett pistolliknande föremål..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Simrishamn, Claes Ekman, Gärsnäs

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man anhållenefter , hotmot , kvinna
SmålandsPosten - 10 jan 15 kl. 15:10

Man anhållen - slog kvinna

En man i 50-årsåldern är anhållen misstänkt för bland annat olaga hot och misshandel. Det var på fredagen som polisen larmades till en bostad i Växjö kommun där mannen misshandlade och hotade en kvinna. Mannen greps av polis och anhölls senare.

DalaDemokraten - 22 jan 17 kl. 11:20

Misstänkte mannen anhållen efter skottlossningen i Säter

Den man som greps efter en skottlossning i Säter på lördagskvällen är nu anhållen.
En kvinna i tjugo - årsåldern skjöts i benet i en lägenhet i Säter sent på lördagskvällen och ett stort polispådrag med polisens insatsstyrka följde..

Västerbottens Folkblad - 06 dec 13 kl. 06:58

Anhållen för sexuellt ofredande

En man har greps i natt i Umeå, misstänkt för sexuellt ofredande. Han är nu anhållen. En kvinna ringde vid ett-tiden till polisen och ville ha hjälp.

Jönköpingsnytt - 28 sep 19 kl. 08:23

Kvinna anhållen efter olaga hot

Vid halv elva på fredagskvällen larmades polisen till en bostad i Öxnehaga där en kvinna hotat en äldre kvinna. Den hotande kvinnan är nu anhållen och misstänkt för grovt olaga hot och narkotikabrott.
.

Barometern - 17 sep 13 kl. 15:20

Man anhållen för misshandel

En man i 40-årsåldern sitter anhållen för misshandel och olaga hot mot en kvinna han tidigare haft en relation med. Mannen anhölls under gårdagen. Det finns sedan tidigare en historik av hot och misshandel kring det före detta paret..

NSD - 13 jun 12 kl. 14:55

Kvinna i Boden anhållen

En kvinna i Boden är anhållen misstänkt för olaga hot och misshandel. Åklagaren Lindha Strömberg vill med hänsyn till målsägandes personliga integritet inte gå in på om brottsoffret är en nära anhörig..

GöteborgsPosten - 30 okt 14 kl. 15:05

Man anhållen för misshandel och hot

En man i 30-årsåldern har i dag blivit anhållen för misshandel av och olaga hot mot en kvinna som fördes till sjukhus natten till torsdag..

YA - 19 apr 18 kl. 11:59

Man anhållen efter olaga hot

Han hotade en kvinna med våld. Nu sitter han anhållen för olaga hot..

Barometern - 27 sep 18 kl. 10:48

Ung man anhållen för olaga hot mot före detta

En ung man sitter sedan tidigt på torsdagsmorgonen anhållen för olaga hot mot en kvinna han tidigare haft en relation med. .

Sydsvenskan - 01 mar 15 kl. 10:24

Kvinna hölls fången — man anhållen

I ett dygn hölls en kvinna fången på en ort i Bodens kommun innan hon lyckades fly med bil till några boende i närheten som larmade polis. Efter ett större polispådrag med bland annat insatsstyrka, förhandlare och hund kunde den misstänkte gärningsmannen gripas i natt. Han är nu anhållen misstänkt för olaga frihetsberövande, olaga hot, misshandel och olaga vapeninnehav, rapporterar polisen i Norrbotten.

Fler nyheter från YA

YA - 08 maj 20 kl. 06:00

Roger Bing: En liten text om rött och grönt

När jag växte upp fanns det inga rondeller i stan och inte heller något rödljus. Cirkulationsplatserna är idag flera, men några stoppljus finns inte. Eller just nu så finns ett vilket gör att det är på håret att jag kommer i tid till jobbet..

YA - 07 maj 20 kl. 15:30

Olycka på fabrik

YA - 07 maj 20 kl. 07:15

Förening säger upp loppislokal

Under många år har pingisklubben i Borrby arrangerat loppis i den gamla brandstationen. Nu väljer klubben att säga upp hyresavtalet då det skulle kosta för mycket att lägga om taket. .

YA - 06 maj 20 kl. 14:56

Misstänkte 26-åringen fortsatt häktad – trots försvararens krav på frikännande

Den mordmisstänkte 26-åringen ska frikännas och släppas ur häktet. Det yrkade hans försvarare, advokat Johan Länström i sin slutplädering. Ystads tingsrätt beslutade dock om fortsatt häktning i väntan på en överprövning av den rättsmedicinska undersökningen..

YA - 06 maj 20 kl. 08:45

Mordrättegången i sitt slutskede – följ direktrapporteringen

I dag avslutas förhandlingarna i rättegången mot den 26-åring som misstänks för mordet i Vallby. Följ vår direktrapportering från rättssalen..

YA - 06 maj 20 kl. 07:38

Här är cykelstölderna lägst i Skåne

Simrishamn är en av de kommuner i Skåne där det anmäls minst antal cykelstölder per invånare. I sydöstra delen av länet ligger kommunen klart lägst. .

YA - 05 maj 20 kl. 19:00

Musteriet miljoninvesterar

Kiviks musteri investerar tio miljoner kronor i en ny produktionslinje. Dessutom har företaget gjort en maskininvestering för tre miljoner och planterat en ny äppelodling. – Vi vill visa framtidstro, säger vd Thomas Jensen..

YA - 04 maj 20 kl. 17:15

Miljoner ska stötta fiskare och havsmiljö

Regeringen satsar 3,6 miljoner kronor på att samla spökgarn och marint skräp. Ett projekt som hämtar kunskapen från Marint centrum och som eventuellt skulle kunna ge Simrishamnsfiskare pengar i kassan under fiskestoppet..

YA - 05 maj 20 kl. 15:16

Misskötte skyddstillsyn – får fängelse

Mannen dömdes till skyddstillsyn för en rad brott, men misskötte den. Nu omvandlas straffet till fängelse. Mannen sitter just nu häktad misstänkt för ett grovt vapenbrott.

YA - 05 maj 20 kl. 11:40

Inget rakt nej till hemtjänst för sommargäster

En del typiska ”sommarkommuner” har i år sagt blankt nej till att ordna hemtjänst till tillfälliga kommuninvånare. Simrishamn väljer den lagliga vägen, och säger istället att det blir mycket svårt att erbjuda sådan hjälp. – Det är en tydlig markering, säger socialnämndens ordförande Maria Linde Strömberg (M)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.