SVT > Inrikes

Sunday, 17 December, 05:01

SVT - 04 feb 14 kl. 14:50

Klumpkänsla i halsen kan vara dold sjukdomMånga som lider av besvär från halsen, av slemmighet och känslan av att ha en klump i halsen, har en inflammation i bakre delen av struphuvudet. Något som sänker livskvaliten för många människor..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klumpkänslai , halsenkan vara , dold, sjukdom

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Fem döda i jordskred i Chile

Fem människor omkom och minst 15 saknas efter det jordskred som drabbat samhället Villa Santa Lucia i södra Chile, nära en populär nationalpark..

SVT - 6 timmar sedan

Regeringen tiger om interna granskningen

Regeringskansliet får bakläxa för hanteringen av IT-skandalen på Transportstyrelsen. Mycket mer får ingen veta, trots löften om en öppen granskning..

SVT - 7 timmar sedan

Den grönaste granen

I jul kommer ungefär tre miljoner julgranar att bäras in i svenska vardagsrum och just nu bemannar julgransförsäljarna nu upp sina stånd och butiker för att mäkta med årets rusch. Men vilket är det miljövänligaste alternativet? Äkta vara eller en plastgran som räcker livet ut..

SVT - 7 timmar sedan

Expert: Stor risk att Parisavtalet misslyckas

Anser att vi måste påbörja en stor omställning av samhället.

SVT - 10 timmar sedan

Hur skulle sexualundervisningen kunna vara?

SVT:s Edit frågade några SVT-profiler om vad de lärde sig på sexualundervisningen och vad de hade önskat att de lärde sig..

SVT - 10 timmar sedan

Hur ser klitoris ut?

SVT:s Edit gick runt på stan för att se hur det stod till med kunskapen..

SVT - 11 timmar sedan

Forskning: 90-talister har mindre sex

Unga vuxna – så kallade millenials har mindre sex än tidigare ungdomsgenerationer. De har också sin sexdebut senare och har haft färre sexpartner, visar flera olika studier som publicerats de senaste åren..

SVT - 11 timmar sedan

Svenska värderingar för politikerna

Ofta nämns begreppet – men vad menar de med svenska värderingar?.

SVT - 13 timmar sedan

Vård och omsorg i metoo-upprop

1.309 vårdanställda samlas under #nustickerdettill i ett upprop mot sexuella trakasserier, skriver Dagens Nyheter. De som har skrivit under, däribland många sjuksköterskor, barnmorskor och undersköterskor, vänder sig bland annat till sina manliga kollegor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.