SVT > Inrikes

Sunday, 04 October, 09:27

SVT - 04 feb 14 kl. 14:50

Klumpkänsla i halsen kan vara dold sjukdomMånga som lider av besvär från halsen, av slemmighet och känslan av att ha en klump i halsen, har en inflammation i bakre delen av struphuvudet. Något som sänker livskvaliten för många människor..
Läs mer på SVTDela artikeln

29 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Klumpkänslai , halsenkan vara , dold, sjukdom

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Ligor riktar in sig på äldre i affärer

Polisens specialenhet Circa har hittills i år kartlagt ett 30-tal ligor som reser runt och begår brott mot äldre. För att stoppa ligorna försöker polisen nu hitta bättre sätt att komma åt vinsterna som brottslingarna gör..

SVT - 3 timmar sedan

Här gör ligan sedeltricket

Ligan använder en tappad sedel som ett sätt att få kontakt med offret. Med hjälp av stulet kontokort länsas sedan kontot..

SVT - 4 timmar sedan

Flyktingfrågan dalar

I början av september exploderade intresset i sociala medier och på en vecka ökade antalet inlägg på svenska med 700 procent, enligt en analys som gjorts av Svenska Dagbladet och omvärldsbevakaren Lissly..

SVT - 6 timmar sedan

Löfven skarp mot flyktinghyror

Statminister Stefan Löfven riktar i en stor intervju i Dagens Nyheter skarp kritik mot privata bolag som skor sig på flyktingkrisen..

SVT - 11 timmar sedan

Kylan smyger in norrifrån

Det har redan snöat i norra Norrland och i veckan drar kylan vidare söderut. – Det blir minusgrader i stort sett i hela Norrland nattetid, säger Kristian Silver vid SMHI..

SVT - 12 timmar sedan

Skånska storkar överraskar på Malta

För första gången har skånska storkar setts landa på Malta. – Det är förvånande att de har vågat sig ut över havet för de avskyr att flyga över vatten, säger storkexperten Berith Cavallin..

SVT - 14 timmar sedan

Mats Knutson: Regeringen har inte planerat för flyktingutvecklingen

Flyktingkrisen i Sverige fördjupas nu. Regeringen och Migrationsverket saknar sängplatser till de tusentals flyktingar som varje vecka kommer till Sverige. Vid en snabbinkallad presskonferens uppmanade justitie- och migrationsminister Morgan Johansson statliga myndigheter och bolag att ställa upp med boenden där asylsökande kan inhysas.

SVT - 18 timmar sedan

Presskonferens om flyktingmottagandet

Regeringen och Migrationsverket har kallat till pressträff för att informera om läget i flyktingmottagandet..

SVT - Igår: 09:07

Tre skadade i husvagnsexplosion

Tre personer har förts till sjukhus efter en explosion, med påföljande brand, i en husvagn i Nävekvarn utanför Nyköping, uppger lokala medier..

SVT - Igår: 06:13

Fattigpensionärer får mindre i plånboken

11.000 pensionärer med redan låga inkomster kommer efter årsskiftet att få mindre kvar i plånboken, trots regeringens skattesänkning. Det visar Finansdepartementets egna beräkningar som SVT Nyheter tagit del av..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.