SVT > Inrikes

Tuesday, 30 August, 19:00

SVT - 04 feb 14 kl. 14:50

Klumpkänsla i halsen kan vara dold sjukdomMånga som lider av besvär från halsen, av slemmighet och känslan av att ha en klump i halsen, har en inflammation i bakre delen av struphuvudet. Något som sänker livskvaliten för många människor..
Läs mer på SVT Bilden delad av SVT via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Dela artikeln

29 Delningar
| Dela


Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

SVT Nyheter erfar: Så kan regeringen begränsa välfärdsvinsterna

Vinster i välfärden, en av politikens hetaste frågor, är på väg att ta ett kliv framåt. SVT Nyheter erfar att regeringens utredare, förre socialdemokratiska kommunalrådet Ilmar Reepalu, siktar in sig på ett förslag som begränsar företagens vinstuttag till åtta procent av investerat kapital kopplat till inflationen..

SVT - 2 timmar sedan

Regeringen utreder sänkt hastighetsgräns

Regeringen låter utreda om fartgränsen i städer ska sänkas till 40 kilometer i timmen som standard. Men det finns tvivel om hur bra idén är. –Jag är skeptisk, säger Carl Zeidlitz, säkerhetsansvarig på Motormännen..

SVT - 3 timmar sedan

Regeringen svänger om skatt på solel

Regeringen svänger om den nyss införda skatten på el från solenergi. – Vi jobbar för fullt för att se om det finns möjligheter för en nedsättning till lägsta nivå, säger finansminister Magdalena Andersson (S) till TT..

SVT - 3 timmar sedan

Kritiserad sänkning av flyktingersättning skjuts upp

Att sänka flyktingersättningen för barn och unga till kommuner med 550 kronor per dygn är ett förslag som mött stark kritik, från flera kommuner i landet. I dag meddelar regeringen att sänkningen blir verklighet – men att den skjuts upp..

SVT - 3 timmar sedan

Ögondroppar dras tillbaka

Läkemedelsverket har beslutat att återkalla två olika sorters ögondroppar av tillverkaren Bohus Biotech..

SVT - 8 timmar sedan

Fortsatt förtroende för SD-ledamot

Sverigedemokraterna har fortsatt förtroende för den riksdagsledamot som utreds för förskingring..

SVT - 12 timmar sedan

Älgar lever rövare i tallskogen

Glupska älgar ställer till det i de svenska tallungskogarna. De så kallade älgbetesinventeringarna visar på stora skador, skriver lantbrukstidningen ATL..

SVT - 10 timmar sedan

SOS barnbyar bryter med firma efter diskriminering

SOS barnbyar bryter samarbetet med den rekryteringsfirma som nekade en tjej jobb eftersom hon inte var tillräckligt traditionellt svensk. Organisationen har också blivit anmäld till Diskrimineringsombudsmannen (DO)..

SVT - 10 timmar sedan

Fler ska överleva hjärtstopp med app

Fler liv kan räddas om man inom ett par minuter kan använda en hjärtstartare på personer som fått hjärtstopp. Nu ska folk i närheten av den som drabbats av hjärtstopp kunna hitta närmaste hjärtstartare med hjälp av en app..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.