SVT > Inrikes

Wednesday, 25 November, 00:50

SVT - 2014-02-04 14:50:51

Klumpkänsla i halsen kan vara dold sjukdomMånga som lider av besvär från halsen, av slemmighet och känslan av att ha en klump i halsen, har en inflammation i bakre delen av struphuvudet. Något som sänker livskvaliten för många människor..
Läs mer på SVT


Dela artikeln

29 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Klumpkänslai , halsenkan vara , dold, sjukdom

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Så nära var Miljöpartiet att lämna regeringen

Miljöpartiet, som tidigare varit med och drivit en generös flyktingpolitik, ska ha haft så svårt att acceptera den att partiet var nära att lämna regeringen. – Det är en väldigt sorglig dag, säger språkröret och ministern Gustav Fridolin..

SVT - 2 timmar sedan

Mats Knutson: Frågan är om regeringen har något val

Sverige gör en helomvändning om flyktingpolitiken och avskaffar stora delar av nu gällande migrationslagstiftning. I stället vill regeringen införa en lagstiftning på EU:s miniminivå. Nu säger man också öppet det som var otänkbart att säga för bara ett par månader sedan: Syftet är att kraftigt minska antalet asylsökande som tar sig till Sverige..

SVT - 2 timmar sedan

Ny teknik ger unik inblick i flyktingars vardag

Hur känns det att vara flykting? Med hjälp av ny teknik kan man nu kliva rakt in i ett flyktingläger..

SVT - 3 timmar sedan

Det här vill regeringen göra

Antalet asylsökande som kommer till Sverige måste minska drastiskt. Det menar regeringen, som i dag presenterade en rad åtgärder. SVT Nyheter listar förslagen – och för vilka de gäller..

SVT - 4 timmar sedan

Leif GW Persson om sitt heta Palme-tips

En kula, likadan som den som mördade Olof Palme, har skickats till Leif GW Persson av en tipsare..

SVT - 4 timmar sedan

Läkare varnar: Akut brist på astma- och allergispecialister

Nya nationella riktlinjer från Socialstyrelsen ska ge astma- och KOL-patienter tidigare diagnos och bättre uppföljning. Samtidigt varnar läkare inom området för att bristen på astma- och allergispecialister gör att det nya vårduppdraget kan bli svårt att klara av..

SVT - 5 timmar sedan

De prioriterar klimatet framför köttätandet och bilen

Under SVT Nyheters granskning ‪#‎vårtklimat‬ har flera hört av sig på sociala medier för att berätta hur de förändrat sitt sätt att leva för miljöns skull. Peter Lindqvist och Monica Frank är två av dem..

SVT - 7 timmar sedan

SD: ”Det här är SD-politik”

Sverigedemokraternas migrationspolitiske talesperson Markus Wiechel välkomnar regeringens förslag till ny svensk asylpolitik, men anser att det inte är tillräckligt. – Ja, det här kom ju alldeles för sent och åtgärderna är inte tillräckliga för att motverka den problematik vi står inför..

SVT - 7 timmar sedan

Rädda Barnen-chef kritisk: Barn blir levande pjäser

Ola Mattsson, Sverigechef för Rädda barnen, är mycket kritisk till de åtgärder som regeringen presenterade i dag för att få färre människor att söka asyl i Sverige..

SVT - 7 timmar sedan

V stödjer inte regeringens flyktingförrslag

Västerpartiets ledare Jonas Sjöstedt är mycket kritisk till regerings förslag till ny svensk asylpoltitik. – Det betyder i praktiken att vi sätter stopp för flyktingmottagande, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.