YA > Lokalt

Sunday, 16 December, 20:57

Liknande nyheter

Taggar: KD splittras, återav , hamnfrågan
YA - 14 nov 18 kl. 02:02

Insändare: M-förvåning i hamnfrågan

Med stor förvåning har jag följt Moderaternas hantering av hamnfrågan. Från att varit pådrivande och tagit initiativ i frågan kan man nu inte ta ställning med risken att hela projektet går i stöpet med stora konsekvenser som följd..

YA - 03 dec 18 kl. 02:02

Insändare: En hamnfrågan för komplex för oss i lilla Ystad?

Det har verkligheten gått troll i hamnfrågan. Är det möjligen så att frågan är för stor och komplex för oss politiker i lilla Ystads kommun? .

YA - 15 nov 18 kl. 00:01

MP girar i hamnfrågan - röstar för utbyggnaden

Miljöpartiet har svängt i hamnfrågan och är nu för investeringen i de nya färjelägena. – Möjligheterna är större än riskerna, säger Marcus Bräutigam (MP)..

Skånskan - 08 aug 18 kl. 14:00

Stor ef­ter­frå­gan på hund­da­gis

Käv­lin­ge Den som vill ha hunden på da­gis el­ler pen­sio­nat i kommunen får räkna med att köa. De fö­re­ta­ga­re SkD pratat med upp­lever alla att ef­ter­frå­gan ökar.– Det ökar hela tiden.

Skånskan - 15 jan 14 kl. 20:10

Trelleborgarna bör få avgöra hamnfrågan

Söderslättspartiet kräver nu en folkomröstning om hamninfarten i Trelleborg. Väster eller öster är frågan..

LV - 22 feb 16 kl. 13:38

De lämnar över hamnfrågan

Majoriteten i Västervik har beslutat att lämna frågan om hamnen i fred. De tror att VLI kommer att hitta någon passande som kan ta över hamnen. Oskarshamn är en bra kandidat men de väntar nu på en avsiktsförklaring..

YA - 21 nov 18 kl. 00:05

Insändare: Häpnadsväckande hur M hanterar hamnfrågan

Att vara inne men ändå ute. Kristina Bendz är den mest fantastiska partiledare med förmågan att aldrig vara underrättad om vad som händer när Ystad och hamnen utvecklas..

GöteborgsPosten - 07 sep 17 kl. 05:01

Rödgröna splittras av frågan om ensamkommande

Den rödgröna majoriteten är djupt oense när det gäller frågan om ensamkommande. Miljöpartiet och Vänsterpartiet vill öka insatserna men röstades ner av Socialdemokraterna tillsammans med de borgerliga..

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 15 kl. 15:23

Hur låter Höganäs?

"Hur låter Kullabygden" lyder rubriken på en artikel som aviserar att kommunen ska införa en ljudlogga. Ja, om man blickar bakom de glänsande kulisserna och sirenernas lockelser så är missljuden påtagliga och allvarliga. Personalen på Revalyckans privatiserade vårdboende hinner inte med att sköta omsorgen om de gamla.

YLE - 06 apr 17 kl. 05:32

Lovisapolitiker litar på att stadsstyrelsen sköter Kalevafrågan

Stadsdirektör Olavi Kaleva krävs på en utredning om ett tillsvidare hemligt näringslivsärende. Detaljerna är oklara, men hans situation beskrivs som allvarlig. SDP och SFP litar på stadsstyrelsen, men Kari Hagfors från Legalitetsgruppen säger att fullmäktige borde informeras om förtroendet för stadsdirektören kan påverkas.

Fler nyheter från YA

YA - Igår: 11:02

Film från luften när Jas-planen flyger in över Svarte

Se när flygplanen passerar över Svarte..

YA - Igår: 06:00

De blev avtackade från skolans värld

Det blev ett uppsluppet sorl på Klostret när kultur- och utbildningsförvaltningen avtackade anställda som gått i pension eller gått vidare till andra anställningar..

YA - I förrgår: 18:58

Efter åtta år i Sverige: Mahmoud hotas av utvisning

Efter nästan åtta år i Sverige hotas Mahmoud Hamed av utvisning. Han och barnen hänvisas till Irak medan hans fru och barnens mamma utvisas till Marocko. – Jag hoppas fortfarande att det ska lösa sig, säger Mahmoud Hamed som många Ystadsbor känner som torghandlare.

YA - I förrgår: 19:00

Utvisningsbeslutet ska överklagas

Beslutet att utvisa Mahmoud Hamed och hans familj överraskar advokat Christine Kock. – Jag ska överklaga, men hoppas att Migrationsverket omprövar sitt beslut, säger hon..

YA - I förrgår: 09:26

Smugglare hade tre miljoner cigg i lasten – avslöjades med röntgenkamera

De sa att de kom tomhänta. Men i själva verket var långtradaren packad med tre miljoner smuggelcigaretter. Nu åtalas männen.

YA - 13 dec 18 kl. 18:00

Sfi-eleverna bjöd på annorlunda luciatåg

Klädseln varierade, men sången och inlevelsen gick inte att ta fel på när sfi-eleverna arrangerade luciatåg. För många var det deras första i livet..

YA - 13 dec 18 kl. 12:20

Lärare åtalas för sexuellt ofredande: Skickade kärleks-meddelanden till 9-åring

En lärare i Ystads kommun åtalas för att ha skickat ett stort antal kärleksmeddelanden till en 9-årig elev på skolan där han arbetat. Läraren ska också ha pussat eleven på munnen vid flera tillfällen..

YA - 13 dec 18 kl. 12:00

SMHI: Mer snö att vänta i veckan

På torsdagsmorgonen föll det snö över delar av sydöstra Skåne. Och det är fler snöbyar att vänta i veckan – men ännu ingen riktig vinter, enligt SMHI. .

YA - 13 dec 18 kl. 10:17

Polisen söker gäng som jagade skolelev

Polisen vill ha hjälp med iakttagelser från fredagen 7 december då ett gäng jagade en elev på väg till skolan. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.