Nyheter 24 > Utrikes

Thursday, 26 May, 20:21

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärareBODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

?Gränderna i Gamla Stan helt underbara?

Vakterna vid kungliga slottet i Stockholm och morgonpigga huvudstadsbor torde ha blivit riktigt förvånade på torsdagsmorgonen.
Helt plötsligt mötte de ? en skoterförare.

Barometern - 01 sep 14 kl. 08:18

Den gamla skolanborde återinföras

Den gamla skolan var i vissa hänseenden bättre. När jag började som gymnasie­adjunkt var arbetstiden 21 40-minuters lektioner i veckan plus förberedelser och efterarbete som att rätta skrivningar, sätta betyg, mitterminskonferenser och betygskonferenser vid terminsslut. Vi arbetade 14 timmar reglerat i veckan inte 48, inte 45, inte 40 utan 14!

Barometern - 01 sep 14 kl. 08:18

Den gamla skolan borde återinföras

Den gamla skolan var i vissa hänseenden bättre. När jag började som gymnasieadjunkt var arbetstiden 21 40-minuters lektioner i veckan plus förberedelser och efterarbete som att rätta skrivningar, sätta betyg, mitterminskonferenser och betygskonferenser vid terminsslut. Vi arbetade 14 timmar reglerat i veckan inte 48, inte 45, inte 40 utan 14!

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 08:00

"Vi behöver bryta med gamla normer"

Foto: Annica Jönsson
Låga slutbetyg ska vändas till en skola i toppklass. Det är en överlevnadsfråga för både Kristianstad och regionen. Det anser Fredrik Axelsson (M), skolkommunalråd och vice ordförande i kommunstyrelsen.

BT - 02 nov 14 kl. 06:55

Fridolins tillbaka på sin gamla skola

Hur är det att vara 31 år och Sveriges utbildningsminister? BT:s nyhetschef Carl Lind återvände till Skåne för ett möte med sin förre skolkamrat Gustav Fridolin (MP). Det blev ett samtal om den stökiga skoltiden, kärleken till läraryrket – och varför SD har tre gånger fler väljare i hembyn.

BT - 02 nov 14 kl. 06:55

Fridolin tillbaka på sin gamla skola

Hur är det att vara 31 år och Sveriges utbildningsminister? BT:s nyhetschef Carl Lind återvände till Skåne för ett möte med sin förre skolkamrat Gustav Fridolin (MP). Det blev ett samtal om den stökiga skoltiden, kärleken till läraryrket – och varför SD har tre gånger fler väljare i hembyn.

Skånskan - 18 apr 16 kl. 14:00

Åsgård satsar på fler gamla sädesslag

TOMELILLA Åsgård fortsätter att satsa på ursprungliga sädesslag och på tackor. I år sår de emmer och enkorn. Dessutom bygger de ett nytt stall för tackorna.

BT - 20 dec 13 kl. 09:09

Bra lärare behövs, inte dåliga

Det mest frekventa inslaget i debatten som sköljt över Sverige efter den senaste Pisa-undersökningen är den gamla käpphästen att lärarnas status måste höjas. Något som sedvanligt föreslås ske medelst höjda löner för alla lärare. Det finns en poäng i att lyfta fram lärarna.

YLE - 11 aug 15 kl. 05:55

Lärare i Helsingfors jobbar långa dagar utan lön

En hel vecka med långa arbetsdagar utan lön. Det är verkligheten för de nya lärarna vid de svenskspråkiga skolorna i Helsingfors. De mer eller mindre tvingas till oavlönat jobb inför skolstarten.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 17:31

Åkessons lärare: "Jimmie umgicks med fel personer"Invandringen i Sölvesborg

SÖLVESBORG. De senaste dagarna har handlat om barndomsminnen och påstådda lögner för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I en intervju i SVT-programmet "Nyfiken på partiledaren" pratade han med terapeuten Poul Perris om sin uppväxt.

YLE - 05 mar 14 kl. 07:43

19 race, 11 stall, 22 förare, 1 mästare

Säsongen 2014 blir den 65:e i ordningen för kungsklassen Formel 1. Säsongen omspänner stora delar av kalenderåret och pågår från den 16 mars till den 23 november. Totalt 22 förare uppdelade på 11 team gör upp om VM-titeln för såväl förare som konstruktörer.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.