YA > Lokalt

Saturday, 20 October, 14:27

Liknande nyheter

Taggar: Bara, gjuterihallen, står, tomt
Sydsvenskan - 04 dec 14 kl. 21:37

Gerdtsson: "Det känns bara tråkigt och tomt"

Det var med blandade känslor som H43-spelarna kom till Arenan i Lund.
En del uppgivna, en del förbannade för att de fått läsa på internet att klubben gått i konkurs och att det var slutspelat för herrarnas elitlag.
–  Vi har inte haft någon indikation om det här, säger Måns Gerdtsson, 23-åringen som varit den tongivande i laget under hösten..

Trelleborgs Allehanda - 04 jan 13 kl. 10:30

"Att komma med 15 000 kronor är bara löjligt"

Foto: Claes Nyberg
Riv inte Västra småbåtshamnen ?satsa istället på att göra den till en mysig gästhamn som välkomnar turister till Trelleborg. Det menar husägare som riskerar att bli av med sina båtplatser de en gång fick i ersättning för sina förlorade sjötomter.

YLE - 11 mar 16 kl. 05:00

SFP-politiker donerar tomt för stadshus i Karis

SFP-politikern Björn Siggberg i Karis vill göra något åt beslutsångesten vad gäller val av stadshus i Raseborg. Han kan tänka sig att donera en tomt i Karis till staden Raseborg. Men han vill i så fall att Raseborgs stadshus byggs på just den platsen.

Cornucopia - 14 maj 17 kl. 20:02

Fortfarande helt tomt uteliv i Stockholm

Jag har i helgen varit i Stockholm och återigen försökt hitta den där storstadskänslan, med ett myllrande nöjesliv och fullt överallt. Det gick som vanligt - tomt på gator och torg och man behövde inte boka bord, inte ens när vi var ett sällskap om sjutton personer klockan 22:15 på allra hetaste Söder nära Nytorget.Gamla Stan, kvällen fredagen den 12:e maj.

YLE - 12 jun 17 kl. 06:42

Slagen Pekka Rinne: Det känns bara tomt

Pekka Rinne blev två matchsegrar ifrån sin stora dröm, Stanley Cup. "Jag är stolt över laget, men slutsummern slog ganska hårt. Nu känns det bara tomt", sade Rinne efter nederlaget.

BT - 29 aug 14 kl. 12:30

"Det känns helt tomt"

Elfsborgarna är tillbaka på svensk mark efter tunga förlusten i Portugal. "Tomt". "Tungt".

BT - 29 aug 14 kl. 12:30

"Det känns helt tomt"

Elfsborgarna var inte muntra när de mötte BT:s utsända reporter Li Edqvist på flygplatsen. "Tomt". "Tungt".

YLE - 08 mar 16 kl. 06:01

Tomtägare uppmanas att bygga i Vasa

Nästan 100 tomtägare i Vasa kommer inom kort att få en uppmaning att bygga på sina obebyggda tomter. Det beslöt stadsstyrelsen i Vasa under sitt möte på måndag. Nu är det tomtägare i bland annat Vikinga, Gerby, Roparnäs och Bobäck som ska höras.

Barometern - 20 dec 13 kl. 08:26

Tomtägare kan få mer frihet

En Oknöbo fick betala 33 375 kronor i straffavgift för att ha fällt fyra träd utan lov. Men nu vill kommun­ledningen ge tomtägarna mer frihet under ansvar. – Vi måste belysa frågan om det är rimligt att man inte får ta ställning till hur man ska göra med träden på sin egen tomt.

Barometern - 02 aug 13 kl. 08:06

De stängs inne på sin egen tomt

?Vi känner oss instängda här på vår tomt.?
Det säger Vivi-Anne Ahlm som bor vid den trånga E?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.