Kristianstadsbladet > Inrikes

Sunday, 05 July, 03:48

Kristianstadsbladet - 30 jan 14 kl. 06:17

Egen rättegång mot släppt aktivist
Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot.Kammaråklagare Sofia Karlsson säger till P4 Skaraborg att det inte är möjligt att väva in ytterligare en misstänkt person i den pågående rättegången. En separat förundersökning får nu göras mot mannen för eventuellt åtal senare.Han ska tillsammans med andra åtalade aktivister ha förberett sig på att släppa ut minkar på flera farmer i Rumänien och Sverige. Enligt P4 Skaraborg menar åklagaren också att de ska ha skaffat ingredienser för att tillverka sprängmedel.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sofia Karlsson, P4 Skaraborg, Rumänien, Sverige, Skövde

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egen, rättegångmot , släppt, aktivist
BT - 30 jan 14 kl. 06:18

Egen rättegång mot släppt aktivist

Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot. Kammaråklagare Sofia Karlsson säger till P4 Skaraborg att det inte är möjligt att väva in ytterligare en misstänkt person i den pågående rättegången. En separat förundersökning får nu göras mot mannen för eventuellt åtal senare.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 14 kl. 06:19

Egen rättegång mot släppt aktivist

Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot. Kammaråklagare Sofia Karlsson säger till P4 Skaraborg att det inte är möjligt att väva in ytterligare en misstänkt person i den pågående rättegången. En separat förundersökning får nu göras mot mannen för eventuellt åtal senare..

NT - 30 jan 14 kl. 06:17

Egen rättegång mot släppt aktivist

Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot..

UNT - 30 jan 14 kl. 06:17

Egen rättegång mot släppt aktivist

En djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes i går kväll. Han ska tillsammans med andra åtalade aktivister ha förberett sig på att släppa ut minkar på farmer i Rumänien och Sverige.(TT).

SvD - 30 jan 14 kl. 06:17

Egen rättegång mot släppt aktivist

En djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes i går kväll..

Skånskan - 08 jul 16 kl. 17:13

29-årig nazist släppt ur häktet

MALMÖ Malmö tingsrätt släppte 29-åringen efter avslutad rättegång i det uppmärksammade fallet med misshandeln av MFF-supportern Showan Shattak 2014. Den 32-årige nazisten Andreas Carlsson riskerar dock upp till åtta års fängelse.– Det är en juridisk sak, sa Showan Shattak, en av målsägarna, i ett kommentar till SVT Nyheter, efter rättegången.

Blekinge Läns tidning - 27 feb 20 kl. 15:14

Försvararen: ”Vi kommer att lägga fram egen bevisning”

Mannen och hans advokat hade hoppats att han skulle blivit friad och släppt under hösten. Nu väntar mordrättegång. – Vi kommer att lägga fram vår egen bevisning, säger advokat Pia Lindström..

Barometern - 08 maj 14 kl. 19:01

Signalen avslöjade mobiltelefontjuv

Tjuven trodde att han lyckats men räknade inte med att telefonen gick att spåra. I slutet av februari var en kvinna ute och roade sig på Harrys i centrala Kalmar. När hon efter några timmar lämnade stället upptäckte hon att hennes mobiltelefon var borta.

Kristianstadsbladet - 02 jul 14 kl. 06:43

Kannibaldömd polis i USA frigavs

En tidigare polis i New York som dömts för att ha planerat att kidnappa, tortera, döda och äta upp kvinnor har frigivits. På mannens lista över potentiella offer fanns hans egen fru.
Beslutet att frige mannen efter 21 månader i fängelse togs i tisdags av en federal domare som hänvisade till brist på bevis.

BT - 02 jul 14 kl. 06:43

Kannibaldömd polis i USA frigavs

En tidigare polis i New York som dömts för att ha planerat att kidnappa, tortera, döda och äta upp kvinnor har frigivits. På mannens lista över potentiella offer fanns hans egen fru. Beslutet att frige mannen efter 21 månader i fängelse togs i tisdags av en federal domare som hänvisade till brist på bevis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.