DI > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 02:15

DI - 29 jan 14 kl. 07:23

Clausen lovar ökad utdelningNordeas styrelse föreslår en höjning av utdelningen från 0,34 till 0,43 euro per aktie. Det senare motsvarar cirka 56 procent av nettovinsten..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Clausen, lovar, ökad, utdelning
Sydsvenskan - 28 nov 12 kl. 06:30

Bolånevinst ger ägare ökad utdelning

Bankerna väntas bjuda ägarna på en ökad utdelning i vår. Men det ogillas starkt av finansminister Anders Borg..

UNT - 27 mar 14 kl. 21:39

Ökad utdelning till aktieägarna

De många aktieägare som besökte Beijer Almas årsstämma kunde glädja sig åt buffé och en ökad utdelning till 8 kronor per aktie..

DI - 29 jan 14 kl. 11:02

Clausen lovar mer

Nordeachefen Christian Clausen försvarar sin utdelning och lovar mer de kommande åren..

DI - 30 sep 13 kl. 08:24

Clausen lovar höjd utdelning

Storbanken Nordea kommer troligen att höja utdelningen. Det säger Nordeas vd Christian Clausen i en intervju med Reuters. Han tillägger att beslutet kommer att tas vid årets slut.

NSD - 11 nov 12 kl. 07:32

Kinas politiker lovar ökad insyn

Efter en rad uppmärksammade korruptionsskandaler i de kinesiska maktkorridorerna lovar två av landets toppolitiker en ökad insyn. Wang Yang, kommunistpartiets ledare i Guangdong-provinsen, och Yu Zhengsheng, partiledare i Shanghai, sade på fredagen att kinesiska myndighetspersoner "gradvis" kommer att börja redovisa sina tillgångar..

Affärsvärlden - 22 feb 13 kl. 08:55

Ökad utdelning för Maersk

Danska Maersks styrelse föreslår en utdelning på 1 200 danska kronor per aktie för helåret 2012 ..

Affärsvärlden - 11 feb 16 kl. 08:21

Ökad utdelning i Kinnevik

Investmentbolagets styrelse föreslår en höjd utdelning på 7,75 kronor..

Realtid - 23 jan 18 kl. 08:46

Ökad utdelning i Investor

Styrelsen föreslår en utdelning om 12 kronor per aktie. Samtidigt skrivs värdet på Aleris ned med en miljard kronor och Patricia Industries går in och skjuter till upp till 1 miljard kronor i eget kapital för att amortera delar av Aleris externa lån..

YLE - 16 sep 12 kl. 12:15

Urpilainen lovar ökad konkurrenskraft för exporten

Regeringen satsar nästa år på att stärka den finländska exportens konkurrenskraft, lovar finansminister Jutta Urpilainen. I sin blogg skriver Urpilainen att statliga finansiären Finnvera ska få 3 miljarder euro i garantier för sitt nya program för exportfinansiering. Finnvera får, som Urpilainen beskriver det, "mera muskler" att stöda finländska exportföretag, som konkurrerar om beställningar.

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:30

Obama lovar ökad insyn i övervakningen

USA:s president Barack Obama lovar att insynen i de amerikanska underrättelsetjänsternas övervakning ska bli bättre. Tillsammans med kongressen ska han verka för att införa begränsningar för övervakningen..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Spiltan lägger Pardoxpengar på Boulebar

Investmentbolaget Spiltan, storägare i dataspelsutvecklaren Paradox Interactive, går in i en mer jordnära bransch. Med en investering på 20 miljoner kronor greppas 25 procent av snabbväxande kedjan Boulebar..

DI - 3 timmar sedan

New York-börser: Wal-Mart sänke humöret

USA-börserna backade när handelsveckan inleddes på Wall Street efter långhelgen. Wal-Marts kvartalsvinst var sämre än väntat och tillväxten i näthandeln saktade in kraftigt under julhandeln jämfört med året innan..

DI - 4 timmar sedan

Här är svenskarnas drömbostad

Drömmen om ett eget hus är starkast när svenskarna får välja bostad. Men bostadsrätten är på stark frammarsch. Var fjärde hushåll föredrar en ägd lägenhet..

DI - 4 timmar sedan

Sparkade Ericssonchefen får nytt jobb

Den tidigare Ericsson-vd:n Jan Frykhammar blir ny styrelseledamot i it-bolaget Telavox..

DI - 5 timmar sedan

Råvaror: Begränsade rörelser

Priserna på råolja och basmetaller uppvisade under tisdagen begränsade förändringar. Prisskillnaden mellan den amerikanska WTI-oljan och den dyrare Nordsjöoljan Brent minskade något när båda kontrakten närmade sig varandra..

DI - 5 timmar sedan

Analys till salu lockar fler bolag

Det sker stora förändringar inom storbankernas analys av svenska börsbolag.  Nu kan Di avslöja att den topprankade banken SEB börjar med så kallad uppdragsanalys där bolagen själva finansierar analysen..

DI - 5 timmar sedan

Ulf Petersson: Börsen borde ge bolagen mer hjälp

  Beskedet att SEB följer efter storbankerna Nordea och Danske Bank och börjar ta betalt av börsbolagen för aktieanalys är ett tydligt tecken på att analysen i sig inte har uppskattats av bankernas kunder, fondbolagen. I varje fall har inte uppskattningen varit tillräckligt stor för att fonderna ska vara beredda att själva betala notan nu när fondbolagen inte längre smidigt kan skicka över analyskostnaden till fondandelsägarna..

DI - 5 timmar sedan

Jan Wahlström köper i Elos Medtech

Jan Wahlström, som är vd för Elos Medtech, har köpt sammanlagt 3.800 aktier i bolaget vid två transaktioner under måndagen och tisdagen. Kurserna uppgick till cirka 68-69 kronor per aktie, innebärande en total köpeskilling om cirka 0,26 miljoner kronor.

DI - 6 timmar sedan

Göran Jonsson: Tronskifte på den svenska kroghimlen

KÖPENHAMN. Mitt under Dagens industris segerintervju med Björn Frantzén på scenen i det pampiga rådhuset i Köpenhamn bryter Mathias Dahlgren in, räcker honom handen och säger: "Grattis!".

DI - 6 timmar sedan

HSBC-chefen lämnar efter vänd nedåttrend

HONGKONG. Efter sex år med vikande intäkter lyckades vd Stuart Gulliver – lagom till sin avgång – vända trenden för HSBC. Men det är inte slut på motgångarna för bankjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.