DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 09:20

Liknande nyheter

Taggar: Clausen, lovar, ökad, utdelning
Sydsvenskan - 28 nov 12 kl. 06:30

Bolånevinst ger ägare ökad utdelning

Bankerna väntas bjuda ägarna på en ökad utdelning i vår. Men det ogillas starkt av finansminister Anders Borg..

UNT - 27 mar 14 kl. 21:39

Ökad utdelning till aktieägarna

De många aktieägare som besökte Beijer Almas årsstämma kunde glädja sig åt buffé och en ökad utdelning till 8 kronor per aktie..

DI - 29 jan 14 kl. 11:02

Clausen lovar mer

Nordeachefen Christian Clausen försvarar sin utdelning och lovar mer de kommande åren..

DI - 30 sep 13 kl. 08:24

Clausen lovar höjd utdelning

Storbanken Nordea kommer troligen att höja utdelningen. Det säger Nordeas vd Christian Clausen i en intervju med Reuters. Han tillägger att beslutet kommer att tas vid årets slut.

NSD - 11 nov 12 kl. 07:32

Kinas politiker lovar ökad insyn

Efter en rad uppmärksammade korruptionsskandaler i de kinesiska maktkorridorerna lovar två av landets toppolitiker en ökad insyn. Wang Yang, kommunistpartiets ledare i Guangdong-provinsen, och Yu Zhengsheng, partiledare i Shanghai, sade på fredagen att kinesiska myndighetspersoner "gradvis" kommer att börja redovisa sina tillgångar..

Affärsvärlden - 22 feb 13 kl. 08:55

Ökad utdelning för Maersk

Danska Maersks styrelse föreslår en utdelning på 1 200 danska kronor per aktie för helåret 2012 ..

Affärsvärlden - 11 feb 16 kl. 08:21

Ökad utdelning i Kinnevik

Investmentbolagets styrelse föreslår en höjd utdelning på 7,75 kronor..

Realtid - 23 jan 18 kl. 08:46

Ökad utdelning i Investor

Styrelsen föreslår en utdelning om 12 kronor per aktie. Samtidigt skrivs värdet på Aleris ned med en miljard kronor och Patricia Industries går in och skjuter till upp till 1 miljard kronor i eget kapital för att amortera delar av Aleris externa lån..

YLE - 16 sep 12 kl. 12:15

Urpilainen lovar ökad konkurrenskraft för exporten

Regeringen satsar nästa år på att stärka den finländska exportens konkurrenskraft, lovar finansminister Jutta Urpilainen. I sin blogg skriver Urpilainen att statliga finansiären Finnvera ska få 3 miljarder euro i garantier för sitt nya program för exportfinansiering. Finnvera får, som Urpilainen beskriver det, "mera muskler" att stöda finländska exportföretag, som konkurrerar om beställningar.

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:30

Obama lovar ökad insyn i övervakningen

USA:s president Barack Obama lovar att insynen i de amerikanska underrättelsetjänsternas övervakning ska bli bättre. Tillsammans med kongressen ska han verka för att införa begränsningar för övervakningen..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Bokslutskommuniké Quartiers Properties – januari till december 2018

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers Properties” eller ”Bolaget”) offentliggör idag Bolagets bokslutskommuniké för verksamhetsåret 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Franska bankjätten varslar tusentals

Den franska banken Société Générale överväger att varsla tusentals inom sin investmentbankverksamhet, skriver Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Nya färjor ska säkra framtidens trafik till Helsingör

Rederiet Forsea vill köpa in nya fartyg och säkra färjetrafiken mellan Helsingborg och Helsingör under lång tid framöver. Det rör sig om investeringar på 100-tals miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Anders Kottenauer ny vd för Piezomotor

Mikromotorbolaget Piezomotor har utsett Anders Kottenauer till ny vd med tillträde den 8 april 2019. Från och med fredagen går bolagets styrelseordförande Adam Dahlberg in i rollen som tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna ned något

Stockholmsbörsen ser ut att inleda veckans sista dag försiktigt med en dragning mot minus. På torsdagen pressades index ned av framför allt banksektorn på och därmed bröts den åtta dagar långa uppgångssviten för OMXS30-indexet..

DI - 30 minuter sedan

Bure stärker substansvärdet – höjer utdelningen

Investmentbolaget Bure redovisar ett resultat efter skatt på 824 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (-1.030). Resultatet per aktie uppgick till 11:91 kronor (-14:85)..

DI - 45 minuter sedan

Anoto får pennorder från koreansk förlag värd drygt 6 miljoner kronor

Anoto, som tillverkar digitala läspennor, har fått en order på pennor från värd 650.000 dollar från Kyowon, som är ett förlag och utbildningsleverantör i Sydkorea. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Byggföretag tvingas återköpa aktier

HSB har tvingats köpa in 120 lägenheter för att rädda bostadsrättsföreningar som annars skulle haft svårt att klara ekonomin. Det är första gången det sker på tio år. Det rapporterar SVT Nyheter..

DI - 30 minuter sedan

Chromogenics tar order värd 4,5 miljoner

Fastighetsbolaget Ticon i Norge har valt Chromogeneics produkt Converlight Paragon för projekt Ticon till ett värde av 4,5 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

DevPort AB (publ) redovisar bokslutskommuniké för år 2018

Press release   •  22 februari, 2019 08:45 CEST DevPort AB (publ) (”DevPort” eller ”Bolaget”) presenterar en stark rapport och det går fortsatt bra för DevPort med stark tillväxt i både omsättning och resultat. DevPorts styrelse rekommenderar ordinarie bolagsstämma att besluta om en utdelning om 0,75 SEK / aktie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.