DI > Ekonomi

Monday, 21 May, 09:24

Liknande nyheter

Taggar: Clausen, lovar, ökad, utdelning
Sydsvenskan - 28 nov 12 kl. 06:30

Bolånevinst ger ägare ökad utdelning

Bankerna väntas bjuda ägarna på en ökad utdelning i vår. Men det ogillas starkt av finansminister Anders Borg..

UNT - 27 mar 14 kl. 21:39

Ökad utdelning till aktieägarna

De många aktieägare som besökte Beijer Almas årsstämma kunde glädja sig åt buffé och en ökad utdelning till 8 kronor per aktie..

DI - 29 jan 14 kl. 11:02

Clausen lovar mer

Nordeachefen Christian Clausen försvarar sin utdelning och lovar mer de kommande åren..

DI - 30 sep 13 kl. 08:24

Clausen lovar höjd utdelning

Storbanken Nordea kommer troligen att höja utdelningen. Det säger Nordeas vd Christian Clausen i en intervju med Reuters. Han tillägger att beslutet kommer att tas vid årets slut.

NSD - 11 nov 12 kl. 07:32

Kinas politiker lovar ökad insyn

Efter en rad uppmärksammade korruptionsskandaler i de kinesiska maktkorridorerna lovar två av landets toppolitiker en ökad insyn. Wang Yang, kommunistpartiets ledare i Guangdong-provinsen, och Yu Zhengsheng, partiledare i Shanghai, sade på fredagen att kinesiska myndighetspersoner "gradvis" kommer att börja redovisa sina tillgångar..

Affärsvärlden - 22 feb 13 kl. 08:55

Ökad utdelning för Maersk

Danska Maersks styrelse föreslår en utdelning på 1 200 danska kronor per aktie för helåret 2012 ..

Affärsvärlden - 11 feb 16 kl. 08:21

Ökad utdelning i Kinnevik

Investmentbolagets styrelse föreslår en höjd utdelning på 7,75 kronor..

Realtid - 23 jan 18 kl. 08:46

Ökad utdelning i Investor

Styrelsen föreslår en utdelning om 12 kronor per aktie. Samtidigt skrivs värdet på Aleris ned med en miljard kronor och Patricia Industries går in och skjuter till upp till 1 miljard kronor i eget kapital för att amortera delar av Aleris externa lån..

YLE - 16 sep 12 kl. 12:15

Urpilainen lovar ökad konkurrenskraft för exporten

Regeringen satsar nästa år på att stärka den finländska exportens konkurrenskraft, lovar finansminister Jutta Urpilainen. I sin blogg skriver Urpilainen att statliga finansiären Finnvera ska få 3 miljarder euro i garantier för sitt nya program för exportfinansiering. Finnvera får, som Urpilainen beskriver det, "mera muskler" att stöda finländska exportföretag, som konkurrerar om beställningar.

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:30

Obama lovar ökad insyn i övervakningen

USA:s president Barack Obama lovar att insynen i de amerikanska underrättelsetjänsternas övervakning ska bli bättre. Tillsammans med kongressen ska han verka för att införa begränsningar för övervakningen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Zetadisplay tar order värd 100 miljoner

Zetadisplay, som säljer digital butiksinredning, har fått en order från trav- och galoppbolaget ATG avseende bolagets "digitala medieplattform" till ATG:s alla drygt 2.000 butiker i Sverige..

DI - 10 minuter sedan

Absolicon vänder till vinst

Solenergibolaget Absolicon, som handlas på Aktietorget, visade vinst under första kvartalet - den första i bolagets historia - efter att ha levererat en produktionslina till Kina..

DI - 15 minuter sedan

Laddbara bilar ökar med 66 procent

Under de fyra första månaderna i år ökade registreringarna av laddbara bilar med 66 procent i Sverige, vilket inbegriper elbilar och laddhybrider. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Saabs radarsystem till Filippinerna

Försvarsjätten Saab ska leverera det marina radarsystemet Sea Giraffe AMB till den amerikanska marinen, som ska exportera systemet inom ramen för en Foreign Military Sales-affär mellan USA och Filippinerna.  Sea Giraffe AMB ska enligt ett pressmeddelande installeras ombord på två av filippinska marinens fregatter: BRP Gregorio del Pilar (FF-15) och BRP Ramon Alcaraz (FF-16)..

DI - 15 minuter sedan

Ökade intäkter och ökad förlust för Dr Sannas

Hudvårdsbolaget Dr Sannas redovisar ökande intäkter samtidigt som förlusten steg i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol. Nettoomsättningen steg till 1,3 miljoner kronor (0,4), en ökning med 225 procent mot föregående år..

DI - 30 minuter sedan

Chef för Meawallet säljer aktier för 361 000

Lars Sandtorv har den 17 och den 18 maj sålt totalt 400.000 aktier i Invuo. Han är chef för Invuos dotterbolag Meawallet.

DI - 30 minuter sedan

Ian Lundin miljonsäljer

Oljebolaget Lundin Petroleums styrelseordförande Ian Lundin fortsätter att sälja aktier. .

DI - 15 minuter sedan

Terrace.se crowdfundar storsatsning på E-handel, öppnar ny butik i Göteborg och välkomnar 15 nya varumärken

Stockholm 21 maj 2018 – Terrace AB (publ) grundades 2007 med visionen att inom kläder och skor samla några av världens ledande varumärken i segmentet ”fashionable sportwear”..

DI - 30 minuter sedan

Dyrare slaktavtall pressar ekologisk odling

Många odlare av ekologiska grönsaker och spannmål använder sig av slaktavfall som gödsel. Men sedan 210 har även producenter av minkfoder och kattmat börjat anamma samma metod – och priserna på slaktrester har fördubblats..

DI - 30 minuter sedan

Eyeonid håller fast vid mål för 2018

NGM-bolaget Eyeonid, som är verksamhet inom IT-säkerhet, redovisar en nettoomsättning på 1 miljon kronor för det första kvartalet (0). Periodens resultat blev -6,7 miljoner kronor (-2,5)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.