Alliansfritt Sverige > Opinion

Wednesday, 03 June, 07:34

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse1616514_10151883147071440_1021459729_n

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen. Alliansfritt Sverige vill i ett första steg vill få in ett tusen månadsgivare för att kunna bedriva valrörelse på en helt ny nivå för en blogg i Sverige genom att bygga på aktivistfunktioner för bloggen. 

Vi vill ha en folkfinansierad valrörelse och framtid. Mot vår öppna plattform står moderaternas mörka miljoner.

säger Robin Zachari som är Alliansfritt Sveriges fundraiser som som tillägger

Det är bara högertöntar som använder ordet crowdfunding och kör på andras plattformar.

Om kampanjen är framgångsrik och snabbt når målet om tusen månadsgivare á 50 kronor kan det byggas till aktivistfunktioner på Alliansfritt Sverige samtidigt som kärnverksamhetens består.

Vi växer och efter vårt avslöjande om Max som i princip toppade alla media slog vi besöksrekord. Men om vi ska spela en större roll i valrörelsen och i framtiden måste vi kunna sätta våra läsare u arbete och då behövs de många människornas ekonomiska stöd. Tusen personer är ett högst realistiskt men ambitiöst. Når vi inte målet kan vi göra många andra saker som gör alliansen sura.

avslutar den snart medelåders bloggaren som är mycket tydlig med att alla pengar som doneras kommer gå till teknikutvecklingen och ingen kommer att få betalt för att skriva på Alliansfritt Sverige.

För mer information:

Robin Zachari, fundraiser

robin.zachari@gmail.com, @robinzachari 

Någonstans i pressmeddelandet, exempelvis längst ner, bör det finnas en kort, slagkraftig beskrivning av er organisation. Detta gäller särskilt om ni skickar pressmeddelandet via e-post. Om pressmeddelandet ligger direkt på er webbplatsen och information om organisationen finns lättillgänglig där, så kan det räcka. Nu vet ni som läste till slutet att vi inte orkade göra en sån.


Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Sverige, En, Robin Zachari, Alliansfritt Sveriges, Det, Alliansfritt Sverige, Max, Zachari

Dela artikeln

171 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressmeddelande, Alliansfritt, Sverigevill ha , folkfinansierad, aktivistplattformoch , valrörelse
Alliansfritt Sverige - 30 okt 11 kl. 17:20

Vem finansierar Alliansfritt Sverige? Du!


DONATION. Många på högerkanten, härförda av riksdagsledamoten Lars Beckman, har legat på oss att vi ska avslöja var vi får alla våra pengar ifrån. Det gav oss en briljant idé - vi tänker börja samla in pengar.

Alliansfritt Sverige - 22 jun 14 kl. 14:01

Alliansfritt Sverige: Gamla meriter duger i för DN ännu en gång

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski ville inte i sin senaste ledare kommentera Alliansfritt Sverige. Men om han ändå hade tagit chansen att tycka till om vår blogg, tror jag han hade sagt följande: Grattis kamrater. Även om ni på papperet tillhör motståndarlägret är jag smått imponerad av vad ni åstadkommit!

Alliansfritt Sverige - 04 jan 11 kl. 09:39

Alliansfritt Sverige rekryterar serietecknare


Från vänster i bilden: Tom Waits. Inte Tom Waits. Tom Waits.

Alliansfritt Sverige - 02 feb 11 kl. 10:37

Rösta fram Alliansfritt Sverige som SL-kort


REKLAM. Nu finns Alliansfritt som SL-kort. Men bara på nätet.

Alliansfritt Sverige - 03 dec 13 kl. 10:42

Pressmeddelande: Björklunds myter är rena bluffar

Pressmeddelande från folkpartiet liberalerna Alliansfritt Sverige 2006-02-17 2013-12-02 Jan Björklund Robin Zachari kommenterar s-rapporten Jan Björklunds kommande kommentar på PISA-rapporten: Baylans Björklunds myter är rena bluffar - Svensk skola faller kunskapsmässigt . Men skolministern verkar ha missat TIMMS-undersökningen, PISA-undersökningen och Skolverkets nationella utvärdering.
- Första förutsättningen för att kunna medicinera rätt är att patienten erkänner sin sjukdom.

Alliansfritt Sverige - 30 dec 11 kl. 16:00

2011: Året med Alliansfritt


2011. Det har varit ett fantastiskt år på många sätt för oss på Alliansfritt. Vår förälskelse till högern har spirat ut i sann hatkärlek.

Alliansfritt Sverige - 02 jan 11 kl. 14:54

Hanna: Pensionärerna gör Sverige till ett U-landNOTIS. Centerpartiets kommunalråd i Uppsala, Stefan Hanna, fortsätter att leverera. Efter tjockisskatten och bidragsknarket kommer nu det svarta hålet.

Alliansfritt Sverige - 03 jan 11 kl. 11:04

Alliansfritt avslöjar: så här ser hyenadräkten utHyenadräkt. Efter att Alliansfritt Sverige avslöjat att Stefan Hanna vill införa en tjockisskatt så har det rullat på. UNT:s avslöjande att Hanna vill att bidragsfuskare ska tvingas bära en hyenadräkt har nu blivit en riksnyhet.

Alliansfritt Sverige - 02 feb 11 kl. 10:00

Skamlöst skryt: Alliansfritt rusar på blogglistan

SKRYT. På bara två veckor har Alliansfritt Sverige gått från 114-plats till 94-plats på Tailsweep som mäter bloggtoppen. Alla blogger som ligger för oss har dagens outfit.

Alliansfritt Sverige - 12 aug 11 kl. 10:05

Alliansfritt debatterar Svenskt Näringsliv Svarar

DEBATTGLATT. Idag lanserar Alliansfritt Sverige tjänsten Svenskt Näringsliv Svarar. Vi firar detta genom att skriva ett debattinlägg på Aftonbladet - Floskelgenerator kan göra Svenskt Näringslivs jobb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.