Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 16 February, 13:10

Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssonhar , inget, kontrakt, Hanöhus
News55 - 02 aug 17 kl. 12:50

Livets ord stämmer Bert Karlsson på miljonbelopp

Turerna har varit många i schismen mellan Livets ords fastighetsbolag Krokshalls fastighets AB och Bert Karlssons företag Jokarjo. Ribbingebäcks gård, den fastighet som står i centrum för Livets ords stämningsansökan, ligger i Uppland och användes mellan september 2014 och slutet av juli 2015 som flyktingförläggning i regi av Bert Karlsson. Det var i samband med att verksamheten skulle lämna fastigheten som konflikten mellan bolagen startade, berättar Per-Olof Eurell, styrelseordförande på Krokshall fastighets AB.

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 11:07

Bert Karlsson: ”Det här är värst av allt”

Enligt en ny undersökning har Bert Karlsson 10 procent av väljarna bakom sig om han ställer upp i riksdagsvalet. Det är starka siffror men inget som förvånar Bert. ”Nej, det finns ett motstånd till etablissemanget för att man bara kör över människor”, säger Bert Karlsson till Dagens PS.

Sydsvenskan - 15 jan 13 kl. 06:30

Bert Karlsson som förbytt

?Konstkuppen? i SVT såg jag som ett riktigt misslyckat försök till konstprogram.

News55 - 21 nov 16 kl. 14:43

Bert Karlsson: “Bedrövligt hur man behandlar Sveriges äldre”

Under måndagen stod det klart att den tidigare partiledaren för det högerpopulistiska partiet Ny demokrati, Bert Karlsson, öppnar upp för möjligheten att eventuellt ge sig i kast med politiken igen, skriver Skaraborgs läns tidning. – Jag har inte bestämt mig än men jag har tankar på det. Om partierna inte skärper till sig ordentligt och tar sig en titt på vad som händer i världen, säger Bert Karlsson till News55.

Dagens PS - 14 feb 17 kl. 11:03

Just nu: Bert Karlsson döms för bokföringsbrott

Bert Karlsson har godkänt ett strafföreläggande utfärdat för tre fall av bokföringsbrott, rapporterar GT. Enligt detta handlar det om bristfällig bokföring i serieentreprenörens och tidigare Ny Demokrati-partiledarens asylbolag Jokarjo AB under 2012, 2013 och 2015, skriver tidningen på nätet. ”Det är inget att säga.

Dagens PS - 02 aug 17 kl. 08:51

Bert Karlsson stäms på 1 miljon av Livets ord

Livets ords fastighetsbolag Krokshall fastighets AB stämmer Bert Karlssons asylbolag Jokarjo AB på drygt 1 miljon kronor, rapporter SVT Nyheter. Den mångsysslande entreprenörens bolag ska ha hyrt ett församlingshem för att driva asylboende mellan september 2014 och juli 2015 som ska ha lämnats i undermåligt skick, enligt stämningsansökan. Men att smuts och slitage skulle vara Jokarjo AB:s fel avfärdar Bert Karlsson.

Dagens PS - 19 okt 18 kl. 22:39

Bert Karlsson har INTE gått i pension

Skulle pensionera sig men avslöjar i stället nytt projekt i intervju med abrupt slut på Dagens PS. ”Det blir ett 40-tal hotell utmed vägarna”, berättar den mångåriga entreprenören. I somras hette det att 73-årige Bert Karlsson slutar efter 50 år som entreprenör.

Dagens PS - 05 maj 17 kl. 08:20

Bert Karlsson utsatt för kupp av storbedragare

Expressen berättar att en dömd storskojare har skrivit sig på Bert Karlssons och hans frus adress. Mannen är just nu föremål för en utredning om nya bedrägeribrott, det rör sig enligt polisen om urkundsförfalskning vilket innebär att han förfalskat någons id-handlingar, kvitton eller intyg. Varför mannen folkbokfört sig på Bert Karlssons adress är oklart, men mannens advokat tror att det kan vara ”ett skämt”, säger han till Expressen.

GT - 14 feb 17 kl. 10:29

JUST NU: Bert Karlsson fälls för bokföringsbrott

Flyktingentreprenören och tidigare riksdagspolitikern Bert Karlsson fälls för tre fall av bokföringsbrott.Bakgrunden är brister i bokföringen för bolaget Jokarjo AB som driver Bert Karlssons många flyktinganläggningar.– Vi har gjort fel och jag får ta ansvaret som vd, det är inget att diskutera, säger Bert Karlsson till Nyhetsbyrån Siren som först uppmärksammar fällningen..

Expressen - 14 feb 17 kl. 10:29

Bert Karlsson fälls för bokföringsbrott

Flyktingentreprenören och tidigare riksdagspolitikern Bert Karlsson fälls för tre fall av bokföringsbrott.Bakgrunden är brister i bokföringen för bolaget Jokarjo AB som driver Bert Karlssons många flyktinganläggningar.– Det är inget att säga, vi har gjort fel, säger Bert Karlsson..

Dagens PS - 16 maj 17 kl. 15:18

Bert Karlsson ”supernöjd” över flyktingvinst

GT/Expressen uppger att Bert Karlsson gör en rekordvinst efter finansnetto på 120 miljoner kronor 2016 i bolaget Jokarjo AB, som administrerar den kände affärsmannens flyktingboenden. Enligt tidningen tjänade Bert Karlsson drygt 328.767 kronor per dag på flyktingverksamheten under fjolåret.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Fyra till sjukhus efter frontalkrock

Fyra personer har förts till sjukhus efter att två personbilar har frontalkrockat på E14 i Järpen på lördagsförmiddagen. - Två personer har fått allvarligare skador, men ingen av dem har livshotande skador, säger Anna-Lena Högström, kommunikationschef vid Region Jämtland Härjedalen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Tårar hotar Rebecka Karlssons bidrag

Den tidigare "Idol"-tvåan Rebecka Karlsson ser en stor utmaning med sin medverkan i Melodifestivalen - att hålla tillbaka tårarna efter att ha berättat om den tuffa uppväxten. - Jag tror att jag sjunger lite surt eftersom att jag känner gråt i halsen, berättar hon.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Expert: IS har både ideologi och kunskap kvar

IS territorium i Syrien må vara förlorat, men både ideologi och stridserfarenheter finns kvar. Nu kan IS omgruppera sig, och gå in i sovande celler för att återuppstå på nytt i andra former, enligt Mellanösternexperten.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Många döda i eldstrid på Sinaihalvön

Sju islamistiska extremister har dödats i en eldstrid med egyptiska soldater i norra Sinai, uppger militärkällor. 15 egyptiska soldater uppges också ha dödats eller skadats i striderna.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Myhrer listar sina främsta konkurrenter

Marcel Hirscher, Henrik Kristoffersen, Daniel Yule. . .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svensk doldis med superrunda på Europatouren

Per Längfors har missat cutten på sina fyra första tävlingar på Europatouren. På femte försöket har han något stort på gång. Den svenske rookien gick sin tredjerunda på 64 slag på Europatourtävlingen vid Lake Karrinyup, Australien och leder nu tävlingen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Hamrar effektivt in det ovälkomna budskapet

I ”Vår älskade” går Kamila Shamsie i närkamp med ett av nutidens största trauman: den IS-kopplade terrorismen och omvärldens oförmåga att hantera den..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medlarbud i hamnkonflikten - ingen lockout

Medlarna i den pågående hamnkonflikten har lämnat ett nytt bud till parterna. Svar ska lämnas på onsdag eftermiddag, den 20 februari, uppger Transportföretagen. - Vi och Hamnarbetarförbundet förväntas svara på detta medlarbud på onsdag i nästa vecka, säger Transportföretagens vd Mattias Dahl(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Skådespelaren Bruno Ganz död

Den schweiziske skådespelaren Bruno Ganz har avlidit, meddelar representanter för stjärnan. Ganz fick bland annat stor uppmärksamhet i sin roll som Adolf Hitler i filmen "Undergången" från 2004. Bruno Ganz blev 77 år gammal.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

The Lovers of Valdaro har oddsen mot sig

Duon The Lovers och Valdaro gick vidare till Melodifestivalen via talangtävlingen "P4 Nästa" i Sveriges Radio. Men det ser tufft ut för gruppen att ta sig vidare till final.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.