Sydöstran > Nyheter

Thursday, 13 December, 10:47

Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssonhar , inget, kontrakt, Hanöhus
News55 - 02 aug 17 kl. 12:50

Livets ord stämmer Bert Karlsson på miljonbelopp

Turerna har varit många i schismen mellan Livets ords fastighetsbolag Krokshalls fastighets AB och Bert Karlssons företag Jokarjo. Ribbingebäcks gård, den fastighet som står i centrum för Livets ords stämningsansökan, ligger i Uppland och användes mellan september 2014 och slutet av juli 2015 som flyktingförläggning i regi av Bert Karlsson. Det var i samband med att verksamheten skulle lämna fastigheten som konflikten mellan bolagen startade, berättar Per-Olof Eurell, styrelseordförande på Krokshall fastighets AB.

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 11:07

Bert Karlsson: ”Det här är värst av allt”

Enligt en ny undersökning har Bert Karlsson 10 procent av väljarna bakom sig om han ställer upp i riksdagsvalet. Det är starka siffror men inget som förvånar Bert. ”Nej, det finns ett motstånd till etablissemanget för att man bara kör över människor”, säger Bert Karlsson till Dagens PS.

Sydsvenskan - 15 jan 13 kl. 06:30

Bert Karlsson som förbytt

?Konstkuppen? i SVT såg jag som ett riktigt misslyckat försök till konstprogram.

News55 - 21 nov 16 kl. 14:43

Bert Karlsson: “Bedrövligt hur man behandlar Sveriges äldre”

Under måndagen stod det klart att den tidigare partiledaren för det högerpopulistiska partiet Ny demokrati, Bert Karlsson, öppnar upp för möjligheten att eventuellt ge sig i kast med politiken igen, skriver Skaraborgs läns tidning. – Jag har inte bestämt mig än men jag har tankar på det. Om partierna inte skärper till sig ordentligt och tar sig en titt på vad som händer i världen, säger Bert Karlsson till News55.

Dagens PS - 14 feb 17 kl. 11:03

Just nu: Bert Karlsson döms för bokföringsbrott

Bert Karlsson har godkänt ett strafföreläggande utfärdat för tre fall av bokföringsbrott, rapporterar GT. Enligt detta handlar det om bristfällig bokföring i serieentreprenörens och tidigare Ny Demokrati-partiledarens asylbolag Jokarjo AB under 2012, 2013 och 2015, skriver tidningen på nätet. ”Det är inget att säga.

Dagens PS - 02 aug 17 kl. 08:51

Bert Karlsson stäms på 1 miljon av Livets ord

Livets ords fastighetsbolag Krokshall fastighets AB stämmer Bert Karlssons asylbolag Jokarjo AB på drygt 1 miljon kronor, rapporter SVT Nyheter. Den mångsysslande entreprenörens bolag ska ha hyrt ett församlingshem för att driva asylboende mellan september 2014 och juli 2015 som ska ha lämnats i undermåligt skick, enligt stämningsansökan. Men att smuts och slitage skulle vara Jokarjo AB:s fel avfärdar Bert Karlsson.

Dagens PS - 19 okt 18 kl. 22:39

Bert Karlsson har INTE gått i pension

Skulle pensionera sig men avslöjar i stället nytt projekt i intervju med abrupt slut på Dagens PS. ”Det blir ett 40-tal hotell utmed vägarna”, berättar den mångåriga entreprenören. I somras hette det att 73-årige Bert Karlsson slutar efter 50 år som entreprenör.

Dagens PS - 05 maj 17 kl. 08:20

Bert Karlsson utsatt för kupp av storbedragare

Expressen berättar att en dömd storskojare har skrivit sig på Bert Karlssons och hans frus adress. Mannen är just nu föremål för en utredning om nya bedrägeribrott, det rör sig enligt polisen om urkundsförfalskning vilket innebär att han förfalskat någons id-handlingar, kvitton eller intyg. Varför mannen folkbokfört sig på Bert Karlssons adress är oklart, men mannens advokat tror att det kan vara ”ett skämt”, säger han till Expressen.

Dagens PS - 16 maj 17 kl. 15:18

Bert Karlsson ”supernöjd” över flyktingvinst

GT/Expressen uppger att Bert Karlsson gör en rekordvinst efter finansnetto på 120 miljoner kronor 2016 i bolaget Jokarjo AB, som administrerar den kände affärsmannens flyktingboenden. Enligt tidningen tjänade Bert Karlsson drygt 328.767 kronor per dag på flyktingverksamheten under fjolåret.

GT - 14 feb 17 kl. 10:29

JUST NU: Bert Karlsson fälls för bokföringsbrott

Flyktingentreprenören och tidigare riksdagspolitikern Bert Karlsson fälls för tre fall av bokföringsbrott.Bakgrunden är brister i bokföringen för bolaget Jokarjo AB som driver Bert Karlssons många flyktinganläggningar.– Vi har gjort fel och jag får ta ansvaret som vd, det är inget att diskutera, säger Bert Karlsson till Nyhetsbyrån Siren som först uppmärksammar fällningen..

Expressen - 14 feb 17 kl. 10:29

Bert Karlsson fälls för bokföringsbrott

Flyktingentreprenören och tidigare riksdagspolitikern Bert Karlsson fälls för tre fall av bokföringsbrott.Bakgrunden är brister i bokföringen för bolaget Jokarjo AB som driver Bert Karlssons många flyktinganläggningar.– Det är inget att säga, vi har gjort fel, säger Bert Karlsson..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Förslaget klart – så ska gäddorna skyddas

Länsstyrelsen föreslår att tio fredningsområden inrättas i Blekinge där allt fiske är förbjudet under perioden 1 januari-31 maj..

Sydöstran - 30 minuter sedan

20 procent färre nya bostäder i år

Bostadsbyggandet minskar kraftigt, enligt Boverket. Men skillnaderna i landet är stora. I Storstockholm minskar byggandet kraftigt, men i Göteborgsområdet går det åt motsatt håll.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hon får årets kulturpris

Gerd Jacobsson får årets kommunala kulturpris för sitt arbete med vägstugan i Johannishus. Konstnären Kristoffer Grip tilldelas kulturstipendiet. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Valkarusellen tema i årets nyårsrevy

I teatergruppen Klantarnas nyårsrevy ligger fokus på valåret och den efterföljande regeringskrisen, men även Svenska Akademien, Donald Trump och Kim Jong-Un får sig en känga..

Sydöstran - 45 minuter sedan

WEBB-TV: Se årets lucia

Det är intensiva dagar den här veckan för Karlskronas luciatåg. Under torsdagsmorgonen gästade man bland annat tidningshuset för BLT och Sydöstran. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kraftigt ökade taxeringsvärden

Trots oron på fastighetsmarknaden det senaste året har taxeringsvärdet på det samlade skattepliktiga fastighetsbeståndet ökat med hissnande 1 100 miljarder kronor eller 13,5 procent mellan 2017 och 2018. I huvudsak är det småhusen som fått höjda taxeringsvärden.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Amason släpper jobbig jullåt av Alkberg

Bandet Amason med sångerskan Amanda Bergman i spetsen har spelat in en jullåt - med nyskriven text av Mattias Alkberg. Låten heter "En god, god, god jul" och släpps digitalt, som musikvideo och som en exklusiv vinylsingel som auktioneras ut till förmån för Musikhjälpen.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Brand förstörde valmaterial i Kongo-Kinshasa

7 000 rösträkningsmaskiner har förstörts i en brand i valkommissionens lokaler i Kongo-Kinshasa, med tio dagar kvar till presidentvalet. Det motsvarar 70 procent av landets rösträkningsmaskiner. Valkommissionen meddelar att valet kommer att hållas som planerat den 23 december.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Lucia inledde morgonen på flygplatsen

För morgonpigga resenärer och personal på Ronneby Airport inleddes luciamorgonen med stämningsfull julsång..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Brexitminister: Fokusera på Nordirlandlösning

Det är dags att lämna ledarfrågan efter onsdagens förtroendeomröstning om Theresa May och ta tag i oron kring den nordirländska nödlösningen, backstop, enligt Storbritanniens brexitminister Stephen Barclay.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.