Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 18 November, 15:16

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi
Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.Sångaren vill hellre göra "nya filmer, ny musik och turnera". - Om någon vill veta vad jag gjorde 1965 kan de lika gärna kolla upp det på Wikipedia, utan att behöva betala några pengar för det, konstaterar Jagger..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Jagger, Rolling Stones, Mick Jagger, Keith Richards, Life, Hollywood Reporter, Wikipedia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mick, Jagger, vägrar, självbiografi
Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi


Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Västerbottens Folkblad - 23 jan 14 kl. 14:09

Mick Jagger vägrar självbiografi

Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma – Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok ”Life”. — Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 14 kl. 14:13

Mick Jagger vägrar självbiografi

Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". — Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

NT - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi

Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life"..

GöteborgsPosten - 23 jan 14 kl. 14:09

Mick Jagger vägrar självbiografi

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Brott: Man åtalas för hot och slag – tog fram kniv

En 43-åring åtalas för misshandel och olaga hot. Enligt åtalet sa han bland annat att han skulle skära halsen av en annan man. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Mjuk gudstjänst när gosedjuren var inbjudna

I bänkraderna trängdes gosedjur med barn och föräldrar under söndagen när den första nallegudstjänsten arrangerades i Anderslöv..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Öka insikten om hederskultur

Få beslutsfattare förstår den verkliga innebörden av hederskulturer. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Johanna Nylander: Barn ska inte vara politiska redskap

Det är vuxna som måste fatta politiska beslut. Barn kan och ska inte ställas till svars för sina idéer på samma sätt som om de vore vuxna. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Nattens händelser: Kraftig explosion vid butik i västra Skåne

Kraftig explosion i Landskrona. Hus nedbrunnet i Korsaröd. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Barn på Fagerängen ska hänvisas till Östra skolan

Barn boende på Fagerängen kommer i fortsättningen hänvisas till Östra skolan i stället för till Pilevallskolan. Det är ett steg i kommunens ambition att blanda elever med olika bakgrund. .

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Klagstorps skola kan tvingas införa åldersblandade klasser

Elevunderlaget i Klagstorp ser alarmerande svagt ut. Precis som i Alstad kan det bli aktuellt att införa åldersblandade klasser även där..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Bowling: Borgen föll i jämn match

BK Borgen ledde länge mot IFK Borås i Söderslättshallen. Men i slutet av matchen tippade segern över till gästerna, som vann med 12–8..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Palmstaden lyckas inte vinna

Sju matcher in på säsongen har Palmstaden ännu inte vunnit efter ordinarie tid. 5–5 hemma mot Munka Ljungby var femte krysset..

Trelleborgs Allehanda - 23 timmar sedan

På Parken började färden mot ett tidigare liv

Intresset för andlighet är stabilt i Trelleborg. I varje fall om man får tro arrangörerna av Drömtida hälsomässa. Under lördagen fick besökarna titta på kristaller, blå spådda och gick bakåt i tiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.