Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 16 July, 22:19

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi
Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.Sångaren vill hellre göra "nya filmer, ny musik och turnera". - Om någon vill veta vad jag gjorde 1965 kan de lika gärna kolla upp det på Wikipedia, utan att behöva betala några pengar för det, konstaterar Jagger..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Jagger, Rolling Stones, Mick Jagger, Keith Richards, Life, Hollywood Reporter, Wikipedia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mick, Jagger, vägrar, självbiografi
Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi


Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Västerbottens Folkblad - 23 jan 14 kl. 14:09

Mick Jagger vägrar självbiografi

Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma – Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok ”Life”. — Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 14 kl. 14:13

Mick Jagger vägrar självbiografi

Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". — Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

NT - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi

Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life"..

GöteborgsPosten - 23 jan 14 kl. 14:09

Mick Jagger vägrar självbiografi

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Jasmin Sudic ska hålla TFF kvar i allsvenskan

Jasmin Sudic har både blivit mästare i allsvenskan och tagit guld i svenska cupen. Men efter en karriär som hämmats av fyra korsbandsskador vänder han hem till Skåne för att hjälpa TFF genom en bottenstrid..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Cover me bjöd på 70-talsnostalgi i Stadsparken

Hundratals drogs till stadsparken på måndagskvällen då bandet Cover me bjöd på rockklassiker som en del av satsningen Sommar i stadsparken. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Beachhandboll: Succé för Trelleborgslagen i Åhus

Under årets upplaga av Åhus beachhandbollsfestival blev det succé för Trelleborgs HBK:s damjuniorer som tog silver. Dessutom vann pojklaget födda 2007 sitt tredje raka guld. – Det är en fantastisk prestation, säger Lars Mårtensson, tävlingsansvarig i klubben..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Lek på vikingars vis i veckan

På tisdag och onsdag kommer Trelleborgen sprudla av liv. Det är dags för att leka vikingalekar, och både stora och små barn är välkomna. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Oceanografen: ”Algblomning i hela Östersjön nu”

Helgens soliga och relativt vindstilla väder har lett till att flera ansamlingar med blommande alger nått ytan i Östersjön, rapporterar Informationscentralen för egentliga Östersjön..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

En kärnexplosiv duo

När Donald Trump möter Vladimir Putin i Helsingfors kan det ha avgörande betydelse för säkerheten i hela Östersjöområdet. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Protesterna fortsätter – Malörtens detaljplan blir fråga för domstol

I juni beslutade samhällsbyggnadsnämnden enhälligt att godkänna de nya detaljplanerna för området Malörten, som tillåter fyra nya fem-sexvåningshus på platsen. Nu har boende överklagat ärendet till domstol..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Bedrägeri: Försökte hyra ut annan persons bostad

En man som varit bortrest fick när han kom hem veta att någon försökt hyra ut hans bostad i andra hand. Händelsen är polisanmäld som bedrägeri..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Inbrott: Kontanter och smycken stulna från bostad

Någon gång mellan klockan 10 och 14 i lördags bröt sig någon in i en lägenhet i Trelleborg och stal gods..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Möglet tvättas bort med gemensamma krafter

En tvättfirma, sommarjobbare från kommunen och föreningsmedlemmar tar i med gemensamma krafter för att få ridklubben ren från möglet som ställer till med problem för Trelleborgs Ryttarförening..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.