Aftonbladet > Nyheter

Friday, 05 March, 13:59

Aftonbladet - 14 jan 14 kl. 02:09

Reinfeldt sågas – av sin egen ex-minister
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

296 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reinfeldt, sågasav sin , egen, ex-minister
Alliansfritt Sverige - 16 aug 12 kl. 07:43

Minister förutspår generationskrig och hånar 40-talister

Omslaget till eländet.BOKTIPS. Då var det dags igen.

SmålandsPosten - 20 jun 13 kl. 00:30

En borgerlig vision efterfrågas

Det var ett roligt grepp av Svenska Dagbladet att konsultera tidigare alliansministrar om regeringspartiernas framtid. I gårdagens nummer gav Maud Olofsson (C), Mats Odell (KD), Sven Otto Littorin (M) och Tobias Krantz (FP) sin syn på läget som det gestaltas i dag samt det stundande valet, eller valet 2014. Något orättvist har regeringspartierna beskyllts för total idélöshet.

Sydsvenskan - 05 okt 13 kl. 06:30

Reinfeldt har inte råd att peta fler råd

Tobias Billströms aktieaffärer besvärar Fredrik Reinfeldt. Men statsministern lär inte sparka sitt statsråd i första taget.För det första är Billström, trots att han ständigt hamnar i blåsväder, en i Reinfeldts ögon perfekt migrationsminister; i sju år har han stått ut med regeringens tuffaste jobb.

Sydsvenskan - 03 sep 11 kl. 06:30

Karin Hübinette - tillbaka med egen agenda

Bild: Linus Meyer
När hennes syster blev minister tvingades Karin Hübinette sluta som programledare på Sveriges Television. Nu ska hon få revansch med programmet som är döpt efter henne själv.
Karin Hübinette går med snabba steg förbi studiorna i tv-huset i Stockholm.

Alliansfritt Sverige - 01 nov 13 kl. 10:21

Reinfeldt mörklägger Billströms aktieaffär

"För att förtjäna väljarnas förtroende krävs och förväntas öppenhet och transparens." - Moderaternas etiska policy antagen på arbetsstämman 2014 TV 4 har under en längre tid granskat migrationsminister Tobias Billströms aktieaffärer. Granskningen har bland annat resulterat i att Ekobrottsmyndigheten inledde och sedan lade ner.

Alliansfritt Sverige - 11 sep 12 kl. 15:23

C vill höja bensinskatten idag - men hur blir det imorgon?

Den här pumpen förstår lika mycket om
Centerns postion som vi gör
Wikimedia CommonsTOKVELANDE. Det har blivit dags för Centerpartiet att harva lite om bensinskatten igen. Man är ju sedan tidigare både för en sänkning och en höjning.

Expressen - 11 sep 12 kl. 09:12

Miljöministern vill ha dyrare bensin

Fredrik Reinfeldt varnade så sent som i slutet av förra månaden för "Åsa Romsons miljöskattechock". Men nu - mitt i regeringens budgetförhandlingar - pratar plötsligt hans egen miljöminister om att bensinskatten borde höjas. - Koldioxidskatten är ju jättebra och Centerpartiet vill att den skärps, säger miljöminister Lena Ek (C) i det kommande numret av tidningen Sveriges natur..

BT - 10 apr 14 kl. 10:57

Carlsson medger "politiskt fel" i KU

Det var enligt regelverket, men "politiskt fel", att min och min statssekreterares lön räknades av mot det svenska biståndsanslaget mellan 2009 och 2012, uppger förra biståndsministern Gunilla Carlsson (M) när hon frågas ut i konstitutionsutskottet. Carlsson framhåller att hennes lön inte togs direkt ur biståndsanslaget utan betalades ut från regeringskansliets vanliga anslag för personalkostnader. Men den kostnaden räknades av från biståndet.

Nyheter 24 - 14 feb 12 kl. 16:01

Eric Rosén: "Så gör de politiken mindre på riktigt och mindre relevant"


KRÖNIKA. Eric Rosén om Att man kan lita på politikers ord och på att de vet vad de snackar om är väldigt viktigt.Därför är det också rimligt att de är förhållandevis försiktiga nuförtiden, och det är lätt att förstå att en sådan som Stefan Löfven är extremt återhållsam i jämförelse med sin företrädare, som ju hamnade så snett så ofta.

TA - 04 sep 13 kl. 10:07

Obama har landat i Sverige

USA:s president Barack Obama har nu landat på Arlanda.
Det officiella schemat för president Barack Obamas besök har precis blivit känt. Vid klockan 10.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.