SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 18 August, 10:59

Liknande nyheter

Taggar: AnalysAl , Pacino-varningoch en , doftav , Janne, Karlsson
Trelleborgs Allehanda - 17 okt 14 kl. 01:21

Al Pacino åter till Broadway


Skådespelaren Al Pacino återvänder till Broadway nästa år. Han ska spela i "China doll", en nyskriven pjäs av David Mamet. Pjäsen, som Mamet skrivit för Pacino, går upp i oktober nästa år, enligt producenterna.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 01:21

Al Pacino åter till Broadway


Skådespelaren Al Pacino återvänder till Broadway nästa år. Han ska spela i "China doll", en nyskriven pjäs av David Mamet. Pjäsen, som Mamet skrivit för Pacino, går upp i oktober nästa år, enligt producenterna.

Expressen - 29 mar 13 kl. 15:50

Pacino: "Jag växte upp ute på gatan"

HOLLYWOOD. Al Pacino - levande legend. Med storfilmer som "Gudfadern" och "En kvinnas doft" borde han kunna luta sig tillbaka.

Nya Wermlands Tidningen - 21 apr 17 kl. 16:46

När Trump inte fick vara med i samma film som Al Pacino

En kvinnas doft (1993) är en av Al Pacinos bästa filmer.För den fick Pacino en Oscar, och i rollistan hittar man också de två nu avlidna Philip Seymour Hoffman och James Rebhorn.En som gärna ville vara med i filmen men blev bortklippt sitter nu i Vita huset..

NT - 28 sep 12 kl. 18:56

Janne: "Vi har lagt en jäkla grundnivå"

Det här är säsongen när IFK bryter sina negativa trender. Hör Janne Anderssons analys av vinsten i Örebro, och träffa Norrköpings ambassadörer för fotbolls-EM för damer..

DI - 23 jun 11 kl. 19:31

Teknisk analys: Varning för klädbolagen

Galopperande bomullspriser har gjort det tufft för H&M och andra klädföretag. Det framhåller analysföretaget Investtech som utifrån teknisk analys gått igenom detaljhandelsföretag på börsen..

DN - 28 maj 13 kl. 14:56

Varning för droger via nätet

Stabil cannabismarknad, färre sprutheroinister, svag nedgång för amfetamin och kokain men kraftig varning för nya syntetdroger sålda på nätet. Så beskriver EU:s drogmyndighet EMCDDA narkotikaläget i Europa i sin årliga analys..

SR - 23 nov 16 kl. 15:40

Hör hela Ekots extrasändning om Liberalernas reaktioner på Selimovics varning här

Läs direktrapporten från Ekots extrasändning med analys och kommenterar kring Selimovics varning från EU-parlamentet här.Läs mer: Wikström om Selimovics straff: "Alla berörda måste nu gå vidare".

Dagens PS - 10 jul 17 kl. 07:52

Varning: Insiderproffs har ”dyster” börsbild

Enligt Erik Lidén, Insiderfonders vd, är börsen fullvärderad och därför är ett fall snart att vänta. Den bedömningen ger han uttryck för i en intervju med SvD Näringsliv. ”Det är en ganska dyster bild, så här brukar det se ut nära en börstopp”, konstaterar Lidén i artikeln.

Dagens PS - 03 nov 17 kl. 11:08

Varning: Utpressare sexanklagar rika män

Flera sms i upplopp mot förmögna svenska män. Dagens Nyheter berättar att någon satt i system att kontakta flera förmögna svenska och påstår sig ha utsatts för övergrepp av männen. Ett privat säkerhetsbolag misstänker att det rör sig om försök till utpressning i kölvattnet av den enormt uppmärksammade Metoo-kampanjen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Klart: Watchmen-serie blir av

"Watchmen" har nu officiellt beställts som serie av HBO, rapporterar Variety. Redan förra sommaren kom uppgifter om att tv-bolaget planerade att göra en serie baserad på serieromanen, och i september i fjol kom beskedet att HBO hade gett grönt ljus för ett pilotavsnitt.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Trafikverket kartlägger brändernas förödelse

Sommarens bränder och torka har slitit på både vägar och järnvägsspår. Nu får Trafikverket i uppdrag av regeringen att ta reda på hur stor skadan på landets infrastruktur egentligen är.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kraftig ökning av cykelolyckor i Stockholm

Antalet cykelolyckor har ökat kraftigt i Stockholm. Under första halvåret ökade antalet olyckor med 17 procent jämfört med samma period i fjol, visar siffror från landstinget som DN tagit del av. - Det är farligt att cykla i Stockholm.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Putin möter Merkel i Tyskland

Rysslands president Vladimir Putin besöker på lördagen den tyske förbundskanslern Angela Merkel för samtal om Ukraina, Syrien och den omstridda gasledningen Nord Stream 2.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Scarlett Johansson toppar lönelista

Scarlett Johansson är Hollywoods bäst betalda kvinnliga skådespelare 2018, enligt Forbes årliga sammanställning. Hon har mellan juni förra året och juni i år tjänat motsvarande cirka 370 miljoner kronor före skatt. Mycket är tack vare hennes roll i "Avengers"-filmerna, skriver magasinet.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tuff sommar för djuren - Viltakuten överhopad

Den långa torkan och hettan har varit tuff för de vilda djuren. För Viltakuten Stockholm har sommaren också varit extrem, med mängder av uttorkade och utmärglade fåglar, fladdermöss och ekorrar som tagits om hand.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tidning: Xi till Nordkorea för 70-årsfest

Kinas president Xi Jinping uppges planera ett besök i Pyongyang i september. Han har bjudits in av diktatorn Kim Jong-Un för att delta i firandet av 70-årsjubileet av Nordkoreas grundande, rapporterar den singaporianska tidningen The Straits Times som inte redogör för sin källa.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svårt ladda elbilar i innerstaden

Dåligt skyltat, olika standard på laddarna och för korta elkablar. Problemen är påtagliga när det gäller Växjös laddstolpar till elbilar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Løkke vill lägga om invandringspolitiken

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen säger sig vilja genomföra ett "paradigmskifte" i landets invandringspolitik, med stöd av Dansk Folkeparti. Bland annat öppnar han för att personer som har flytt undan krig ska åka tillbaka till sina tidigare hemländer då säkerhetsläget har förbättrats.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera partiförslag på budget

Föreslagen budget inför år 2019 har lämnats till politikerna. Både S och C har också lämnat in egna budgetförslag. Ny gympasal i Urshult är högt prioriterad hos båda partierna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.