SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 17 December, 09:12

Liknande nyheter

Taggar: AnalysAl , Pacino-varningoch en , doftav , Janne, Karlsson
Trelleborgs Allehanda - 17 okt 14 kl. 01:21

Al Pacino åter till Broadway


Skådespelaren Al Pacino återvänder till Broadway nästa år. Han ska spela i "China doll", en nyskriven pjäs av David Mamet. Pjäsen, som Mamet skrivit för Pacino, går upp i oktober nästa år, enligt producenterna.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 01:21

Al Pacino åter till Broadway


Skådespelaren Al Pacino återvänder till Broadway nästa år. Han ska spela i "China doll", en nyskriven pjäs av David Mamet. Pjäsen, som Mamet skrivit för Pacino, går upp i oktober nästa år, enligt producenterna.

Expressen - 29 mar 13 kl. 15:50

Pacino: "Jag växte upp ute på gatan"

HOLLYWOOD. Al Pacino - levande legend. Med storfilmer som "Gudfadern" och "En kvinnas doft" borde han kunna luta sig tillbaka.

Nya Wermlands Tidningen - 21 apr 17 kl. 16:46

När Trump inte fick vara med i samma film som Al Pacino

En kvinnas doft (1993) är en av Al Pacinos bästa filmer.För den fick Pacino en Oscar, och i rollistan hittar man också de två nu avlidna Philip Seymour Hoffman och James Rebhorn.En som gärna ville vara med i filmen men blev bortklippt sitter nu i Vita huset..

NT - 28 sep 12 kl. 18:56

Janne: "Vi har lagt en jäkla grundnivå"

Det här är säsongen när IFK bryter sina negativa trender. Hör Janne Anderssons analys av vinsten i Örebro, och träffa Norrköpings ambassadörer för fotbolls-EM för damer..

DI - 23 jun 11 kl. 19:31

Teknisk analys: Varning för klädbolagen

Galopperande bomullspriser har gjort det tufft för H&M och andra klädföretag. Det framhåller analysföretaget Investtech som utifrån teknisk analys gått igenom detaljhandelsföretag på börsen..

DN - 28 maj 13 kl. 14:56

Varning för droger via nätet

Stabil cannabismarknad, färre sprutheroinister, svag nedgång för amfetamin och kokain men kraftig varning för nya syntetdroger sålda på nätet. Så beskriver EU:s drogmyndighet EMCDDA narkotikaläget i Europa i sin årliga analys..

SR - 23 nov 16 kl. 15:40

Hör hela Ekots extrasändning om Liberalernas reaktioner på Selimovics varning här

Läs direktrapporten från Ekots extrasändning med analys och kommenterar kring Selimovics varning från EU-parlamentet här.Läs mer: Wikström om Selimovics straff: "Alla berörda måste nu gå vidare".

Dagens PS - 10 jul 17 kl. 07:52

Varning: Insiderproffs har ”dyster” börsbild

Enligt Erik Lidén, Insiderfonders vd, är börsen fullvärderad och därför är ett fall snart att vänta. Den bedömningen ger han uttryck för i en intervju med SvD Näringsliv. ”Det är en ganska dyster bild, så här brukar det se ut nära en börstopp”, konstaterar Lidén i artikeln.

Dagens PS - 03 nov 17 kl. 11:08

Varning: Utpressare sexanklagar rika män

Flera sms i upplopp mot förmögna svenska män. Dagens Nyheter berättar att någon satt i system att kontakta flera förmögna svenska och påstår sig ha utsatts för övergrepp av männen. Ett privat säkerhetsbolag misstänker att det rör sig om försök till utpressning i kölvattnet av den enormt uppmärksammade Metoo-kampanjen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

af Sandeberg klar för ny säsong av "Alex"

Helena af Sandeberg spelar en av huvudrollerna i den andra säsongen av Viaplays kriminalserie "Alex". I serien, som sänds under våren, ska af Sandeberg spela en polischef, skriver Expressen.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fortsatta påverkansoperationer mot Sverige

Valet är över - men påverkansförsöken mot Sverige fortsätter, enligt Säkerhetspolisen. - Det är en ganska konstant påverkan som finns och den är omfattande, säger chefen Klas Friberg. Påverkansaktioner från främmande makt pekades ut som ett av de största hoten inför höstens riksdagsval.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Mäklarhus tror på United

Sportsligt åkte Manchester United på en rejäl smäll i helgen med 1-3-förlust borta mot Liverpool. Rent ekonomiskt är dock klubben en vinnare, i alla fall enligt investmentbanken Jefferies. För första gången på fyra år återupptar nu Jefferies bevakning av klubbens aktie med rekommendationen köp.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bolagsverket vill jaga ekobovar

Falska företrädare och målvakter. Bolagsverket vill av regeringen få ett utökat brottsförebyggande uppdrag. "Vi har under året inrättat en ny ekobrottsenhet och genomfört ett flertal åtgärder för att motverka ekonomisk brottslighet.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kanada vill bryta vapenavtal med saudierna

Den kanadensiska regeringen letar efter ett sätt att stoppa en pågående försäljning av militärfordon till Saudiarabien. Relationen mellan länderna har försämrats kraftigt de senaste månaderna.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ökad försäljning för H&M

Klädjätten H&M redovisar en försäljningsökning med sex procent för räkenskapsårets fjärde kvartal jämfört med samma period föregående år. Detta räknat i lokala valutor inklusive moms. Totalt landade försäljningen på 65 449 miljoner kronor.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Gas kan ligga bakom explosion i Japan

Orsaken till den kraftiga explosionen på en restaurang i Sapporo i norra Japan är inte klarlagd, men uppgifter i medier pekar på att det kan röra sig om en gasläcka. TV-kanalen NHK rapporterar att det kan ha handlat om gas från flaskor med desinfektionsmedel som fanns i byggnaden.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Jenz Kjellberg: Ja, det är en fantastisk tid!

Det är en underbar tid vi lever i just nu. Ja, jag menar alltså inte själva tidevarvet eller året 2019, utan vad jag anspelar på är naturligtvis juletiden. Ljuset i mörkret, åt alla en god vilja och så vidare..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Malmö kan ställas mot Premier League-jättar

1-0-segern borta mot Besiktas i torsdags innebar att Malmö FF tog sig vidare till sextondelsfinal i Europa League. 13. 00 i dag avgörs det vilket lag Malmö får möta - och skåningarna kan komma att ha en tuff uppgift framför sig.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nordkoreansk ilska efter USA-sanktioner

Nordkorea surar över USA:s skärpta sanktioner, och säger att påtryckningarna skulle kunna "stoppa kärnvapenavrustningen på Koreahalvön för alltid". I förra veckan infördes nya sanktioner mot tre nordkoreanska toppolitiker. Styret i Nordkorea fördömer USA:s agerande som "gangsterlikt".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.