Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 18 February, 08:41

Trelleborgs Allehanda - 13 jan 14 kl. 05:57

Arenakostnaderna stiger i Falkenberg
Falkenbergs IP måste anpassas för spel i fotbollsallsvenskan inför nykomlingen Falkenbergs FF:s hemmapremiär i vår. Nu stiger kostnaderna för att anpassa arenan, skriver Hallands Nyheter på nätet.Enligt det senaste förslaget kommer upprustningen att kosta 4,1 miljoner kronor - cirka 1,7 miljon mer än vad som tidigare beräknats. Går det igenom ska idrottsplatsen tack vare två provisoriska ståplatsläktare kunna ta in över 5 000 åskådare..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Falkenberg, IP, Falkenbergs FF, Hallands Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arenakostnaderna, stigeri , Falkenberg
Expressen - 13 jan 14 kl. 06:18

Arenakostnaderna stiger i Falkenberg

FALKENBERG. Falkenbergs IP måste anpassas för spel i fotbollsallsvenskan inför nykomlingen Falkenbergs FF:s hemmapremiär i vår. Nu stiger kostnaderna för att anpassa arenan, skriver Hallands Nyheter på nätet..

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 14 kl. 05:59

Arenakostnaderna stiger i Falkenberg

Falkenbergs IP måste anpassas för spel i fotbollsallsvenskan inför nykomlingen Falkenbergs FF:s hemmapremiär i vår. Nu stiger kostnaderna för att anpassa arenan, skriver Hallands Nyheter på nätet. Enligt det senaste förslaget kommer upprustningen att kosta 4,1 miljoner kronor — cirka 1,7 miljon mer än vad som tidigare beräknats..

NT - 13 jan 14 kl. 05:57

Arenakostnaderna stiger i Falkenberg

Falkenbergs IP måste anpassas för spel i fotbollsallsvenskan inför nykomlingen Falkenbergs FF:s hemmapremiär i vår. Nu stiger kostnaderna för att anpassa arenan, skriver Hallands Nyheter på nätet..

Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 05:57

Arenakostnaderna stiger i Falkenberg


Falkenbergs IP måste anpassas för spel i fotbollsallsvenskan inför nykomlingen Falkenbergs FF:s hemmapremiär i vår. Nu stiger kostnaderna för att anpassa arenan, skriver Hallands Nyheter på nätet.Enligt det senaste förslaget kommer upprustningen att kosta 4,1 miljoner kronor - cirka 1,7 miljon mer än vad som tidigare beräknats.

BT - 13 dec 11 kl. 13:10

Ätran stiger - Falkenberg får hjälp

Översvämningshotet för Ätran i Halland har ökat. SMHI utfärdade på tisdagen en klass 3-varning, den högsta som finns. Samtidigt beslöt MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, att skicka sandsäckar och översvämningsbarriärer till Falkenberg.

NSD - 13 dec 11 kl. 13:08

Ätran stiger - Falkenberg får hjälp

Översvämningshotet för Ätran i Halland har ökat. SMHI utfärdade på tisdagen en klass 3-varning, den högsta som finns. Samtidigt beslöt MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, att skicka sandsäckar och översvämningsbarriärer till Falkenberg..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 11 kl. 13:10

Ätran stiger ? Falkenberg får hjälp

Översvämningshotet för Ätran i Halland har ökat. SMHI utfärdade på tisdagen en klass 3-varning, den högsta som finns. Samtidigt beslöt MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, att skicka sandsäckar och översvämningsbarriärer till Falkenberg.

GöteborgsPosten - 13 jan 14 kl. 05:59

Arenakostnaderna stiger i Falkenberg

Falkenbergs IP måste anpassas för spel i fotbollsallsvenskan inför nykomlingen Falkenbergs FF:s hemmapremiär i vår..

GöteborgsPosten - 13 sep 13 kl. 08:00

Fotbollsfebern stiger i Falkenberg

I Falkenberg stiger fotbolls-febern. Men varje gång någon nämner ordet Allsvenskan blåser en kylande vind in från Kattegatt. Den sveper in över laget som tränar på idrottsplatsen och viskar; inte än grabbar, inte än?.

Trelleborgs Allehanda - 15 maj 14 kl. 20:58

Falkenberg hittade rätt även borta

Nykomlingen Falkenberg har växt i den allsvenska kostymen. 3-0 (2-0) mot Norrköping var fjärde matchen i rad utan förlust.
Nederlagstippat och utdömt av de flesta inför säsongen.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brott: Kvinna greps för bedrägeri – la ut falsk kattannons

En kvinna i Trelleborgs kommun misstänks för bedrägeri, efter att ha annonserat ut en katt till försäljning. Men någon katt fanns inte och kvinnan ska även hotat köparen. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Akademin måste stå upp mot aktivisterna

Vad är syftet med högre utbildning? Är det att placeras i ett rum med andra politiskt likasinnade, för att slippa möta motsatta åsikter? Eller är det att bildas och att utmanas i tanken?.

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Dagens ros…

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Insändare: Politiken får och skall inte styra en upphandling

Efter att ha läst Therese Magnussons insändare (den 15 februari) smyger sig misstänksamheten fram, har denna upphandling skötts korrekt?.

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Insändare: Trelleborgarna är värda en bättre sjukvård

Region Skåne har ansvaret för att se till att regionens medborgare har tillgång till bra fungerande sjukvård dels via primärvården och dels via lasarettsvården. När det brister åligger det regionstyrelsen att se till att påtala och rätta till bristerna och om så inte sker så bör åsyftade vårdcentral fråntas uppdraget att bedriva sjukvård..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Insändare: Sveriges välsignade sjukvård

Sitter och läser Kvällsposten (den 10 februari). Man blir gråtfärdig..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Fotbollsprofiler besökte biblioteket

När fotbollsprofilen i Trelleborg, Bertil Olsson, berättade om sin fotbollsresa, var tre före detta landslagsspelare i publiken..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Dokumentär om Peter Madsen river upp känslor

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

SD: ”Svenskar diskrimineras av socialförvaltningen”

Socialförvaltningen i Trelleborg diskriminerar systematiskt kommuninvånare med svenska namn. Det hävdar Helmuth Petersén (SD) oppositionsråd i Trelleborgs kommun..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Trelleborgare uttagen till OS-kval: ”Började gråta”

Trelleborgaren Clara Lerby har för första gången blivit uttagen i landslaget. ”Jag började gråta, så glad blev jag”, säger 20-åringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.