YLE > Svenskfinland

Saturday, 27 May, 19:26

YLE - 03 jan 14 kl. 10:00

Kvinna stal pengar av äldre person i KelviåEn kvinna tog sig in i en äldre persons hem i Kelviå på torsdagkväll och stal under ett obevakat ögonblick pengar ur en plånbok. Kvinnan var hemma hos den äldre personen och begärde vatten till sin bil och torra strumpor. Medan personen hämtade strumporna stal kvinnan pengar ur dennes plånbok och for iväg från patsen med bil. Kvinnan hade långt, mörkt hår. Det här hände på Kuusistovägen i Kelviå.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kelviå, Kuusistovägen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stal, pengarav , äldreperson i , Kelviå
Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:02

Kvinna stal hos äldre man


"En man i 90-årsåldern blir utsatt för en stöld i sitt hem av en kvinna som utgett sig vara en sjuksköterska. Kvinnan ska ha letat igenom lådor och ska ha stulit pengar ur mannens plånbok innan hon lämnade platsen", skriver polisen på sin hemsida..

GT - 31 aug 16 kl. 17:31

Lurade sig in hos kvinna – stal pengar

Polisen jagar två män som har lurat sig in i en äldre kvinnas hem och tvingat av henne pengar..

NSD - 17 jun 11 kl. 16:20

Kvinna stal pengar från cafékassa

En kvinna född 1990 är åtalad för att under tre tillfällen ha stulit pengar från kassan på Café 2:an i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 15:51

Kvinna stal pengar från anhörig

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i norra Dalsland har enligt åklagarkammaren i Uddevalla gjort sig skyldig till brottet grov trolöshet mot huvudman..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 10:52

Bedragare stal pengar från äldre kvinna

En kvinna lurade en äldre dam i 80-årsåldern att hon kom från kommunen och stal pengar från henne..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

Expressen - 13 okt 14 kl. 18:31

Hemtjänst stal pengar av äldre – köpte godis

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en åldring och köpte godis till sig själv. Nu har ärendet granskats av Inspektionen för vår vård och omsorg..

BT - 23 nov 14 kl. 15:22

Kassörska skadad - kund stal pengar

Kassörskan blev rånad och knivhuggen. Då passade en vanlig kund på att sticka handen i kassan. En butiksanställd kvinna knivhöggs i morse av en rånare i Kumla.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 13:29

Tiggare stal pengar

Man som tiggde pengar, stal pengar ur handen på 64-årig kvinna i Ängelholm..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Inbrottsvåg i Karleby - polisen efterlyser tips

Tre inbrott har inträffat i Björkhagen i Karleby under natten till lördagen. Inbrottstjuvarna har tagit sig in när invånarna varit borta och stulit guldsmycken och alkohol. Under lördagen undersökte polisen i Karleby inbrott i egnahemshus i Björkhagen.

YLE - 4 timmar sedan

Ny student skeptisk till digitaliserad studentexamen

Våren 2019 ska alla prov i studentexamen skrivas på dator. Men kan man digitalisera alla ämnen? Nej, säger Hannes Holmlund i Vasa som får sin studentexamen på lördag.

YLE - 7 timmar sedan

Henriksson välkomnar satsningar på språkbad

Språkbad är en fungerande lösning för språkutbildning, det anser Svenska folkpartiets ordförande Anna-Maja Henriksson. Undersökningar har visat att språkbad stärker elevernas modersmål vid sidan om det andra språket. Henriksson lyfte fram språkbadskunnande när hon talade vid dimissionen av barnträdgårdslärare vid Åbo Akademi i Jakobstad på lördagen.

YLE - 8 timmar sedan

13-åriga Emilia Lindström tävlar i junior-EM i agility

I mitten av juli deltar 13-åriga Emilia Lindström från Petsmo i Korsholm i junior-EM i agility tillsammans med sin wachtelhund Myran. Det är fyra, fem år sedan som Emilia testade agility första gången.
Då tyckte både hon och Myran att det var så kul att de bestämde sig för att fortsätta med en nybörjarkurs i agility.

YLE - 9 timmar sedan

Restaurangspis började brinna i Vasa

En liten brand uppstod på en spis i ett restaurangkök på Företagaregatan i Runsor, Vasa på lördagsförmiddagen. Räddningsverket kunde snabbt släcka branden och inga personer skadades i branden. Köket fick mindre rök- och vattenskador.

YLE - Igår: 17:25

Person räddades ur sjunkande bil i Karleby

En personbil körde av okänd anledning ner i vattnet i närheten av Kokkola Camping på fredag eftermiddag. Yträddare räddade personen ur bilen. Hen fördes till sjukhus.

YLE - Igår: 15:39

Folkhälsan köper hus i Karleby

Folkhälsan vill köpa Emeliehemmet i Karleby. Man driver redan en del av verksamheten i huset. Folkhälsan inledde sin verksamhet vid Emeliehemmet år 2009.

YLE - Igår: 12:52

Jakobstads centrum livskraftigast i jämförelse

Livskraftexperten Martti Wilhelms har räknat ut livskraften i centrumområdet av 25 städer i Finland. Jakobstad visar sig vara bäst i klassen och även Vasa och Karleby klarar sig bra i jämförelse med andra orter. Jakobstad har det högsta livskraftsindexet (6,146) i undersökningen och med en klar marginal.

YLE - Igår: 12:52

Jakobstads centrum livskraftigast i Finland

Livskraftexperten Martti Wilhelms har räknat ut livskraften i centrumområdet av 25 städer i Finland. Jakobstad visar sig vara bäst i klassen och även Vasa och Karleby klarar sig bra i jämförelse med andra orter. Jakobstad har det högsta livskraftsindexet (6,146) i undersökningen och med en klar marginal.

YLE - Igår: 10:15

Minderårig misstänks för grovt rån i Karleby

En ung man misstänks ha rånat en annan ungdom på onsdagskvällen i Karleby. Polisen utreder nu fallet som grovt rån. Den misstänkte ska ha tvingat till sig pengar av en annan ungdom genom hot om våld.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.