YLE > Svenskfinland

Wednesday, 18 January, 11:06

YLE - 03 jan 14 kl. 10:00

Kvinna stal pengar av äldre person i KelviåEn kvinna tog sig in i en äldre persons hem i Kelviå på torsdagkväll och stal under ett obevakat ögonblick pengar ur en plånbok. Kvinnan var hemma hos den äldre personen och begärde vatten till sin bil och torra strumpor. Medan personen hämtade strumporna stal kvinnan pengar ur dennes plånbok och for iväg från patsen med bil. Kvinnan hade långt, mörkt hår. Det här hände på Kuusistovägen i Kelviå.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kelviå, Kuusistovägen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stal, pengarav , äldreperson i , Kelviå
GT - 31 aug 16 kl. 17:31

Lurade sig in hos kvinna – stal pengar

Polisen jagar två män som har lurat sig in i en äldre kvinnas hem och tvingat av henne pengar..

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:02

Kvinna stal hos äldre man


"En man i 90-årsåldern blir utsatt för en stöld i sitt hem av en kvinna som utgett sig vara en sjuksköterska. Kvinnan ska ha letat igenom lådor och ska ha stulit pengar ur mannens plånbok innan hon lämnade platsen", skriver polisen på sin hemsida..

NSD - 17 jun 11 kl. 16:20

Kvinna stal pengar från cafékassa

En kvinna född 1990 är åtalad för att under tre tillfällen ha stulit pengar från kassan på Café 2:an i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 15:51

Kvinna stal pengar från anhörig

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i norra Dalsland har enligt åklagarkammaren i Uddevalla gjort sig skyldig till brottet grov trolöshet mot huvudman..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 10:52

Bedragare stal pengar från äldre kvinna

En kvinna lurade en äldre dam i 80-årsåldern att hon kom från kommunen och stal pengar från henne..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

BT - 23 nov 14 kl. 15:22

Kassörska skadad - kund stal pengar

Kassörskan blev rånad och knivhuggen. Då passade en vanlig kund på att sticka handen i kassan. En butiksanställd kvinna knivhöggs i morse av en rånare i Kumla.

Expressen - 13 okt 14 kl. 18:31

Hemtjänst stal pengar av äldre – köpte godis

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en åldring och köpte godis till sig själv. Nu har ärendet granskats av Inspektionen för vår vård och omsorg..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 13:29

Tiggare stal pengar

Man som tiggde pengar, stal pengar ur handen på 64-årig kvinna i Ängelholm..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Nu levererar Stormossen gas till Vasabussarna

Vasa stads bussar ska börja gå på naturgas. Bussarna tankas på onsdagen vid Stormossens gastankningsstation. Om en dryg månad hoppas Leif Åkers, vd för Stormossens avfallscentral, att bussarna ska kunna gå på gas som producerats lokalt vid Stormossen.

YLE - 2 timmar sedan

Larsmos unga europamästarinna tar sikte på nya höjder

Mycket har hunnit hända under några år för 17-åriga Alina Strömberg från Larsmo. Hon är numera både europamästare, ungdomspristagare och Smedsbybo och satsar friskt på sin väg mot nya höjder. För tillfället håller damernas stavhopp i Finland en hög internationell nivå och i spetsen för den blåvita anstormningen går 18-åriga världsrekorddamen Wilma Murto.

YLE - 2 timmar sedan

Tre juniorer kvar i spelet – Häger, Strömberg och Törrönen får ungdomspris

Skidaren Julia Häger, stavhopparen Alina Strömberg och styrkelyftaren Susanna Törrönen premieras med ungdomspriset under den finlandssvenska idrottsgalan. Huvudpristagaren avslöjas under galan i februari. FSI meddelar om prismottagarna i ett pressmeddelande.

YLE - 5 timmar sedan

Pälsdjurskroppar kokas i Ytteresse

Pedersöre kommun gav TF-Products byggnadstillstånd för en kokerianläggning för pälsdjurskroppar i Kållby men Vasa förvaltningsdomstol sade nej i höstas. Grannarna hade besvärat sig mot anläggningen och var rädda för luktproblem. Bröd TF-Products har nu ändrat sina planer och förstorar kapaciteten för anläggningen rejält men planerar att bygga fabriken intill företagets pälsfarm i Ytteresse.

YLE - 3 timmar sedan

Irakisk asylsökande besviken på Migrationsverket

Irakiern Anwar Naser i Vasa är besviken på att Migrationsverket håller fast vid sin praxis för asylbeslut när det gäller bland annat irakiska asylsökande. Anwar Naser, 30, kom till Finland i augusti 2015 och väntar fortfarande på asylbesked. I och med Migrationsverkets uppdaterade rapport om säkerhetsläget i bland annat Irak ser det inte hoppfullt ut för hans del när det gäller att få asyl i Finland.

YLE - 5 timmar sedan

Kronoby skjuter på investeringar

Ådalens skola får vänta på renovering av slöjdsalen. Kommunfullmäktige i Kronoby vill också stryka anslagen för Slottebo förskola och Terjärv daghem. Fullmäktige i Kronoby vill minska anslaget för Ådalens skola från 980 000 till 680 000 euro.

YLE - 5 timmar sedan

Pälsdjurskroppar ska förstöras i Ytteresse

Pedersöre kommun gav TF-Products byggnadstillstånd för en destruktionsanläggning för pälsdjurskroppar i Kållby men Vasa förvaltningsdomstol sade nej i höstas. Grannarna hade besvärat sig mot anläggningen och var rädda för luktproblem. Bröd TF-Products har nu ändrat sina planer och förstorar kapaciteten för anläggningen rejält men planerar att bygga fabriken intill företagets pälsfarm i Ytteresse.

YLE - 6 timmar sedan

Positivt och modernt i nya daghemmet i Kalax

Det har nu gått en dryg månad sedan Skogsdungens daghem i Kalax i Närpes öppnade sina dörrar. I dag är det dryga 80 barn som har dagvårdsplats i daghemmet. Det är främst barn från Nämpnäs daghem som flyttat till det nya daghemmet i Kalax och flytten till nya lokaliteter har inte skapat några större problem.

YLE - 16 timmar sedan

Forskare om barnadråp: Kvinnorna låsta i sin situation

Paniken och rädslan för hur omgivningen ska reagera på graviditeten är vanligaste orsaken till barnadråp i Finland säger forskaren Ghitta Weizmann-Henelius. En ung kvinna i Jakobstad misstänks ha dödat sitt nyfödda barn genom grov oaktsamhet. Kvinnan var medveten om att hon var gravid, men hemlighöll graviditeten för omgivningen.

YLE - 17 timmar sedan

Motion som familjegrej

- Många föräldrar som kommer hit är med och leker, säger Jaana Jantunen som arbetar i en inomhuslekpark i Vasa. Hon har full upp att ta betalt, svara på frågor och fixa mat åt gästerna i lekparken. Men mellan kassajobb, tårtgräddande och matlagning hinner Jaana berätta att de flesta av attraktionerna är gjorda för att också vuxna ska få plats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.