YLE > Svenskfinland

Thursday, 21 September, 08:56

YLE - 03 jan 14 kl. 10:00

Kvinna stal pengar av äldre person i KelviåEn kvinna tog sig in i en äldre persons hem i Kelviå på torsdagkväll och stal under ett obevakat ögonblick pengar ur en plånbok. Kvinnan var hemma hos den äldre personen och begärde vatten till sin bil och torra strumpor. Medan personen hämtade strumporna stal kvinnan pengar ur dennes plånbok och for iväg från patsen med bil. Kvinnan hade långt, mörkt hår. Det här hände på Kuusistovägen i Kelviå.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kelviå, Kuusistovägen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stal, pengarav , äldreperson i , Kelviå
Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:02

Kvinna stal hos äldre man


"En man i 90-årsåldern blir utsatt för en stöld i sitt hem av en kvinna som utgett sig vara en sjuksköterska. Kvinnan ska ha letat igenom lådor och ska ha stulit pengar ur mannens plånbok innan hon lämnade platsen", skriver polisen på sin hemsida..

GT - 31 aug 16 kl. 17:31

Lurade sig in hos kvinna – stal pengar

Polisen jagar två män som har lurat sig in i en äldre kvinnas hem och tvingat av henne pengar..

NSD - 17 jun 11 kl. 16:20

Kvinna stal pengar från cafékassa

En kvinna född 1990 är åtalad för att under tre tillfällen ha stulit pengar från kassan på Café 2:an i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 15:51

Kvinna stal pengar från anhörig

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i norra Dalsland har enligt åklagarkammaren i Uddevalla gjort sig skyldig till brottet grov trolöshet mot huvudman..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 10:52

Bedragare stal pengar från äldre kvinna

En kvinna lurade en äldre dam i 80-årsåldern att hon kom från kommunen och stal pengar från henne..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

Expressen - 13 okt 14 kl. 18:31

Hemtjänst stal pengar av äldre – köpte godis

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en åldring och köpte godis till sig själv. Nu har ärendet granskats av Inspektionen för vår vård och omsorg..

BT - 23 nov 14 kl. 15:22

Kassörska skadad - kund stal pengar

Kassörskan blev rånad och knivhuggen. Då passade en vanlig kund på att sticka handen i kassan. En butiksanställd kvinna knivhöggs i morse av en rånare i Kumla.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 13:29

Tiggare stal pengar

Man som tiggde pengar, stal pengar ur handen på 64-årig kvinna i Ängelholm..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Här ska du akta dig extra noga för älgkrockar - vi pekar ut de tre värsta olycksplatserna i landet

Risken för älgkrockar är störst nu på hösten. Enligt statistiken ligger de värsta olycksplatserna bland annat i Korsholm och på Åboleden strax utanför huvudstadsregionen..

YLE - 3 timmar sedan

Uthus brann i Malax och Lillkyro

Österbottens räddningsverk hade fullt upp i natt med två hotfulla bränder som uppstod nästan samtidigt. Både i Malax och i Lillkyro brann uthusbyggnader..

YLE - 3 timmar sedan

Två möjliga tomter för galleria i Kaskö

Projektet med att utreda en möjlig företagsgalleria och ett gemensamt kreativt byacenter i Kaskö är på slutrakan. Två tomtalternativ på Rådhusgatan kvarstår..

YLE - 3 timmar sedan

Korsholmare: Bra med diskussion men nej till fusion med Vasa

På torsdag ska politikerna i Korsholm ta ställning till om kommunen ska inleda fusionsförhandlingar med Vasa. Yle Österbotten tog pulsen på Korsholmarna inför beslutet..

YLE - 9 timmar sedan

Internationell konstnär skapar stor konst i Vasa

En tidigare färglös och tråkig höghusvägg i Vasa pryds från och med denna vecka av ett storslaget bergslandskap. Det är den internationellt kända konstnären Ricky Lee Gordon som skapar en muralmålning inom ramen för gatukonstfestivalen UPEA17..

YLE - 11 timmar sedan

NextJet: Vi har fått ordning på ekonomin

Flygbolaget NextJet anser inte att företaget bryter mot marknadsföringslagen. Dessutom är finanserna nu i ordning och flygbolaget har ansökt om permanent transporttillstånd säger Robert Allard på Nextjet..

YLE - 12 timmar sedan

Byggstart för Keskuskoulu i Korsholm - daghemmen får vänta

Samhällsbyggnadsnämnden i Korsholm anhåller om grönt ljus för att starta tillbyggnaden av Keskuskoulu. Samtidigt skjuts byggstarten av Solf daghem och daghemmet Helmiina fram..

YLE - 16 timmar sedan

En halv miljon liter björksav rinner genom det gamla ysteriet i Vörå

Produktionen av björksav har kommit bra igång i de gamla ysterilokalerna i Kaitsor i Vörå. Nu pågår förhandlingar inför nästa säsong..

YLE - 18 timmar sedan

Forskare överraskades inte av HSS Medias samarbetsförhandlingar

Att HSS Media inleder samarbetsförhandlingar förvånar inte medieforskare Klas Backholm på Åbo Akademi i Vasa. Han funderar om det positiva resultatet ifjol endast var tillfälligt eller om det finns kopplingar till den nya nyhetsbyrån SPT..

YLE - 20 timmar sedan

Framtidens ledare skapas med ny kampanj

I november ska ungdomar få skugga företagsledare och få möjligheten att smaka på ledarskap i företagen. ”Tusen unga ledare” ger en möjlighet att nätverka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.