YLE > Svenskfinland

Thursday, 22 February, 03:42

YLE - 03 jan 14 kl. 10:00

Kvinna stal pengar av äldre person i KelviåEn kvinna tog sig in i en äldre persons hem i Kelviå på torsdagkväll och stal under ett obevakat ögonblick pengar ur en plånbok. Kvinnan var hemma hos den äldre personen och begärde vatten till sin bil och torra strumpor. Medan personen hämtade strumporna stal kvinnan pengar ur dennes plånbok och for iväg från patsen med bil. Kvinnan hade långt, mörkt hår. Det här hände på Kuusistovägen i Kelviå.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kelviå, Kuusistovägen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stal, pengarav , äldreperson i , Kelviå
GT - 31 aug 16 kl. 17:31

Lurade sig in hos kvinna – stal pengar

Polisen jagar två män som har lurat sig in i en äldre kvinnas hem och tvingat av henne pengar..

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:02

Kvinna stal hos äldre man


"En man i 90-årsåldern blir utsatt för en stöld i sitt hem av en kvinna som utgett sig vara en sjuksköterska. Kvinnan ska ha letat igenom lådor och ska ha stulit pengar ur mannens plånbok innan hon lämnade platsen", skriver polisen på sin hemsida..

NSD - 17 jun 11 kl. 16:20

Kvinna stal pengar från cafékassa

En kvinna född 1990 är åtalad för att under tre tillfällen ha stulit pengar från kassan på Café 2:an i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 15:51

Kvinna stal pengar från anhörig

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i norra Dalsland har enligt åklagarkammaren i Uddevalla gjort sig skyldig till brottet grov trolöshet mot huvudman..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 10:52

Bedragare stal pengar från äldre kvinna

En kvinna lurade en äldre dam i 80-årsåldern att hon kom från kommunen och stal pengar från henne..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

Expressen - 13 okt 14 kl. 18:31

Hemtjänst stal pengar av äldre – köpte godis

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en åldring och köpte godis till sig själv. Nu har ärendet granskats av Inspektionen för vår vård och omsorg..

BT - 23 nov 14 kl. 15:22

Kassörska skadad - kund stal pengar

Kassörskan blev rånad och knivhuggen. Då passade en vanlig kund på att sticka handen i kassan. En butiksanställd kvinna knivhöggs i morse av en rånare i Kumla.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 13:29

Tiggare stal pengar

Man som tiggde pengar, stal pengar ur handen på 64-årig kvinna i Ängelholm..

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

För lite sol för gatulampor med solceller i Närpes

Det är för få soltimmar under vintern för att gatubelysning med solceller ska fungera, anser tekniska nämnden som svar på en motion i Närpes. Staden kommer att byta ut kvicksilverlamporna till led-lampor..

YLE - 8 timmar sedan

Korsholm under lupp för hanteringen av Keskuskoulu

Korsholm får förklara sig angående hur processen kring Keskuskoulu i Korsholm har skötts. Det är Regionförvaltningsverket som utreder ärendet efter en klagan..

YLE - 10 timmar sedan

Albin ny huvudartist på Pampas nationaldag - Samir & Viktor hoppar av

Bara en vecka före biljettsläppet fick arrangörerna den dåliga nyheten - duon Samir & Viktor valde Let´s dance istället för Pampas nationaldag..

YLE - 11 timmar sedan

Henriksson efterlyser nya lösningar för service på svenska: Vårdreformen är på kommande oberoende av vad vi tycker om den

Vi kan inte blunda för det faktum att regeringen kommer att ändra på det grundläggande sätt på vilket vården ordnas i vårt land, säger SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson. Hon efterlyser nya strukturer för att trygga de svenska tjänsterna..

YLE - 14 timmar sedan

Svenska riksdagsgruppen frågar regeringen om vargen

Svenska riksdagsgruppen lämnade på onsdag in ett spörsmål till regeringen angående vargsituationen i Österbotten och Västnyland. - Det är dags för myndigheterna att vakna, säger Anna-Maja Henriksson..

YLE - 15 timmar sedan

Pedersörebo åtalas för djurskyddsbrott

En man från Pedersöre åtalas för djurskyddsbrott mot de cirka hundra nötkreatur han äger. Mannen har genom bristfällig skötsel, utfordring och ordnande av ändamålsenliga utrymmen utsatt nötkreaturen för onödigt lidande och plåga..

YLE - 17 timmar sedan

Besväret mot valet av Malin Brännkärr till kommundirektör i Kronoby förkastas

Vasa förvaltningsdomstol har förkastat besväret mot att Malin Brännkärr valdes till kommundirektör i Kronoby år 2015. Besväret hade lämnats in av en av de andra sökande, Greger Englund..

YLE - 17 timmar sedan

Karleby betalar bort skulder för 24,5 miljoner – skolorna får vänta på pengar

Karleby använder miljonerna från Korpelan Voima till att betala bort skulder. En del hade hoppats på att staden skulle sätta pengarna på skolrenoveringar..

YLE - 20 timmar sedan

Nya planer för utbyggnad av Rewell center i Vasa

Rewell center i Vasa ska byggas ut, men det blir på annat sätt än styrelsen för fastighetsbolaget först tänkte. Styrelsen ska nu ta fram en plan för en tillbyggnad som passar in i skyddsbestämmelserna..

YLE - 21 timmar sedan

Isen betydligt tjockare än för en månad sedan - men strömmarna är förrädiska

Isen är som mest kring tjugo centimeter tjockare än för en månad sedan på Vallgrunds sjöbevakningsområde. Men man ska fortfarande se upp med ställen där det strömmar, säger sjöbevakningsmästare Michael Nordlund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.