YLE > Svenskfinland

Wednesday, 26 July, 06:50

YLE - 03 jan 14 kl. 10:00

Kvinna stal pengar av äldre person i KelviåEn kvinna tog sig in i en äldre persons hem i Kelviå på torsdagkväll och stal under ett obevakat ögonblick pengar ur en plånbok. Kvinnan var hemma hos den äldre personen och begärde vatten till sin bil och torra strumpor. Medan personen hämtade strumporna stal kvinnan pengar ur dennes plånbok och for iväg från patsen med bil. Kvinnan hade långt, mörkt hår. Det här hände på Kuusistovägen i Kelviå.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kelviå, Kuusistovägen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stal, pengarav , äldreperson i , Kelviå
Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:02

Kvinna stal hos äldre man


"En man i 90-årsåldern blir utsatt för en stöld i sitt hem av en kvinna som utgett sig vara en sjuksköterska. Kvinnan ska ha letat igenom lådor och ska ha stulit pengar ur mannens plånbok innan hon lämnade platsen", skriver polisen på sin hemsida..

GT - 31 aug 16 kl. 17:31

Lurade sig in hos kvinna – stal pengar

Polisen jagar två män som har lurat sig in i en äldre kvinnas hem och tvingat av henne pengar..

NSD - 17 jun 11 kl. 16:20

Kvinna stal pengar från cafékassa

En kvinna född 1990 är åtalad för att under tre tillfällen ha stulit pengar från kassan på Café 2:an i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 15:51

Kvinna stal pengar från anhörig

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i norra Dalsland har enligt åklagarkammaren i Uddevalla gjort sig skyldig till brottet grov trolöshet mot huvudman..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 10:52

Bedragare stal pengar från äldre kvinna

En kvinna lurade en äldre dam i 80-årsåldern att hon kom från kommunen och stal pengar från henne..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

Expressen - 13 okt 14 kl. 18:31

Hemtjänst stal pengar av äldre – köpte godis

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en åldring och köpte godis till sig själv. Nu har ärendet granskats av Inspektionen för vår vård och omsorg..

BT - 23 nov 14 kl. 15:22

Kassörska skadad - kund stal pengar

Kassörskan blev rånad och knivhuggen. Då passade en vanlig kund på att sticka handen i kassan. En butiksanställd kvinna knivhöggs i morse av en rånare i Kumla.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 13:29

Tiggare stal pengar

Man som tiggde pengar, stal pengar ur handen på 64-årig kvinna i Ängelholm..

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Sommaren är svår för den som är i kris

Ska du hamna i en livskris, så undvik att göra det på sommaren säger Kaj Hedman i Karleby. Trots upprepade försök att få kontakt med det psykteam Hedman hänvisats till så ringde ingen tillbaka. - Samhället och supportmekanismerna står mer eller mindre stilla medan de friska firar välförtjänt semester, säger Kaj Hedman.

YLE - 10 timmar sedan

"Olyckan visar hur viktigt Kvarkensamarbetet är"

Räddningshelikoptern från Umeå i Sverige var först på plats i samband med båtolyckan vid Ritgrund i Kvarken i måndags. Åtta personer var i fara efter att en större motorbåt hastigt sjönk efter en grundstötning.
Olyckan aktualiserar igen diskussionen om en räddningshelikopter borde placeras i Österbotten.

YLE - 17 timmar sedan

Österbotten fylls av musik igen

Fyra uruppföranden, konserter på båda sidor om Kvarken och ny som gammal finsk musik är några av ingredienserna i årets musikfestspel. Sommarens upplaga av Korsholms musikfestspel blir den 35:e i ordningen. I år fyller ju även Finland 100 år - något som uppmärksammas i programmet.

YLE - 19 timmar sedan

Efterlysningen 25.07.2017

I veckans efterlysning behövdes allt från båtplatser, gräsklippare och gammal dörr och kakelugn till Veckorevyn från 86. Efterlyses BMW e30 kaross/delar. Ring 044 - 986 40 94 efter kl.

YLE - 19 timmar sedan

Cikoriamuséet - en betydelsefull pärla i Jakobstad

Det finns miljöer som håller ihop oss. Som är identiteskapande. Så beskriver Lisen Sundqvist fabriksmiljön på Alholmen i Jakobstad.

YLE - 20 timmar sedan

Strand: Österbotten behöver en räddningshelikopter

Debatten om en räddningshelikopter i Österbotten har fått nytt liv efter måndagens räddningsinsats utanför Ritgrund. Riksdagsledamot Joakim Strand (SFP) har kontaktat ministeriet. På måndag kväll skickade Joakim Strand (SFP) ett mejl till social- och hälsovårdsministeriet om att det börjar vara dags att få fram en räddningshelikopter till Österbotten.

YLE - 22 timmar sedan

Arbetslösheten minskar i Österbotten

Det blir ljusare tider för sysselsättningen i Österbotten. Landskapet har landets näst lägsta arbetslöshetsgrad och antalet lediga jobb ökar. Arbetslösheten minskade med 11,6 procent jämfört med samma tid förra året, ungdomsarbetslösheten har minskat rejält på ett år och långtidsarbetslösheten minskar också.

YLE - Igår: 06:30

Eivor Andersson: Om man inte vågar står man still

Eivor Andersson har varit VD i många stora internatioinella och svenska företag, som TUI, Ving och Coop. I sitt sommarprat berättar hon om ledarskap, företagskultur och hur det kan blåsa på toppen. - Intuition är en viktig del i mitt beslutsfattande.

YLE - Igår: 05:31

Ny vapenlag förenklar ansökningar om vapen

Det blir lättare att få licens för vanliga jaktvapen och hagelbössor. Vid årsskiftet förnyas skjutvapenlagen och det räcker med en ansökan på nätet. Den som ansöker om en vapenlicens behöver i fortsättningen inte besöka en polisstation, inte heller för det första vapnet.

YLE - Igår: 05:02

Vallgrundsvägen slät som ett salsgolv

Två efterlängtade vägprojekt genomförs i Korsholm den här sommaren. Både Vallgrundvägen och Koskövägen förbättras, och förhoppningen är nu att vägarna ska hållas i skick en lång tid framöver. År av skumpande på dåliga vägar, och år av väntan på att få vägarna åtgärdade - är nu över, både på Replotlandet och i Koskö i Korsholm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.