YLE > Svenskfinland

Wednesday, 29 March, 07:20

YLE - 03 jan 14 kl. 10:00

Kvinna stal pengar av äldre person i KelviåEn kvinna tog sig in i en äldre persons hem i Kelviå på torsdagkväll och stal under ett obevakat ögonblick pengar ur en plånbok. Kvinnan var hemma hos den äldre personen och begärde vatten till sin bil och torra strumpor. Medan personen hämtade strumporna stal kvinnan pengar ur dennes plånbok och for iväg från patsen med bil. Kvinnan hade långt, mörkt hår. Det här hände på Kuusistovägen i Kelviå.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kelviå, Kuusistovägen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stal, pengarav , äldreperson i , Kelviå
GT - 31 aug 16 kl. 17:31

Lurade sig in hos kvinna – stal pengar

Polisen jagar två män som har lurat sig in i en äldre kvinnas hem och tvingat av henne pengar..

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:02

Kvinna stal hos äldre man


"En man i 90-årsåldern blir utsatt för en stöld i sitt hem av en kvinna som utgett sig vara en sjuksköterska. Kvinnan ska ha letat igenom lådor och ska ha stulit pengar ur mannens plånbok innan hon lämnade platsen", skriver polisen på sin hemsida..

NSD - 17 jun 11 kl. 16:20

Kvinna stal pengar från cafékassa

En kvinna född 1990 är åtalad för att under tre tillfällen ha stulit pengar från kassan på Café 2:an i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 15:51

Kvinna stal pengar från anhörig

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i norra Dalsland har enligt åklagarkammaren i Uddevalla gjort sig skyldig till brottet grov trolöshet mot huvudman..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 10:52

Bedragare stal pengar från äldre kvinna

En kvinna lurade en äldre dam i 80-årsåldern att hon kom från kommunen och stal pengar från henne..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

Expressen - 13 okt 14 kl. 18:31

Hemtjänst stal pengar av äldre – köpte godis

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en åldring och köpte godis till sig själv. Nu har ärendet granskats av Inspektionen för vår vård och omsorg..

BT - 23 nov 14 kl. 15:22

Kassörska skadad - kund stal pengar

Kassörskan blev rånad och knivhuggen. Då passade en vanlig kund på att sticka handen i kassan. En butiksanställd kvinna knivhöggs i morse av en rånare i Kumla.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 13:29

Tiggare stal pengar

Man som tiggde pengar, stal pengar ur handen på 64-årig kvinna i Ängelholm..

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Man omkom i isvak i Oravais

En äldre man omkom i Oxkangar i Oravais efter att ha kört ner i en isvak med snöskoter. Mannen hade gett sig ut på fisketur, men när han inte återvände på kvällen larmade anhöriga nödcentralen. Flera myndigheter sökte efter mannen.

YLE - 1 timme sedan

Två bränder i Närpes

Räddningsverket fick rycka ut och släcka två eldsvådor i Närpes natten till onsdag.. I ett tvåvåningshus brann det i ett pannrum på Bäcktåget lite före midnatt. Brandkåren släckte eldsvådan och kontrollerade att husets invånare klarat sig.

YLE - 1 timme sedan

Byar förbisedda i Korsholm

Österbottens förbund har i sin landskapsplan förbisett byar i Korsholm. Kommunstyrelsen är inte alls nöjd, utan vill få med fler byar i planen. I sitt utlåtande till Österbottens förbund är kommunstyrelsen både nöjd och missnöjd.

YLE - 1 timme sedan

Gruvföretag hittade små mängder guld i Alajärvi

Zawar Resources Finland, som letar guld i Österbotten, väntar nu på provresultat från Ilmola. I november hittade man små mängder guld i Alajärvi. Det är det indiska familjeföretaget Zawar Natural Resources som genom sitt dotterbolag i Finland Zawar Resources Finland har fått lov att undersöka om det kan finnas guld på ett drygt 1500 kvadratkilometer stort område.

YLE - 1 timme sedan

Nya kriterier räddar vårdekonomin i Österbotten

De senaste ekonomiska beräkningarna visar i stort sett på ett plus minus noll läge för Österbotten när det gäller finansieringen av social- och hälsovårdsreformen. Tidigare uträkningar ifjol visade som mest på minskningar i storleksklassen 70 miljoner euro men beräkningarna har hela tiden kommit ner och har tidigare legat kring 40 miljoner. Anledningen till det positiva utfallet för Österbottens del är justeringar i olika kriteriers vikt när det gäller finansieringsgrunden för landskapens verksamhet.

YLE - 1 timme sedan

Vasa gymansium startar utbildning för nyfinländare

För att studera på gymnasiet krävs inte bara motivation utan också tillräckliga språkkunskaper. För att hjälpa elever med invandrarbakgrund har man nu på Vasa gymnasium startat ett gymnasieförberedande år där fokus ligger på just svenska språket. Många unga vuxna är intresserade av att få ett studentexamensbetyg från gymnasiet.

YLE - 2 timmar sedan

Närpes stadsdirektör välkomnar motion om sammanslagning

I Kaskö vill en knapp majoritet av fullmäktige utreda en sammanslagning med Närpes. Hans-Erik Lindqvist, stadsdirektör i Närpes, välkomnar motionen och är i grunden positiv till en sammanslagning. På fullmäktigemötet i Kaskö på måndag kväll lämnades det in en motion om att man bör utreda en sammanslagning mellan Kaskö och Närpes.

YLE - 2 timmar sedan

Politiker fick information om västkustens universitetssjukhus

För ett par veckor sen blev tanken på ett gemensamt universitetssjukhus längs med västkusten aktuell igen. Nu har idén lagts fram för politikerna i Egentliga Finland. Leena Setälä, direktör för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt, presenterade häromdagen idén om ett universitetssjukhus längs västkusten för politikerna i Egentliga Finland.

YLE - 11 timmar sedan

"Finns inget hot mot Jakobstadsregionen"

I förra veckan besökte förändringsledarna Kaskö och SydÖsterbotten. Nu var det Jakobstadsregionens tur. På Sursik skola samlades politiker och tjänstemän för att höra senaste nytt om den framtida vården och landskapet.

YLE - 11 timmar sedan

Korsholm vände minus till plus

Det är en vändning till det bättre efter fem år med minusbokslut, säger kommunstyrelsens ordförande Mikael Luther. Nu blev det ett rejält plusresultat på drygt 2,6 miljoner istället för ett budgeterat minus. Men 4 miljoner bättre än väntat är ändå mycket, men så är också förklaringarna flera.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.