YLE > Finland

Friday, 21 February, 10:00

YLE - 30 dec 13 kl. 12:53

Soini: Poängsättning löser inte bostadsproblemenSannfinländarnas orförande Timo Soini stöder inte riksdagsledamot Tom Packaléns (Sannf.) uppmärksammade förslag om att införa ett poängsystem för Helsingfors hyresgäster. Enligt Soini är det bra att man lyfter fram missförhållanden inom bostadspolitiken, han tar ändå avstånd från Packaléns modell. - Varje människa har rätt att bo i en trygg miljö utan att bli störd, men det här lyckas inte genom att klassificera människor, säger Soini till Yle. Medvetet politiskt drag av Packalén Soini tror att bakgrunden till Packaléns förslag är de erfarenheter han har från sin tid som polis i Helsingfors, och att det handlar om ett medvetet politiskt drag.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Timo Soini, Tom Packaléns, Helsingfors, Soini, Packaléns, Yle, Packalén Soini, Sannfinländare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soini, Poängsättning, löserinte , bostadsproblemen

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Finländare evakueras från coronadrabbade Wuhan i dag

Ytterligare några finländare evakueras i dag från det coronavirusdrabbade Wuhan-distriktet i Kina. Helsingin Sanomat skriver att finländska medborgare är med på ett franskt evakueringsplan..

YLE - 1 timme sedan

Finländare evakueras från coronadrabbade Wuhan på fredagen

Ytterligare några finländare evakueras i dag från det coronavirusdrabbade Wuhan-distriktet i Kina. Helsingin Sanomat skriver att finländska medborgare är med på ett franskt evakueringsplan..

YLE - 3 timmar sedan

MT: Antti Häkkänen vill inte leda Samlingspartiet

Antti Häkkänen tänker inte utmana Petteri Orpo i Samlingspartiets ordförandeval, rapporterar Maaseudun Tulevaisuus..

YLE - 3 timmar sedan

Lännen Media: Nästan två tredjedelar av finländarna är nöjda med Sanna Marins regering

Nästan två tredjedelar av finländarna är nöjda med Sanna Marins regering, visar en undersökning som Lännen Media låtit göra..

YLE - 4 timmar sedan

Pappaskämt, potpurrier och pikar mot Nagubor - Pargasrevyn har allt

"He händer inga naga i Pargas. Eendå döött yviallt." Så var det tills polisen hösten 2018 gjorde en stor razzia i Åbolands skärgård, mot det ryskägda Airiston Helmi.

YLE - 5 timmar sedan

Församlingen vädjar till staden: Vi behöver mera parkeringsplatser vid Ekenäs församlingshem

Det behövs mera parkeringsplatser vid Larssonsvägen i Ekenäs, anser församlingen. Tekniska centralen ska utreda om det går att göra parkeringen vid Ystadsgården större..

YLE - 5 timmar sedan

Cancerförsäkring i Stockmanns namn aktualiserar problem med telefonförsäljning – "Det borde bli olagligt att ringa utan din tillåtelse"

Den senaste tidens försäljning av en cancerförsäkring har visat att det skulle behövas ett allmänt förbud mot telefonförsäljning, enligt Konsumentförbundet..

YLE - 13 timmar sedan

Det blir mer regn i synnerhet på lördag - söndagen ser ut att bli en bra utedag

Det har regnat en hel del den här vintern, senast under veckoslutet och nu är mera nederbörd på väg efter torsdagens relativt vackra väder..

YLE - 15 timmar sedan

Trålare drev vind för våg utanför Jurmo

Ett tjockt rep hade snott sig om propelleraxeln. Sjöbevakningen ryckte ut med en helikopter, patrullfartyget Uisko, en patrullbåt från Hitis och med två mindre båtar från patrullfartyget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.