BT > Nyheter

Monday, 25 January, 03:06

BT - 30 dec 13 kl. 11:17

Ansikte mot ansikte med 2013
Vilka gav ansikte till 2013? Ledarredaktionen har valt några av det gånga årets mest omtalade person.
Tiggarna
2013 var året då tiggarnas närvaro kom att utgöra ett handfast vittnesbörd om den utsatthet som inte minst romer från det forna Sovjetimperiets lydstater i östra Europa lever under. Men deras nöd har blivit ifrågasatt: Tiggarnas utsträckta händer skulle i själva verket vara kriminella ligors smutsiga hantverk. Men varför skulle tiggarnas lidande vara mindre om de blir utnyttjade?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sovjetimperiets, Europa, Borås, Mandela, Nelson Mandela, Reinfeldt, Fredrik Reinfeldt, Reinfeldts, Fokus, Anders Borg, Arnholm, Folkpartiets, Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, SVT, Agenda, Arnholms, Sabuni, Solberg, Jens Stoltenberg, Erna Solberg, Norges, Høyreledarens, Fremskrittspartiet, Siv Jensens, Merkel, Forbes, Mutti, Angela Merkel, CDU, Tyskland, Jackelén, Svenska, Antje Jackelén, Lund, Löfven, Svantesson, Elisabeth Svantesson, Livets, Norén, Malmö, Bron, Hans Rosenfeldt, Bäckängsgymnasiet, Rampljus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ansiktemot , ansiktemed , 2013
Nyheter 24 - 11 dec 13 kl. 18:41

Citystjärnans tack för stödet efter skadan: Skänker 214 000 kronorMusikhjälpen 2013

MANCHESTER. Högerbacken Micah Richards, 25, har haft en minst sagt skadedrabbad karriär. När Manchester City slog Bayern München på tisdagskvällen var det dags igen.

Ekonomistas - 06 feb 14 kl. 09:36

Arbetslösheten och penningpolitiken – uppdatering för helåret 2013

Hur mycket högre är arbetslösheten på grund av Riksbankens penningpolitik de senaste åren? Detta är en kontroversiell fråga, som Riksbanken gärna undviker. Tidigare har jag redovisat en beräkning av hur mycket högre arbetslösheten har blivit  fram till början av 2013, jämfört med om styrräntan hade hållits oförändrad på 0,25 procent sedan juni/juli 2010.

BLT - 03 jan 13 kl. 15:55

Melodifestivalen 2013

Melodifestivalen 2013 startar i Karlskrona den 2 februari, då vi självklart är på plats! Festligheterna drar sedan vidare till Göteborg (9/2), Skellefteå (16/2) och Malmö (23/2). Andra chansen hålls i Karlstad den 2 mars och final blir det på nya Friends arena i Stockholm den 9 mars.

YLE - 21 sep 13 kl. 10:38

Vegapriset 2013 ? årets fest för den finlandssvenska musiken

Vegapriset 2013 är här. I kväll klarnar det vilken ny finlandssvensk musik som belönas med världshistoriens första Vegapris. Vegaprisvinnarna utses av en jury bestående av Svenska Yles musikkoordinator Hans-Åke Manelius, musikredaktör Benny Törnroos, programledare Eva Frantz, Vasamusikern och radiomannen Hippi Hovi samt Borgåbladets chefredaktör Micaela Röman.

Metro - 03 jun 11 kl. 11:51

5 000 år gammal flicka får ansikte

Den så kallade Hallonflickan har fått ett ansikte. Flickan, 5 000 år gammal, offrades i Rogestorp mosse utanför Falköping och där låg hon till 1943 då resterna av henne hittades. Nu har hennes ansikte rekonstruerats.

BT - 21 maj 13 kl. 07:22

KD-topp: "Ingen har rätt att dölja sitt ansikte"

På kommunstyrelsens sammanträde i går avslogs flera motioner från Sverigedemokraterna. De flesta utan diskussion. Förutom en ?

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 15 kl. 04:00

Med nytt ansikte i ett krigstrasigt Berlin

Christian Petzold har i film efter film visat sig vara en av de intressantaste skildrarna både av dagens och av efterkrigstidens Tyskland. Ofta samarbetar han med den alltid lika variationsrika, säkra skådespelaren Nina Hoss. 2012 kom filmen ”Barbara”, där hon gjorde ett oförglömligt porträtt av en läkare som sökt utresetillstånd till väst från DDR åren före murens fall men i stället bestraffades med tjänstgöring i en liten gudsförgäten håla på landsbygden.

Sydsvenskan - 21 aug 15 kl. 04:00

Med nytt ansikte i ett krigstrasigt Berlin

Christian Petzold har i film efter film visat sig vara en av de intressantaste skildrarna både av dagens och av efterkrigstidens Tyskland. Ofta samarbetar han med den alltid lika variationsrika, säkra skådespelaren Nina Hoss. 2012 kom filmen ”Barbara”, där hon gjorde ett oförglömligt porträtt av en läkare som sökt utresetillstånd till väst från DDR åren före murens fall men i stället bestraffades med tjänstgöring i en liten gudsförgäten håla på landsbygden.

Cornucopia - 28 nov 13 kl. 11:16

Lånta fjädrar - omfattande fel i SOU 2013:78

I dagarna presentades rapporten Överskuldsättningen i kreditsamhället, som förklarar att det inte existerar några som helst problem med bostadslånen och att bara 2.5% av svenskarna har skulder över ca 1.8 MSEK.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 11:41

Volkswagen presenterar vilka bilar som ska åtgärdas

Nyheter I ett informationsbrev som släpptes på onsdagen listar Volkswagen vilka modeller det är som har utrustats med fuskmjukvaran. I informationsbrevet ber Volkswagen om ursäkt till sina kunder. Den lista av bilmodeller som presenteras är lång.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.