Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 22 February, 00:46

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 13 kl. 04:00

Föräldrar oroliga för att förskola splittrasFöräldrar i Örkelljunga är på krigsstigen igen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Örkelljunga

Dela artikeln

47 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrar, oroligaför att , förskola, splittras
Helsingborgs Dagblad - 07 sep 16 kl. 20:22

Barn rymmer från förskolan – föräldrar oroliga

Åstorpsföräldrar oroliga över hur förskola sköts..

Sydöstran - 02 okt 18 kl. 19:00

Särskola i blåsväder - föräldrar oroliga

För få lärare och elevassistenter, skolansvar som vältras över på föräldrar, nästan helt blanka scheman, barn som rymmer utan att det upptäcks... Det har blåst rejält kring särskolan i Lyckeby i sociala medier de senaste veckorna..

Kristianstadsbladet - 08 dec 18 kl. 00:01

Föräldrar oroliga för barns säkerhet – nu agerar kommunen

Föräldrar kräver nu att kommunen tar ansvar för säkerheten på Ekebackens nya förskola. Under torsdagen hölls ett möte inom kommunen och förändringar är redan på gång..

Sydsvenskan - 02 jan 15 kl. 14:25

Föräldrar oroliga efter mordet i Sofielund

Alldeles intill den lokal där en 26-årig man sköts till döds på juldagen ligger Gullängens förskola. Antonello Deriu har sin son på förskolan och vill nu se ökad trygghet..

NSD - 22 okt 13 kl. 21:34

Beslut i kväll: Polisbevakning på Munkebergs förskola

34-åringen släpptes på fri fot ? trots hoten mot Munkebergs förskola - och nu är många föräldrar oroliga på nytt. Därför togs beslut om att en polispatrull ska finnas på plats på förskolan på onsdag morgon.

NSD - 22 okt 13 kl. 21:36

Beslut i kväll: Polisbevakning på Munkebergs förskola

34-åringen släpptes på fri fot ? trots hoten mot Munkebergs förskola - och nu är många föräldrar oroliga på nytt. Därför togs beslut om att en polispatrull ska finnas på plats på förskolan på onsdag morgon.

NT - 14 jan 20 kl. 20:00

Föräldrar oroliga när förskola drar ner

Förskolan Lövkojan i Pryssgården har i dag tre avdelningar, till sommaren ska en av dem stänga..

Barometern - 25 apr 19 kl. 20:01

Föräldrar på förskola oroas av personalomsättning

Föräldraföreningen på förskolan Stenröset i Lindås anser att den höga personalomsättningen är ett stort problem som påverkar barnen negativt..

Skånskan - 05 mar 18 kl. 17:48

Praktikanter tvingas sluta på förskola

YSTAD En förskola i Ystad kommun avbröt två unga mäns extratjänster i förtid efter påtryckningar från föräldrar som var rädda för att de är muslimer.
Detta enligt en förälder till ett barn på förskolan. ERWP.

YLE - 26 apr 17 kl. 13:23

Föräldrar i Hangöby oroliga då förskolan kan stänga

De svensk- och finskspråkiga förskolorna i Hangöby ser ut att försvinna. Många föräldrar reagerar på sociala medier och befarar att en nedläggning av förskolan kan vara första steget till att stänga Hangöby skola. Dagvårdschef Birgitta Mannström i Hangö säger att de två sakerna, förskolan och skolan, inte hänger ihop.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Vänner” återförenas på HBO Max

Nu är det klart. Efter åratal av spekulationer och förväntningar från fansen kommer hela gänget i succéserien "Vänner" att återförenas i ett specialavsnitt som kommer att sändas på HBO Max, rapporterar Variety. Skådespelarna Jennifer Aniston, Courteney.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Amason följer inte gängse regler

Håkan Engström upplevde bandet live på Moriskan och gillade även det han inte gillade..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Åklagare: Jävig nämndeman i Bandidosrättegång

Åklagaren i fallet med en Bandidosledare som friades från vapenbrott vill att rättegången tas om eftersom en av nämndemännen har gillat och kommenterat en Bandidosmedlems inlägg på sociala medier, skriver Aftonbladet. Nämndemannen har vid fyra tillfälle.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ryssland uppges vilja hjälpa Sanders

Ryssland uppges ha försökt hjälpa även den amerikanske presidentkandidaten Bernie Sanders. President Donald Trump – och Ryssland – viftar bort uppgifterna om nya storskaliga påverkansförsök. Vermontsenatorn Sanders har blivit informerad om att Ryssland.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Juryn antyder oenighet kring Weinsteindom

Juryn i rättegången mot Harvey Weinstein ser ut att ha enats om tre punkter i åtalet, men verkar vara oeniga kring de andra två, skriver The New York Times. Under fredagens överläggningar frågade de domaren om de kunde komma med en enhällig dom för de m.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ulliga och gulliga djur gladde Malmöbor

Lurviga gestalter invaderade på fredagen Malmö. Rävar och katter, hundar och björnar – och djur som var svåra att artbestämma – tågade i en färgglad parad vid konferenscentret Malmö Live. Det var den pågående konferensen Nordic Fuzz Con med deltagare fr.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Inget mer Sussex Royal för Harry och Megan

Brittiske prins Harry och hans hustru kommer inte att använda sig av varumärket Sussex Royal i framtiden då deras uttåg ur hovet har fullbordats den 31 mars. – Hertigen och hertiginnan av Sussex avser inte att använda "Sussex Royal" i något sammanhang e.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Wells Fargo betalar miljarder i uppgörelse

Den amerikanska storbanken ska betala 3 miljarder dollar..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Wall Street avslutade veckan i moll

Kurserna backade på de amerikanska börserna efter siffror som pekar på inbromsning i ekonomin. Fortsatt oro för coronavirusets inverkan på ekonomin verkar också ha fått investerare att överge aktier för säkrare placeringar som guld och obligationer. IHS.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Snuvigt och försiktigt under första genrepet

Nästäppa och några smärre teknikmissar – trots larm om influensa har de flesta artister klarat sig från röstproblem. Förutom Ellen Benediktson, som försöker vila sig i form. – Vi vill att hon ska krya på sig allt vad hon kan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.