SVT Debatt > Opinion

Thursday, 02 July, 14:57

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT DebattSveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss. Som exempel är hets mot folkgrupp eller andra rasistiska budskap förbjudna. Det samma gäller kränkande eller känsliga uppgifter om andra personer, hot eller förtal.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
SVT Debatt, Researchgruppen, Researchgruppens, Avpixlat, Friberg Programchef, Josefin Ziegler Projektledare SVT Debatt

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför har vi kommentarsfält, SVT, Debatt
SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT - 12 dec 13 kl. 17:17

Researchgruppen: Minoriteten dominerar på SVT Debatt

Kommentatorer från sajter som Avpixlat och Nya Tider är i minoritet på SVT Debatt, men skriver trots det över hälften av kommentarerna på sajten. Det menar Researchgruppen, som kartlagt vilka som är med och debatterar via kommentarsfälten..

SVT Debatt - 07 feb 14 kl. 14:07

Frågor och svar om vårt kommentarsfält

Snart har det gått en vecka med vår nya satsning på dialogredaktör och öppettider i kommentarsfälten. Vi har fått många frågor – här har vi samlat svaren på några av de vanligaste:  Varför inför ni en dialogredaktör?
Vi värderar dialogen och vill arbeta aktivt med den.

SVT - 04 feb 14 kl. 11:55

Upprop mot kommentarsfältet på SVT Debatt

Över 1000 personer protesterar mot klimatet i SVT Debatts kommentarsfält..

SVT Debatt - 19 jun 13 kl. 16:38

Bjerelds attack mot boxningen är intellektuellt våld

BOXNING Ulf Bjereld vill förbjuda proffsboxning med argumentet att den legitimerar en manlig våldskultur. Om Bjereld klev ner till vår canvasnivå och tog del av våra värderingar skulle han upptäcka att vi inte fostrar några kvinnomisshandlare ? det förhåller sig precis tvärtom.

SVT Debatt - 07 mar 17 kl. 10:59

”Ingen är vaccinerad mot att bli en skitstövel i kommentarsfälten”

”Att NRK Beta håller läxförhör med sina kommentatorer kan på ytan verka nedlåtande, men jag uppfattar det som tvärtom”, skriver Jack Werner..

SVT - 04 mar 19 kl. 18:46

IT-journalisten: Enkelt att aktivera avstängda kommentarsfält på Youtube

I fredags gick Youtube ut med ett krafttag mot pedofilin som förekommer på kanaler som visar minderåriga i sina videos – de skulle stänga av alla kommentarsfält. Men nu har det visat sig att det går att sätta igång avstängda kommentarsfält igen, genom ett knapptryck..

SVT - 02 dec 18 kl. 16:03

Så försöker blufföretag lura på dig bantningspiller i kommentarsfälten på Facebook

När SVT Nyheter publicerar nyheter på Facebook på temat kost och hälsa tar det ofta inte många minuter innan det dyker upp kommentarer från människor som berättar om deras enorma bantningsframgångar. Samma kommentarer dyker upp i tusentals och åter tusentals kommentarsfält, på en lång rad olika språk. Men, vilka ligger bakom kommentarerna, och vad exakt vill de sälja på folk?

SVT - 04 sep 14 kl. 12:11

PewDiePie stänger kommentarsfält

När gammelmedia stängde sina kommentarsfält för ett par år sedan kom kritiken snabbt: Censur! Men nu följer alltså en av Youtubes största stjärnor efter..

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 28 nov 19 kl. 06:00

”Situationen är ohållbar – Sverige behöver en energiöverenskommelse 2.0”

”Vi uppmanar riksdagens partier till nya, konkreta och viktiga samtal för en ny Energiöverenskommelse 2.0. Sverige behöver en plan för hur den ökade elproduktionen ska lösas.

SVT Debatt - 05 dec 19 kl. 15:20

Stig-Björn Ljunggren: ”Vilda västern i svensk inrikespolitik”

”Till ytan är detta förstås inte bara en förolämpning mot Socialdemokraterna – vad Vänsterpartiet gör är att de faktiskt riktar misstroendevotumet inte bara mot den som är mest oskyldig till röran av alla i regering och riksdag, utan också mot den som har de bästa förutsättningarna att se till att förändringen av arbetsförmedlingen faktiskt ändå hamnar på fötter”, skriver debattören..

SVT Debatt - 25 nov 19 kl. 13:14

”Våldet mot kvinnor kräver samma kraftåtgärd som gängkriminalitet”

”Skadeverkningarna av mäns våld mot kvinnor, sexuella hot och trakasserier är enorma på många plan, inte minst i form av det mänskliga lidande som det ger upphov till”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 27 nov 19 kl. 10:55

”Hade motsvarande skett i USA skulle flera i bankeliten hamnat i finkan”

”Så länge vi upprätthåller bilden av bankerna som naiva offer för utländska bovar kommer vi aldrig se verkligheten som den är, än mindre kunna ställa någon till svars på bankområdet”, skriver debattören..

SVT Debatt - 01 mar 20 kl. 12:40

Lina Korsgren överlägsen damsegrare

Förra året fick Lina Korsgren ge sig mot Britta Johansson Norgren. Men i år fick Korsgren revansch då hon vann en överlägsen seger i Vasaloppet..

SVT Debatt - 20 dec 19 kl. 08:34

Debattsidan Opinion och programmet Opinion Live har lagts ned

Sveriges Televisions debattsida Opinion och programmet Opinion live har nu lagts ned..

SVT Debatt - 19 dec 19 kl. 10:52

Nationalekonomen: ”Inga belägg för att privat arbetsförmedling är bättre än statlig”

”Den mest omdebatterade förändringen av arbetsförmedlingen har berört den ökade inriktning mot att privata aktörer tar hand om hela matchningen av arbetssökande och lediga jobb har inte stöd av forskarna”, skriver debattören..

SVT Debatt - 18 dec 19 kl. 13:50

Stressforskare: ”Oron för julstressen är överdriven”

”Vi tror att det kan finnas ett problem med att prata om “julstress”. Dels för att det kan skapa överdriven oro som i sig kan vara stressande, dels för att effekter av långvarig stress såsom utmattning, psykisk ohälsa och sömnproblem bör tas på större allvar och skiljas från den mer vardagliga, kortvariga stressen”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 17 dec 19 kl. 12:58

Skatteåterbäringen: ”Fem tips på hur du stärker ditt ekonomiska självförtroende”

”Den bortglömda skatteåterbäringen är bara ett exempel bland många på hur stora belopp försummas genom passivitet. Som tur är är det aldrig för sent att lära sig något nytt. Fler kan få ut mer av sin ekonomi”, skriver debattören..

SVT Debatt - 16 dec 19 kl. 10:34

”Skyll inte på andra – ansvaret för otryggheten ligger på oss alla”

Neda Ameli, grundare av gruppen Uppsala gäris, upplever en större otrygghet nu än tidigare. – När jag var ung i min stad kunde jag gå ut vilken tid som helst och jag var verkligen inte rädd. Jag saknar den känslan, säger Neda Ameli..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.