Realtid > Ekonomi

Saturday, 22 February, 22:23

Realtid - 11 dec 13 kl. 08:14

Rainer Lawniczak lämnar HandelsbankenRejäla omstuvningar i ledningen på Handelsbanken..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Lawniczak, Handelsbanken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rainer, Lawniczak, lämnar, Handelsbanken
DI - 09 feb 11 kl. 07:56

Chefsrockader i Handelsbanken

Rainer Lawniczak har utsetts till ny vd för Stadshypotek..

E24 - 26 okt 11 kl. 07:44

Handelsbanken stuvar om i ledningen

Per Beckman blir ny vd för Stadshypotek. Rainer Lawniczak som i dag är vd för Stadshypotek blir chef för affärsområdet Skog och Lantbruk..

YLE - 21 sep 15 kl. 07:35

Kaos i krisklubben – succétränaren lämnar skeppet

Lucien Favre tog Borussia Mönchengladbach från botten av Bundesliga till Champions League. Nu lämnar han klubben efter den usla säsongsinledningen. Vi är chockade, säger klubbens vice ordförande.

Västerbottens Folkblad - 04 aug 14 kl. 17:23

Topptränare lämnar Umåker

I fjol blev det tre V75-segrar och 1,5 miljoner inkört. Efter ett tungt halvår lämnar nu Rainer Björkroth Umåker. Den finske tränaren lämnade Solvalla för Umåker under början av 2013.

DI - 26 okt 11 kl. 07:34

Boman stuvar om i toppen

Handelsbanken stuvar om i ledningen som bland annat innebär att Per Beckman blir ny vd för Stadshypotek. Rainer Lawniczak som i dag är vd för Stadshypotek blir chef för affärsområdet Skog och Lantbruk..

YLE - 03 feb 15 kl. 15:25

Gratisprogram blev för dyra för staten

För tio år sedan levde tanken att Statsrådets alla datorer skulle förses med licensfri mjukvara som skulle spara mångmiljonbelopp. Idag är Justitieministeriet ensam att använda program med öppen källkod. Och nu begraver också de planerna på gratisprogrammen.

YLE - 15 sep 12 kl. 18:18

EIF-damer avslutade med seger, LoPa förlorade

EIF:s fotbollsdamer vann på lördagseftermiddagen sin sista seriematch för säsongen i division 2. Samtidigt förlorade Lojolaget LoPa sin sista match. EIF vann över FC Espoo i Esbo med 1-0.

YLE - 02 jan 15 kl. 09:31

Båssar talar ut på presskonferens i Vörå

Vörå kommundirektör Christina Båssar bemöter i dag kritiken som hon fått motta från fullmäktige i Vörå.
Ett utskott har rett ut förtroendet för kommundirektören som anklagas för att bland annat brister i förvaltningen och den inre kontrollen. Det som hänt det senaste halvåret i Vörå är en skam säger styrelseordförande Rainer Bystedt som inledde dagens presskonferens i Vörå där kommundirektören lämnar sitt bemötande till utskottet.

YLE - 02 mar 17 kl. 05:05

Antalet kommunalvalskandidater har rasat för Kristdemokraterna i Raseborg

I Raseborg har antalet kandidater som ställer upp i kommunvalet minskat rejält. Det parti som kandidatnomineringen inte lyckats för är Kristdemokraterna. Kommunalvalsförberedelserna pågår för fullt inför valet den 9 april.

YLE - 19 mar 17 kl. 09:02

Panda är varken man eller kvinna

Vår syn på genus är i så stor förändring att en del redan talar om en genusrevolution. Tack vare det nya begreppet ickebinär kunde Panda Eriksson till sist hitta sin könsidentitet som 20-åring. På 90-talet då Panda Eriksson var barn fanns det en stark uppfattning om att en transperson är en man i klänning.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

Vet Ingves vad en semla kostar?

#MA2020, priset på en semla och geniet Phoebe Waller-Bridge. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 14 timmar sedan

M&A så in i Norden

Realtids temavecka om M&A är mycket uppskattad av läsarna och hälften av innehållet på veckans lista över de tio mest lästa artiklarna har M&A som tema..

Realtid - Igår: 16:45

Här är fallgroparna du vill undvika vid en transaktion

Vilka är de de största fallgroparna i en M&A-transaktion och hur kommer man runt dem? M&A-advokaterna Claes Kjellberg och Mikael Klang delar med sig av sina råd..

Realtid - Igår: 16:33

SBB köper 30 procent av SSM Holding

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, köper 30 procent av bostadsutvecklaren SSM Holding..

Realtid - Igår: 15:58

"Lägg mer krut på projektledning"

Victoria Svedjemark är konsult med inriktning på hur man får M&A-processer att fungera bra. Här är hennes viktigaste lärdomar..

Realtid - Igår: 15:01

"Investerarkollektivet tror att vi är nära toppen av konjunkturen"

Erik Laestadius, som är chef för M&A på Carnegie i Sverige, ger en inblick i hur Carnegie arbetar med M&A-transaktioner och hur marknaden ser ut framöver..

Realtid - Igår: 14:35

Därför har många misslyckats med förvärv

När företag satsar hårt på M&A kan det leda till kortsiktig framgång – men också en missallokering av resurser, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:55

”Det är svårt att rätta något som eventuellt går snett”

En genomtänkt kommunikation kring M&A behöver omfatta scenarieanalys, hantera regelverk och vara integredad i hela processen – det är några av IR-råden i dagens panel..

Realtid - Igår: 11:02

Avanza ska dubbleras inom spar till år 2025

"Nu höjer vi målet till 15 procent marknadsandel av nettoinflödet till sparmarknaden 2025." Det skriver Rikard Josefson i vd-ordet i Avanzas årsredovisning..

Realtid - Igår: 10:10

Fondförmögenheten har ökat 260 miljarder

Den svenska fondförmögenheten ligger på 4 786 miljarder kronor – en ökning med  260 miljarder sedan föregående kvartal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.