YLE > Finland

Wednesday, 20 January, 11:59

YLE - 09 dec 13 kl. 13:00

Thailand fortfarande pop som turistlandThailand fortsätter att vara ett populärt turistmål bland finländarna, trots att oroligheter förekommer i landet. De resenärer som köpt julresor till Thailand har inte avbokat sina resor. De researrangörer som Yle har ringt upp berättar att finländarna litar på att landet är tryggt att resa till. Visst har en del av våra kunder ringt upp och förhört sig om läget men ingen vill ändå boka om sin resa, säger man bland annat på Aurinkomatkat. Utrikesministeriet uppdaterar med jämna mellanrum sina resemeddelanden för Thailand, och uppmanar resenärerna att undvika områden där demonstrationer förekommer.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Thailand, Yle, Aurinkomatkat, SMAL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thailand, fortfarande, popsom , turistland
GöteborgsPosten - 14 feb 18 kl. 05:00

Thailand fortfarande en av våra favoriter

Phuket, Karbi och Bangkok har länge toppat som svenskarnas semesterresemål. Trots politiska oroligheter i Thailand är semesterparadisen lika populära, enligt Katarina Daniels, PR och kommunikationsansvarig för Ticket..

YLE - 15 apr 14 kl. 21:46

Text-tv fortfarande pop

1,7 miljoner finländare använder fortfarande text-tv. En förfrågan som Taloustutkimus gjorde i mars visade att 1,2 miljoner finländare tittar på Yles text-tv åtminstone en gång per vecka. Motsvarande siffra för MTV:s text-tv var närmare 900 000 personer.

YLE - 24 nov 15 kl. 11:38

Dopp fortfarande pop i Vasa simhall

För exakt tio år sedan blev tillbyggnaden vid Vasa simhall klar. I och med det blev det möjligt att arrangera stora simtävlingar. Antalet simmare har fördubblats på 10 år.

YLE - 04 maj 16 kl. 16:30

Biblioteken fortfarande pop

Finländarna verkar fortfarande gilla sina bibliotek. Under 2015 besöktes de allmänna biblioteken över 49 miljoner gånger. Intresset för e-böcker och olika evenemang på biblioteken ökar.

Aftonbladet - 24 feb 12 kl. 15:50

Thailand ? världens billigaste turistland

Index anger prisnivån i 52 länder världen över.

YLE - 15 okt 13 kl. 12:12

Finsk spets fortfarande pop

Praktiska orsaker, trender och till och med klimatförändringar kan påverka olika hundrasers popularitet. Under de senaste årtiondena har främst spetsar och så kallade ursprungliga raser varit populära i Finland. Deras popularitet baserar sig på att de har en tjock päls som passar bra i vårt klimat.

Aftonbladet - 12 jan 19 kl. 07:00

Födelsedagsbarnet Gessle leker fortfarande pop

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 16:50

Thailand lättar undantagstillstånd


Thailands militärregering överväger att avskaffa undantagstillståndet i vissa provinser, främst sådana som lockar turister. Anledningen är den sjunkande turismen och det ekonomiska avbräck det innebär för landet: i juli anlände 11 procent färre turister till Thailand, jämfört med motsvarande månad i fjol. I Bangkok kommer undantagstillståndet att finnas kvar.

BT - 03 sep 14 kl. 16:50

Thailand lättar undantagstillstånd

Thailands militärregering överväger att avskaffa undantagstillståndet i vissa provinser, främst sådana som lockar turister. Anledningen är den sjunkande turismen och det ekonomiska avbräck det innebär för landet: i juli anlände 11 procent färre turister till Thailand, jämfört med motsvarande månad i fjol. I Bangkok kommer undantagstillståndet att finnas kvar.

YLE - 28 jan 14 kl. 07:11

Finnwatch: Fortfarande stora problem i Thailand

Tre av fyra finländska matvarukedjor har tagit kritiken om att deras underleverantörer i Thailand behandlar sina arbetare illa på allvar. Det uppger Finnwatch i en ny rapport om förhållandena inom fisk- och fruktindustrin i Thailand. Men det betyder ändå inte att så värst mycket konkret har förändrats i Thailand på ett år, enligt Finnwatch.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.