BT > Nyheter

Tuesday, 23 May, 08:59

BT - 07 dec 13 kl. 09:59

Ohållbart läge för Borås tiggare
Politikerna vill stänga tältlägret och planera att erbjuda tiggarna en hemresa.
– Läget är ohållbart, säger kommunalråden Lena Palmén (S) om tältlägret mitt i stan.
Ett första steg är den mjuka vägen.
Planen är att erbjuda människorna som tigger en hemresa, för att kunna stänga lägret.
Politikerna vill sätta stopp för det växande tältlägret mitt i stan.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Lena Palmén, Palmén, Ulf Olsson, Annika Andersson, eBT

Dela artikeln

199 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ohållbart, lägeför , Borås, tiggare
BT - 16 dec 13 kl. 08:27

Är de välkomna tillbaka?

Idag avser Borås stad att göra sig av med ett problem, nämligen tiggarna. Det kommer man inte att lyckas med. Redan nu har många avsikten att komma tillbaka.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

JM Rizzi förenar två världar

Abstrakt och expressionistisk. JM Rizzi är en klassikt utbildad konstnär som förenar två konstriktningar i sin graffiti. I september kommer han till No Limit..

BT - 30 minuter sedan

Expert: Arenor är enkla mål

Hans Brun, terrorforskare vid King's College i London, säger att konsertlokaler är enkla mål eftersom många människor är i omlopp. Nu satsar polisen på att spåra gärningsmannen bakåt i tiden.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Kyla bidrog till minskad bygglust

Kylan och påsken bidrog till minskad bygglust i april. Försäljningen i byggmaterialhandeln minskade i april med 5,4 procent mätt på jämförbara enheter och i löpande priser, enligt Bygg- och järnindex från branschorganisationen Byggmaterialhandlarna.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Tyskland ångar på

Stark export, byggboom och bra konsumtionssiffror bidrog till att lyfta Tysklands BNP under första kvartalet 2017. BNP växte med 0,6 procent, jämfört med föregående kvartal, skriver tyska statistikmyndigheten. Jämfört med motsvarande kvartal 2016 steg BNP med 1,7 procent.

BT - 1 timme sedan

Dådet i Manchester: Det här vet vi

Minst 19 personer har dödats i ett misstänkt terrordåd under en popkonsert i Manchester Arena och över 50 personer är skadade..

BT - 1 timme sedan

Nya Häglaredsmasten blir försenad ytterligare

Det slutgiltiga arbetet med den nya Häglaredsmasten har stött på problem, rapporterar Enligt mastägaren Teracom är det kabeldragningen som gör att sändningsstarten drar ut på tiden..

BT - 1 timme sedan

Musikhjälpen till Umeå

Årets upplaga av "Musikhjälpen" sänds från Umeå, enligt Sveriges Radio Glasburen som programledarna bor i under veckan placeras på Rådhustorget och direktsändningen pågår den 11-17 december i radio och tv.(TT).

BT - 1 timme sedan

Är du på plats i Manchester? Kontakta oss!

Manchester skakas av ett misstänkt terrordåd..

BT - 2 timmar sedan

Omfattande tågstörningar i Stockholm

Morgonpendlarna får räkna med förseningar i tågtrafiken nu på morgonen. Ett signalfel mellan Stockholm C och Stockholm Södra orsakar omfattande störningar i tågtrafiken till och från Stockholm.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.