Posh24 > Nöje

Monday, 22 October, 04:12

Posh24 - 04 dec 13 kl. 09:02

Malin Åkermans make ansöker om skilsmässa!Bara dagar efter att nyheten släpptes att Malin Åkerman och maken Roberto Zincone gått skilda vägar, har han ansökt om skilsmässa från sin fru. Malins lillasyster Jennifer Åkerman har bekräftat för svenska medier att paret fortfarande är vänner, och att uppbrottet har varit allt annat än dramatiskt. Malin och Roberto, som gifte sig år 2007, har sju månader gamla sonen Sebastian tillsammans.

.
Läs mer på Posh24
Läs mer om:
Åkermans, Malin Åkerman, Roberto Zincone, Jennifer Åkerman, Roberto, Sebastian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, Åkermans, make, ansökerom , skilsmässa
YLE - 21 aug 17 kl. 08:27

Skatteförvaltningen ansöker om konkurs för Seppälä

Skatteförvaltningen ansöker om konkurs för klädföretaget Seppälä. Seppälä har gått med förlust länge och misslyckats i att anpassa sig till marknaden. Skatteförvaltningen ansöker om konkurs för klädföretaget Seppälä, rapporterar Taloussanomat.

NSD - 26 nov 15 kl. 17:16

Par ansöker om nåd

Den kvinna som tillsammans med sin make dömdes till fängelse för att ha förskingrat 6,7 miljoner kronor från två företag i Kalix ansöker nu om nåd..

HBL - 19 jul 14 kl. 06:53

Rörligheten är stor bland unga som ansöker om utkomststöd

Endast få, 3 procent, angav att de tvingats söka socialbidrag under det senaste året i enkäten Räcker pengarna.Bland de arbetslösa var andelen högst, över 30 procent. Också bland de unga som bor hemma med föräldrar var andelen relativt hög, 8 procent.

YLE - 30 jun 15 kl. 12:42

Få ansöker om tillstånd att driva bort skarv

Vid sidan av jakten finns det möjlighet att ansöka om specialtillstånd för att jaga bort skarvar. Men för sommarstugeägare är det svårt att få tillstånd och väldigt få ansöker. Skarvproblematiken är återigen aktuell och väcker irritation bland kustbefolkningen.

SmålandsPosten - 12 feb 18 kl. 11:59

Ansökan: Moské ansöker om böneutrop i Växjö

Stiftelsen Växjös muslimer ansöker om ansöker om att göra böneutrop i Växjö. Enligt en ansökan till polisen vill de få tillstånd att göra böneutrop från moskén på Dalbo varje fredag..

HBL - 19 jul 13 kl. 06:31

Detroit ansöker om konkurs

Staden Detroit ansökte på torsdagen om konkursskydd. Det är den mest omfattande ansökan i sitt slag hittills från en amerikansk kommun.I ett brev som bifogas till ansökan skriver Michigans guvernör Rick Snyder att han godkänt konkursbegäran från Kevyn Orr, som i mars utsågs till tvångsförvaltare av Detroit.

YLE - 20 aug 13 kl. 14:57

Kristinestad och Karleby ansöker om förhöjda statsbidrag

Kristinestad ansöker om en miljon euro i förhöjt statsbidrag. I Karleby behövs två miljoner euro. I Kristinestad är orsaken till ansökan minskade skatteintäkter till följd av en åldrande befolkning och ett försämrat sysselsättningsläge i staden.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 08:15

Trelleborgshem ansöker om ny borgen

Trelleborgshem tar sats för att bygga nya lägenheter. Men det kräver investeringar, och nu ansöker bolaget om ny kommunal borgen.
I ett brev till kommunfullmäktige ansöker det kommunala bolaget Trelleborgshem om en utökning av den kommunala borgensramen med 200 miljoner kronor.

Västerbottens Folkblad - 21 aug 14 kl. 22:28

Fler ansöker om skuldsanering

Antalet personer som ansöker om skuldsanering hos Kronofogden har ökat med 27 procent i Västerbotten. Under det första halvåret av 2014 ansökte sammanlagt 109 personer om skuldsanering. Under samma period 2013 låg antalet ansökningar på 86.

YLE - 02 nov 15 kl. 18:30

Finland ansöker om basket-EM 2017

Finlands basketförbund har lämnat in en ansökan om att få arrangera EM i basket år 2017. Samtidigt ansöker man också om att få arrangera U20-EM nästa år. EM i Finland år 2017?

Fler nyheter från Posh24

Posh24 - 14 timmar sedan

Bildspecial - Roliga poser!

Ibland tröttnar käändisarna på att bara posera vanligt, reslutatet blir allit bäst!
.

Posh24 - Igår: 13:34

Bildspecial - Britney Spears kommer med en helt ny show till Las Vegas!

I februari 2019 har hennes nya show Domination premiär
.

Posh24 - I förrgår: 11:34

Emma Watson och Brendan Wallace är ett par!

Efter att gjort slut med Glee-skådisen Chord Overstreet i sommras så hittade Emma Watson kärleken i affärsmannen Brendan Wallace, rapporterar People.
.

Posh24 - I förrgår: 08:34

Anna Anka ber om ursäkt i ett öppet brev!

Efter att Anna Anka gick till attack mot Elena Belle och kallade henne hora i ”Svenska Hollywoodfruar” blev tittarna rasande!
.

Posh24 - 18 okt 18 kl. 18:45

De sötaste bilderna på True Thompsons

Khloe Kardashian älskar att dela med sig av bilder på sin söta dotter och vi kan inte få nog!
True Thompson är så söt!
.

Posh24 - 17 okt 18 kl. 15:59

Realiprofilen Dennis Hof hittades död på bordell!

Realityprofilen och bordellägaren Dennis Hof är död.
.

Posh24 - 17 okt 18 kl. 18:33

Enrique Iglesias öppnar upp om sexlivet!

I en intervju öppnar stjärnan upp om parets kärleksliv efter att de fått tvillingar i december.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.