Entreprenör24 > Ekonomi

Wednesday, 29 January, 04:27

Entreprenör24 - 29 nov 13 kl. 16:57

Så vänder du negativa tankarMan brukar säga att allt som kommer innan ordet ”men” är skitsnack. Faktum är att du kan lura hjärnan att bli positiv genom två små ord.  Även om de tusentals tankar som snurrar i huvudet är svåra att styra kan vi med enkla medel vända dem till något positivt. ”Jag är så otränad”, är en negativ tanke om dig själv. Men vad händer om du lägger till ett ”men” efter?
Läs mer på Entreprenör24

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , vänderdu , negativa, tankar
YLE - 22 feb 17 kl. 19:47

Dåliga träningar och negativa tankar – Strandvall jobbar med humöret

Med en dag till säsongens huvudmål hoppas Matias Strandvall på att göra säsongens bästa tävling. Formen är ändå inte vad den borde vara. –I de senaste träningarna och de senast hårda passen har jag inte haft den känslan jag velat ha.

SvD - 19 sep 15 kl. 21:00

”Fel förstärka negativa tankar hos unga”

Förebyggande insatser för ­ungas psykiska hälsa görs med hjälp av manualbaserade program skapade långt ifrån den dagliga verksamheten. Skolelever möts av en färdig problembild som säger att det är fel på deras tankar, skriver tre forskare vid Linköpings universitet..

Nerikes Allehanda - 30 jun 16 kl. 05:03

"Det är bara negativa tankar"

– På kvällen kommer det så många tankar. Hur jag ska klara det? säger Manal..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvällsmänniskor är mer negativa än morgonmänniskor

Att slarva med sömnen och stanna uppe sent kan tyda du är på väg in i en negativ spiral av oro och negativa tankar, enligt en ny studie från Binghamton University. LÄS MER: Forskare rekommenderar mer sovmorgon för unga Kvällsmänniskor visade sig vara mer negativa De personer i studien som beskrev sig själva som "kvällsmänniskor" och de som sov färre timmar under natten tänkte mer negativa tankar än de som beskrev sig själva som "morgonmänniskor" samt de som sov längre. Forskarna menar att det är möjligt att oro leder till störningar i sömnen och dess varaktighet, skriver Huffington.

DI - 19 apr 15 kl. 15:58

Fem fraser som framgångsrika personer inte använder

Negativa tankar och attityd kan vara ett ankare och speglar sig ofta i hur vi beter oss. Författaren Bernard Marr publicerade nyligen ett antal fraser som framgångsrika personer undviker på Linkedin. Här är ett axplock av dem..

Kristianstadsbladet - 10 jun 14 kl. 13:41

Flickor mer negativa om smärta


Pojkar och flickor kan ha olika sätt att hantera smärta. Det visar en avhandling gjord vid Uppsala universitet, där 133 barn och ungdomar som sökt sig till primärvården för smärta i leder och muskler studerats.Resultaten visar att pojkarna i större utsträckning försökte distrahera sig för att koppla bort smärtan medan flickorna oftare oroade sig och tänkte negativa tankar om sin smärta.

BT - 10 jun 14 kl. 13:41

Flickor mer negativa om smärta

Pojkar och flickor kan ha olika sätt att hantera smärta. Det visar en avhandling gjord vid Uppsala universitet, där 133 barn och ungdomar som sökt sig till primärvården för smärta i leder och muskler studerats. Resultaten visar att pojkarna i större utsträckning försökte distrahera sig för att koppla bort smärtan medan flickorna oftare oroade sig och tänkte negativa tankar om sin smärta.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 14 kl. 13:45

Flickor mer negativa om smärta

Pojkar och flickor kan ha olika sätt att hantera smärta. Det visar en avhandling gjord vid Uppsala universitet, där 133 barn och ungdomar som sökt sig till primärvården för smärta i leder och muskler studerats. Resultaten visar att pojkarna i större utsträckning försökte distrahera sig för att koppla bort smärtan medan flickorna oftare oroade sig och tänkte negativa tankar om sin smärta..

BT - 10 jun 14 kl. 21:05

Flickor mer negativa om smärta

Pojkar och flickor hanterar smärta olika. Det visar en avhandling gjord vid Uppsala universitet, där 133 barn och ungdomar som sökt sig till primärvården för smärta i leder och muskler studerats. Resultaten visar att pojkarna i större utsträckning försökte distrahera sig för att koppla bort smärtan medan flickorna oftare oroade sig och tänkte negativa tankar om sin smärta.

YLE - 05 apr 18 kl. 05:20

"Tro inte på dina egna tankar" – ACT hjälper dig att hantera stress

Upp till 80 procent av människorna har återkommande och ofta negativa tankar om sig själv och sitt eget liv. ACT, Acceptance and Commitment Therapy, är något som de flesta kan ha nytta av..

Fler nyheter från Entreprenör24

Entreprenör24 - 12 nov 08 kl. 11:06

Entertainity i samarbete med Sigma och Fortum

Entertainitys konsulter hjälper Stockholm Gas med att driva utvecklingen av komplex plattform för stort logistikprojekt. Stockholm Gas är fortums bolag som hanterar gasverksamheten i Stockholm..

Entreprenör24 - 23 apr 09 kl. 12:07

Bonnier lanserar Boktipset.se

Äntligen är det premiär för Boktipset.se! Efter lång tids arbete slår vi, tillsammans med författaren och internetentreprenören Sigge Eklund, upp portarna till Boktipset.

Entreprenör24 - 23 okt 09 kl. 12:08

Sommel.se – Sveriges nya vinsajt

Entertainity är idag stolta att presentera Sommel.se – Sveriges nya vinsajt. Sommel är en community för alla som älskar vin, både de som redan kan mycket och de som vill lära sig mer.

Entreprenör24 - 08 jun 10 kl. 12:19

Lissly – Social Media-bevakning

Idag lanserar Entertainity AB Lissly.com, ett verktyg för att se vad som sägs om dig i sociala media. Än så länge är det bara öppet för inbjudna, men skriv upp dig för en inbjudan du också!

Entreprenör24 - 07 sep 10 kl. 10:30

The new site is out!

Entertainity has now launched it’s new site!.

Entreprenör24 - 07 sep 10 kl. 12:25

Meet Entertainity at IBC 2010!

Entertainity is happy to announce that we will be present at IBC 2010! We will be available on Sunday and Monday, and will be around the halls. Drop us a mail at magnus@entertainity.

Entreprenör24 - 27 okt 10 kl. 13:19

Lissly.com lanseras!

I måndags släpptes tillgången till verktyget Lissly för allmänheten. Sedan i mitten av sommaren har utvalda personer kunnat utforska och använda tjänsten som låter dig bevaka vad som sägs om ditt namn eller varumärke på den sociala webben. Tjänsten släpps i en kostnadsfri version likväl som två olika Premiumversioner för kunder med större behov.

Entreprenör24 - 18 mar 11 kl. 16:00

Lissly inleder samarbete med Mediapilot

Entertainitys satsning inom sociala media, Lissly, inleder nu ett strategiskt samarbete med medieanalysföretaget Mediapilot. - Vi har länge letat efter en heltäckande social mediebevakare och Lissly har överstigit förväntningarna med råge sedan lanseringen. Ett unikt verktyg som insamlar allt i social media på ett mycket bra sätt.

Entreprenör24 - 22 mar 11 kl. 14:20

Lissly levererar data till Expressen

Entertainitys satsning inom sociala media, Lissly, har på uppdrag av tidningen Expressen undersökt vilka platser som Stockholmarna checkar in på med Facebooks nya funktion “Facebook Places”. Mest populära var knutpunkter för resor som Arlanda och Centralstationen. “Det var nog ganska givna platser.

Entreprenör24 - 11 feb 14 kl. 12:53

Entreprenör24 tar en paus

Kära entreprenörsvänner, Entreprenör24 startades för drygt två år sedan i syfte att inspirera och guida Sveriges unga entreprenörer. Vi har under dessa två år haft över 250 000 unika besökare och skrivit lite mer än 1000 artiklar. Jag är j***igt stolt över hur mina kollegor har ångat på i 180 för att med otroligt små medel skapa en attraktiv sajt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.