SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 02 December, 04:10

SmålandsPosten - 25 nov 13 kl. 06:10

Kommunkarta med felaktigheterKommunkartan Alvesta nästa! innehåller information som inte är korrekt. Så har det varit i flera år.
Det reagerar Alvestabon Bengt-Olof Göransson på. Han har skrivit ett medborgarförslag i frågan.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Alvesta, Alvestabon Bengt-Olof Göransson, Högåsens, Spåningslanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunkartamed , felaktigheter
Supermiljöbloggen - 13 jun 15 kl. 09:12

Stora felaktigheter om miljöskador i Nordkalks underlag – brytning på Gotland kan ge oåterkalleliga skador på miljön

I området Ducker i Bunge planerar företaget Nordkalk ett kalkbrott som enligt Naturvårdsverket kommer ha stor och oåterkallelig påverkan på de Natura 2000-områden som gränsar till det aktuella området. Nu har Naturvårdsverket kommit fram till att det finns stora felaktigheter i Nordkalks och SGU:s underlag, vilket de menar har lett till att frågan inte behandlats på rätt sätt i i tidigare domstolar. Enligt de nya uppgifterna kan det bli stor påverkan på bland annat grundvattnet och därigenom på områdets känsliga ekosystem.

Newsmill - 09 jul 11 kl. 14:43

Uppenbara felaktigheter i Jesusförnekarnas argumentation

Författaren Roger Viklund framlägger en rad uppenbara felaktigheter och felslut när han argumenterar för att Jesus inte har funnits. Den alternativa förklaringen att kristendomen uppstod som en judisk mysteriereligion saknar helt verklighetsförankring. Det skriver teologen Kent Wall..

Newsmill - 24 aug 11 kl. 10:47

Replik: Sprid inte felaktigheter om RFSU

Läraren Ulf Silfverling levererar en rad felaktigheter om RFSU i sin artikel. Vi debatterar gärna sexualundervisning i svenska skolan men då med rätt fakta som grund. Det skriver Kristina Ljungros, ordförande för RFSU och Hans Olsson, sakkunnig i sexualundervisning hos RFSU.

Sydsvenskan - 04 nov 11 kl. 08:15

Felaktigheter enligt Jägersrobasen

Arkivfoto: DL-media
Kerstin Peterson-Brodda väljer att bryta tystnaden.
? Deras sanning stämmer inte överens med min.

DN - 20 aug 12 kl. 16:41

"Många felaktigheter i artikeln om Assange"

Det känns angeläget att korrigera åtminstone en del av de felaktigheter som Helene Bergman och Anders Carlgren för fram som sanning i sin artikel om ?fallet Assange? i DN den 19 augusti 2012.

NSD - 28 mar 13 kl. 11:54

Ytterligare felaktigheter i SSU - bidrag

De revisorer som landstinget anlitat har upptäckt nya felaktigheter i SSU:s redovisning för att få bidrag. De nya uppgifterna kommer att överlämnas till polisen. SSU kommer att få ett krav från landstinget där de ska betala tillbaka felaktigt utbetalda pengar för åren 2002-2004..

SmålandsPosten - 08 jun 13 kl. 09:09

?Innehåller felaktigheter?

Va-chef Bertil Sandberg är i viss mån kritisk till Mats Runesons utvärdering. Den innehåller en del felaktigheter enligt Bertil Sandberg.
?

SVT Debatt - 17 jun 13 kl. 14:43

Självklart av Kungen att reagera på SVT:s felaktigheter

KUNGLIG VREDE Carl XVI Gustaf har följt de avtal som gäller vid renoveringen av Stenhammars slott, och enligt uppgift lagt ut 30 miljoner av privata medel. Att i det läget anklaga Kungen för att ha snuvat skattebetalarna på pengar är så befängt att vem som helst i hans ställe skulle ha sagt ”fy fan”. SVT:s reportage om Kungens renovering är i långa stycken felaktigt och missvisande, skriver Sigfrid Leijonhufvud.

GT - 11 sep 13 kl. 08:58

Har du drabbats av felaktigheter i vården?

GT:s granskning av vården i Västsverige fortsätter.
Har du drabbats av felaktigheter i vården? Känner du till allvarliga förhållanden?.

BT - 17 jun 14 kl. 09:34

Ensidig Legnemark sprider felaktigheter

Svar till Ida Legnemark (V), BT 11/6. För mig och Folkpartiet är det viktigaste att de välfärdstjänster som erbjuds oss medborgare är av god kvalité, inte vem som utför dem. En mångfald av utförare innebär möjligheter att välja både för dem som använder tjänsterna och för dem som jobbar inom välfärden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.