Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 12 December, 17:38

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 13 kl. 17:02

Mick Jagger blir gammelmorfar
70-årige rock'n'roll-ikonen Mick Jagger ska bli gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi, 21, är nämligen gravid. Det är Rolling Stones-sångarens dotter Jade Jagger, 42, som bekräftar familjenyheten i The Sunday Times. Hon tror inte att det nya barnet kommer att få Mick Jagger att slå av på takten, tvärtom har han precis sagt ja till en ny turné i Australien under 2014. - Jag tror att han blev mer påverkad av att bli morfar, men nu när han blir gammelmorfar är det inte lika fascinerande, säger Jade Jagger till tidningen.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Jagger, Mick Jagger, Assisi, Rolling Stones, Jade Jagger, The Sunday Times, Australien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mick, Jaggerblir , gammelmorfar
Kristianstadsbladet - 24 nov 13 kl. 17:02

Mick Jagger blir gammelmorfar


70-årige rock'n'roll-ikonen Mick Jagger ska bli gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi, 21, är nämligen gravid. Det är Rolling Stones-sångarens dotter Jade Jagger, 42, som bekräftar familjenyheten i The Sunday Times.

Västerbottens Folkblad - 24 nov 13 kl. 17:04

Mick Jagger blir gammelmorfar

70-årige rock’n'roll-ikonen Mick Jagger ska bli gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi, 21, är nämligen gravid. Det är Rolling Stones-sångarens dotter Jade Jagger, 42, som bekräftar familjenyheten i The Sunday Times.

Expressen - 20 maj 14 kl. 12:33

Mick Jagger, 70, har blivit gammelmorfar

Mick Jagger, 70, har blivit gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi Jackson, 21, har fått en flicka, uppger Daily Mail..

Sydsvenskan - 04 sep 14 kl. 05:30

Mick Jagger fick rätt, Strindberg fel

Ifall Mick Jagger tänker gå på Roskildefestivalen även nästa år får han snällt ta och hosta upp stålarna. Arrangörerna tidigarelägger festivalen ett dygn för att kunna ta bort avslutningssöndagen, då folk över 65 fått fri entré, och lyckas därmed skicka den där gamla pensionsförmånen i graven.Egentligen är det ganska rimligt.

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi


Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi


Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Expressen - 18 mar 14 kl. 18:13

Mick Jagger skriver om sorgen

Mick Jagger bryter nu tystnaden efter flickvännens självmord. På sin hemsida skriver rockstjärnan själv om känslorna mitt i tragedin: "Jag kämpar fortfarande för att förstå hur min älskare och bästa vän kunde avsluta sitt liv på det här tragiska sättet", skriver Mick Jagger..

Expressen - 01 jul 14 kl. 23:19

Mick Jagger & co var taggade till tänderna

Först svamlade Mick Jagger på svenska. Sedan flörtade Keith Richards med en dam i publiken. – Det här är en väldigt speciell kärlek, säger Mick Jagger från scenen..

Expressen - 11 dec 16 kl. 17:36

Efter babylyckan – nu hånas Mick Jagger

Mick Jagger har blivit pappa igen vid 73 års ålder. Men alla är inte lyckliga över beskedet. – Djupt störande att Mick Jagger, 73, har fått en bebis med Melanie Hamrick, 29, skriver författaren Tony Parsons på Twitter..

Expressen - 12 okt 17 kl. 23:47

Här anländer Mick Jagger till hotellet efter spelningen

Rolling Stones är glada över att vara tillbaka i Sverige – det sade Mick Jagger från scenen efter spelningen. Kort efter att de gått av scenen sågs Mick Jagger anlända till Grand Hôtel, iklädd en svart munkjacka. Efter spelningen fanns en fest planerad i bandets ära på Café Opera – men det är fortfarande oklart om stjärnorna kommer dyka upp.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Michelle Obamas historia är en rättfram och ärlig berättelse

Michelle Obamas självbiografi ”Min historia” skulle kunna bli ännu en berättelse om den amerikanska drömmen. Men hon är klokare än så, konstaterar vår recensent Thomas Kjellgren som läst en rättfram och ärlig berättelse..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Efter år av väntan – klart för nytt underlag i ridhus

Efter flera års väntan är det nu klart att Trelleborgs Ryttarförening kan glädjas åt ett nytt underlag i ridhuset. Redan under jullovet hoppas klubben att det nya underlaget kan läggas på plats..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Madeleine Brandin: Nu kommer regionplanen

Mångdubbelt fler invånare i Skånes kommuner på tjugo år. Så blir det om var och en av kommunernas översiktsplaner skulle förverkligas..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Omsorgsdag med fokus på personalens hälsa

Under onsdagen arrangerades Vård- och omsorgsdagen för de anställda inom vården i kommunen. Temat för i år var hälsa, med fokus på personalens välmående. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Julgranen flög över Trelleborg – ”En hälsning till folket”

På onsdagseftermiddagen kom en snabb julhälsning från Blekinge flygflottilj till Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

SSU Skåne kan bli av med 250 000

Det statliga bidraget till SSU Skåne försvinner. Det innebär att även Region Skåne kommer att bort stödet till ungdomspartiet, som uppgått till nära 250 000 kronor..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Hemmaplan i premiären för TFF

På onsdagen blev spelschemat för superettan nästa år klart. TFF börjar hemma på Vångavallen den 31 mars..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 16:56

”Alla vill vara med och flyga julgran”

Det är årets roligaste arbetsdag för stridspiloterna på F17. Men också en av de allra mest fysiskt krävande. Stunden har kommit för årets julgransflygning..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Vångavallen: Supportrar tog med bengaler – döms

Det rättsliga efterspelet efter den stökiga allsvenska premiären i april fortsätter. Nu döms två Göteborgssupportrar som tog med bengaler till Vångavallen. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Inbrott: Tjuv stal 2000 liter diesel

En okänd gärningsperson bröt sig in i en jordbruksfastighet och stal upp emot 2 000 liter diesel till ett värde av 24 000 kronor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.