Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 21 July, 13:36

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 13 kl. 17:02

Mick Jagger blir gammelmorfar
70-årige rock'n'roll-ikonen Mick Jagger ska bli gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi, 21, är nämligen gravid. Det är Rolling Stones-sångarens dotter Jade Jagger, 42, som bekräftar familjenyheten i The Sunday Times. Hon tror inte att det nya barnet kommer att få Mick Jagger att slå av på takten, tvärtom har han precis sagt ja till en ny turné i Australien under 2014. - Jag tror att han blev mer påverkad av att bli morfar, men nu när han blir gammelmorfar är det inte lika fascinerande, säger Jade Jagger till tidningen.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Jagger, Mick Jagger, Assisi, Rolling Stones, Jade Jagger, The Sunday Times, Australien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mick, Jaggerblir , gammelmorfar
Kristianstadsbladet - 24 nov 13 kl. 17:02

Mick Jagger blir gammelmorfar


70-årige rock'n'roll-ikonen Mick Jagger ska bli gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi, 21, är nämligen gravid. Det är Rolling Stones-sångarens dotter Jade Jagger, 42, som bekräftar familjenyheten i The Sunday Times.

Västerbottens Folkblad - 24 nov 13 kl. 17:04

Mick Jagger blir gammelmorfar

70-årige rock’n'roll-ikonen Mick Jagger ska bli gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi, 21, är nämligen gravid. Det är Rolling Stones-sångarens dotter Jade Jagger, 42, som bekräftar familjenyheten i The Sunday Times.

Expressen - 20 maj 14 kl. 12:33

Mick Jagger, 70, har blivit gammelmorfar

Mick Jagger, 70, har blivit gammelmorfar. Hans barnbarn Assisi Jackson, 21, har fått en flicka, uppger Daily Mail..

Sydsvenskan - 04 sep 14 kl. 05:30

Mick Jagger fick rätt, Strindberg fel

Ifall Mick Jagger tänker gå på Roskildefestivalen även nästa år får han snällt ta och hosta upp stålarna. Arrangörerna tidigarelägger festivalen ett dygn för att kunna ta bort avslutningssöndagen, då folk över 65 fått fri entré, och lyckas därmed skicka den där gamla pensionsförmånen i graven.Egentligen är det ganska rimligt.

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi


Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 14:08

Mick Jagger vägrar självbiografi


Många Rolling Stones-fans drömmer nog om en självbiografi från sångaren Mick Jagger. Men det kan de glömma - Jagger är fortsatt ointresserad av att skriva om sitt liv, trots framgångarna för bandkollegan Keith Richards bok "Life". - Jag tror att marknaden för rockbiografierna är mättad, säger Jagger till Hollywood Reporter.

Expressen - 18 mar 14 kl. 18:13

Mick Jagger skriver om sorgen

Mick Jagger bryter nu tystnaden efter flickvännens självmord. På sin hemsida skriver rockstjärnan själv om känslorna mitt i tragedin: "Jag kämpar fortfarande för att förstå hur min älskare och bästa vän kunde avsluta sitt liv på det här tragiska sättet", skriver Mick Jagger..

Expressen - 01 jul 14 kl. 23:19

Mick Jagger & co var taggade till tänderna

Först svamlade Mick Jagger på svenska. Sedan flörtade Keith Richards med en dam i publiken. – Det här är en väldigt speciell kärlek, säger Mick Jagger från scenen..

Expressen - 11 dec 16 kl. 17:36

Efter babylyckan – nu hånas Mick Jagger

Mick Jagger har blivit pappa igen vid 73 års ålder. Men alla är inte lyckliga över beskedet. – Djupt störande att Mick Jagger, 73, har fått en bebis med Melanie Hamrick, 29, skriver författaren Tony Parsons på Twitter..

Expressen - 12 okt 17 kl. 23:47

Här anländer Mick Jagger till hotellet efter spelningen

Rolling Stones är glada över att vara tillbaka i Sverige – det sade Mick Jagger från scenen efter spelningen. Kort efter att de gått av scenen sågs Mick Jagger anlända till Grand Hôtel, iklädd en svart munkjacka. Efter spelningen fanns en fest planerad i bandets ära på Café Opera – men det är fortfarande oklart om stjärnorna kommer dyka upp.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Sonens cancer ledde till nya insikter

”Det finns en plats i sinnet där allt är stilla även när helvetet stormar utanför.” När Anna Herslow Linds treårige son Matteo fick diagnosen leukemi lyckades hon, trots att livet slogs i spillror, att hitta till den platsen. I sin bok ”Cancerns gömda gåvor” delar hon med sig av sina tankar och erfarenheter.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Söderslätt skickar ytterligare brandmän till Ljusdal

Ytterligare brandmän från Södra Skåne gör sig redo att stötta upp på plats i Ljusdal..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Ny mittbackspartner på nytt för kaptenen

Sex insläppta mål på de två senaste matcherna. I den svåra bortamatchen mot Östersund tvingas TFF ånyo att rotera i försvaret. Tredje matchen efter uppehållet innebär tredje mittbackspartnern för lagkaptenen Alexander Blomqvist..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Nattens händelser: Brand i flerfamiljshus i Malmö

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

AI kräver mer än artificiella reformer

Teknikutveckling måste mötas av politiska reformer som är anpassade efter hur arbetsmarknaden och ekonomin påverkas. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Valpatrullen: Vi ställer småbarnsföräldrarnas frågor till politikerna

Kommunvalet närmar sig med stormsteg. TA besökte familjecentret Bryggan för att försöka ta reda på vilka frågor som är viktiga för småbarnsföräldrar när det är dags att rösta i det kommunala valet..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Lukas Ernryd: Miguel och Andy är båda värda en staty – vi kan inte fortsätta att jobba ihjäl oss

Miguel är IT-kille och jobbar för New Yorks kollektivtrafik. Någon borde göra en staty av honom. Men vi börjar med Miguels chef, Andy Byford.

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Streetrace avbröts av polis - bil beslagtagen

En kille i 15-årsåldern försökte köra ifrån polisen i en a-traktor, men visste inte att polisen hade fler bilar..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Wilton tre år

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Amanda 3,5 årOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.