Skånskan > Nyheter

Monday, 25 January, 06:14

Skånskan - 24 nov 13 kl. 13:06

Lättsam hyllning till kreativiteten
"Detta är inte primärt ett högt syftande verk, utan just en festlig tilldragelse och en hyllning till kreativiteten och teatern som både lek och verktyg" skriver vår recensent efter att ha sett Minnenas Masquerade på Lilla Teatern i Lund..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Minnenas Masquerade, Lilla Teatern, Lund

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lättsam, hyllningtill , kreativiteten
Skånskan - 09 aug 19 kl. 09:00

Vördnadsfull hyllning till skräckfilmen

Film
Scary Stories to Tell in the Dark
Regi: André Øvredal.
Medverkande: Gabriel Rush, Zoe Margaret Colletti med flera.
ppppDet är tyvärr ett faktum att skräckfilmen alltför ofta hamnar i händerna på folk som varken vet vem Frankenstein, Exorcisten eller George Romero är.

DN - 07 jul 18 kl. 14:02

Judith Kiros: Jesper Walderstens kärleksbrev till konsten och kreativiteten

Konstnären Jesper Waldersten dras till det udda och skeva. Hans sommarprat är också lite udda - och en hyllning till konsten och människans kreativitet..

Dagensanalys.se - 30 nov 18 kl. 14:09

Kreativiteten hänger inte med i den digitala utvecklingen

Marknadsförare kommer närmaste året prioritera satsningar på att göra de digitala kampanjerna med kreativa och engagerande. Bild: Från Apples reklamfilm för iPad Pro I en undersökning genomförd på uppdrag av Sizmek svarar en majoritet av marknadsförarna att det är en utmaning att balansera teknisk utveckling och kreativitet. Studien, som omfattar 522 beslutsfattande marknadsförare över hela Europa och USA, visar att 67 % tror att kampanjkreativiteten inte följer med den snabba digitala utvecklingen.

Resume - 09 sep 20 kl. 16:19

Guide: Så boostar du kreativiteten i tider av kris

”Vi är tillbaka på kontoret efter semestern”, var det nog många som tänkte under försommaren. Men så blev det inte. Nu när vi kikar på ännu en termin med distansarbete finns det risk för att branschens USP kreativiteten börjar dala.

NT - 02 jul 12 kl. 14:39

"Tröttsam" tyckte kulturministern

Utfrågad i Almedalen av Expressens kulturchef Karin Olsson ville kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (M) inte säga sin mening om hur public service ska finansieras, genom ny skatt eller fortsatt avgift. Däremot hade hon inga problem att tycka till om kultursidesdebatterna i de rikstäckande tidningarna. Som tröttsam avfärdade hon hon den om klasshatet, som ointressant den om sexismen på operascenerna..

Barometern - 14 okt 13 kl. 09:25

Annie ? en befriande lättsam föreställning

Det går en melodi genom rummet. Samtidigt vemodig och mäktig. När ridån dras upp syns barnhemmet som har flyttat in i Skansenskolans aula för musikalen Annie.

BT - 14 okt 13 kl. 09:00

Igenkänningen blir tröttsam

Det är höst och älgjakt. Jaktlaget samlas i Tiomilaskogen. En av jägarna hittas död på sitt pass.

ÖstersundsPosten - 29 sep 16 kl. 22:33

Tröttsam debatt om värnplikt, släpp ideologiska skygglappar och inse att det här är vägen framåt

Debatten är både tröttsam och förutsägbar. Vilt vevar ytterligheterna ”plikt är slaveri” och ”gör alla pojkar till män (fast nu handlar det även om flickor)” mot varandra i fråga om värnplikten..

Expressen - 22 jan 18 kl. 22:59

Historiskt steg – men Guldbaggen är ju fortfarande en tröttsam man

Metoo-protesten böljade i mäktigaste svart på röda mattan. En revolution som ännu glöder av sorg och ilska. Ett historiskt steg.

UNT - 18 maj 18 kl. 22:54

Kraftfull Klang i lättsam konsert

Sarah Klang imponerade med sin starka röst på en oväntat lättsam Uppsalakonsert..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.