Nyheter 24 > Nyheter

Thursday, 20 February, 13:18

Nyheter 24 - 21 nov 13 kl. 21:34

SD-toppen Björn Söder vill lämna sin post"Björn Söders lögner"VÄSTERÅS. Björn Söder kommer att lämna den tunga posten som sverigedemokratisk partisekreterare inom en snar framtid. Senast efter valet planerar han att avgå.– Min förhoppning är att fasa ut mig själv från partisekreterarrollen. Jag har varit partisekreterare i åtta år och känner att det är dags för mig att bli efterträdd på den posten, säger han till Svenska Dagbladet.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Björn Söder, Söders, VÄsterÅs, Söder, Svenska Dagbladet, Jimmie Åkesson, Richard Jomshof, Mattias Karlsson, De,  Svenska Dagbladet, SD, Dessa, Peter Mangs, Kent Ekeroth, Twitter, Fria Tider, Loreens, Eurovision Song Contest, Sverige, Facebook,  Carina Herrstedt, Loreen, Västerås, Inte, Henrik Johansson, SVT, Debatt, Nyheter24, Johansson

Dela artikeln

58 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-toppen, Björn, Södervill , lämnasin , post"Björn, Söders, lögner
Skånskan - 29 mar 19 kl. 14:15

Kommentarsstorm om Soc­ker­toppen

Ör­tof­ta Ef­ter att per­so­nalen på Slotts­parkens för­sko­la gick ut med att man inte vill byta namn till Soc­ker­toppen haglade kom­men­tarerna tätt på so­ci­ala me­di­er. Men per­so­nalen står fast.”Kan­ske borde heta bitterfi … istäl­let”, ”Fattar ni hur jävla tram­siga ni är”, ” För­står per­so­nalen” och ”Jag håller med per­so­nalen.

Skånskan - 02 mar 18 kl. 09:00

Tronskifte i toppen på Liberalernas lista

Kävlinge Efter 23 år som ordförande för Liberalerna, och partiets mest profilerade politiker i Kävlinge, klev Carina Ingelsson av i fjor och ersattes av Anette Bååth.
Ett år senare har hon flyttats ned på tredje plats på listan till fullmäktige, distanserad av Camilla Mårtensen och just Anette Bååth. ERWP.

Cornucopia - 19 apr 15 kl. 13:55

Gästinlägg: Fastighetsbranschen, kejsarens nya kläder och oviljan

Nedanstående är ett gästinlägg från en hyresgäst i en medelstor svensk stad.

Fastighetsbranschen, kejsarens nya kläder och oviljan

Från hyresrätt till Brf Corleone - En ombildning fylld av fiffel

Den första juli 2014 tog en bostadsrättsförening över huset där vi bor. Direkt efter ombildningen kom lägenheter ut till försäljning, som mest låg fyra stycken ute samtidigt.

BT - 02 okt 13 kl. 13:59

Berlusconi kovänder - stöder Letta

I helgen sade Silvio Berlusconi åt ministrarna från sitt parti att lämna Enrico Lettas regeringskoalition, och i praktiken fälla den. I dag svänger han och röstar för Letta i en förtroendeomröstning. - Vi har beslutat oss för att rösta för regeringen, inte utan interna dispyter, sade Berlusconi i överhuset.

BT - 22 nov 13 kl. 08:17

SD-toppen Söder slutar

Björn Söder, en av Sverigedemokraternas mest inflytelserika personer, avgår som partisekreterare senast efter nästa val. I stället vill han fokusera på arbetet i riksdagen, skriver Svenska Dagbladet. Exakt när han kliver av är inte bestämt.

YLE - 05 dec 16 kl. 05:00

Hitisbo sköt tjäder, träffade ryssar

Fortsättningskriget slutade för 72 år sedan, den 4 september 1944, då ett vapenstillestånd trädde i kraft mellan Finland och Sovjetunionen. Men de åboländska soldaterna kallades inte genast hem. I norr fortsatte sedan Lapplandskriget, då tyskarna skulle lämna Finland.

YLE - 05 dec 16 kl. 05:00

Krigsminnen: Hitisbo sköt tjäder, råkade på ryssar

Fortsättningskriget slutade för 72 år sedan, den 4 september 1944, då ett vapenstillestånd trädde i kraft mellan Finland och Sovjetunionen. Men de åboländska soldaterna kallades inte genast hem. I norr fortsatte Lapplandskriget, då tyskarna skulle lämna Finland.

Skånskan - 27 mar 18 kl. 09:00

Skapa personligt påskpynt med enkla ting

Mycket mer än gamla fjädrar och målade äggskal platsar i påskriset. Varför inte servera de nykokta äggen hängande i amplar, eller locka med chokladägg inför en stundande påskrisplundring? Kreatören Helena Lyth delar med sig av sina bästa idéer.

Cornucopia - 06 mar 19 kl. 11:50

Foton: Kilimanjaro, Lemosho-rutten


Dags för en liten redovisning av vår bestigning av Kilimnajaro i februari. Lägger som vanligt ut lite bilder och redovisar dag för dag.Kilimanjaro sedd från regnskogen på väg mot Mweka Gate.

YLE - 28 feb 13 kl. 07:43

Förbundspennan: Idrotten skall ha en möjlighet

Hur kan vi stöda idrottaren för att denne skall kunna nå det bästa möjliga resultatet? På vilka idrottare skall vi satsa? Skall vi satsa allt på dem som redan är på toppen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.