BT > Nyheter

Thursday, 20 February, 16:19

BT - 19 nov 13 kl. 08:42

"Allt har gått så jäkla fort"
Han är uppväxt på Hestra i Borås. Har gått på Byttorpskolan, Särla och Sven Eriksonsgymnasiet.
I dag driver Martin Lorentzon multinationella musiktjänsten Spotify med 24 miljoner användare i 32 länder.
Tillsammans med prins Daniel och tre andra entreprenörer mötte i går Spotifys grundare elever och studenter i Göteborg.
Grundaren till Spotify, före detta boråsaren Martin Lorentzon, har just avslutat ett möte med en grupp elever från Polhemsgymnasiet i Göteborg.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hestra, Borås, Byttorpskolan, Sven Eriksonsgymnasiet, Martin Lorentzon, Spotify, Daniel, Spotifys, Göteborg, Polhemsgymnasiet, Lorentzon, BT, Chalmers, Spotifygrundaren, Alessandro Catenacci, Stora, Martin, Facebook, Zeppelin, ACDC, Sydamerika, Argentina, Afrika, Marocko, Sydafrika, Saltkråkan, Astrid Lindgren, Kalle Sändare, Hassangänget, Stockholm, Telias, KTH

Dela artikeln

114 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt har gått, , jäkla, fort
Skånskan - 11 jul 18 kl. 01:00

Tur­ki­et fort­sätter spärra in jour­na­lister

Här­om­da­gen kom en ny dom mot jour­na­lister i Tur­ki­et. Sex jour­na­lister på den ned­lagda op­po­si­tions­tid­ningen Zaman har fått långa fäng­el­se­straff, mel­lan åtta och tio och ett halvt år.
En av de jour­na­lister som dömts nu är Sahin Al­pay som bott i Sverige i flera år.

GT - 29 maj 15 kl. 12:03

Glenn tillbaka på Fort Boyard – med sönerna

Let's Dance, Kändishoppet, Mästarnas Mästare – försök nämna ett tv-program som Glenn Hysén inte varit med i. Nu är det dags igen och denna gången gör han återtåg till Fort Boyard för att tävla med sönerna i Fångarna på Fortet. – Vi åker ner till Frankrike på söndag och det ska bli riktigt kul.

Skånskan - 28 maj 16 kl. 04:00

En­kla jobb be­hövs

Opinion Den stora ny­heten när Ste­fan Löfven pre­sen­terade de nya stats­råden var, för­ut­om de nya namnen, att han lade så stor ton­vikt vid att skapa fler en­kla jobb. Det har ti­digare varit näs­tan tabu att tala om inom S.
Inte bara fick när­ings­mi­nis­ter Mi­ka­el Dam­berg i upp­drag att för­må när­ings­livet att skapa en­kla jobb.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 05:00

Kollade inte mejlen – missade över­kla­gan

Malmö Un­der åtta må­nader kon­trol­lerade inte kommunen en e-post­lå­da. Men när en över­kla­gan om att byta god man inte kom fram an­mäldes kommunen.En per­son i Malmö med god man an­sökte un­der bör­jan på 2018 till kommunen om att få byta god man.

Cornucopia - 14 nov 19 kl. 15:56

Foton: Fort Karl, Fort Oscar och Fort Gustav

Den fd svenska koloni Sankt Bert (Sankt Bartolomeus, Saint Barthélemy, Saint Barts, Saint Barth, Saint Barths) hade tre fort, som skyddade hamnen och huvudstaden Gustavia. Av dem finns få spår kvar, men de erbjuder fortfarande bra vyer av omgivningen. Lite foton nedan.

YLE - 26 jun 17 kl. 14:52

Hamilton vill inte mäkla fred: ”Vettel har inte mitt telefonnummer”

Sebastian Vettel vill reda ut incidenten i Baku – men Hamilton är inte intresserad av att mäkla fred med tysken. Först och främst: han har inte mitt telefonnummer, säger Hamilton till Motorsport. Vettel och Hamiltons kollisioner bakom säkerhetsbilen var ett av de största samtalsämnena efter GP-loppet i Baku.

YLE - 23 jul 17 kl. 07:59

När kroppen och huvudet sviker är stavhopp svårt: ”Så jäkla mental gren”

Problem på den mentala sidan har stört junioreuropamästaren Alina Strömberg. Erica Hjerpe har fler söndriga en hela kroppsdelar och kan knappt lyfta sin arm. Men passionen bär dem framåt.

Expressen - 20 apr 18 kl. 17:02

"Då får du jäkla problem i omklädningsrummet"

Nia i allsvenskan, tre raka utan seger.Nu talar lagkaptenen Markus Rosenberg ut om stormen kring Malmö FF.– Det är klart det blir en jäkla stor grej.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 01:00

Åkla­ga­re ska inte beivra hockey­våld

Högsta dom­stolen prövar, med start i går, om ett re­gel­brott i is­hoc­key­rinken kan vara nå­got som lyder un­der all­mänt åtal.
Det har ti­digare tings­rätten och hov­rätten kommit fram till och dömt hoc­key­spe­la­ren Ja­kob Lil­ja, då i Rög­le, för en cross­chec­king mot Mal­mö­spe­la­ren Jens Olsson till vill­kor­lig dom och böter.
Det här re­gel­brottet an­sågs vis­ser­li­gen all­var­ligt av hoc­keyns di­sci­plin­nämnd som stängde av Lil­ja i tio matcher.

Skånskan - 17 dec 19 kl. 05:00

Det går för fort på gatorna i tätorten

Skurup Bilisterna kör alldeles för snabbt på flera gator i Skurups tätort.
Det visar färska trafikmätningar från 2019.
För att öka trafiksäkerheten för skolelever som ska ta sig till nya skolan planeras för två farthinder nästa år.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Rätt namn på vinapp

BT - 15 minuter sedan

Jeremy Irons till motangrepp: Inte mot abort

Årets Berlinfestival inleds med att juryordföranden Jeremy Irons går till angrepp mot de tidningar som baserat på gamla uttalanden har målat upp den nu 72-årige Irons som homofob och sexist..

BT - 15 minuter sedan

Laddade hem bombinstruktioner – man åtalas

En ung man i Västerås är misstänkt för att ha laddat ner ett stort antal filmer om hur bomber tillverkas och instruktioner om hur man dödar människor. Nu åtalas den 20-årige mannen för terroristbrott..

BT - 15 minuter sedan

IMF-rådgivare i krisdrabbade Libanon

Den libanesiska staten, skakad av folkliga protester och politisk turbulens, står inför ett akut skuldproblem. Ratinginstitut varnar för inställda betalningar och Internationella valutafonden (IMF) har skickat rådgivare till landet..

BT - 45 minuter sedan

Timplanerna i skolan ses över

BT - 1 timme sedan

MFF-dominans väntas i kväll – på läktaren

Svensk VAR-debut, en bortamatch som kan bli som hemmaplan och ett fotbollsliv utan Markus Rosenberg. Malmö FF ställs mot tyska Wolfsburg i 16-delsfinal av Europa League i kväll. Här är en guide inför matchen i Tyskland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.