DN > Ekonomi

Sunday, 14 February, 02:37

DN - 19 nov 13 kl. 08:47

Bert Karlssons hemliga planer för HanöhusNöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen..
Läs mer på DN


Läs mer om:
Karlssons, Hanöhus, Bert Karlsson, Hällevik, Blekingekusten

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssons, hemliga, planerför , Hanöhus
Kristianstadsbladet - 20 nov 13 kl. 08:00

Bert Karlssons hemliga planer

Foto: Peter Åklundh
Hanöhus har fått en ny arrendator – i Bert Karlsson. Nöjesprofilen har de senaste åren investerat i flera asylboenden, men planerna för den anrika hotell- och konferensanläggningen vill han inte avslöja.
För bara en knapp månad sedan lämnade det Hässleholmsbaserade företaget Gepefek Hanöhus efter att ha drivit det de senaste sju åren.

GT - 07 nov 15 kl. 15:22

Bert Karlssons plan för flyktingboenden

Migrationsverket larmar om att alla asylboenden är fulla. Här är Bert Karlssons nya plan för fler boenden - ställa upp husvagnar till flyktingar. I dag ställs de första 14 husvagnarna upp - men tanken är att ytterligare några 100 vagnar ska placeras ut på Karlssons anläggningar runtom i Sverige.

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 13 kl. 08:30

Bert Karlsson har planer för asylboende

Äldreboendet Norrgården kan komma att bli ett asylboende i mångsysslaren Bert Karlssons regi. Hur det blir bestäms om några veckor. ?

DI - 10 okt 14 kl. 18:59

Vinstregn över Bert Karlssons "asyl-Ikea"

Bert Karlssons asylboendebolag Jokarjo växer i raketfart."Nästa år hoppas vi omsätta över en miljard", säger Bert Karlsson som tror sig kunna kamma in 60-80 miljoner kronor i ren vinst under 2015. .

Västerbottens Folkblad - 26 feb 15 kl. 10:53

Bert Karlssons asylboende stoppat

Nöjesprofilen Bert Karlssons planerade asylboende i gamla Hällnäs sanatorium har stoppats av Migrationsverket. Anledningen är bristande brandskyddsdokumentation, enligt Västerbottensnytt. – Det är så hårda krav idag, så det går inte att få igenom något där över huvud taget.

Expressen - 26 feb 15 kl. 16:13

Bert Karlssons asylboende stoppas

Bert Karlssons asylboende i Hällnäs blir inte av – Migrationsverket stoppar planerna. Det finns inte tillräckligt med brandskyddsdokumentation. – De är stenhårda nu, säger Bert Karlsson..

E24 - 12 okt 15 kl. 14:55

Se Bert Karlssons utbrott efter SvD:s fråga

Bert Karlssons bolag Jokarjo är Sveriges största privata aktör på asylboenden. SvD Näringsliv träffade Bert Karlsson i Strömstad för att bland annat få reda på hur mycket som går till vinst. Men det visade sig vara en extremt känslig fråga..

GT - 15 jan 16 kl. 15:48

Oväntade vändning i Bert Karlssons bildag

Bert Karlssons galna bildag fortsätter. Efter krocken i morse har han redan hunnit med att köpa ett vrålåk - som han nu funderar på att sälja igen. – Det var en som ringde och ville sälja en ny Saab till mig.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bert Karlssons asylboende snart igång

Den 10 november kommer de första flyktingarna flytta in på boendet Stora Ekeberg i Skara. Migrationsverket har slutit hyresavtal med Bert Karlssons bolag Jokarjo om 250 sängplatser, varav 125 är garantiplatser, skriver Skaraborgs Läns Tidning.Hyresavtalet gäller till sista juli 2013.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bert Karlssons asylboende får bakläxa

Bert Karlssons asylboende i Skara får inte tillstånd att driva verksamhet. Migrationsverket förkastar ansökan eftersom det saknas ett yttrande från polisen, rapporterar SR Skaraborg.Karlsson räknar dock med att kunna skriva ett nytt kontrakt med Migrationsverket inom ett par veckor..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Störningar i tågtrafiken kring Göteborg efter brand

Det är stora störningar i tågtrafiken kring Göteborg, efter en brand i ett så kallat teknikhus i Olskroken under natten mot lördagen. Störningarna har pågått under hela lördagen och väntas pågå även på söndagen..

DN - I förrgår: 14:18

Utrikes födda snart majoritet av de arbetslösa


Antalet utrikes födda går inom kort för första gången om antalet inrikes födda bland de arbetslösa. ”Det krävs särskilda insatser för att de nyanlända ska kunna konkurrera om jobben”, säger Arbetsförmedlingens analyschef Mats Wadman..

DN - 3 timmar sedan

Michael Wolf är inte detaljernas man – därför anmäldes och sparkades han

Att den sparkade Swedbankchefen Michael Wolf utreds för misstänkt brott av Ekobrottsmyndigheten måste vara helt främmande för honom. Han är en person som gillar att stå på god fot med alla och månar om sin ställning..

DN - 13 timmar sedan

Försvarsindustrin en fråga för Löfven i Indien

Förstärkt samarbete kring försvarsindustrin. Det var en av huvudpunkterna vid Stefans Löfvens möte med Indiens premiärminister. För svensk del kan det i slutänden betyda en mångmiljardaffär med Jas Gripen-flygplan..

DN - 18 timmar sedan

Datumet som gör din Iphone obrukbar

Vissa modeller av Iphone, Ipad och Ipod riskerar att bli obrukbara om datumet ändras manuellt till den 1 januari 1970, rapporterar Guardian. .

DN - 19 timmar sedan

Tröga snabbspår till arbete för nyanlända

Regeringens snabbspår för jobb till nyanlända går segt. Trots att initiativet lanserades för snart ett år sedan är hittills bara kockar och snart ingenjörer ute i jobb. Övriga drygt 20 yrkesgrupper har ännu inte påbörjat de insatser som ska ge dem snabbare tillgång till arbetsmarknadens luckor..

DN - Igår: 23:42

Birgitta Forsberg: Anklagelserna mot Wolf är mycket allvarliga

Analys. Att en koncernchef för en bank anmäls för misstänkt insiderbrott är synnerligen allvarligt..

DN - Igår: 23:15

Michael Wolf: Jag är visselblåsaren

”Jag är whistleblowern.” Det säger Michael Wolf, Swedbanks sparkade vd, till Dagens Industri. I lördagens upplaga säger Wolf att han ”aldrig har varit i närheten av insiderbrott” och att utredningen av hans fall, polisanmält för en vecka sedan, kommer att bekräfta det..

DN - Igår: 22:15

Banker lyfte på Wall Street

USA-börserna vände upp kraftigt under fredagen..

DN - Igår: 18:06

SSAB i topp på stark börs

Efter de senaste rasen avslutade Stockholmsbörsen handelsveckan med en uppgång. Stålkoncernen SSAB sköt i höjden efter sin delårsrapport..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.