DN > Ekonomi

Thursday, 03 September, 12:50

DN - 19 nov 13 kl. 08:47

Bert Karlssons hemliga planer för HanöhusNöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen..
Läs mer på DN


Läs mer om:
Karlssons, Hanöhus, Bert Karlsson, Hällevik, Blekingekusten

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssons, hemliga, planerför , Hanöhus
DI - 10 okt 14 kl. 18:59

Vinstregn över Bert Karlssons "asyl-Ikea"

Bert Karlssons asylboendebolag Jokarjo växer i raketfart."Nästa år hoppas vi omsätta över en miljard", säger Bert Karlsson som tror sig kunna kamma in 60-80 miljoner kronor i ren vinst under 2015. .

DI - 19 nov 13 kl. 07:33

Bert Karlssons nya hemliga projekt

Nöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen..

Expressen - 26 feb 15 kl. 16:13

Bert Karlssons asylboende stoppas

Bert Karlssons asylboende i Hällnäs blir inte av – Migrationsverket stoppar planerna. Det finns inte tillräckligt med brandskyddsdokumentation. – De är stenhårda nu, säger Bert Karlsson..

DI - 31 jul 15 kl. 21:03

Kraftigt ökat resultat för Bert Karlssons Jokarjo

Bert Karlssons bolag Jokarjo växer med raketfart när Migrationsverket behöver tillfälliga bostäder åt asylsökande..

DN - 23 dec 14 kl. 15:22

Bert Karlssons asylbonde stäms på miljoner

Bert Karlssons bolag Jokarjo AB driver ett asylboende i Sölvesborg.Nu stäms företaget för att ha struntat i att betala räkningar på nära 2,7 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 12 apr 14 kl. 06:00

Bert Karlssons dröm om flykting-Ikea

Bert Karlsson, en gång partiledare för Ny demokrati, satsar stort på tillfälliga asylboenden. Han gör det i en tid då de asylsökande i Sverige är fler än på länge och de permanenta boendena inte räcker till. I dag driver han fyra anläggningar, men hans planer är större än så..

Västerbottens Folkblad - 26 feb 15 kl. 10:53

Bert Karlssons asylboende stoppat

Nöjesprofilen Bert Karlssons planerade asylboende i gamla Hällnäs sanatorium har stoppats av Migrationsverket. Anledningen är bristande brandskyddsdokumentation, enligt Västerbottensnytt. – Det är så hårda krav idag, så det går inte att få igenom något där över huvud taget.

Expressen - 23 dec 14 kl. 13:51

Bert Karlsson stäms på 2,6 miljoner kronor

Bert Karlssons företag som driver asylboende i Blekinge stäms på 2,6 miljoner kronor. Bakom stämningen står ägaren till en hotellanläggning som menar att Bert Karlssons företag inte betalt sina räkningar. Bert Karlsson själv har dock en annan uppfattning.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 13 kl. 07:34

Hemliga planer för Hanöhus

Nöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen. Bert Karlsson har under senare år investerat stort i asylboenden.

DN - 23 dec 14 kl. 15:22

Bert Karlssons asylboende stäms på miljoner

Bert Karlssons bolag Jokarjo AB driver ett asylboende i Sölvesborg. Nu stäms företaget för att ha struntat i att betala räkningar på nära 2,7 miljoner kronor..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Travbanor och spelhallar tappar mot digitalt spelande


Motvinden för statens spelbolag fortsätter. Däremot fortsätter framgångarna på den oreglerade spelmarknaden visar nya siffror från Lotteriinspektionen. Frånvaron av större idrottsevenemang gör också att reklamintäkterna faller..

DN - 3 timmar sedan

Riksbanken avvaktar med räntan

Riksbanken sänker inte sin styrande ränta, reporäntan. Den ligger därför kvar på -0,35 procent. Men samtidigt flaggar direktionen för att ytterligare en sänkning kan komma längre fram..

DN - 2 timmar sedan

Schück: Därför lämnas räntan oförändrad


Tre frågor till DN:s samhällsekonomiske krönikör Johan Schück om Riksbankens beslut att inte ändra reporäntan..

DN - 2 timmar sedan

Mammografi blir avgiftsfri

Från och med  nästa sommar införs gratis mammografiscreening. Det är en av förändringarna som kommer finnas med i regeringens budget. Tre satsningar, med fokus på kvinnors hälsa, presenterades av Vänsterpartiets Ulla Andersson på torsdagsmorgonen..

DN - 3 timmar sedan

Travbanor och spelhallar tappar mot av digitalt spelande

Motvinden för statens spelbolag fortsätter. Däremot fortsätter framgångarna på den oreglerade spelmarknaden visar nya siffror från Lotteriinspektionen. Frånvaron av större idrottsevenemang gör också att reklamintäkterna faller..

DN - 3 timmar sedan

Börsen inleder upp

Stockholmsbörsen stiger i den inledande handeln, med stöd från stigande kurser i såväl Asien som USA..

DN - 3 timmar sedan

En av Klarnas medgrundare lämnar företaget

En av de tre grundarna till betaltjänstföretaget Klarna, tillika vice vd Niklas Adalberth, lämnar företaget 11 år efter att det grundades. Det skriver Di Digital..

DN - 4 timmar sedan

Hemnet chockhöjer priserna


Bostadssajten Hemnet kommer i vinter att höja sina annonspriser. För de flesta storstadsbor handlar det om minst en fördubbling jämfört med i dag. Men Konkurrensverket kan komma att stoppa chockhöjningen..

DN - 14 timmar sedan

Teknikaktier lyfte Wall Street

USA-börserna vände på onsdagen den kraftiga nedgången dagen före till plus, bland annat tack vare lyft i tekniksektorn. Bedömare tror också att den kinesiska regeringens ingripande för att få handlarna att gå in med mer kapital på Shanghai-börsen lugnat investerarna på andra sidan Stilla havet..

DN - 15 timmar sedan

Fed: Kina och dollar skadar

USA:s ekonomi fortsätter att växa i måttlig takt de senaste månaderna enligt den amerikanska centralbanken Federal Reserve..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.