DN > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 11:12

DN - 19 nov 13 kl. 08:47

Bert Karlssons hemliga planer för HanöhusNöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen..
Läs mer på DN


Läs mer om:
Karlssons, Hanöhus, Bert Karlsson, Hällevik, Blekingekusten

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssons, hemliga, planerför , Hanöhus
Kristianstadsbladet - 20 nov 13 kl. 08:00

Bert Karlssons hemliga planer

Foto: Peter Åklundh
Hanöhus har fått en ny arrendator – i Bert Karlsson. Nöjesprofilen har de senaste åren investerat i flera asylboenden, men planerna för den anrika hotell- och konferensanläggningen vill han inte avslöja.
För bara en knapp månad sedan lämnade det Hässleholmsbaserade företaget Gepefek Hanöhus efter att ha drivit det de senaste sju åren.

GT - 07 nov 15 kl. 15:22

Bert Karlssons plan för flyktingboenden

Migrationsverket larmar om att alla asylboenden är fulla. Här är Bert Karlssons nya plan för fler boenden - ställa upp husvagnar till flyktingar. I dag ställs de första 14 husvagnarna upp - men tanken är att ytterligare några 100 vagnar ska placeras ut på Karlssons anläggningar runtom i Sverige.

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 13 kl. 08:30

Bert Karlsson har planer för asylboende

Äldreboendet Norrgården kan komma att bli ett asylboende i mångsysslaren Bert Karlssons regi. Hur det blir bestäms om några veckor. ?

DI - 10 okt 14 kl. 18:59

Vinstregn över Bert Karlssons "asyl-Ikea"

Bert Karlssons asylboendebolag Jokarjo växer i raketfart."Nästa år hoppas vi omsätta över en miljard", säger Bert Karlsson som tror sig kunna kamma in 60-80 miljoner kronor i ren vinst under 2015. .

Västerbottens Folkblad - 26 feb 15 kl. 10:53

Bert Karlssons asylboende stoppat

Nöjesprofilen Bert Karlssons planerade asylboende i gamla Hällnäs sanatorium har stoppats av Migrationsverket. Anledningen är bristande brandskyddsdokumentation, enligt Västerbottensnytt. – Det är så hårda krav idag, så det går inte att få igenom något där över huvud taget.

Expressen - 26 feb 15 kl. 16:13

Bert Karlssons asylboende stoppas

Bert Karlssons asylboende i Hällnäs blir inte av – Migrationsverket stoppar planerna. Det finns inte tillräckligt med brandskyddsdokumentation. – De är stenhårda nu, säger Bert Karlsson..

E24 - 12 okt 15 kl. 14:55

Se Bert Karlssons utbrott efter SvD:s fråga

Bert Karlssons bolag Jokarjo är Sveriges största privata aktör på asylboenden. SvD Näringsliv träffade Bert Karlsson i Strömstad för att bland annat få reda på hur mycket som går till vinst. Men det visade sig vara en extremt känslig fråga..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bert Karlssons asylboende snart igång

Den 10 november kommer de första flyktingarna flytta in på boendet Stora Ekeberg i Skara. Migrationsverket har slutit hyresavtal med Bert Karlssons bolag Jokarjo om 250 sängplatser, varav 125 är garantiplatser, skriver Skaraborgs Läns Tidning.Hyresavtalet gäller till sista juli 2013.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bert Karlssons asylboende får bakläxa

Bert Karlssons asylboende i Skara får inte tillstånd att driva verksamhet. Migrationsverket förkastar ansökan eftersom det saknas ett yttrande från polisen, rapporterar SR Skaraborg.Karlsson räknar dock med att kunna skriva ett nytt kontrakt med Migrationsverket inom ett par veckor..

Expressen - 04 feb 13 kl. 20:29

Våldsamt bråk på Bert Karlssons asylboende

SKARA. På måndagen utbröt ett våldsamt bråk på Bert Karlssons asylboende i Skara. ?

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 23:00

Svagt nedåt på Wall Street

New York-börserna inledde veckan med en nedgång..

DN - 15 minuter sedan

Etisk fond vände Volkswagen ryggen

Volkswagen ska presentera en åtgärdsplan för amerikanska myndigheter om hur deras manipulerade bilar ska klara landets utsläppslagar. Men en stor europeisk fondförvaltare drog öronen åt sig redan för några år sedan..

DN - 30 minuter sedan

Riksbanken kräver lånetak och minskade ränteavdrag


Riksbanken kräver ett batteri av åtgärder för att stoppa hushållens skuldökning. Hit hör nedtrappade ränteavdrag och ett tak på hur mycket varje hushåll får låna..

DN - 45 minuter sedan

Dataproblem hos polisen

Polisen har problem med datasystem för utredningar och anmälningar, efter att en uppgradering gjorts. Hur många poliser som berörs av problemet, som startade vid lunchtid i går, är oklart..

DN - 1 timme sedan

Bensinpriset stiger efter oljerally

Efter gårdagens oljerally i spåren av den ökade oron kring Syrien höjer de ledande oljebolagen drivmedelspriserna..

DN - 1 timme sedan

Vinstrekord för Ving

Det går bra för resebolaget Ving, trots oro i omvärlden. Vinsten når rekord, försäljningen stiger och lönsamheten förbättras..

DN - 1 timme sedan

Börsen vänder upp efter dyster gårdag

Stockholmsbörsen vänder svagt upp efter gårdagens skarpa fall. Efter en kvarts handel ligger OMXS-index på plus 0,2 procent, ungefär i linje med de större Europabörserna..

DN - 1 timme sedan

Lägre tryck i svensk ekonomi

Den svenska konjunkturen är fortsatt starkare än normalt, men tappar ändå något i tempo, visar statliga Konjunkturinstitutets (KI) nya barometerindikator..

DN - 1 timme sedan

Här finns jobben år 2020

Arkitekt, lärare eller kanske matematiker. Det är några av framtidens yrken om man lättare vill ha ett jobb om fem år, enligt akademikerorganisationen Sacos nya rapport..

DN - 1 timme sedan

Svagt ner på Asienbörserna

De ledande Asienbörserna föll mestadels under onsdagens handel. Men rörelserna var relativt små..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.