DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 16:08

Liknande nyheter

Taggar: Överskotti , euroområdets, bytesbalans
Affärsvärlden - 17 sep 13 kl. 10:32

Mindre överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 16,9 miljarder euro i juli, jämfört med ett reviderat överskott på 19,8 miljarder euro föregående månad (+16,9)..

Affärsvärlden - 17 okt 13 kl. 11:38

Ökat överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet visade ett överskott på 52,8 miljarder euro under andra kvartalet 2013, motsvarande 2,2 procent av BNP, jämfört med ett överskott på 26,2 miljarder euro motsvarande kvartal föregående år..

Affärsvärlden - 18 nov 13 kl. 10:08

Minskat överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 13,7 miljarder euro i september, jämfört med ett reviderat överskott på 17,9 miljarder euro föregående månad (+17,4)..

DI - 10 apr 18 kl. 11:04

Högre överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet visade ett överskott på 106,3 miljarder euro under fjärde kvartalet i fjol, jämfört med ett överskott på 94,6 miljarder euro motsvarande kvartal föregående år.  Det visar säsongsjusterad statistik från Eurostat. .

DI - 20 dec 17 kl. 10:04

Euroområdets bytesbalans visar överskott

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 30,8 miljarder euro i oktober. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 19 feb 18 kl. 10:05

Stort överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 29,9 miljarder euro i december.  Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 18 maj 18 kl. 10:02

Överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 32,0 miljarder euro i mars. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 20 jul 18 kl. 10:02

22 miljarder euro i överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 22 miljarder euro i maj. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 19 nov 18 kl. 10:02

Överskott på 16,9 miljarder i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 16,9 miljarder euro i september..

Affärsvärlden - 16 maj 13 kl. 11:23

Överskott i euroområdets handel

Euroområdets netto i handelsbalansen mot resten av världen visade ett överskott i mars..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ingen ände på finska korvkarusellen

Styrelsekaoset i finländska köttföretaget HK Scan verkar till skillnad från en korv inte ha någon ände. Nu är fler styrelseledamöter rökta. .

DI - 15 minuter sedan

Analyspodden om nya turerna i skandalbolaget: ”Mystisk kursrörelse”

De senaste beskeden från datorspelsbolaget Starbreeze imponerar inte på Di:s analytiker. ”Att aktien går upp 40 procent på detta skulle jag beskriva som mystiskt”, säger Di:s Johan Wendel i veckans avsnitt av Analyspodden..

DI - 30 minuter sedan

Canada Goose skjuter upp öppningen av sin första kinesiska butik

Canada Goose skjuter upp öppningen av den första butiken i Kina med anledning av pågående ombyggnation. Det uppger en talesperson för Reuters. .

DI - 30 minuter sedan

Löfven: Mycket kvar innan extraval blir aktuellt

När vi var så nära att bilda en blocköverskridande regering finns det rimligen vägar framåt.  Det sade statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens efter EU-toppmötet på fredagen..

DI - 45 minuter sedan

Fi-chefen Erik Thedéen kallas till möte med Per Bolund

Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen har kallats till ett möte på Finansdepartementet med finansmarknadsminister Per Bolund i spåren av uppgifterna om Finansinspektionens hantering av ett utlämningsärende av handlingar till Svenska Dagbladet. .

DI - 45 minuter sedan

Boule Diagnostics investerar 50 miljoner i diagnostikbolag

Diagnostikbolaget Boule Diagnostics har ingått ett strategiskt partnerskap och kommer att investera 5 miljoner euro i diagnostikbolaget Biosurfit. Partnerskapet sker i enlighet med den fastlagda strategin att bredda produktportföljen. De framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Boule Diagnostics investerar 51 Mkr i portugisisk sektorskollega

Diagnostikbolaget Boule har ingått ett strategiskt partnerskap och kommer att investera 5 miljoner euro, motsvarande drygt 51 miljoner kronor, i diagnostikbolaget Biosurfit, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Prognos: Bilförsäljningen i USA väntas sjunka ytterligare nästa år

För första gången sedan 2014 väntas nybilsförsäljningen i USA sjunka under 17 miljoner sålda bilar nästa år, enligt en prognos från bilhandlarorganisationen National Automobile Dealers Association, NADA..

DI - 45 minuter sedan

Starkare industriproduktion än väntat i USA

USA:s industriproduktion steg 0,6 procent i november, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Stockholms tillväxt under rikssnittet – första gången sedan 2010

Motorn i den svenska ekonomin, Stockholm, bromsar in på tillväxttakten, visar en rapport från Stockholms Handelskammare. Huvudstadsregionen hade åttonde sämsta tillväxten i landet 2017..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.