Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 13 November, 18:50

Liknande nyheter

Taggar: Mjällby, värvar, högerback

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Sirius värvar från Dalkurd

Sirius har gjort klart med försvararen Kebba Ceesay, meddelar den fotbollsallsvenska klubben på sin webbplats. 30-åringen, som närmast kommer från Dalkurd, har tecknat ett treårsavtal. "Kebba är en snabb och fysisk försvarsspelare, med en väldig massa erfarenhet både från Sverige och utomlands.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Playboy går till motattack mot Morricone

Tyska Playboy slår tillbaka efter att den berömde kompositören Ennio Morricone förnekat att han uttalat sig nedlåtande om regissören Quentin Tarantino i en intervju med tidningen, rapporterar Dagens Nyheter.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Norge: Ryssland störde vid Nato-övningen

Ryssland störde GPS-utrustning vid Nato-övningen Trident Juncture härom veckan, meddelar Norges försvarsdepartement. Finland har sedan tidigare riktat misstankar österut.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Sri Lankas HD återinsätter parlamentet

Sri Lankas högsta domstol upphäver president Maithripala Sirisenas beslut att upplösa parlamentet. Domstolen stoppar även förberedelserna för det nyval som Sirisena utlyst till den 5 januari. Domstolens beslut är ett bakslag för presidenten i maktkampen som störtat landet in i en politisk kris.

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Sjuksköterskor på CSK svarar i telefon dygnet runt – ”Psykiska ohälsan ökar”

Sedan månadsskiftet har 1177 Vårdguiden sysselsatt sju sjuksköterskor på CSK. Målet är att få ner svarstiderna – genom att ha arbetsplatser på olika orter och på så sätt rekrytera fler sjuksköterskor..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Flash:utkast till avtal klart

Storbritannien och EU är överens om ett utkast till brexit-avtal, meddelar den brittiska regeringen enligt Reuters.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nitton kurder döda i turkiskt anfall i Irak

Nitton medlemmar av den kurdiska gerillan PKK har dödats i turkiska flygräder i norra Irak, meddelar Turkiets försvarsdepartement. I räderna bombades flera områden i norra Irak, bland annat runt Qandilbergen, som utgör ett starkt PKK-fäste.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Visuella kickar från Pettsons skapare

Pettsons och Findus skapare levererar ett sprakande äventyr utöver det vanliga. Utan att ett enda ord används bjuds det på en mycket rik berättarkonst..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Över en miljon barn extremt fattiga i Italien

Cirka 1,2 miljoner barn och ungdomar lever i absolut fattigdom i Italien. Var femte barn lever i relativ fattigdom, visar en rapport från Rädda Barnen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Halv åtta hos mig i Kristianstad dag två ikväll – ”Kändes lite märkligt”

Fyra Kristianstadsbor är i fokus i rutan denna vecka när tv-programmet Halv åtta hos mig sänds. Deltagarna är Johan Elvstrand, Catarina Fröjd, Pierre Martinsson och Linnea Kadfors. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.