Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 15 October, 13:49

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 09:32

Läget avgör i ABK:s nya hyresmodellProjektet – alla delar är ännu inte klara – är ett samarbete mellan det kommunala bostadsbolaget, Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen. Under ett års tid har parterna gemensamt tagit fram en modell där även läget – förutom fastighetens och bostadens standard – ska ligga till grund för hyressättningen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
ABK, SvenssonEn, Kristianstad, Tollarp, Färlöv, Hyresgästföreningen, Viby, Österlöv, Kristina Ringdahl, Henrik Strand, Fastighetsägarna, Österslöv, Åhus

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läget, avgöri , ABK:snya , hyresmodell

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Klart för alliansstyre i Kristianstad

Det blir ett minoritetsstyre i Kristianstad de kommande fyra åren. Allianspartierna med L, M, KD och C är överens om att söka stöd för detta i kommunfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Utbildning: Färre sugna på högskoleprovet

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

400 fastigheter ansluts till kommunalt VA

Efter många turer och en lång process ska nu runt 400 fastigheter i Yngsjöstrand anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Kommunen fick till slut köpa ut ägaren till det nuvarande vattenverket för sex miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Bil körde av vägen och landade med taket på en åker

En olycka ska ha inträffat på vägen mellan Kristianstad och Arkelstorp där en bil kört av vägen och har hamnat upp och ner på en åker..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Han bjöd på spännande framtidstankar om möbler

Det går inte att tipsa om möbler som kommer att bli designklassiker så att den tipsade kan köpa dessa redan nu, i hopp om att göra sig ett klipp. Det konstaterades vid en föreläsning med Blå Stations vd Johan Lindau..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Kriminalvården besökte shoppare

På söndagen hade kriminalvården en trailer uppställd vid C4 Shopping med syfte att göra sin annars anonyma verksamhet synlig. Medarbetare svarade på frågor och besökare kunde titta in i en riktig cell. .

Kristianstadsbladet - Igår: 09:27

Leelas ägare tar hjälp av hundpsykolog

En och en halv vecka har hon varit försvunnen – den colombianska VM-hunden Leela. Nu tar ägarna hjälpa av en expert och hundpsykolog. .

Kristianstadsbladet - Igår: 20:30

Nostalgiskt och fullsatt

”Poetry in motion”, Chris-craft no 9”, ”Kärlekens hus” och ”Sealed with a kiss”. Det var idel gamla örhängen som levererades av fyra popidoler på Kulturkvarteret på lördagen. Publiken fyllde två föreställningar och sjöng gärna med..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:45

Fotvårdarna står på egna ben

Det råder brist på fotvårdare i Skåne. Men nu börjar den avhjälpas. I fredags fick tio nya fotvårdare sina diplom efter utbildning och nu börjar de jobba runt om i Skåne..

Kristianstadsbladet - Igår: 15:11

S-nomineringar klara för Regionposter

Under lördagen blev S-distriktet på det klara med vilka personer man vill ha på vilka poster inom Region Skånes politiska organisation. Det rör sig fram för allt om vilka som ska få bli regionråd. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.