Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 23 February, 16:57

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 09:32

Läget avgör i ABK:s nya hyresmodellProjektet – alla delar är ännu inte klara – är ett samarbete mellan det kommunala bostadsbolaget, Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen. Under ett års tid har parterna gemensamt tagit fram en modell där även läget – förutom fastighetens och bostadens standard – ska ligga till grund för hyressättningen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
ABK, SvenssonEn, Kristianstad, Tollarp, Färlöv, Hyresgästföreningen, Viby, Österlöv, Kristina Ringdahl, Henrik Strand, Fastighetsägarna, Österslöv, Åhus

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läget, avgöri , ABK:snya , hyresmodell

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Försäljning till förmån för utsatta – ”Markant ökning på senare tid”

Kristianstadsborna blir allt mer givmilda. Det vittnar Stadsmissionen om. Vid lördagens lagerförsäljning på Hemgården var det kö in till secondhand-butiken..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Pernilla Andersson: ”Fel att människor utan egen kraft ska bli så illa bemötta”

Hon är arg, trött och besviken. Artisten Pernilla Andersson gör uppror mot vanvården av sin alzheimersjuka pappa. Och passar på att slå ett slag för andra äldre utan röst.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Nya bilder släppta på nya tolvvåningshuset vid gallerian

Wästbygg har släppt nya bilder på Kristianstads nya landmärke, tolvvåningshuset No 12 som ska byggas mellan Galleria Boulevard och Kanalen. .

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Kyrkan om staketbråket: ”Vi vill bli behandlade som alla andra”

Kyrkan är helt oförstående till de förmodade trafikproblem kommunen fasar för om smidesstaketet byggs vid tomtgränsen. Enligt deras beräkningar kan bussarna fortsatt köra förbi. Till och med om det byggs en trottoar utanför staketet..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

”Vi funderar på att bygga ut inslaget till nästa vecka”

Det brutala rånet i Tollarp lyftes aldrig i torsdagens Efterlyst i TV3. Men inslaget ska sändas och förmodligen också byggas ut det till nästa veckas program. Det säger programledaren Hasse Aro..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 05:00

C-topp slår tillbaka mot kritik

Per-Ingvar Johnsson, ordförande i Centerpartiets valberedning i Kristianstad, slår tillbaka mot kritiken inom partiet. .

Kristianstadsbladet - Igår: 15:13

Valprånet: Kvinna misstänks ha hjälpt till

En 23-årig kvinna var inte med när valparna stals på kenneln, men misstänks för att ha bidragit på annat sätt. På fredagen omhäktades kvinnan efter att misstankarna mot henne stärkts. .

Kristianstadsbladet - Igår: 11:45

Villapriserna har ökat med över 200 procent

Priserna på bostadsmarknaden i Skåne har under de senaste 20 åren stigit mer än i resten av landet. Men prisökningen i nordöstra Skåne är inte lika stor som i övriga länet..

Kristianstadsbladet - Igår: 10:39

Nu är våren här

Av årets alla årstider är kanske våren den mest efterlängtade. Solen värmer och dagarna blir längre. Nu är det klart: våren har kommit till Skåne..

Kristianstadsbladet - Igår: 10:08

Här hoppar Kristianstadspoliserna i det kalla vattnet

Skulle du hoppa i Östersjön frivilligt vid den här årstiden? Det gjorde sju poliser från Kristianstad. Syftet?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.