SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 24 January, 06:02

SmålandsPosten - 08 nov 13 kl. 23:14

Förutsägbar fredag för TingsrydEfter 15 raka segrar hade Tingsryds spelare lite svårt med motivationen - alla utom nummer 15.
Carl Persson, 18 år och iklädd en namnlös tröja med 15 på ryggen, gjorde nämligen A-lagsdebut när Taif 2–1-besegrade Borås.
– Jag har sett flera juniormatcher och imponerats av Carl. I torsdags berättade jag för honom att han skulle få göra A-lagsdebut mot Borås. Han skötte sig helt okej och kommer absolut att bli något, berömmer tränaren Martin Karlsson.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Tingsryd, Tingsryds, Persson, Taif, Borås, Carl, Martin Karlsson, Jarkko Oikarinen, Kristianstad, Oikarinen, Pantern, Olofström, Tingsryds AIF, Netterberg, Markus Persson, Taifs, Netterbergs, Perssons, Martin, Smålandsskogens, Andreas Ljunggren, BHC, Nybro, Gustaf Lindvall, lindvall, Wictor Ragnewall, Gustav, Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förutsägbar, fredagför , Tingsryd
SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 01:51

Krönikan: Förutsägbar fotbollsfajt

Ibland är fotboll en extremt förutsägbar sport. Som när Husqvarna FF och Öster spelade 1–1 i går kväll. Låt oss pricka av några saker som gjorde gårdagsmatchen till ett bra bevis för fotbollens förutsägbarhet.

Expressen - 03 feb 13 kl. 21:43

Ovetjkin kritiseras: "Blivit för förutsägbar"

LOS ANGELES. En smärtsam förlust och nu är Washington fast i botten av tabellen. Söndagseftermiddagens möte med Pittsburgh slutade med en 6-3-förlust och nu kritiseras lagkaptenen och anfallsstjärnan Alexander Ovetjkin av NHL-experterna.

SmålandsPosten - 24 okt 13 kl. 23:13

Krönikan: Fem sanningar en förutsägbar kväll

Ni vet hur det brukar låta. "Bollen är rund". "Allt kan hända".

Skånskan - 27 feb 14 kl. 09:45

Förutsägbar Maud


Förutsägbar minnesbok av Maud Olofsson..

NT - 22 mar 14 kl. 13:03

Återkomsten till en oförutsägbar värld

Lasse Berg har tillbringat 50 år med att resa och skriva om Afrika och Asien. I boken Ut ur Kalahari berättar han om en oförutsägbar nutid som få trodde var möjlig..

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 08:56

Chefsekonom: "Förutsägbar budget"

Robert Bergqvist, chefekonom på SEB, tycker inte att det är något i regeringens siffror som är kända på morgonen som sticker ut, de ligger i linje med andra prognosmakares.
- Man kan inte säga att regeringen är för optimistisk om utvecklingen. Både prognosmässigt och reformmässigt är det här en ganska förutsägbar budget.

TA - 09 apr 14 kl. 08:56

Chefsekonom: "Förutsägbar budget"

Robert Bergqvist, chefekonom på SEB, tycker inte att det är något i regeringens siffror som är kända på morgonen som sticker ut, de ligger i linje med andra prognosmakares.
- Man kan inte säga att regeringen är för optimistisk om utvecklingen. Både prognosmässigt och reformmässigt är det här en ganska förutsägbar budget.

BT - 09 apr 14 kl. 08:56

Chefsekonom: "Förutsägbar budget"

Robert Bergqvist, chefekonom på SEB, tycker inte att det är något i regeringens siffror som är kända på morgonen som sticker ut, de ligger i linje med andra prognosmakares. - Man kan inte säga att regeringen är för optimistisk om utvecklingen. Både prognosmässigt och reformmässigt är det här en ganska förutsägbar budget.

Resume - 27 okt 14 kl. 10:41

”Vi ville ha en debatt som inte blev så förutsägbar”

Reaktionerna är starka efter gårdagens debatt i SVT:s Agenda om lokaljournalistiken där Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och DN-krönikören Emanuel Karlsten var inbjudna – men ingen från de lokala medierna.  – Vi ville ha en debatt som inte blev så förutsägbar, säger Mikael Pettersson, redaktör på Agenda..

DN - 22 jul 16 kl. 06:18

”En farlig, oförutsägbar kandidat”

Efter ett konvent som under konvulsioner har nominerat Donald Trump står Republikanerna med en dystopisk, farligt oförutsägbar kandidat. Den retorik som präglade hans tal och uttalanden bör inte lugna någon..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 2 minuter sedan

Ester Roxberg: Jag tror att det är livet jag försöker förstå

Malaga, söndag 13 januari: en liten pojke faller ner i ett hundra meter djupt borrhål. Hela världen läser rubriken några timmar senare, och det är som om vi faller med honom..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Kött stoppades på Öresundsbron

En bil stoppades med ett ton kalvkött på Öresundsbron förra veckan. Polisen vinkade in den vita skåpbilen för kontroll vid Öresundsbrons fäste, och när lastutrymmet öppnades hittade polisen ett ton kalvkött till kebab, oplastat och omärkt i plastbackar, skriver Sydsvenskan.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem. Modemet kallas Balong 5000 och beskrivs som världens kraftfullaste, med stöd för de så kallade NSA- och SA-arkitekturerna. Huawei är pressat.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga - och agerar. Till skillnad från de flesta deltagarna, som tagit flyget, tycker hon att det är självklart att välja tåget.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

En kortare rast i skolan gör stor skillnad

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Situationen hoppfull för handeln i Växjö centrum

Nästan dagligen kan vi läsa om butiker som läggs ner i Växjö centrum. Orsaken påstås bero på sviktande kundunderlag, parkeringssituationen och begränsad framkomlighet på grund av alla grävningsarbeten i gator och vägar samt pågående nyproduktion..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Frågande till länstrafikens tidtabell

Den 17 januari publicerades en insändare med rubriken "Vem vill pendla med Länstrafiken?". Min text kan ses som en fortsättning på den artikeln..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Inskränkningen av campus måste stoppas

Nybygget av lägenheter på campusområdet i Växjö kommer stjäla möjligheten för att ett framtida aktivt studentliv ska kunna upprätthållas, skriver Martin Karlsson..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Anders tackar för sig men fortsätter spela

Av samtliga musiker i Växjös stolthet, stråkorkestern Musica Vitae, har Anders Aldén varit med allra längst. Efter 40 år tackar Anders och hans cello nu för sig, men fortsätter i andra sammanhang. En musiker slutar ju aldrig att spela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.