SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:51

SmålandsPosten - 07 nov 13 kl. 21:09

Taif krävs på en halv miljon
Företaget Brandsof AB från Kalmar har krävt Tingsryds AIF på en halv miljon kronor.
Förhandlingarna i Växjö tingsrätt inleds i slutet av november.
- Det är oroande, kommenterar klubbens ordförande Mikael Håkansson.
Under förra hockeysäsongen förde Tingsryds AIF och Brandsof AB samtal om ett samarbete, där företaget skulle få i uppdrag att sälja reklam och sponsring åt klubben.
Vad som sedan hänt är svårare att reda ut.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Brandsof AB, Kalmar, Tingsryds AIF, Växjö, Mikael Håkansson, Brandsof, Brandsofs, Kronofogden, Växjöadvokaten Jan Pyrell

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taif, krävspå en , halv, miljon
SmålandsPosten - 05 jun 13 kl. 08:11

Krisen fortsätter för Taif ? klubben ansöker om ny borgen

Nu gör Taifs ekonomiska kris återigen föreningen tvungen att ansöka om kommunal borgen???den här gången 2,5 miljoner kronor. Enligt kommunalrådet Arne Karlsson (M) är flera av kommunens tidigare krav uppfyllda och politikerna ska ta ett nytt beslut i frågan.

SmålandsPosten - 17 dec 14 kl. 06:21

Taif startar bolag ? kan dra in miljontals kronor

Hockeyklubben Tingsryds AIF har startat ett bolag för att bland annat kunna bedriva restaurang med alkoholrättigheter. Ett bolag som väntas dra in miljontals kronor till klubben. I klubbens senaste delårsrapport går det att läsa att de har bildat bolaget AB Taifs Vänner av 1923 och att syftet med bolaget är att säkerställa föreningens ekonomi.

SmålandsPosten - 18 nov 13 kl. 23:02

Bra jobbav Taif

Tingsryds AIF är inte bara framgångsrikt på isen. Föreningen med den nya styrelsen i spetsen gör också ett väldigt bra jobb när det gäller ekonomin. Den färska delårsrapporten, som omfattar tiden 5 maj till 31 oktober i år, innehåller glädjande siffror för kassören Jan Bernfalk.

Sydöstran - 08 nov 13 kl. 11:41

Taif krävs på en halv miljon kronor

Blekinge Läns tidning - 08 nov 13 kl. 11:41

Taif krävs på en halv miljon kronor

SmålandsPosten - 31 jan 14 kl. 23:02

Nattiné när Taif straffvann

Fredagskvällens toppmatch mellan Mariestad och Tingsryds AIF i Katrinhallen blev både en nattiné och rysare. Klockan närmade sig halv elva på kvällen när Taif stod som segrare med 3–2 efter straffläggning. Niklas Johansson säkrade två Taifpoäng när han överlistade Mariestadskeepern Andreas Oikarinen med en backhand.

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 07:34

Enighet kring enskilda vägar gynnar Tingsryds invånare

Centerpartiet förordar en gemensam grundsyn hos kommunens politiska partier kring värdet av en kontinuerligt god skötsel av enskilda vägar. Det är av godo liksom enighet i andra grundläggande kommunala frågor (skolfrågorna borde varit ett exempel) som ger stabilitet över tid och som tjänar innevånarna väl, skriver för Centerpartiet i Tingsryd kommun, Anna Johansson, Marie-Louise Hilmersson, Mikael Andersson och Karl-Gustav Sjökvist. Två månader har gått sedan den rådande majoriteten under braskande­ rubriker lovade pålitligt­ stöd för Tingsryds kommuns drygt 50 mil enskilda­ vägar.

SmålandsPosten - 22 mar 17 kl. 16:49

Taif sänker A-lagets spelarbudget med en miljon

Sportsligt kan Tingsryds AIF se tillbaka på ytterligare en bra hockeysäsong, men ekonomiskt är det inte lika uppåt..

Sydsvenskan - 26 nov 15 kl. 13:16

Tingsryd måste låna

Tingsryd toppar hockeyallsvenskan. Men utanför isen går det tungt för den småländska klubben. Ekonomin är i gungning och klubben hoppas därför att både kommunen och företag ska hjälpa till genom att gå i borgen för lån på flera miljoner.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 15 kl. 13:16

Tingsryd måste låna

Tingsryd toppar hockeyallsvenskan. Men utanför isen går det tungt för den småländska klubben. Ekonomin är i gungning och klubben hoppas därför att både kommunen och företag ska hjälpa till genom att gå i borgen för lån på flera miljoner.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Klart: S, C och V tar makten i Alvesta kommun

Tre månader efter valet är den politiska organisationen i kommunen nu satt. Med 13 ledamöter i så väl kommunstyrelsen som i de större nämnderna står det klart att S, C och V får majoritet..

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Mer attraktiva lärartjänster ska skapas

Rekrytering väntas bli en tuff utmaning i framtiden. På bildningsförvaltningen arbetar tjänstemännen med att ta fram mer attraktiva tjänster för att locka utbildade lärare till kommunen. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Företagarna välkomnar samverkan i centrumplanering

När kommunen fram till nästa höst ska ta fram ett förslag på hur centrum ska utvecklas ska de göra det i samverkan med Tingsryds handel, fastighetsägarna och Vi företagare. Tingsryds handel och Vi företagare välkomnar samarbetet..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Belgiens premiärminister avgår

Belgiens liberale premiärminister Charles Michel lämnar sin post efter att ha förlorat en misstroendeomröstning, rapporterar den belgiska tidningen De Morgen.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Marcus Bergs Al Ain i VM-final

Marcus Bergs Al Ain är sensationellt vidare till final i klubblags-VM efter att ha besegrat sydamerikanska mästaren River Plate i semifinal på straffar. Efter att ha startat de två första matcherna på bänken så fick landslagsanfallaren Marcus Berg chansen från start i semifinalen.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Byggstart för 35 nya lägenheter

Samhällsbilden kommer att förändras rejält när tre nya fyravåningshus nu byggs på Järnvägsgatan i Åseda. På tisdagen togs de första spadtagen i den frusna marken. .

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Ipsos: Rödgrönas övertag ökar

Klyftan växer mellan blocken i Ipsos senaste mätning - de rödgröna partierna leder nu med 7 procentenheter mot Alliansen. Den största förloraren är Centerpartiet som tappar nästan var tredje väljare.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

"Big"-regissören Penny Marshall är död

Regissören och skådespelaren Penny Marshall har avlidit, skriver TMZ. Hon var den första kvinna att regissera en film med över 100 miljoner dollar i intäkter, då hon 1988 regisserade filmen "Big", där Tom Hanks rollfigur är en tolvårig pojke som råkar förvandlas till en vuxen man.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sverige: Polisens julfest spårade ur rejält

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Burmansson missar resten av säsongen

Freestyleåkaren Jennie-Lee Burmansson skadade korsbandet i början av september i år och lovade sig själv att skynda långsamt för att komma tillbaka helt och hållet återställd. Nu står det helt klart att hon inte kommer till start i VM som går i februari eller i junior-VM i april.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.