SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 18 February, 22:11

SmålandsPosten - 07 nov 13 kl. 21:09

Taif krävs på en halv miljon
Företaget Brandsof AB från Kalmar har krävt Tingsryds AIF på en halv miljon kronor.
Förhandlingarna i Växjö tingsrätt inleds i slutet av november.
- Det är oroande, kommenterar klubbens ordförande Mikael Håkansson.
Under förra hockeysäsongen förde Tingsryds AIF och Brandsof AB samtal om ett samarbete, där företaget skulle få i uppdrag att sälja reklam och sponsring åt klubben.
Vad som sedan hänt är svårare att reda ut.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Brandsof AB, Kalmar, Tingsryds AIF, Växjö, Mikael Håkansson, Brandsof, Brandsofs, Kronofogden, Växjöadvokaten Jan Pyrell

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taif, krävspå en , halv, miljon
SmålandsPosten - 05 jun 13 kl. 08:11

Krisen fortsätter för Taif ? klubben ansöker om ny borgen

Nu gör Taifs ekonomiska kris återigen föreningen tvungen att ansöka om kommunal borgen???den här gången 2,5 miljoner kronor. Enligt kommunalrådet Arne Karlsson (M) är flera av kommunens tidigare krav uppfyllda och politikerna ska ta ett nytt beslut i frågan.

SmålandsPosten - 17 dec 14 kl. 06:21

Taif startar bolag ? kan dra in miljontals kronor

Hockeyklubben Tingsryds AIF har startat ett bolag för att bland annat kunna bedriva restaurang med alkoholrättigheter. Ett bolag som väntas dra in miljontals kronor till klubben. I klubbens senaste delårsrapport går det att läsa att de har bildat bolaget AB Taifs Vänner av 1923 och att syftet med bolaget är att säkerställa föreningens ekonomi.

SmålandsPosten - 18 nov 13 kl. 23:02

Bra jobbav Taif

Tingsryds AIF är inte bara framgångsrikt på isen. Föreningen med den nya styrelsen i spetsen gör också ett väldigt bra jobb när det gäller ekonomin. Den färska delårsrapporten, som omfattar tiden 5 maj till 31 oktober i år, innehåller glädjande siffror för kassören Jan Bernfalk.

Sydöstran - 08 nov 13 kl. 11:41

Taif krävs på en halv miljon kronor

Blekinge Läns tidning - 08 nov 13 kl. 11:41

Taif krävs på en halv miljon kronor

SmålandsPosten - 31 jan 14 kl. 23:02

Nattiné när Taif straffvann

Fredagskvällens toppmatch mellan Mariestad och Tingsryds AIF i Katrinhallen blev både en nattiné och rysare. Klockan närmade sig halv elva på kvällen när Taif stod som segrare med 3–2 efter straffläggning. Niklas Johansson säkrade två Taifpoäng när han överlistade Mariestadskeepern Andreas Oikarinen med en backhand.

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 07:34

Enighet kring enskilda vägar gynnar Tingsryds invånare

Centerpartiet förordar en gemensam grundsyn hos kommunens politiska partier kring värdet av en kontinuerligt god skötsel av enskilda vägar. Det är av godo liksom enighet i andra grundläggande kommunala frågor (skolfrågorna borde varit ett exempel) som ger stabilitet över tid och som tjänar innevånarna väl, skriver för Centerpartiet i Tingsryd kommun, Anna Johansson, Marie-Louise Hilmersson, Mikael Andersson och Karl-Gustav Sjökvist. Två månader har gått sedan den rådande majoriteten under braskande­ rubriker lovade pålitligt­ stöd för Tingsryds kommuns drygt 50 mil enskilda­ vägar.

SmålandsPosten - 22 mar 17 kl. 16:49

Taif sänker A-lagets spelarbudget med en miljon

Sportsligt kan Tingsryds AIF se tillbaka på ytterligare en bra hockeysäsong, men ekonomiskt är det inte lika uppåt..

Sydsvenskan - 26 nov 15 kl. 13:16

Tingsryd måste låna

Tingsryd toppar hockeyallsvenskan. Men utanför isen går det tungt för den småländska klubben. Ekonomin är i gungning och klubben hoppas därför att både kommunen och företag ska hjälpa till genom att gå i borgen för lån på flera miljoner.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 15 kl. 13:16

Tingsryd måste låna

Tingsryd toppar hockeyallsvenskan. Men utanför isen går det tungt för den småländska klubben. Ekonomin är i gungning och klubben hoppas därför att både kommunen och företag ska hjälpa till genom att gå i borgen för lån på flera miljoner.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Åbybanan ska bli elitserieklar – kan krävas åtgärder

När säsongen väl är slut kommer Åbybanan att inspekteras av bandyförbundet för att se så den håller för spel i Elitserien. Åby/Tjuredas ordförande Owe Svensson hoppas att få förändringar krävs, men förbundets anläggningsansvarige Lars Wennerholm säger att det ofta vill till en del åtgärder..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Finansministern: Inget minskat skattetryck

Socialdemokraterna tvingades acceptera både slopad värnskatt och höjd brytpunkt när de tillsammans med Miljöpartiet träffade överenskommelsen med Liberalerna och Centerpartiet. I uppgörelsen mellan partierna står det också att partierna ska genomföra en omfattande skattereform.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Andra raka segern för Malmö

Segern mot Växjö blev precis vad Malmö hoppades på. Ett trendbrott. Med 6-2 mot Timrå har SHL-klubben nu två raka trepoängare.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Man utsattes för rånförsök i Växjö

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Omplacerade generaler spär på maktkampsrykten

Zimbabwes president Emmerson Mnangagwa möblerar om i den högsta militärledningen. Manövern spär på tidigare spekulationer om en maktkamp inom regeringen, och att Mnangagwa försöker stärka sin position.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Räddningstjänstens politiker vill slippa fossilfritt

När kommunen ska köpa nytt räddningsfordon väljer de aktivt bort fossilfria drivmedel. Nu begär politikerna att få göra avsteg från kommunens egen policy. Och säger nej till att försöka hitta fossilfria lösningar i framtiden.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ikea museum öppnar ny utställning om sin grundare

På allmän begäran lanserar Ikea museum under måndagen en ny utställning om grundaren Ingvar Kamprad. En utställning som huvudpersonen själv kanske hade ifrågasatt..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Grönt ljus för projekt mot utanförskap

Älmhults kommun beviljas nu pengar för att arbeta mot utanförskap..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ingen stjärna till stjärnkockens restaurang

Årets nordiska Michelin-guide har publicerats. Det blev ingen stjärna till Brasserie 1742 och stjärnkocken Karim Khouani..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svendsen bakom Hammarbys cupseger

Sander Svendsen behövde inte vänta länge på sin revansch. Efter sitt underkända frisparksmål - där han skickade in bollen innan domarens signal - fick han sedan avgöra Hammarbys 3-0-möte med superettan-klubben Varbergs Bois i Svenska cupen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.