GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 20 May, 19:36

Liknande nyheter

Taggar: Majoriteten, sparkade, stadsdelsdirektören
GT - 18 okt 13 kl. 11:24

Stadsdelsdirektören befrias från sitt arbete

GÖTEBORG. Stadsdelsdirektören i Centrum, Pähr Nyström, överraskades av beskedet: Han arbetsbefrias tills vidare. - Jag hade inte fått någon kritik från politikerna, inte hört något negativt eller fått någon förvarning om detta, säger han till Göteborgs-Posten..

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 06:14

Stadsdelsdirektören: Man blir ilsken och frustrerad

Stadsdelsdirektören i Västra Hisingen har aktiverat stadsdelens krisledningsgrupp. Det uppger han för GP under morgonen. – Man blir ilsken och frustrerad, säger han..

GT - 01 jun 16 kl. 18:04

Stadsdelsdirektören utsatt för mejlkapning

Stadsdelsdirektören för stadsdelsförvaltningen Centrum på Göteborgs stad, Birgitta Roos, har blivit utsatt för en mejlkapning. Någon försökte i hennes namn få en kollega att genomföra en transaktion till Storbritannien. – Man ska informera så att det framgår att det kan hända, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 18 kl. 15:30

Fullmäktige tillät inte diskussion om sparkade kommundirektören

Kommunfullmäktige avslog en interpellation med frågor om sparkade kommundirektören på onsdagskvällen..

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Stadsdelsdirektören i Centrum får gå

På onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..

GöteborgsPosten - 31 aug 17 kl. 11:13

Stadsdelsdirektören anklagas för jäv - svarar på kritiken

Göteborgs stads whistleblowerfunktion utreder den nytillträdde stadsdeldirektören i Angered - Rickard Ernebäck. Själv säger Ernebäck att han välkomnar en utredning. – Det är viktigt för mig att det har gått korrekt till, säger han till GP..

Expressen - I förrgår: 16:30

Sparkade generaldirektören väljer mellan två olika jobb

Regeringen försöker akutlösa vad sparkade chefen för Försäkringskassan ska göra i regeringskansliet.Ann-Marie Begler – med en månadslön högre än socialminister  Annika Strandhäll – har nu erbjudits att välja mellan två olika jobb.– Diskussioner pågår, bekräftar Birgitta Karlsson, personalchef på Socialdepartementet..

Expressen - 28 apr 18 kl. 15:17

Ylva Johansson om sparkade Begler: ”Vill inte bedöma”

När Ylva Johansson, S, gästade "Ekots lördagsintervju" fick hon flera frågor om Försäkringskassan och den sparkade generaldirektören Ann-Marie Begler. Arbetsmarknadsministern ville ogärna svara. – Jag vill inte inte sitta här och bedöma Försäkringskassan, men jag kan konstatera att samarbetet mellan Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan behöver bli mycket bättre, säger Johansson i intervjun.

SR - 07 jul 17 kl. 17:59

Sparkade generaldirektören: Jag såg ingen annan utväg

Transportstyrelsens förre generaldirektör Maria Ågren straffas med dagsböter efter att hon tillgängliggjort uppgifter som skulle kunna hota Sveriges säkerhet. Till Ekot säger hon att det var en felaktig bedömning..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Tung andra halvlek sänkte Häcken

Malmö stoppade Häckens fina formkurva. Efter två MFF-mål i den andra halvleken fick Hisingsklubben lämna Skåne med noll poäng..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Nilsson står i Tre Kronors VM-final

Anders Nilsson vaktar som väntat målet när Sverige i kväll spelar VM-final mot Schweiz. Förbundskapten Rikard Grönborg satsar även på samma formationer som startade när Tre Kronor slog USA med 6–0 i semifinalen..

GöteborgsPosten - 3 minuter sedan

Begler till motangrepp

Anne-Marie Begler utesluter inte att det var olagligt av regeringen att sparka henne som generaldirektör för Försäkringskassan..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Oavgjort för Eskilstuna med nye tränaren

Eskilstuna lämnar jumboplatsen i damallsvenskan efter 1–1 mot nykomlingen Växjö. Men någon större scenförändring med nye tränaren Magnus Karlsson blev det inte..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Partisympatier opåverkade av våren

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Resultat i Burundi dröjer till måndag

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Domaren tvekade inte på avgörande straffen

Det krävdes 80 minuter innan derbyt mellan Hammarby och AIK på riktigt tände till. Huruvida den situation där Jiloan Hamad och Daniel Sundgren krokade ihop skulle bli den tändvätskan som den faktiskt blev – det rådde det dock delade åsikter om..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Gula publikväggen är laddad för VM-final

Tre Kronor är laddat för VM-final mot Schweiz – detsamma gäller supportrarna. ' I kväll ska den gula publikväggen resa sig en sista gång i Royal Arena..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Fortsatt tätt bakåt för Örebro Syrianska efter ny nolla på Örnsro IP

Örebro Syrianska har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i division 2 norra Götaland i fotboll. I mötet med Gauthiod hemma blev det en ny nolla, matchen slutade 0–0..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Svensk dressyrframgång i Frankrike

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.