GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 August, 15:13

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Majoriteten sparkade stadsdelsdirektörenPå onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Centrum, Pähr Nyström

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Majoriteten, sparkade, stadsdelsdirektören
GT - 18 okt 13 kl. 11:24

Stadsdelsdirektören befrias från sitt arbete

GÖTEBORG. Stadsdelsdirektören i Centrum, Pähr Nyström, överraskades av beskedet: Han arbetsbefrias tills vidare. - Jag hade inte fått någon kritik från politikerna, inte hört något negativt eller fått någon förvarning om detta, säger han till Göteborgs-Posten..

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 06:14

Stadsdelsdirektören: Man blir ilsken och frustrerad

Stadsdelsdirektören i Västra Hisingen har aktiverat stadsdelens krisledningsgrupp. Det uppger han för GP under morgonen. – Man blir ilsken och frustrerad, säger han..

GT - 01 jun 16 kl. 18:04

Stadsdelsdirektören utsatt för mejlkapning

Stadsdelsdirektören för stadsdelsförvaltningen Centrum på Göteborgs stad, Birgitta Roos, har blivit utsatt för en mejlkapning. Någon försökte i hennes namn få en kollega att genomföra en transaktion till Storbritannien. – Man ska informera så att det framgår att det kan hända, säger hon..

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Stadsdelsdirektören i Centrum får gå

På onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..

SR - 07 jul 17 kl. 17:59

Sparkade generaldirektören: Jag såg ingen annan utväg

Transportstyrelsens förre generaldirektör Maria Ågren straffas med dagsböter efter att hon tillgängliggjort uppgifter som skulle kunna hota Sveriges säkerhet. Till Ekot säger hon att det var en felaktig bedömning..

Aftonbladet - 04 aug 17 kl. 17:49

Sparkade generaldirektören tar strid om jobbet

GT - 08 dec 16 kl. 12:13

Kommunala toppchefens miljonregn efter skandalen

Över tre miljoner kronor. Så mycket kan sparkade stadsdelsdirektören i Angered kosta skattebetalarna. Marianne Olsson hann inte ens vara på sin post i två år – nu har hon rätt till två fulla årslöner.

Expressen - 08 dec 16 kl. 12:13

Toppchefens miljon – regn efter skandalen

Över tre miljoner kronor. Så mycket kan sparkade stadsdelsdirektören i Angered kosta skattebetalarna. Marianne Olsson hann inte ens vara på sin post i två år – nu har hon rätt till två fulla årslöner.

Skånskan - 03 dec 15 kl. 11:00

Revisorerna synar Hansson-affären

Hörby HÖRBY
Det är fortsatt oklart hur det gick till när före detta socialchefen Peter Hansson lämnade sin tjänst och hur han fick sin 1,8 miljoners–fallskärm. Det ges inga besked om vem eller vilka som fattade de avgörande besluten.
Samtidigt kommer det uppgifter om att revisorerna har börjat nysta i Peter Hansson-affären.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

FC Köpenhamn straffas efter derbyt

FC Köpenhamn får dryga böter efter derbyt mot Bröndby. Klubben ska betala 150 000 danska kronor och måste spela två hemmamatcher i ligan inför tomma läktare, skriver danska TV2..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Sturup avspärrat efter larm om påse

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tre häktade för Åbodådet – en har släppts

Den huvudmisstänkte för knivdåden i Åbo, 18-årige Abderrahman Mechkah, häktas på sannolika skäl misstänkt för två mord och åtta mordförsök i terrorsyfte. Ytterligare två 18-åringar häktas för samma brott, en av dem på den lägre misstankegraden..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Rättegången mot Fikru Maru uppskjuten

Rättegången mot den svenske läkaren Fikru Maru, som anklagas för terroristbrott i Etiopien, har skjutits upp till januari nästa år..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Lättare Fredricson gör Allan snabbare

I jakten på EM-guld gäller det att vara snabb och ha så lite belastning på hästen som möjligt. Därför är det en lättare Peder Fredricson som på onsdagen rider in på Ullevi – både till vikt och till sinne..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Strömmen tillbaka på Gotland

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Misstänkt knivman i Åbo erkänner dådet

Mannen som misstänks för knivattacken i Åbo, där två människor dog, har erkänt dådet, uppger Yle. Tidningen skriver att den misstänkte medger handlingarna med dödlig utgång, men förnekar mord..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Gratis biljetter till CHL: "Klockrent!"

Bäst på isen – sämst på läktaren. Sverige ligger efter i Champions Hockey League. Kan gratis biljetter lyfta produkten?

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Lågt intresse för att påverka kyrkan

Valdeltagandet i höstens kyrkoval riskerar att bli lågt – i alla fall att döma av en ny Sifo-undersökning som Svenska kyrkan gjort. 45 procent av de tillfrågade anser det inte viktigt att påverka Svenska kyrkans verksamhet och inriktning..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kvarlevor funna på amerikanskt krigsfartyg

Tio amerikanska sjömän saknas sedan en amerikansk jagare krockat med ett oljefartyg utanför Singapore. Nu har dykare påträffat mänskliga kvarlevor i utrymmen som översvämmades i olyckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.