GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 03 December, 22:49

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Majoriteten sparkade stadsdelsdirektörenPå onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..
Läs mer på GöteborgsPosten

Läs mer om:
Centrum, Pähr Nyström

Dela artikeln

25 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Majoriteten, sparkade, stadsdelsdirektören
GT - 18 okt 13 kl. 11:24

Stadsdelsdirektören befrias från sitt arbete

GÖTEBORG. Stadsdelsdirektören i Centrum, Pähr Nyström, överraskades av beskedet: Han arbetsbefrias tills vidare. - Jag hade inte fått någon kritik från politikerna, inte hört något negativt eller fått någon förvarning om detta, säger han till Göteborgs-Posten..

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 06:14

Stadsdelsdirektören: Man blir ilsken och frustrerad

Stadsdelsdirektören i Västra Hisingen har aktiverat stadsdelens krisledningsgrupp. Det uppger han för GP under morgonen. – Man blir ilsken och frustrerad, säger han..

GT - 01 jun 16 kl. 18:04

Stadsdelsdirektören utsatt för mejlkapning

Stadsdelsdirektören för stadsdelsförvaltningen Centrum på Göteborgs stad, Birgitta Roos, har blivit utsatt för en mejlkapning. Någon försökte i hennes namn få en kollega att genomföra en transaktion till Storbritannien. – Man ska informera så att det framgår att det kan hända, säger hon..

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Stadsdelsdirektören i Centrum får gå

På onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..

Skånskan - 03 dec 15 kl. 11:00

Revisorerna synar Hansson-affären

Hörby HÖRBY
Det är fortsatt oklart hur det gick till när före detta socialchefen Peter Hansson lämnade sin tjänst och hur han fick sin 1,8 miljoners–fallskärm. Det ges inga besked om vem eller vilka som fattade de avgörande besluten.
Samtidigt kommer det uppgifter om att revisorerna har börjat nysta i Peter Hansson-affären.

Kristianstadsbladet - 24 sep 14 kl. 09:17

Majoriteten vill ha ett demokratiskt samhälle

Replik på Nicklas Martinsson ”Vet alla människor vad de vill ha?”, 19/9.
En sak som cirka 95 procent av den röstande valmanskåren inte vill ha är det som Finlands östra grannland fick och får uppleva.

Västerbottens Folkblad - 04 mar 13 kl. 15:02

Sparkade dottern på benen

En pappa bosatt i Umeå kommun har dömts för misshandel och ofredande av sin dotter. Någon gång under våren eller sommaren i fjol sparkade pappan [...].

BT - 14 aug 13 kl. 19:14

Militären har kontroll över lägren

Minst 149 människor har dödats vid säkerhetsstyrkornas röjningsaktion mot protestläger i Kairo, enligt Egyptens hälsodepartement. Muslimska brödraskapet talar om mångfalt fler. Nu sprider sig oroligheterna, undantagstillstånd är utlyst och militären tar över.

Barometern - 14 aug 13 kl. 19:14

Militären har kontroll över lägren

Minst 149 människor har dödats vid säkerhetsstyrkornas röjningsaktion mot protestläger i Kairo, enligt Egyptens hälsodepartement. Muslimska brödraskapet talar om mångfalt fler. Nu sprider sig oroligheterna, undantagstillstånd är utlyst och militären tar över.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Åttonde raka för Forsbergs Leipzig

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Charlotte Kalla separerar från sambon

Charlotte Kalla och Anders Svanebo går skildra vägar. Det bekräftar Kallas presschef, Torbjörn Nordvall, enligt Expressen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Santos: Nobelpriset gav mig en knuff

Colombias president Juan Manuel Santos får Nobels fredspris för sitt arbete med att få slut på landets inbördeskrig. På lördag tar han emot priset i Oslo..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Misstänkt explosion - bombskyddet tillkallat

Polisen misstänker att en explosion har inträffat i Helsingborg - detta efter att flera personer ringt in och larmat om en högljudd smäll. - Vi har hittat en bil som har skador som tyder på att det har varit en sprängladdning, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisen i Region Syd..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kungsängen: Mordmisstankar avskrivna

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kling besviken störtloppsfemma

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Svinkallt i norr – sedan kommer snön

I Naimakka, en av landets nordligast bebodda platser, biter det skinnet. Där har det i dag varit drygt 33 grader kallt, vilket är vinterns hittills lägsta temperatur..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Rönnberg: "Det var inget skönspel i dag"

Frölunda tog hem rond två mot Luleå med 1-0 efter tillknäppt drabbning i på bortais. – Det var inget skönspel i dag men alla gjorde ett jäkla bra jobb, säger tränaren Roger Rönnberg till GP..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Oklart vad svenska värderingar är

Den senaste tiden har "svenska värderingar" blivit ett populärt begrepp i den politiska debatten. Men vad är svenska värderingar? Många svenskar tycks inte ha något svar på den frågan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Lundqvist tidiga fullträff avgjorde i Luleå

För andra gången på ett dygn sänkte Frölunda rivalen Luleå. I fredags med 4-0 och på lördagen med 1-0. Därmed rycker Indianerna i tabelltoppen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.