GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 18 January, 21:12

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Majoriteten sparkade stadsdelsdirektörenPå onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Centrum, Pähr Nyström

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Majoriteten, sparkade, stadsdelsdirektören
GT - 18 okt 13 kl. 11:24

Stadsdelsdirektören befrias från sitt arbete

GÖTEBORG. Stadsdelsdirektören i Centrum, Pähr Nyström, överraskades av beskedet: Han arbetsbefrias tills vidare. - Jag hade inte fått någon kritik från politikerna, inte hört något negativt eller fått någon förvarning om detta, säger han till Göteborgs-Posten..

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 06:14

Stadsdelsdirektören: Man blir ilsken och frustrerad

Stadsdelsdirektören i Västra Hisingen har aktiverat stadsdelens krisledningsgrupp. Det uppger han för GP under morgonen. – Man blir ilsken och frustrerad, säger han..

GT - 01 jun 16 kl. 18:04

Stadsdelsdirektören utsatt för mejlkapning

Stadsdelsdirektören för stadsdelsförvaltningen Centrum på Göteborgs stad, Birgitta Roos, har blivit utsatt för en mejlkapning. Någon försökte i hennes namn få en kollega att genomföra en transaktion till Storbritannien. – Man ska informera så att det framgår att det kan hända, säger hon..

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Stadsdelsdirektören i Centrum får gå

På onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..

GT - 08 dec 16 kl. 12:13

Kommunala toppchefens miljonregn efter skandalen

Över tre miljoner kronor. Så mycket kan sparkade stadsdelsdirektören i Angered kosta skattebetalarna. Marianne Olsson hann inte ens vara på sin post i två år – nu har hon rätt till två fulla årslöner.

Expressen - 08 dec 16 kl. 12:13

Toppchefens miljon – regn efter skandalen

Över tre miljoner kronor. Så mycket kan sparkade stadsdelsdirektören i Angered kosta skattebetalarna. Marianne Olsson hann inte ens vara på sin post i två år – nu har hon rätt till två fulla årslöner.

Skånskan - 03 dec 15 kl. 11:00

Revisorerna synar Hansson-affären

Hörby HÖRBY
Det är fortsatt oklart hur det gick till när före detta socialchefen Peter Hansson lämnade sin tjänst och hur han fick sin 1,8 miljoners–fallskärm. Det ges inga besked om vem eller vilka som fattade de avgörande besluten.
Samtidigt kommer det uppgifter om att revisorerna har börjat nysta i Peter Hansson-affären.

Kristianstadsbladet - 24 sep 14 kl. 09:17

Majoriteten vill ha ett demokratiskt samhälle

Replik på Nicklas Martinsson ”Vet alla människor vad de vill ha?”, 19/9.
En sak som cirka 95 procent av den röstande valmanskåren inte vill ha är det som Finlands östra grannland fick och får uppleva.

Västerbottens Folkblad - 04 mar 13 kl. 15:02

Sparkade dottern på benen

En pappa bosatt i Umeå kommun har dömts för misshandel och ofredande av sin dotter. Någon gång under våren eller sommaren i fjol sparkade pappan [...].

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Sju av tio går till jobbet sjuka

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

"Will & Grace" kommer tillbaka

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Obama: Manning straffades för hårt

Straffet för Chelsea Manning var "oproportionerligt" säger president Barack Obama som förklaring till beslutet att släppa henne fri i maj. I det republikanska lägret är ilskan stor medan människorättsorganisationer jublar..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Effektiviteten tillbaka i Pixbo

Ineffektivitet har varit ett genomgående tema när Pixbos herrar spelat innebandy det senaste. Men i segern borta mot Linköping blev det proppen ur efter att man gjort fem mål i den sista perioden..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

37 år sedan dödsolyckan

Åtta personer dog i den tragiska olyckan som inträffade när Tjörnbron rasade. Det är i dag 37 år sedan, på dagen, som händelsen skakade hela Sverige..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Följ Sverige i handbolls-VM

Redan åttondelsfinal-klara Sverige ställs mot Qatar i handbolls-VM. GP rapporterar direkt från matchen. Häng med, kommentera och ställ frågor i liveflödet..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Efter Zaras supersuccé - nobbar galan

Popsuccén Zara Larsson är på delad förstaplats på listan över flest nomineringar inför P3 Guld. Men till galan i Partillearena kommer hon inte; "Tyvärr kommer jag som det ser ut inte kunna delta på galan", säger hon till Djungeltrumman..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Memphis Depay till Lyon

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Så kan fotbollens regler förändras

Den legendariske nederländaren Marco van Basten som i dag är teknisk direktör för Fifa har föreslagit ett antal nya regelförändringar, somliga mer drastiska än andra..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Rasmus, 11, hjälpte äldre damen efter olyckan

11-åriga Rasmus Ehn hjälpte en äldre dam efter att ha slagit sig blodig på en trottoar i Kumla. - Jag förstod att hon behövde hjälp för hon rörde sig inte, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.