GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 15 December, 09:22

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Majoriteten sparkade stadsdelsdirektörenPå onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Centrum, Pähr Nyström

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Majoriteten, sparkade, stadsdelsdirektören
GT - 18 okt 13 kl. 11:24

Stadsdelsdirektören befrias från sitt arbete

GÖTEBORG. Stadsdelsdirektören i Centrum, Pähr Nyström, överraskades av beskedet: Han arbetsbefrias tills vidare. - Jag hade inte fått någon kritik från politikerna, inte hört något negativt eller fått någon förvarning om detta, säger han till Göteborgs-Posten..

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 06:14

Stadsdelsdirektören: Man blir ilsken och frustrerad

Stadsdelsdirektören i Västra Hisingen har aktiverat stadsdelens krisledningsgrupp. Det uppger han för GP under morgonen. – Man blir ilsken och frustrerad, säger han..

GT - 01 jun 16 kl. 18:04

Stadsdelsdirektören utsatt för mejlkapning

Stadsdelsdirektören för stadsdelsförvaltningen Centrum på Göteborgs stad, Birgitta Roos, har blivit utsatt för en mejlkapning. Någon försökte i hennes namn få en kollega att genomföra en transaktion till Storbritannien. – Man ska informera så att det framgår att det kan hända, säger hon..

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 21:25

Stadsdelsdirektören i Centrum får gå

På onsdagen börjar rekryteringen av ny stadsdelsdirektör i Centrum. Majoriteten röstade på tisdagskvällen för att att Pähr Nyström får sluta..

GöteborgsPosten - 31 aug 17 kl. 11:13

Stadsdelsdirektören anklagas för jäv - svarar på kritiken

Göteborgs stads whistleblowerfunktion utreder den nytillträdde stadsdeldirektören i Angered - Rickard Ernebäck. Själv säger Ernebäck att han välkomnar en utredning. – Det är viktigt för mig att det har gått korrekt till, säger han till GP..

SR - 07 jul 17 kl. 17:59

Sparkade generaldirektören: Jag såg ingen annan utväg

Transportstyrelsens förre generaldirektör Maria Ågren straffas med dagsböter efter att hon tillgängliggjort uppgifter som skulle kunna hota Sveriges säkerhet. Till Ekot säger hon att det var en felaktig bedömning..

Aftonbladet - 04 aug 17 kl. 17:49

Sparkade generaldirektören tar strid om jobbet

DI - 11 okt 17 kl. 16:23

It-skandalen: Facket tar strid för sparkade generaldirektören

Fackförbundet Sveriges Ingenjörer begär tvisteförhandling med arbetsgivarsidan om avskedandet av Transportstyrelsens förra generaldirektör Maria Ågren från regeringskansliet. Det framgår av ett pressmeddelande   .

GT - 08 dec 16 kl. 12:13

Kommunala toppchefens miljonregn efter skandalen

Över tre miljoner kronor. Så mycket kan sparkade stadsdelsdirektören i Angered kosta skattebetalarna. Marianne Olsson hann inte ens vara på sin post i två år – nu har hon rätt till två fulla årslöner.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tågstopp på Västkustbanan

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Ny match – ny svensk matchhjälte?

Bundsen, Idéhn, Blomstrand, Mellegård... den ena matchhjälten har avlöst den andra. Så vem blir Sveriges lyckoamulett i VM-semifinalen mot Frankrike?

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

En saknas efter brand i bostadshus – rasrisk

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Fängelse för att ha stampat på Djingis Khan

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

$esc.xml($element.name)

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stopp hävt i pendeltrafiken

Tågen i pendeltrafiken mellan Göteborg och Kungsbacka har stått stilla efter olycka. Även trafiken på Västkustbanan har påverkats..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Nytt mål av Bäckström

Nicklas Bäckström fortsätter att göra mål i NHL-ishockeyn. Hans Washington besegrade Boston med 5–3..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Utbildningar ska hindra skoterutlösta laviner

Starkare och mer potenta maskiner, mer körning i lavinfarlig terräng – och låg kunskapsnivå. Nu ska utbildningar förhindra att det inträffar fler svåra lavinolyckor som utlösts av snöskotrar i landet..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

"Diplomati och sanktioner mot Nordkorea"

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

VG-regionen återinför översättarstödet

Översättarstödet på 450 000 kronor skulle hjälpa invandrade författare att nå ut, men pengarna gick inte åt och stödet stoppades av VG-regionen. Nästa år införs det på nytt, men nu finns bara 150 000 kronor att söka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.