GT > Nyheter

Monday, 11 December, 08:42

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över SverigeLugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Sverige, Simone, Göteborg, Kim Selland

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
BT - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier. I 40 år har fyren hjälpt båtar att hitta rätt, men i orkanvindarna slets den loss från sitt betongfundament och flög 30 meter.

SR - 05 dec 13 kl. 11:20

Direktrapport: Följ snöstormen över Sverige

Klass 2-varningar har utfärdats, tåg och färjor är inställda och flera decimeter snö har fallit i Svealand och södra Norrland, stormbyar i södra Sverige och 1,5 decimeter snö i Stockholm. Vinterovädret Sven drog natten till torsdagen in över Sverige..

Hela Gotland - 28 nov 11 kl. 04:00

Stormen drog in över ön

Under söndagseftermiddagen och kvällen drog stormen in över Gotland och en klass två-varning utfärdades för den sena kvällen, vilket innebar vindbyar upp till 25 sekundmeter..

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 22:59

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier. I 40 år har fyren hjälpt båtar att hitta rätt, men i orkanvindarna slets den loss från sitt betongfundament och flög 30 meter..

SvD - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier..

DI - 12 jan 15 kl. 23:15

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier..

Skånskan - 08 nov 15 kl. 09:31

Stormen drog in i natt

Väder Stormen Freja orsakade en hel del förödelsen när den drog in över Skåne och Halland under söndagsnatten. De hårda vindarna stängde vid 03.30-tiden Öresundsbron för alla trafik i båda körriktningarna.

Barometern - 04 jan 17 kl. 16:18

Havet steg när stormen drog fram

Flera träd över E22, båtar som slogs med full kraft mot bryggor och hus som hamnade under vatten. Stormen ställde till stora skador när den drog fram över Oskarshamns kommun..

UNT - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drar inte bara ned träd..

YLE - 05 dec 15 kl. 03:53

Stormen drog förbi

Fredagskvällens och nattens storm har dragit förbi, och enligt Meteorologiska institutet var stormen denna gång kraftigare än den vi hade för en vecka sedan, åtminstone till lands. De kraftigaste vindbyarna ute till havs - över 24 meter per sekund - uppmättes utanför Hangö i Nyland. Där uppmättes nästan 30 meter per sekund i vindbyarna.

YLE - 05 dec 15 kl. 03:53

Stormen drog förbi men högt vattenstånd ger problem

Fredagskvällens och nattens storm har dragit förbi, och enligt Meteorologiska institutet var stormen denna gång kraftigare än den vi hade för en vecka sedan, åtminstone till lands. De kraftigaste vindbyarna ute till havs - över 24 meter per sekund - uppmättes utanför Hangö i Nyland. Där uppmättes nästan 30 meter per sekund i vindbyarna.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Trafikolycka på E6 – bil voltade av vägen

En trafikolycka har inträffat på E6 i Uddevalla kommun. Enligt polisen har en personbil voltat av vägen.Ambulans är på plats.

GT - 2 timmar sedan

Flera bilar i krock på Älvsborgsbron

Fyra bilar körde under i morgonen ihop på Älvsborgsbron. Räddningstjänsten är på plats.Enligt räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör ska det röra sig om en kökrock..

GT - 2 timmar sedan

Alicia, 8, lämnades gråtande vid vägkanten

När Alicia Kinlund Westin, 8, åkte hem från skolan i förra veckan missade busschauffören hennes hållplats.Då stannade han flera kilometer bort och sa åt Alicia att gå av – gråtandes stod hon ensam vid vägen och visste inte vad hon skulle göra.Det berättar Alicias mamma Angelica Kinlund – som nu rasar mot Västtrafik.

GT - 11 timmar sedan

Henriksson återigen i fokus när Pixbo vann

Åtta matchers avstängning i säsongens första match mot Växjö. I säsongens andra tog Pixbos Linus Henriksson revansch på sig själv – och bjöd på tre målgivande passningar i 5–2-segern..

GT - 12 timmar sedan

Snön ställer till stora problem på vägarna

Det ymniga snöfallet i västra Sverige orsakar allt större trafikproblem.– Just nu är det problem i Kortedala i Göteborg och på riksväg 40, uppger Peter Nordengaard, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. .

GT - 13 timmar sedan

JUST NU: Landvetter stängs ner efter snökaos

Ett kraftigt snöoväder orsakar flykaos i stora delar av Europa.Många tusen svenskar drabbas.Runt 25 plan som skulle landat på Arlanda och Landvetter under söndagen, är inställda.

GT - 15 timmar sedan

Bahta tog silver på terräng-EM

Meraf Bahta såg till att det blev ett svenskt silver när terräng-EM i slovakiska Samorin avgjordes. Efter att ha tvingats släppa ryggen på turkiska segraren Yasemin Can blev avslutningen en kamp om andraplatsen med Norges Karoline Bjerkeli Grøvdal..

GT - 16 timmar sedan

Bil i brand inne i stor bilhall

Räddningstjänsten i Karlstad bekämpar en brand i en bilhall.– En bil som står inne i bilhallen har fattat eld. Vi är på plats och ska precis gå in med rökdykare, berättar Nils Weslien, inre befäl vid räddningstjänsten..

GT - 18 timmar sedan

Det är alla onda jävla mäns fel

Det står en man lite längre fram på gatan. Han står med ansiktet vänt åt mitt håll och det känns som om han noggrant iakttar varje steg jag tar, varje rörelse jag gör. Jag försöker tänka att jag inbillar mig, att jag är löjlig.

GT - 19 timmar sedan

Två bilar i kollision – vägen avstängd

Två bilar har kolliderat på väg 156.Vägen är avstängd i samband med räddningsarbetet.– Det är två bilar som har krockat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.