GT > Nyheter

Sunday, 25 June, 05:37

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över SverigeLugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Sverige, Simone, Göteborg, Kim Selland

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
BT - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier. I 40 år har fyren hjälpt båtar att hitta rätt, men i orkanvindarna slets den loss från sitt betongfundament och flög 30 meter.

SR - 05 dec 13 kl. 11:20

Direktrapport: Följ snöstormen över Sverige

Klass 2-varningar har utfärdats, tåg och färjor är inställda och flera decimeter snö har fallit i Svealand och södra Norrland, stormbyar i södra Sverige och 1,5 decimeter snö i Stockholm. Vinterovädret Sven drog natten till torsdagen in över Sverige..

Hela Gotland - 28 nov 11 kl. 04:00

Stormen drog in över ön

Under söndagseftermiddagen och kvällen drog stormen in över Gotland och en klass två-varning utfärdades för den sena kvällen, vilket innebar vindbyar upp till 25 sekundmeter..

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 22:59

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier. I 40 år har fyren hjälpt båtar att hitta rätt, men i orkanvindarna slets den loss från sitt betongfundament och flög 30 meter..

SvD - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier..

DI - 12 jan 15 kl. 23:15

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier..

Skånskan - 08 nov 15 kl. 09:31

Stormen drog in i natt

Väder Stormen Freja orsakade en hel del förödelsen när den drog in över Skåne och Halland under söndagsnatten. De hårda vindarna stängde vid 03.30-tiden Öresundsbron för alla trafik i båda körriktningarna.

Barometern - 04 jan 17 kl. 16:18

Havet steg när stormen drog fram

Flera träd över E22, båtar som slogs med full kraft mot bryggor och hus som hamnade under vatten. Stormen ställde till stora skador när den drog fram över Oskarshamns kommun..

UNT - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drar inte bara ned träd..

YLE - 05 dec 15 kl. 03:53

Stormen drog förbi

Fredagskvällens och nattens storm har dragit förbi, och enligt Meteorologiska institutet var stormen denna gång kraftigare än den vi hade för en vecka sedan, åtminstone till lands. De kraftigaste vindbyarna ute till havs - över 24 meter per sekund - uppmättes utanför Hangö i Nyland. Där uppmättes nästan 30 meter per sekund i vindbyarna.

YLE - 05 dec 15 kl. 03:53

Stormen drog förbi men högt vattenstånd ger problem

Fredagskvällens och nattens storm har dragit förbi, och enligt Meteorologiska institutet var stormen denna gång kraftigare än den vi hade för en vecka sedan, åtminstone till lands. De kraftigaste vindbyarna ute till havs - över 24 meter per sekund - uppmättes utanför Hangö i Nyland. Där uppmättes nästan 30 meter per sekund i vindbyarna.

Fler nyheter från GT

GT - 4 timmar sedan

Svensk miliskrigare gripen i krigsområde

Svenske Jesper Söder, som kämpar för kurdiska YPG i krigets Syrien, greps av en rivaliserande kurdisk organisation på lördagen. .

GT - 6 timmar sedan

Brand rasar i skolbyggnad i Göteborg

En brand rasar i en skolbyggnad i centrala Göteborg.– Vi ser att det brinner och har skickat in rökdykare, meddelar larm och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 7 timmar sedan

Bilist vansinneskörde i 200 – polisen gav upp

Jönköpingspolisen inledde en biljakt längs E4 på lördagskvällen – men när den jagade bilen tryckte plattan i mattan så valde polisen att avbryta jakten, skriver Jnytt.– Det går inte att trycka på för mycket även om det är en stor väg, säger polisens vakthavande befäl Mikael Ehne till tidningen..

GT - 9 timmar sedan

Gekås hotar att stämma nytt hotell: "Maktgalna"

I Hjärtared en dryg kilometer från shoppingmetropolen Gekås Ullared kommer Hotell Ulla öppna.Men Gekås tycker att både typsnitt och färgval är lite väl likt deras varumärke – och hotar nu med "rättsliga åtgärder" om hotellet inte byter logga.– Jag kommer inte att vika mig, då mister jag hellre mitt hotell, säger Pierre Heramb, ägare till Hotell Ulla..

GT - 11 timmar sedan

"Ett enda stort glädjerus – det är så jäkla häftigt"

Lias Andersson, 18, kan bli lagkamrat med Henrik Lundqvist på Manhattan. Frölundaspelaren valdes som nummer sju i draften av New York Rangers. – En fantastisk känsla, detta och SM-guldet är det största i min karriär, säger han.

GT - 11 timmar sedan

Paret godkändes för historisk adoption – men inget händer

I januari 2016 blev göteborgarna Jacob och Saymom Neves historiska när de som första samkönade par godkändes för en utlandsadoption.Men ett och ett halvt år senare väntar de fortfarande på att få bli föräldrar.– Man försöker att inte tänka på det, annars är det lätt att de negativa tankarna tar över, säger Jacob Neves..

GT - 12 timmar sedan

Henrik blev uthängd som inbrottstjuv på Facebook

Helt plötsligt såg Henrik Sjösvall en bild på sig själv i ett Facebook-inlägg med texten "OBS OBS OBS OBS OBS Dela !!!".Han hade då blivit uthängd som inbrottstjuv på internet – efter att ha levererat glas till en kund.

GT - 13 timmar sedan

Man våldtog två kvinnor – med dagars mellanrum

En man i 20-årsåldern anhölls under midsommaraftonen misstänkt för en våldtäkt som ska ha ägt rum mellan natten mellan torsdag och fredag.Samme man misstänks också ha våldtagit en annan kvinna några dagar tidigare, skriver Ttela..

GT - 14 timmar sedan

JUST NU: Bil kraschade in i träd – en till sjukhus

En bil har kraschat in i ett träd i centrala Skara på lördagseftermiddagen.En person ska ha förts till sjukhus med oklara skador..

GT - 16 timmar sedan

Två bilar i krock – en person klagar på nacksmärtor

Två bilar har krockat närheten av en skola i Grundsund. – Vi har kallats till platsen och en person ska ha klagat på nacksmärtor, men det är oklart skadeläge, säger polisens presstalesman Jenny Widén. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.