YLE > Svenskfinland

Monday, 20 November, 01:15

YLE - 28 okt 13 kl. 14:13

Branden på Nordhydraulic under kontrollBranden på Nordhydraulic i Smedsby är nu under kontroll. Larmet gick vid 11.30-tiden på måndag. - Elden sprider sig längs ventilationssystemet i fabriksbyggnaden. Vi försöker se till att själva hallen inte antänds, sade chefsdejour Jörgen Lang på Österbottens räddningsverk strax efter klockan 12.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordhydraulic, Smedsby, Jörgen Lang, Österbottens, Lang, Nordhydraulics VD Bengt Engström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Branden, Nordhydraulicunder , kontroll
SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 09:25

Branden under kontroll ? orsakade stor förstörelse

Räddningstjänsten kunde under natten till lördagen få kontroll på den omfattande branden i Ljungby. DHL:s industrilokaler totalförstördes och även stora delar av intilliggande Möllers chark. Den var vid sextiden på fredagskvällen som branden i DHL:s lokaler på Kånnavägen i Ljungby utbröt.

GöteborgsPosten - 18 jul 15 kl. 08:52

Branden under kontroll

Det började brinna i anslutning till ett flerfamiljshus på Skanstorget under lördagsmorgonen. Vid 10.45 var branden under kontroll, men det är oklart när de boende kan få komma in i sina lägenheter..

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 12 kl. 18:23

Branden under kontroll

Foto: Albin Brönmark
Efter fyra timmars hårt arbete av full räddningsstyrka är den kraftiga branden på Skillinge Fisk-Impex AB under kontroll.
? Vi har mätt med värmekamera, och som vi bedömer det nu finns ingen risk för ytterligare brandspridning, säger räddningsledare Anders Karmestam vid 22-tiden på tisdagskvällen.

Sydsvenskan - 24 sep 12 kl. 06:24

Branden under kontroll

Natten till måndagen verkar branden i Oceanhamnen i Halmstad vara under kontroll. Rökutvecklingen från brandhärden hade minskat radikalt och det var möjligt att komma nära branden utan att känna röklukt.
.

Affärsvärlden - 04 maj 11 kl. 14:04

Branden utom kontroll - dataservrar hotade

Branden vid Arkitekturskolan, vid KTH i Stockholm, är forfarande utom kontroll. I brandens fotspår görs nu allt för att mildra de materiella skadorna. ?

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Branden under kontroll

Först började det brinna i ett bostadshus i Söderåsen, utanför Änge. Branden spred sig till ytterligare ett hus, men den härden har räddningstjänsten under kontroll. Den maskinhall som också hotade att ta eld har klarat sig..

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Branden under kontroll

En lada på Adamsbergs gård började brinna på fredagsförmiddagen. Branden riskerade att sprida sig till flera byggnader, men strax innan klockan 14 var den under kontroll. UPPDATERAD.

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Två lador nerbrunna utanför Rimbo - branden under kontroll

Två lador på Adamsbergs gård brann ner till grunden på fredagen. Branden startade på förmiddagen och var vid 17-tiden under kontroll. UPPDATERAD 17:00..

UNT - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden nära nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasar fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar och branden hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 13 kl. 00:23

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar. Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll


Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar.Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

Bara 90 personer i världen använder Sigrids språk - det finlandssvenska teckenspråket på väg att dö ut

Det är oklart om det finlandssvenska teckenspråket överlever. Bara ett 90-tal personer tecknar aktivt längre. Ändå är teckenspråket de dövas modersmål.

YLE - 10 timmar sedan

Den värsta känslan: att komma hem till en ensam, tom lägenhet

"Hur blev det så här?". Det undrar flera av er som skrivit in och berättat om er ensamhet.

YLE - 10 timmar sedan

VR-glasögon kan bli dagligt verktyg inom utbildning

Utbildning kan få mervärde i en virtuell värld och undervisningen blir både roligare och mer praktisk. Det menar forskare vid Åbo Akademi. VR-glasögon är verktyget som gör detta möjligt..

YLE - 10 timmar sedan

Hon tror på kraften i #metoo

Bloggaren Karolina Åsmus har fått massor med respons för sina inlägg i #metoo-kampanjen. Men trots all sin slagkraft behöver kampanjen nu följas upp av något mer, anser Åsmus och efterlyser mer diskussion..

YLE - 10 timmar sedan

Han arrangerar futsalturnering i sin brors minne – lockar fler deltagare än någonsin

När Tomislav Krstevskis lillebror Damjan dog i en trafikolycka vintern 2009 ville Tomislav hedra sin brors minne på något sätt. Eftersom han själv har spelat futsal i många år, beslöt han sig för att ordna en futsalturnering..

YLE - 10 timmar sedan

Gamification av museiverksamhet – spelelement blir del av virtuellt besök på museum

Museiverksamhet lider kanhända av en tråkighetsstämpel, men det vill man råda bot på i Närpes. Om ortens hembygdsförening får finansiering så kommer man att införa spelelement som en del av det virtuella museibesöket..

YLE - 11 timmar sedan

Otrohet: "Den andra kvinnan" ger mycket - men får väldigt litet tillbaka

Att vara otrogen och ha "en affär" på sidan om är på inget sätt ovanligt. Men att vara "den andra kvinnan - eller mannen" är ingen lätt roll, och ingenting som man gärna erkänner för sig själv, säger familje- och sexualrådgivare Carita Frants i Vasa..

YLE - 15 timmar sedan

Många onyktra bakom ratten i Österbotten

Under de senaste två dygnen har 16 personer i Österbotten åkt fast för rattfylleri, flera av dem översteg gränsen för grovt rattfylleri. På tok för många, säger kommissarie Vesa Ojanperä..

YLE - Igår: 20:20

Inget fungerar för Sport – snittar en poäng per match

Landslagsuppehållet blev ingen ventil för Sport. I stället fortsatte kräftgången för det extremt formsvaga Vasalaget. Efter nya förluster växer avståndet till slutspelsstrecket..

YLE - Igår: 13:52

Åsikterna om prislappen för renoveringen av ishallen går isär: "Men det är verkligen mycket pengar"

Att 16,5 miljoner euro är mycket pengar, det är de flesta överens om då Yle Österbotten frågar folk på stan om den kommande renoveringen av ishallen i Vasa. En del tycker absolut att man ska satsa, andra undrar om inte barnfamiljer och seniorer skulle behöva pengarna bättre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.