YLE > Svenskfinland

Thursday, 24 May, 04:22

YLE - 28 okt 13 kl. 14:13

Branden på Nordhydraulic under kontrollBranden på Nordhydraulic i Smedsby är nu under kontroll. Larmet gick vid 11.30-tiden på måndag. - Elden sprider sig längs ventilationssystemet i fabriksbyggnaden. Vi försöker se till att själva hallen inte antänds, sade chefsdejour Jörgen Lang på Österbottens räddningsverk strax efter klockan 12.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordhydraulic, Smedsby, Jörgen Lang, Österbottens, Lang, Nordhydraulics VD Bengt Engström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Branden, Nordhydraulicunder , kontroll
SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 09:25

Branden under kontroll ? orsakade stor förstörelse

Räddningstjänsten kunde under natten till lördagen få kontroll på den omfattande branden i Ljungby. DHL:s industrilokaler totalförstördes och även stora delar av intilliggande Möllers chark. Den var vid sextiden på fredagskvällen som branden i DHL:s lokaler på Kånnavägen i Ljungby utbröt.

GöteborgsPosten - 18 jul 15 kl. 08:52

Branden under kontroll

Det började brinna i anslutning till ett flerfamiljshus på Skanstorget under lördagsmorgonen. Vid 10.45 var branden under kontroll, men det är oklart när de boende kan få komma in i sina lägenheter..

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 12 kl. 18:23

Branden under kontroll

Foto: Albin Brönmark
Efter fyra timmars hårt arbete av full räddningsstyrka är den kraftiga branden på Skillinge Fisk-Impex AB under kontroll.
? Vi har mätt med värmekamera, och som vi bedömer det nu finns ingen risk för ytterligare brandspridning, säger räddningsledare Anders Karmestam vid 22-tiden på tisdagskvällen.

Sydsvenskan - 24 sep 12 kl. 06:24

Branden under kontroll

Natten till måndagen verkar branden i Oceanhamnen i Halmstad vara under kontroll. Rökutvecklingen från brandhärden hade minskat radikalt och det var möjligt att komma nära branden utan att känna röklukt.
.

Affärsvärlden - 04 maj 11 kl. 14:04

Branden utom kontroll - dataservrar hotade

Branden vid Arkitekturskolan, vid KTH i Stockholm, är forfarande utom kontroll. I brandens fotspår görs nu allt för att mildra de materiella skadorna. ?

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Branden under kontroll

Först började det brinna i ett bostadshus i Söderåsen, utanför Änge. Branden spred sig till ytterligare ett hus, men den härden har räddningstjänsten under kontroll. Den maskinhall som också hotade att ta eld har klarat sig..

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Branden under kontroll

En lada på Adamsbergs gård började brinna på fredagsförmiddagen. Branden riskerade att sprida sig till flera byggnader, men strax innan klockan 14 var den under kontroll. UPPDATERAD.

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Två lador nerbrunna utanför Rimbo - branden under kontroll

Två lador på Adamsbergs gård brann ner till grunden på fredagen. Branden startade på förmiddagen och var vid 17-tiden under kontroll. UPPDATERAD 17:00..

UNT - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden nära nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasar fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar och branden hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 13 kl. 00:23

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar. Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll


Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar.Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd.

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Inhopparen Skrabb hjälte för Norrköping – har redan bättre målsaldo än i fjol

Simon Skrabb fick starta på bänken, men kom in och sänkte Sundsvall. Med en match kvar till VM-pausen har Skrabbs IFK Norrköping häng på guldstriden – och trots begränsat med speltid har Jarobekantingen gjort fler mål än under debutsäsongen..

YLE - 7 timmar sedan

Skogsbränder sysselsatte räddningsverket – "Det är snustorrt i marken"

Två skogsbränder sysselsatte Österbottens räddningsverk. I Korsholm brann ungefär 1500 kvadratmeter skog och i Kristinestad ungefär 4200 kvadratmeter..

YLE - 13 timmar sedan

Är du en Pyttisbo med sommarstuga i Västanfjärd, ett brinnande intresse för Malax och en faster i Snappertuna? Nu kan du själv anpassa vår första sida

Svenska Yle storstatsar på det lokala. Med några klick kan du nu anpassa Svenska.yle.

YLE - 13 timmar sedan

Nu måste företagen berätta vad dina personuppgifter används till

På fredag träder EU:s nya dataskyddsförordning i kraft. Den ställer högre krav än tidigare på hur företag behandlar och sparar personuppgifter. För optiker Kristian Isaksen och hans kollegor gäller vissa specialregler..

YLE - 16 timmar sedan

Malax får 70 000 euro för projektet Skolan i rörelse

Malax kommun är en av vinnarna när Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland delar ut statsunderstöd till Skolan i rörelse-projekt. Malax får 70 000 euro medan Korsholm får 800 euro..

YLE - 16 timmar sedan

Lokalt live: Nu rivs och byggs det på Wasa Teater – allt ska vara klart om ett år

Renoveringen av Wasa Teater är i full gång. Nu rivs gammalt och ersätts med nytt. Jan Fröjdö, marknadsföringschef vid Wasa teater och Martin Nilsström från byggföretaget Mäenpää är entusiastiska över förnyelsen..

YLE - Igår: 13:53

Lucas blir diskriminerad på grund av sitt handikapp, anser hans mamma - det handlar om finansiering, säger skolans rektor

Lucas skall börja förskolan till hösten. Han har en muskelsjukdom som gör att han sitter i rullstol. Vasa övningsskola har nu besvärat sig över att Lucas ska börja i sin närskola.

YLE - 20 timmar sedan

Strömsös nya kock vill ge maten en story och firar gärna med finländska traditioner

Strömsö har valt ny kock. Från och med hösten tar svenska kocken Anders Samuelsson plats i köket i Strömsövillan i Västervik utanför Vasa och bjuder på inspirerande matlagning..

YLE - 19 timmar sedan

Kvarkenrådet stärker sin status: "Vi förbereder oss för framtiden"

Kvarkenrådet stärker sin status som organisation för gränsöverskridande samarbete. Nu inleds arbetet med att ombilda Kvarkenrådet från registrerad förening till en ny organisationsform..

YLE - 20 timmar sedan

Personbil och långtradare kolliderade i Nykarleby

En person skadades i en trafikolycka på Ekolavägen i Nykarleby vid sjutiden på onsdag morgon. En personbil och en långtradare krockade efter att personbilen kommit över på fel sida av vägen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.