YLE > Svenskfinland

Thursday, 21 September, 14:18

YLE - 28 okt 13 kl. 14:13

Branden på Nordhydraulic under kontrollBranden på Nordhydraulic i Smedsby är nu under kontroll. Larmet gick vid 11.30-tiden på måndag. - Elden sprider sig längs ventilationssystemet i fabriksbyggnaden. Vi försöker se till att själva hallen inte antänds, sade chefsdejour Jörgen Lang på Österbottens räddningsverk strax efter klockan 12.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordhydraulic, Smedsby, Jörgen Lang, Österbottens, Lang, Nordhydraulics VD Bengt Engström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Branden, Nordhydraulicunder , kontroll
SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 09:25

Branden under kontroll ? orsakade stor förstörelse

Räddningstjänsten kunde under natten till lördagen få kontroll på den omfattande branden i Ljungby. DHL:s industrilokaler totalförstördes och även stora delar av intilliggande Möllers chark. Den var vid sextiden på fredagskvällen som branden i DHL:s lokaler på Kånnavägen i Ljungby utbröt.

GöteborgsPosten - 18 jul 15 kl. 08:52

Branden under kontroll

Det började brinna i anslutning till ett flerfamiljshus på Skanstorget under lördagsmorgonen. Vid 10.45 var branden under kontroll, men det är oklart när de boende kan få komma in i sina lägenheter..

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 12 kl. 18:23

Branden under kontroll

Foto: Albin Brönmark
Efter fyra timmars hårt arbete av full räddningsstyrka är den kraftiga branden på Skillinge Fisk-Impex AB under kontroll.
? Vi har mätt med värmekamera, och som vi bedömer det nu finns ingen risk för ytterligare brandspridning, säger räddningsledare Anders Karmestam vid 22-tiden på tisdagskvällen.

Sydsvenskan - 24 sep 12 kl. 06:24

Branden under kontroll

Natten till måndagen verkar branden i Oceanhamnen i Halmstad vara under kontroll. Rökutvecklingen från brandhärden hade minskat radikalt och det var möjligt att komma nära branden utan att känna röklukt.
.

Affärsvärlden - 04 maj 11 kl. 14:04

Branden utom kontroll - dataservrar hotade

Branden vid Arkitekturskolan, vid KTH i Stockholm, är forfarande utom kontroll. I brandens fotspår görs nu allt för att mildra de materiella skadorna. ?

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Branden under kontroll

Först började det brinna i ett bostadshus i Söderåsen, utanför Änge. Branden spred sig till ytterligare ett hus, men den härden har räddningstjänsten under kontroll. Den maskinhall som också hotade att ta eld har klarat sig..

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Branden under kontroll

En lada på Adamsbergs gård började brinna på fredagsförmiddagen. Branden riskerade att sprida sig till flera byggnader, men strax innan klockan 14 var den under kontroll. UPPDATERAD.

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Två lador nerbrunna utanför Rimbo - branden under kontroll

Två lador på Adamsbergs gård brann ner till grunden på fredagen. Branden startade på förmiddagen och var vid 17-tiden under kontroll. UPPDATERAD 17:00..

UNT - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden nära nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasar fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar och branden hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 13 kl. 00:23

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar. Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll


Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar.Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Föreläsning om människohandel ordnas i Karleby

Experter på arbetet mot människohandel ordnar ett utbildningstillfälle i Karleby för myndigheter, föreningar och privatpersoner. Många vill inte ens tänka på omfattningen av människohandeln och vilket helvete det är, säger Pia Rendic på föreningen Vapauta Uhri..

YLE - 2 timmar sedan

Fastspikad skarv i Närpes hade dött av kvävning eller drunkning

Den skarv som hade spikats fast på ett kors i Närpes i augusti hade dött av kvävning eller drunknat i ett fiskenät, slår Livsmedelssäkerhetsverket Evira fast..

YLE - 2 timmar sedan

Vargar rev får i Markby, Nykarleby

En gård i Markby i Nykarleby hade påhälsning av två vargar natten till onsdag. Vargarna dödade fyra får, två lamm är också försvunna..

YLE - 9 timmar sedan

Kolumn: Att leva ensam i en säng - Vi vill höra om dina erfarenheter av hemvården

Vem lider mest när den gamla inte längre kan stiga upp från sängen och är alltför förvirrad för att komma ihåg att äta, ta medicin eller sköta sin personliga hygien? Den gamla, de anhöriga eller hemvårdaren som hastar förbi, men aldrig hinner stanna? Vi vill gärna höra om dina erfarenheter..

YLE - 3 timmar sedan

Batterifabrik i Vasa kan börja byggas redan nästa år

Förberedelserna är i full gång för batterifabriksetableringar i Vasaregionen. Nu finns ett fabriksområde och i praktiken kan ett batterifabriksprojekt inledas redan sommaren 2018..

YLE - 4 timmar sedan

Fritjof Sahlström ny dekanus för pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi

FD Fritjof Sahlström har utsetts till ny dekanus för fakulteten för pedagogik och välfärdsstudier vid Åbo Akademi..

YLE - 4 timmar sedan

Vbl: Hemvården i Vasa ska granskas

Flera Vasabor har klagat på hemvården och nu har Västra Finlands regionförvaltningsverk bokat in en ett möte med de ansvariga vid Vasa stad, skriver Vasabladet..

YLE - 6 timmar sedan

Här ska du akta dig extra noga för älgkrockar - vi pekar ut de tre värsta olycksplatserna i landet

Risken för älgkrockar är störst nu på hösten. Enligt statistiken ligger de värsta olycksplatserna bland annat i Korsholm och på Åboleden strax utanför huvudstadsregionen..

YLE - 8 timmar sedan

Uthus brann i Malax och Lillkyro

Österbottens räddningsverk hade fullt upp i natt med två hotfulla bränder som uppstod nästan samtidigt. Både i Malax och i Lillkyro brann uthusbyggnader..

YLE - 8 timmar sedan

Två möjliga tomter för galleria i Kaskö

Projektet med att utreda en möjlig företagsgalleria och ett gemensamt kreativt byacenter i Kaskö är på slutrakan. Två tomtalternativ på Rådhusgatan kvarstår..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.