YLE > Svenskfinland

Monday, 22 January, 11:30

YLE - 28 okt 13 kl. 14:13

Branden på Nordhydraulic under kontrollBranden på Nordhydraulic i Smedsby är nu under kontroll. Larmet gick vid 11.30-tiden på måndag. - Elden sprider sig längs ventilationssystemet i fabriksbyggnaden. Vi försöker se till att själva hallen inte antänds, sade chefsdejour Jörgen Lang på Österbottens räddningsverk strax efter klockan 12.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordhydraulic, Smedsby, Jörgen Lang, Österbottens, Lang, Nordhydraulics VD Bengt Engström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Branden, Nordhydraulicunder , kontroll
SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 09:25

Branden under kontroll ? orsakade stor förstörelse

Räddningstjänsten kunde under natten till lördagen få kontroll på den omfattande branden i Ljungby. DHL:s industrilokaler totalförstördes och även stora delar av intilliggande Möllers chark. Den var vid sextiden på fredagskvällen som branden i DHL:s lokaler på Kånnavägen i Ljungby utbröt.

GöteborgsPosten - 18 jul 15 kl. 08:52

Branden under kontroll

Det började brinna i anslutning till ett flerfamiljshus på Skanstorget under lördagsmorgonen. Vid 10.45 var branden under kontroll, men det är oklart när de boende kan få komma in i sina lägenheter..

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 12 kl. 18:23

Branden under kontroll

Foto: Albin Brönmark
Efter fyra timmars hårt arbete av full räddningsstyrka är den kraftiga branden på Skillinge Fisk-Impex AB under kontroll.
? Vi har mätt med värmekamera, och som vi bedömer det nu finns ingen risk för ytterligare brandspridning, säger räddningsledare Anders Karmestam vid 22-tiden på tisdagskvällen.

Sydsvenskan - 24 sep 12 kl. 06:24

Branden under kontroll

Natten till måndagen verkar branden i Oceanhamnen i Halmstad vara under kontroll. Rökutvecklingen från brandhärden hade minskat radikalt och det var möjligt att komma nära branden utan att känna röklukt.
.

Affärsvärlden - 04 maj 11 kl. 14:04

Branden utom kontroll - dataservrar hotade

Branden vid Arkitekturskolan, vid KTH i Stockholm, är forfarande utom kontroll. I brandens fotspår görs nu allt för att mildra de materiella skadorna. ?

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Branden under kontroll

Först började det brinna i ett bostadshus i Söderåsen, utanför Änge. Branden spred sig till ytterligare ett hus, men den härden har räddningstjänsten under kontroll. Den maskinhall som också hotade att ta eld har klarat sig..

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Branden under kontroll

En lada på Adamsbergs gård började brinna på fredagsförmiddagen. Branden riskerade att sprida sig till flera byggnader, men strax innan klockan 14 var den under kontroll. UPPDATERAD.

Norrtelje Tidning - 13 jul 12 kl. 11:16

Två lador nerbrunna utanför Rimbo - branden under kontroll

Två lador på Adamsbergs gård brann ner till grunden på fredagen. Branden startade på förmiddagen och var vid 17-tiden under kontroll. UPPDATERAD 17:00..

UNT - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden nära nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasar fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar och branden hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 13 kl. 00:23

Yosemite-branden utom kontroll

Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar. Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 00:21

Yosemite-branden utom kontroll


Skogsbranden i närheten av nationalparken Yosemite i norra Kalifornien i USA rasade på söndagen fortfarande utom kontroll. Brandområdet hade utökats något till över 50 000 hektar.Branden som startade den 17 augusti hotar San Franciscos el- och vattenförsörjning och guvernören har utlyst katastroftillstånd.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Är sagan snart all för Onecoin? Myndigheter slog till mot företagets kontor

Början på slutet kan vara här för den påstådda kryptovalutan, efter ett färskt tillslag. Europeiska polismyndigheter verkar vara övertygade om att det faktiskt handlar om ett pyramidspel, där pengarna kan ha gått till organiserad brottslighet. Flera finländare har investerat stora summor i Onecoin..

YLE - 6 timmar sedan

Fuktskador har kostat Karleby 75 miljoner

Fuktskador och dålig inneluft har kostat Karleby stad ungefär 75 miljoner euro de senaste sex åren. Mer än 1200 skolelever har tvingats gå i skola i tillfälliga byggnader och ännu är investeringarna inte över..

YLE - 6 timmar sedan

Samarbete kan rädda ortopedin vid MÖCS

Framtiden för ortopedin vid Mellersta Österbottens centralsjukhus är oviss. Därför för man diskussioner med Uleåborgs universitetssjukhus om ett möjligt samarbete..

YLE - 16 timmar sedan

Recension: Carola Sarén och Ingrid Söderblom är stjärnor på Wasa Teaters scen i pjäsen ”Den första dagen”

Hur vill du leva dina sista år? Med människor som inte tar i dig med hårda händer om du behöver lyftas? Ett liv med vettig sysselsättning?

YLE - 18 timmar sedan

Bilbrand i Vestersundsby i Jakobstad

En bil började av okänd orsak brinna i Jakobstad natten till söndag. Bilen stod parkerad invid rinken vid Vestersundsby skola..

YLE - 20 timmar sedan

Narkostandvården vid Malmska sjukhuset upphörde vid årsskiftet

All offentlig narkostandvård i Österbotten måste efter årsskiftet ske vid centralsjukhuset i Vasa. Malmska sjukhuset i Jakobstad var tvunget att lägga ner den här verksamheten men inom den privata sektorn är narkostandvård tillsvidare tillåten..

YLE - 22 timmar sedan

Ari Luusua vann herrarnas jämna tremil i Vörå

Tremilen i klassisk stil i den finska cupen blev en rätt så jämn historia. En efter en sållades bort från tätklungan och på slutet var det åtta åkare som gjorde upp om medaljerna. Ari Luusua kom i mål som etta, knappt före Juho Mikkonen..

YLE - Igår: 11:14

Julin överraskade och vann i hemmaspåret – "Jag har gjort rätt saker på sommaren"

Andrea Julin överraskade och vann damernas tvåmil i hemmatrakterna i Vörå. Fem damer gjorde upp om segern och IF Minken-åkaren var snabbast på slutet. Heini Hokkanen var tvåa och Leena Nurmi trea..

YLE - Igår: 08:00

"Så hjälper du din son att sluta knarka" - en sådan handbok fanns inte när Gerd Snellman hade behövt den

Då Gerd Snellmans vuxna son äntligen slutade med drogerna släppte spänningen i kroppen. Klumpen i magen försvann och Gerd blev trött. Hon sov, grät och promenerade - och skrev en bok..

YLE - Igår: 13:46

Cirkus och karneval i Campus Allegro

På fredagen inleddes scenkonstfestivalen Annanstans i Campus Allegro i Jakobstad. Efter fyra år av studier presenterar scenkonststuderande sina slutarbeten ända fram till eftermiddagen på söndag ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.