Cornucopia > Ekonomi

Monday, 25 January, 04:18

Cornucopia - 22 okt 13 kl. 11:31

Jag har sett ljuset - prisa EU-parlamentet!Dags för en lunchfilm! Jag har äntligen sett ljuset!
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
EU, Viljans, YouTube, Europa

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag har sett, ljuset, prisa, EU-parlamentet
SvD - 23 maj 14 kl. 17:03

EU-sifo: Centern ser ljuset efter Nuon

Centerpartiets valrörelse har kantats av motgångar och partiet har ofta sett ut att ramla ur EU-parlamentet. Men i SvD:s senaste Sifo-mätning har partiet en säker marginal för att behålla sitt mandat. "Nuonaffären ligger bakom oss nu", säger Centerns partisekreterare Michael Arthursson..

Skånskan - 11 jan 16 kl. 06:00

Skånsk film om hedersvåld visas i EU-parlamentet

Kultur och Nöje Två skåningar står bakom Sveriges första dramafilm om hedersrelaterat våld, som visats på skolor och filmfestivaler runtom i landet. Den 12 januari visas Heder i EU-parlamentet.Fakta Heder
n Filmen Heder är Sveriges första dramatisering av hedersrelaterat våld.

YLE - 29 okt 13 kl. 15:44

Lilla Parlamentet vill bjuda på slalom

Det tionde Lilla Parlamentet i Kristinestad valde att satsa sina pengar på att ordna en friluftsdag på Bötombergen för alla lågstadieelever i Kristinestad i vinter. Parlamentet samlades på tisdagen i Ungdomsgården i Krsitinestad och det var Härkmeri skola som kom med det vinnande förslaget. - Vi hade ett jättestort möte om det här och tog en omröstning.

Kristianstadsbladet - 20 mar 14 kl. 10:03

Prisa ut köttindustrins omänskliga djurfabriker

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Alla partier vill värna den svenska köttindustrin, men inte Djurens parti som vill bryta köttnormen och få slut på djurens lidande. Det skriver Jonas Paulsson, partiordförande och systrarna Lili och Susie Päivärinta.
Med ett halvår kvar till riksdagsvalet säger sig alla partier vilja värna den krisande svenska köttindustrin.

DalaDemokraten - 27 jun 14 kl. 16:50

Debatt: Prisa ut och förbjud päls också i Sverige

Världens tredje största minkfarmarnation, Nederländerna, förbjuder minkfarmer. Vårt systerparti, Partij voor de Dieren, var med och röstade igenom det historiska beslutet i det nederländska parlamentet. Väljs Djurens parti 14 september också in i den svenska riksdagen kommer vi att stenhårt driva kravet på ett svenskt minkfarmningsförbud samt en generell pälsskatt för att effektivt slå ut både konsumtion och produktion av päls i Sverige..

YLE - 15 mar 16 kl. 13:35

Lilla parlamentet breddade demokratin

Lilla parlamentet i Kristinestad hade i år ett nytt format. Det nya inslaget var en expertpanel som fick svara på elevernas frågor. - Vi ville bredda innehållet och möjligheterna att påverka och lära sig hur man kan påverka.

Sydsvenskan - 09 okt 18 kl. 08:58

Trakasserier i EU-parlamentet under lupp

Genom att dela med sig av upplevelser via en ny hemsida hoppas en grupp anställda vid EU-parlamentet ta metoo-rörelsen till det lagstiftande organet. Hemsidan lanseras under tisdagen. – Målet är att sätta ljuset på det som pågår, säger Anni Hirvela, som.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 18 kl. 08:58

Trakasserier i EU-parlamentet under lupp

Genom att dela med sig av upplevelser via en ny hemsida hoppas en grupp anställda vid EU-parlamentet ta metoo-rörelsen till det lagstiftande organet. Hemsidan lanseras under tisdagen. – Målet är att sätta ljuset på det som pågår, säger Anni Hirvela, som.

BT - 10 jul 13 kl. 16:53

Snussmak vidare till parlamentet

Det svenska snussmaksättningsundantaget klarade sig som väntat vidare till parlamentet efter omröstning i hälso- och miljöutskottet i dag. - Jag är jättenöjd, säger parlamentsledamoten Marita Ulvskog (S).I en sedvanligt kaotisk och snabbgenomrabblad omröstning klarade sig det svenska snussmaksättningsundantaget som väntat vidare till parlamentet.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 17:29

Snussmak vidare till parlamentet

Foto: Scanpix
Det svenska snussmaksättningsundantaget klarade sig som väntat vidare till parlamentet efter omröstning i hälso- och miljöutskottet i dag. - Jag är jättenöjd, säger parlamentsledamoten Marita Ulvskog (S).
I en sedvanligt kaotisk och snabbgenomrabblad omröstning klarade sig det svenska snussmaksättningsundantaget som väntat vidare till parlamentet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.