BT > Nyheter

Sunday, 01 November, 02:50

BT - 22 okt 13 kl. 11:18

Designprogrammet ska inte flyttas
Vi delar inte de rödgrönas inställning att flickor ska flyttas till en gymnasieskola för att de är flickor. Det är aldrig okej att ?utjämna? könsstrukturer med det argumentet, skriver borgerliga i utbildningsnämnden.
Allianspartierna, som har majoritet i utbildningsnämnden, har sagt nej och avslagit de rödgrönas förslag om att starta en utredning för att flytta designprogrammet från Bäckängsgymnasiet till Viskastandsgymnasiet.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bäckängsgymnasiet, Viskastandsgymnasiet, Bäckäng, Viskastand, BT, Viskastrand, Almås, Borås, Viskastrandsgymnasiet, Simonsland, Skövde, Svalander, Bergman, Fridén, Hedström, Lena Svensson, Noppa, Johansson, Guldstrand, Cerny, Ekvad

Dela artikeln

79 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Designprogrammetska inte , flyttas
Skånskan - 13 nov 19 kl. 05:00

Förmiddagsturer flyttas til kvällen efter protester

SJÖBO Fyra förmiddagsavgångar på två linjer flyttas till kvällen.
Det är de förändringar som görs efter protesterna mot bussbesparingarna i somras.I sparpaketet som politikerna i kollektivtrafiknämnden klubbade tidigt i våras drogs flera avgångar i Sjöbo in, bland annat på linje 338 mellan Sjöbo och Tomelilla via Klasaröd, Lövestad, Vanstad och Äsperöd och linje 330 till Hörby via Bjärsjölagård.

Trelleborgs Allehanda - 13 apr 12 kl. 12:03

Tandvården i Smyge flyttas till Trelleborg

Foktandvården i Smygehamn stänger ner. Patienter och personal flyttas till Trelleborg - där man måste bygga ut för att kunna ta emot Smygeborna.
Beskedet kom från Region Skåne på en pressträff på fredagsförmiddagen.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 14:00

Trollbäcken flyttas till Gullregnsgården

HÖRBY Nu är beslutet fattat: Trollbäckens förskola, med 112 inskrivna barn, kommer att flyttas till Gullregnsgården.
– Vi ska anpassa lokalerna på Gullregnsgården. Flytten kommer att ske under våren, säger kommunalrådet Susanne Meijer (S).

BT - 02 maj 11 kl. 09:30

Villavagnarna ska flyttas

Gösta och Nancy Olofsson från Borås har haft sin villavagn på Olofsbo camping sedan 2003. Men till hösten ska den, liksom övriga vagnar på samma plats, flyttas. Det är en dom i förvaltningsrätten som gör att bygglovet inte längre gäller ?

Nyheter 24 - 25 aug 11 kl. 17:32

"Demolition" flyttas


The Zone FC meddelar att deras MMA-gala som planerades till den 1 oktober flyttas fram till våren. The Zone FC meddelar att deras gala "Demolition" som planerades till den 1 oktober flyttas till den 31 mars 2012. Enligt pressmeddelandet baseras beslutet på att flera profilerfajters blivit skadade.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Vargtiken kan flyttas igen

Den genetiskt viktiga vargtiken, som nu har vandrat in i jämtländska områden med renhjordar, kan flyttas igen. Det är i så fall tredje gången som hon sövs ned och flyttas till en annan ort. Det skulle också bli den sista gången som vargtiken flyttas, enligt Naturvårdsverket.

BT - 03 okt 12 kl. 19:52

Gais-Elfsborg kan tvingas flyttas

Gamla Ullevis gräsmatta är vattensjuk. Blir den inte godkänd vid förbundets inspektion i morgon flyttas söndagens match mellan Gais och Elfsborg till Nya Ullevi. ?

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 17:06

Efter EHF-kaoset - slutspelet flyttas

Gruppspelsmatcherna i EHF-cupen tvingar fram förändringar på hemmaplan. Nu flyttas sista omgången i elitserien och slutspelet skjuts fram. – Det känns nödvändigt, säger Peter Gentzel på Svensk Elithandboll.

BT - 08 jan 14 kl. 07:49

Jackie Arklöv flyttas till Borås

Jackie Arklöv, som dömdes till livstids fängelse efter polismorden i Malexander, ska inom kort flyttas till anstalten i Borås. Den har en avdelning för fångar med långa strafftider där även livstidsdömda kan placeras. Arklöv har också dömts för krigsförbrytelser i Bosnien och är en av Sveriges mest kända fångar.

YLE - 07 maj 15 kl. 12:49

Kommunalvalet flyttas till april

Kommunalvalet flyttas till april, meddelar Justitieministeriet. Kommunalval ordnas för första gången enligt den nya tidtabellen år 2017. Det betyder att följande kommunalval flyttas från oktober 2016 till april 2017.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.