Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 23 March, 01:17

Dalarnas tidningar - 21 okt 13 kl. 08:27

Moras mest använda övergång togs bortDet ena av två övergångsställen från centrum över E 45, Strandgatan till Kajen i Mora har tagits bort. ? Det är en önskan framförts från Mora kommun, i projektet genomfart Mora, om att man önskade att det ena övergångsstället skulle tas bort, skriver samhällsplanerare Christina Hjorth från Trafikverket i ett mail till tidningen..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Kajen, Mora, Christina Hjorth, Trafikverket

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moras, mest, använda, övergång, togs, bort
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är årets mest använda emojiDe mest använda orden 2014

Emojis har minst sagt förändrat sättet vi kommunicerar på nätet och via våra smarta telefoner.  Därför är det kanske inte särskilt överraskande att just en emoji kammar hem förstaplatsen på listan över de mest använda orden under 2014, som nu listas av The Telegraph.
LÄS MER: 15 av de absolut bästa nyorden från 2014 Trea på listan är ordet "vape", som är det engelska ordet för att inhalera ångan som kommer från de elektroniska cigaretterna, som har blivit lite av en snackis under det gångna året.

UNT - 17 mar 14 kl. 18:51

Uppsalaentreprenörer startade mest använda tjänsten

Allabolag.se är den mest använda tjänsten för företagsinformation i landet. Företaget startades av Uppsalabon Johan Waldén och två kompanjoner..

Expressen - 29 dec 14 kl. 15:23

Den är årets mest använda emoji

Nu har årets mest använda tecken och ord på internet – inklusive emojis – korats. Vinnaren är emojin som föreställer ett hjärta, som till och med slår ut hashtaggen. Tredjeplatsen hålls däremot av en mer oväntad kandidat..

IDG - 17 jan 17 kl. 12:22

Ny studie visar: 123456 fortfarande det mest använda lösenordet


Den lättgissade sifferkombinationen toppar listan över mest använda lösenord..

ÖstersundsPosten - 08 jun 15 kl. 10:38

Våra mest använda emojis

Sprit och tomtar är populära tecken att använda när vi svenskar chattar och skickar meddelanden. Företaget Swiftkey har gått igenom sin databas för att se vilka emojis användarna använder mest, skriver idg.se.

DalaDemokraten - 08 jun 15 kl. 10:38

Våra mest använda emojis

Sprit och tomtar är populära tecken att använda när vi svenskar chattar och skickar meddelanden. Företaget Swiftkey har gått igenom sin databas för att se vilka emojis användarna använder mest, skriver idg.se.

Dagensanalys.se - 21 jan 16 kl. 15:22

10 ord du inte ska använda på din LinkedIn-profil

LinkedIn avslöjar årets upplaga av de mest använda orden bland sina användare. Vill du sticka ut med din profil är det här orden du ska undvika.  Hur beskriver människor sig själva när det gäller sin yrkesroll?

Entreprenör24 - 11 dec 13 kl. 15:18

Här är de mest överanvända orden på LinkedIn

Det är viktigt att ha en säljande LinkedIn-profil, men hur sticker du ut ur mängden? LinkedIn publicerar idag de mest överanvända orden och fraserna på medlemmarnas LinkedIn-profiler under 2013.  För att synas på LinkedIn måste du sticka ut.

Dagensanalys.se - 21 jan 16 kl. 15:00

De mest nedladdade – och mest använda – apparna 2015

Facebookägda appar dominerar i antalet nedladdade – men syns inte alls bland de mest inkomstbringande. Läs vilka som tjänar mest och används mest nedan. Det är AppAnnie (ja, de som också sägs förbereda sig för Apparnas Undergång) som samlat uppgifterna i sin App Annie 2015 Retrospective.

SR - 02 okt 17 kl. 21:13

Utbildning krävs för att använda bekämpningsmedlet glyfosat

Ett av världens mest använda bekämpningsmedel, ogräsmedlet glyfosat, är under prövning i EU. Riskerna är omstridda. Flera länder vill förbjuda glyfosat.

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.