Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 22 February, 13:02

Kristianstadsbladet - 13 okt 13 kl. 15:27

Loa Falkman vilse i kostalletKristianstadsfilmaren Therese Ahlbeck har åter engagerat Loa Falkman i ett filmprojekt. Denna gång handlar det om en hård företagsledare som gör en resa både på det inre och yttre planet. På söndagen inspelades en av de viktigaste scenerna i kostallet på Wanås.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Falkman, OttossonWanås, Lost, Stångby, Therese Ahlbeck, Loa Falkman, Wanås, Marcus Ahlbeck Olsson

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loa, Falkman, vilsei , kostallet
Västerbottens Folkblad - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen. Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan. — Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter ”Bit för bit med Loa”, säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen.Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan.— Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter "Bit för bit med Loa", säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen.Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan.— Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter "Bit för bit med Loa", säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Nyan - 10 feb 18 kl. 11:03

Frida Österberg mot Loa Falkman

Frida Österberg spelar mot Loa Falkman på Folkoperan i Stockholm. Folkoperans ”Salieri vs Mozart” har urpremiär onsdagen den 14 februari. De fyra huvudrollsinnehavarna är Loa Falkman, Frida Österberg, Hillevi Martinpelto och Jesper Säll.

Västerbottens Folkblad - 07 nov 14 kl. 16:45

Loa Falkman läser ”Nyårsklockan”

Loa Falkman ringer in år 2015 i tv-sändningen från Skansen på nyårsafton. Han tar över uppdraget efter vännen och kollegan Jan Malmsjö. Loa Falkman tar över efter Jan Malmsjö och blir årets uppläsare av ”Nyårsklockan” på Skansen i Stockholm på nyårsafton.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 13 kl. 17:03

Utsålt när Loa Falkman gav julkonsert i Helsingborg

Hur många gånger om året fylls Mariakyrkan till bredden? Hur många gånger händer det att folk står i kö en hel timme för att få en bra plats? Inte så ofta, men det hände i söndags.

Expressen - 08 dec 13 kl. 17:53

Artisten Loa Falkman: "Sover i smoking"

Han jagar med Måns Zelmerlöw, styrs av frun Rosy - och bär aldrig mjukiskläder. I kvällens "Hellenius hörna" i TV4 berättar Loa Falkman om sitt familjeliv. – Mina söner skröt i skolan att pappa är så fin så han sover i smoking, säger Loa Falkman..

Västerbottens Folkblad - 30 dec 14 kl. 09:51

Loa Falkman kunde inte säga nej

Georg Rydeberg, Jarl Kulle, Margaretha Krook och Jan Malmsjö. Sist i raden är Loa Falkman som fått hedersuppdraget att läsa ”Nyårsklockan” i SVT vid tolvslaget på Skansen. — Det är bara att svara ja.

Expressen - 06 feb 15 kl. 04:46

Ewa Fröling kritiserar valet av Loa Falkman

Att Loa Falkman tar på sig butiksrocken och blir "Ica-Stig" i tv-reklamen har inte bara engagerat folket i stugorna. Skådespelarkollegan Ewa Fröling är inte mäkta imponerad över valet. – Hur tänker man, varför tar de inte en tjej?

Expressen - 06 aug 15 kl. 10:14

Loa Falkman sparkas av SVT – inför nyår

Loa Falkman får inte återvända till nyårsfirandet på Skansen. Samtidigt har han förlorat sitt eget program i SR. – Möjligen kommer jag att samla ihop mina tankar om detta, säger Loa Falkman till Mitt i..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nytt i tiggeriförbudet: Beslutet handlar om att utreda frågan

Skrivningen säger att ett tiggeriförbud ska tas fram. Kommunjuristen påpekar att det inte är möjligt utan att det är att utreda förbud som gäller. Politiker i AU menar att beslutet just är att utreda frågan.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"Gå och rösta" manar Nigerias president

Dagen före valet i Nigeria lovar landets president Muhammadu Buhari att befolkningen ska kunna rösta under säkra förhållanden. - Räds inte ryktena om oroligheter och våld, säger Buhari i ett tv-tal.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ghostmålet prövas i hovrätten

Tvisten mellan Tobias Forge, frontman i hårdrocksbandet Ghost, och hans forna bandkollegor tas upp i hovrätten. Båda parterna överklagade målet från tingsrätten, där Tobias Forge fick rätt gentemot sina tidigare kollegor.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Allt starkare bevis mot valprånare – häktningsförhandling idag

Utredningen av valprånet fortskrider och misstankarna mot de tre häktade personerna har stärkts. Polisen söker fortsatt kontakt med personer som köpt valpar av ”Martin Hansson”. Parallellt fortskrider utredningen av kopplingen mellan valprånet och de brutala rånen i Brösarp och Fränninge..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dom om bidrag till unga muslimer överklagas

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) överklagar förvaltningsrättens dom om att det var fel att neka Sveriges unga muslimer (Sum) bidrag. Det uppger myndighetens pressavdelning.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

EU vill prata biltullar med Trump

Under fredagen började EU-ministrarna diskutera frågan om när handelssamtalen med USA:s president Donald Trump bör inledas för att undvika att han inför biltullar mot EU. "Vi måste börja förhandla," sade EU-kommissionären Cecilia Malmström inför mötet på fredagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kraftigt skalv i Ecuador

Ett jordskalv med magnituden 7,7 har inträffat i Ecuador, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS. Skalvet ägde rum drygt 20 mil sydöst om staden Ambato. Det finns ännu inga uppgifter om skador.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Wilton föddes med hål i hjärtat – var fyra timmar när han opererades första gången

Bara fyra timmar gammal opererades Wilton första gången. Just nu märks inte hans hjärtfel av, men sista operationen är inte gjord. Wilton är ett av alla hjärtebarn som föds i Sverige varje år..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nya fynd från polarexpedition: "Fascinerande"

Rödbruna fläckar på insidan av en 120 år gammal kavaj. De nya fynden från Andrées misslyckade polarexpedition väcker nu liv i ett mysterium. - Är det blod är det jätteintressant, säger Håkan Jorikson, museichef på Grenna museum.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Lidingö får säga upp nyanländas kontrakt

Lidingö stads beslut att säga upp nyanländas bostadskontrakt efter två år, då den så kallade etableringstiden gått ut, får klartecken i domstol. Beslutet överklagades till Kammarrätten som nu ger kommunen rätt.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.