Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 16 December, 22:51

Kristianstadsbladet - 13 okt 13 kl. 15:27

Loa Falkman vilse i kostalletKristianstadsfilmaren Therese Ahlbeck har åter engagerat Loa Falkman i ett filmprojekt. Denna gång handlar det om en hård företagsledare som gör en resa både på det inre och yttre planet. På söndagen inspelades en av de viktigaste scenerna i kostallet på Wanås.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Falkman, OttossonWanås, Lost, Stångby, Therese Ahlbeck, Loa Falkman, Wanås, Marcus Ahlbeck Olsson

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loa, Falkman, vilsei , kostallet
Västerbottens Folkblad - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen. Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan. — Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter ”Bit för bit med Loa”, säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen.Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan.— Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter "Bit för bit med Loa", säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen.Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan.— Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter "Bit för bit med Loa", säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Nyan - 10 feb 18 kl. 11:03

Frida Österberg mot Loa Falkman

Frida Österberg spelar mot Loa Falkman på Folkoperan i Stockholm. Folkoperans ”Salieri vs Mozart” har urpremiär onsdagen den 14 februari. De fyra huvudrollsinnehavarna är Loa Falkman, Frida Österberg, Hillevi Martinpelto och Jesper Säll.

Västerbottens Folkblad - 07 nov 14 kl. 16:45

Loa Falkman läser ”Nyårsklockan”

Loa Falkman ringer in år 2015 i tv-sändningen från Skansen på nyårsafton. Han tar över uppdraget efter vännen och kollegan Jan Malmsjö. Loa Falkman tar över efter Jan Malmsjö och blir årets uppläsare av ”Nyårsklockan” på Skansen i Stockholm på nyårsafton.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 13 kl. 17:03

Utsålt när Loa Falkman gav julkonsert i Helsingborg

Hur många gånger om året fylls Mariakyrkan till bredden? Hur många gånger händer det att folk står i kö en hel timme för att få en bra plats? Inte så ofta, men det hände i söndags.

Expressen - 08 dec 13 kl. 17:53

Artisten Loa Falkman: "Sover i smoking"

Han jagar med Måns Zelmerlöw, styrs av frun Rosy - och bär aldrig mjukiskläder. I kvällens "Hellenius hörna" i TV4 berättar Loa Falkman om sitt familjeliv. – Mina söner skröt i skolan att pappa är så fin så han sover i smoking, säger Loa Falkman..

Västerbottens Folkblad - 30 dec 14 kl. 09:51

Loa Falkman kunde inte säga nej

Georg Rydeberg, Jarl Kulle, Margaretha Krook och Jan Malmsjö. Sist i raden är Loa Falkman som fått hedersuppdraget att läsa ”Nyårsklockan” i SVT vid tolvslaget på Skansen. — Det är bara att svara ja.

Expressen - 06 feb 15 kl. 04:46

Ewa Fröling kritiserar valet av Loa Falkman

Att Loa Falkman tar på sig butiksrocken och blir "Ica-Stig" i tv-reklamen har inte bara engagerat folket i stugorna. Skådespelarkollegan Ewa Fröling är inte mäkta imponerad över valet. – Hur tänker man, varför tar de inte en tjej?

Expressen - 06 aug 15 kl. 10:14

Loa Falkman sparkas av SVT – inför nyår

Loa Falkman får inte återvända till nyårsfirandet på Skansen. Samtidigt har han förlorat sitt eget program i SR. – Möjligen kommer jag att samla ihop mina tankar om detta, säger Loa Falkman till Mitt i..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Andra intrånget på skyddsobjekt på kort tid

För andra gången på kort tid har en person gripits efter att olovligen ha befunnit sig på ett militärt skyddsobjekt. Under hösten har försvaret upptäckt flera fall av intrång.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Olsen vann svenskkampen trots dubbla tavlor

Oscar Hiljemark gjorde en stark insats när hans Genoa gästade Roma i Serie A-fotbollen. Lika lyckosam var inte hans landslagskollega, Romamålvakten Robin Olsen. Ändå var det den senare som lämnade planen som segrare, 3-2 till Roma, till slut.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Detonation i trapphus i Malmö

En kraftig detonation har inträffat i ett flerbostadshus i stadsdelen Fosie i Malmö. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen strax efter klockan 21. 30.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fjärrvärmeverk redovisade för låga utsläpp

Straffavgifter på flera miljoner kronor - det kan Värtaverket i Stockholm, landets största koleldade fjärrvärmeverk, ha att vänta efter att ha lämnat felaktiga siffror rörande utsläpp av växthusgaser till Naturvårdsverket.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Demonstration i Ungern mot Orbáns regering

Omkring 10 000 människor demonstrerade på söndagen i Ungerns huvudstad Budapest mot en ny lag som ger arbetsgivarna rätt att kräva 400 övertidstimmar per år av anställda.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nya regler för val av skola införs

Nästa läsår förändras reglerna kring valet av skola. Elever kan inte längre räkna med att få gå i den allra närmaste skolan och kösystemet blir annorlunda. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"Musikhjälpen" samlade in över 50 miljoner

Årets upplaga av "Musikhjälpen" slog för första gången inga rekord i insamlade pengar. 50 550 204 miljoner kronor skänktes till kampanjen "För allas rätt att funka olika". Samtidigt slog man förra årets engagemang, rapporterar Sveriges Radio i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ytterligare en död efter skotten i Strasbourg

Tre människor dödades och ett tiotal personer skadades när Cherif Chekatt öppnade eld på en julmarknad i Strasbourg i Frankrike i tisdags. På fredagen avled en fjärde person som konstaterades hjärndöd efter attacken.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Har du skickat några julkort?

Det börjar bli hög tid att skicka julkort om det ska hinna fram innan julafton. Igår var sista dagen för brev och kort med julfrimärke..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ambassadör har träffat gripna kanadensare

Kanadas ambassadör i Peking i Kina har träffat båda de kanadensiska medborgare som gripits sedan de anklagats för att ha skadat landets nationella säkerhet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.