GöteborgsPosten > Ekonomi

Sunday, 31 May, 22:32

GöteborgsPosten - 27 sep 13 kl. 16:35

Hon blir ny vd för AMF FonderGunilla Nyström tillträder som ny vd för AMF Fonder med uppdraget att fortsatt utveckla fondbolaget. Nuvarande vd Anders Oscarsson återgår till sin tidigare roll som aktiechef inom livbolaget AMF..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
AMF Fonder, Nyström, Anders Oscarsson, AMF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blir ny vd för AMF, Fonder
DI - 28 sep 18 kl. 08:00

AMF Fonder sänker avgiften på AMF Aktiefond Småbolag

AMF Fonder sänker från och med den 1 oktober avgiften på AMF Aktiefond Småbolag från 0,60 procent till 0,40 procent gällande fritt fondsparande. Det innebär att samtliga AMF Fonders aktie- och blandfonder har en avgift på 0,40 procent och samtliga räntefonder en avgift på 0,10 procent. AMF Fonders ambition är att alltid ha konkurrenskraftiga avgifter..

DI - 04 feb 11 kl. 15:18

AMF och AMF Fonder avvisar Q-Med-bud

AMF och AMF Fonder har tackat nej till Galdermas bud på Q-med om 75 kronor per aktie, med hänvisning till att värderingen är för låg..

Realtid - 03 aug 17 kl. 11:15

Ny vd för AMF Fonder

Jonas Eliasson har utsetts till ny vd för AMF Fonder efter Gunilla Nyström som kommer att gå i pension under året. Jonas Eliasson kommer närmast från en position som vd för Alfred Berg Fonder..

Realtid - 08 jun 12 kl. 08:18

AMF Fonder i samarbete med Nordnet

AMF Fonder ska handlas av Nordnets kunder..

PrivataAffärer - 27 sep 13 kl. 11:02

Hon tar över AMF Fonder

Gunilla Nyström blir ny vd för AMF Fonder. Hon arbetar i dag som privatekonom på SEB och är ett känt ansikte för Privata Affärers läsare då hon under många år svarat på läsarfrågor i tidningen....

DI - 03 aug 17 kl. 10:26

Jonas Eliasson ny vd för AMF Fonder

Alfred Berg Fonders vd Jonas Eliasson har utsetts till ny vd för AMF Fonder efter Gunilla Nyström då hon kommer att gå i pension under året..

Realtid - 09 jan 18 kl. 16:26

Alfred Bergs vd tar över vd-rollen på AMF Fonder

Alfred Bergs vd Jonas Eliasson tar denna vecka över vd-rollen på AMF Fonder. Han efterträder Gunilla Nyström som gått i pension..

Realtid - 04 mar 19 kl. 11:32

AMF Fonder in på nya fondtorget

 Pensionsmyndigheten har nu gett AMF Fonder klartecken om medverkan på det nya fondtorget, efter regeländringarna som infördes den 1 november förra året..

Realtid - 28 okt 19 kl. 15:00

AMF Fonder lanserar hållbar fond med systematisk förvaltning

Jonas Eliasson, vd på AMF Fonder, spår fortsatt konsolidering av den svenska fondmarknaden men räknar inte med att ta aktiv del. Fondbolaget satsar på organisk tillväxt och kommer att lansera en aktiefond med inriktning mot hållbara bolag i tillväxtmarknader. .

Affärsvärlden - 27 sep 19 kl. 16:54

AMF Balansfond – ett klokt fondsparande som passar många

AMF Fonder erbjuder tolv olika fonder som alla har en sak gemensamt; riktigt låga avgifter. AMF Balansfond är inget undantag. Den har 5 stjärnor hos Morningstar (1) och kan vara ett bra alternativ när marknaden är oförutsägbar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.